World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Low kap egy debuffot, hogy megütött egy highlevelt, ezért 2(3,4,5, tökmindegy) percen belül ha egy highlevel megöli, nem kap negatív honort.
PVE szerveren tolom, mivel ez nincs kidolgozva normálisan.
Amúgymeg van erre egy remek megoldás. PVE server.
Ha low üt elõször, büntetlenül meg lehet ölni. Ennyi.
Negatív honorost amúgy meg lehetne sok-sok szabállyal normálisan csinálni. Pl. hogy a véletlen kill is be legyen kalkulálva, ne érjen negatív honort. Amiben biztos vagyok amúgy, ezen már a Blizz gondolkodott, de szerintem elvetette. Kérdés, hogy miért.
Remek elgondolás.
De a negatív honoros ötlet jópofa... :-)
Amúgy a lowlevelek megölésének problémájára annyit csinálnék Blizz helyében:
- elsõ kill: -20 honor.
- második lowkill 5 percen belül: -50 honor.
- harmadik lowkill 15 percen belül: -250 honor.
- negyedik 30 percen belül: -1000 honor. Szerintem élhetõbbek lennének a pvp szerverek.
Számokat tessék nézni <#idiota>#idiota>
A ti esetetekben amúgy nem volt jogos az átloggolva szövegelés, de nem az átloggolás ténye miatt, szerintem.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Egyébként pont ugyanez a tapasztalat az alliról is. volt olyan, hogy 20 percig öldösött egy lvl80-as rugó, miközben én kb 40 szintû lehettem. Alapvetõen nincs baj a PvP-vel. Mókás. De a 6*-i legyilkolászása egy esélytelenül gyengébb karinak már nem mókás. Az átloggolva szövegelés meg nevetséges.
De azért hozzáteszem:
Kb. 4 szervert próbáltam ki eddig, és komolyan mondom a legnagyobb rohadék férgek messzemenõen a bloodscalp horda oldalon vannak.
Amúgy ezért mentünk át nem-pvp szerverekre, mert asszonynak abszolút teleszaladt a hócipõje azzal, hogy 20 esetbõl 19-szer nem tud elmenni mellette a 20, 30, 40 szinttel magasabb hordás. Tisztelet a kivételnek, annak az 5%-nak. Csak gratulálni tudok.
-alapvetõen a klánunk és a játékosaink egyike sem PvP-zik.(bloodscalp) Vasárnap este klántársunk 83-ik szinten questelget Deepholmban. Jön két allis, egy sámán és egy lock, 85 szintûek, mint késõbb kiderült PvP geraben a disconnected nevû PvP guildbõl. leverik. Ez még hagyján. Aztán leverik mégegyszer. Még ez is belefér. Aztán, amikor 6. alkalommal ölték meg, odamentünk a guildbõl 5-en. Levertük a srácokat. Még ez is a normál PvP szervez keretein bellül marad.
Erre a sötétek átloggolnak a hordás karijukra, (valami asdasd volt a neve) és elkezdenek whisperelni ránk, hogy mekkora köcsögök vagyunk, meg ilyen hülyéket õk még nem láttak, mi az, hogy 5-en támadunk 2-nek. Hamar ignore-ra raktuk õket, de akkor is viccces. Az nem köcsögség, amikor õk kempelnek két 85-ösként egy 83-ast, de az igen, amikor az áldozat guildtársai jönnek segíteni.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Köszönöm
verjenek le 8-an nem bánom ez open BG vagy akár sima BG ben vagy legyen az egy elcseszett aréna meccs,de amikor EMOTE-al szétspemmelik a combatlogot az szánalmas.....,DE amikor elkapok egy ilyen faszagyereket 1v1-ben és 10 sec alatt leiskolázom,mert azt se tudja merre van az elõre/de ezt szó szerint értsd! olyan billenytûvel forgó emberek játszanak BG,ben hogy ha mögé kerülök nembír megütni...és mozgása kimerül egy elõre-hátra,jobbra-balrában ,na az "gyönyörû"
ez csak egy kis story volt a lényeg nem is a fair play része hanem a "szánalomitás" hogy ide oda ugrál a frakciók közt,mert egyik helyen szarabb mint a másikon,de az emoteolás az megy😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ehhez még annyit tennék: nyilván csalni nem lehet a wow-ban. Azaz: bár nem érdekel, milyen eszközökkel, de csak tiszta áll rendelkezésre :-)
- Mindkét oldalon vannak parasztok.
- A bg nem az 1v1 párbajokról szól, hanem arról (szerintem), hogy ki hogyan tudja az erõit úgy átcsoportosítani, hogy felülkerekedjen az ellenfelein, hogy ezáltal megnyerje a csatát.
Amúgy én is valószínûleg az általad utált kategória vagyok bg-n. Én nyerni szeretek ott és nem érdekel, hogyan, mennyire tiszta játékkal. Pvp-zni alapvetõen utálok, de szeretem a cuccokat, amiket honorból lehet venni. Evvan, paraszt vagyok én is. Ráadásul allis paraszt, halmozottan hátrányos helyzetû.
erre tegnap rated BG-n Arathor ally porigalázva és mit látok? Shurmika megint allys.....
gondolom nem bírja a folyamatos TB szopást és átjött nyerni...LOL
de a szíves fogadtatás miatt visszatakarodott a cigányallyba...
/a cigány szó arra értendõ,hogy egyedül fair playben fosás van viszont túlerõben faszacsávó lesz az összes..../
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Figyelmetlen voltam :/
Amúgy mintha az Arathor tényleg "full" lenne, de lehet, rosszul emlékszem.
Dragonblight-on is lehet kisebb-nagyobb guildeket találni, és medium a populáció, soha nincs belépési probléma a szerver leterheltsége miatt. Mindig találkozol valakivel, de annyira nincsenek sokan, hogy te ne találj nyersanyagot. Persze úgyis mindenki saját szájíze szerint választ. Viszont bg-n sajnos a horda jobb szokott lenni ebben a battlegroupban, hogy írjak valami negatívumot is.
http://www.akciofigura.hu
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
új vok wow-on. érdekelne h van-e arra mód h karit árhelyeztessek egyik realmról másikra? köszi a válaszokat.
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Random bg-ben resto druid is lehet elsõ dmg done-ban.
Köszi a választ elõre is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
1. Érdemes kirakni a Telluric Currents talentet? Megéri? Illetve van idõ LB-t castolni fight közben?
2. Nézegettem más sámánok glyphjeit, sokaknál restoként ki van rakva a Stoneclaw Totem. Minek?
Köszi a válaszokat.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ha az autódról nem feszegeted le a márkajelzést, az nem minõsül reklámnak. Ha egy hozzászólásodban küldesz egy képet az autódról, és hozzáteszed, hogy hol keressenek ha meg akarják vásárolni (gyk. ez a kulcsszó), az már reklám. Lehet reklámot írni, csak én meg törlöm. De lehet például guildet reklámozni, vagy hasznos honlapot - amíg nem zavaróan, ismételgetve teszed. Ezért van úgy megfogalmazva, hogy "kufárkodás tilos". Tehát ha egy bmw embléma van a logodban (mint ahogy ilyenre láttam is példát), akkor nincs semmi gond, ha viszont "ha érdekel a bmw-m, akkor privizz", az már baj.
Ez egy fórum, nem apróhirdetéssel foglalkozó oldal. Vannak olyanok is, ott lehet próbálkozni...
ಥ_ಥ