World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
tényleg nagyon ügysek meg minden,de ne mondja már ,hogy nem no lifer mikor 12-14 órát raidel naponta.Alszik mellé 4-6 órát bár szerintem ilyen szintü szellemi koncentráció szellemileg és fizikailag úgy kikészíti az embert,hogy ennyi alvás lófasz....eszik még 2x + pisi/kaki és marad 4!!! sacc/kb órája a munkára,családra,barátokra....és ebbe még belekell szoritani,hogy lehet "el kell buszozni" a barátnõhöz,moziba6kocsmába vagy vásárolni.
"Hogy összesen hány órát raideltünk nem tudom, kb a megjelenéstõl eltelt napok számát beszorozhathjuk 12-vel, én nem merem."
és erre írja:"Szerintem az a nolifer aki azzal tölti az idejét hogy forumokon trollkodik és nolifernek mond mindket. Nekünk ez a hobbink."
jó hobby.....
lehet sokat játszani, van is aki sokat játszik,de ez akárki-akármit mond ez nem normális mennyiség.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ne haragudj hogy megkérdezem, de te melyik bolygóról érkeztél?
[/cserf][/fülünyúl]
Legyen a középsõ.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
http://www.youtube.com/watch?v=Vpme5hu9gGk
VAgy haj színre változik? Hol van a régi bétás kedves hangjuk?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
wowba tudom mi az a rift.... <#szomoru2>#szomoru2>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
100%-osan egyetértek. Én személyesen ismerek egy csávót, aki a bloodscalpon játszik, hordás, és egy akkora nagy köcsög, bunkó geci, hogy olyat még a föld nem látott.
Másrészt meg háború van, tehát ha megölsz egy embert a másik frakcióból, szerintem az nem bûn. Jó, azért 10-esekre rátámadni köcsögség, de 80 pl egy 75-ösre már nem annyira.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Get a life!
anti hero
anti hero
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
anti hero
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
ಥ_ಥ
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Emlékszem: anno, mikor programozó voltam, úgy update-eltünk, hogy elõször leteszteltük sokszor egy teszt-környezetben, hogy mûködik-e, és csak utána raktuk át az éles szerverre.
Blizzard style látom: nem ez.
Hogyha elindítom a launchert, hosszas gondolkodás után server timeout van. Tûzfalat, spybotot kikapcsoltam.
Kezét lilára verném, amelyik a karbantartási idõn kívül cseszegeti a játékot <#wilting>#wilting>