World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Csak megsúgom, hogy aki napi 12-14 órát játszik, annak nincs barátnõje, úgyhogy nem kell elbuszoznia hozzá. 😊 Ha van is esetleg, ilyen életvitel mellett rövid idõn belül elhagyja, ez tuti.

[/cserf][/fülünyúl]

A vicces az, hogy még így is jóval többet keres mint aki napi 8-12 órát dolgozik(már ha jól csinálja). Én is ezt csinálom, és közben meg szegény emese aki 2 mûszakban dolgozik, 1 havi elõfizetést sem tud kifizetni. Hát szomorú! <#vigyor3>

Kata
Nem semmi! Én van hogy napokat kihagyok vagy egy hetet, mert egyszerûen nincs hozzá kedvem. Vagy annyit dolgozom, hogy örülök ha hazaérek este.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
a fiúk nem barbiznak 😉

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]Crassus
huhh elolvastan a Method-os magyar pala sráccal készült interjút a FS-on...
tényleg nagyon ügysek meg minden,de ne mondja már ,hogy nem no lifer mikor 12-14 órát raidel naponta.Alszik mellé 4-6 órát bár szerintem ilyen szintü szellemi koncentráció szellemileg és fizikailag úgy kikészíti az embert,hogy ennyi alvás lófasz....eszik még 2x + pisi/kaki és marad 4!!! sacc/kb órája a munkára,családra,barátokra....és ebbe még belekell szoritani,hogy lehet "el kell buszozni" a barátnõhöz,moziba6kocsmába vagy vásárolni.

"Hogy összesen hány órát raideltünk nem tudom, kb a megjelenéstõl eltelt napok számát beszorozhathjuk 12-vel, én nem merem."

és erre írja:"Szerintem az a nolifer aki azzal tölti az idejét hogy forumokon trollkodik és nolifernek mond mindket. Nekünk ez a hobbink."

jó hobby.....

lehet sokat játszani, van is aki sokat játszik,de ez akárki-akármit mond ez nem normális mennyiség.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

antgecc
Szerintem inkább Barbie babázz, az volna a neked való.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

az éhezõ trollok bolygójáról

Kata
"De ezek szerint ti sem tudtok dönteni, magyarul nem vagytok semmivel jobbak nálam 😞"

Ne haragudj hogy megkérdezem, de te melyik bolygóról érkeztél?

[/cserf][/fülünyúl]

cikasz
Nem is akarunk(ok) mert az ally egy fos!

http://www.akciofigura.hu

Tudom, azért kérdeztem. De ezek szerint ti sem tudtok dönteni, magyarul nem vagytok semmivel jobbak nálam 😞.Ez gond, mert tudom, hogy még a döntésre van háromnegyed évem, de jobb idõben elkezdeni.

Két csámpás tehén közül nehéz választani.
Legyen a középsõ.

Konkrétan a kérdésem, melyik szebb? http://noob.hu/2011/01/29/JH.jpg

[HUN]Crassus
szegény ember kézzel nõz!😄

Kata
te most erre vered, vagy mi?

[/cserf][/fülünyúl]

tudjátok ki hiányzik nekem ? hát emese!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Így olyan, mint valami vénasszonnyal kéne játszanom... Elég ha felülök egy helyi járatra wow helyett. A blizzard jól el****, sok twilight fan lehet köztük... rúgnám ki mind.

Ez most komoly? A worgen nõnek ilyen a hangja?
http://www.youtube.com/watch?v=Vpme5hu9gGk
VAgy haj színre változik? Hol van a régi bétás kedves hangjuk?

[HUN]Crassus
wow-ban még két azonos szintü emberke közt is ÓÓÓÓÓRIÁSI különbség van pusztán a cuccok miatt....szóval ha ezzel próbálod átverni a lelkiismereted akkor az FAILED😛😊

cikasz
Ez nem a zg-s tigris? Az pedig már nincs tehát tört szerver. Tünés!

antgecc
És megmondanád, hogy megyek balázzsal abba a Riftbe? Merthogy a kérdés az volt, ki jön Riftbe!

wowba tudom mi az a rift.... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kongy
Tegnap szereztem hehe 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
"a legnagyobb rohadék férgek messzemenõen a bloodscalp horda oldalon vannak."

100%-osan egyetértek. Én személyesen ismerek egy csávót, aki a bloodscalpon játszik, hordás, és egy akkora nagy köcsög, bunkó geci, hogy olyat még a föld nem látott.

Másrészt meg háború van, tehát ha megölsz egy embert a másik frakcióból, szerintem az nem bûn. Jó, azért 10-esekre rátámadni köcsögség, de 80 pl egy 75-ösre már nem annyira.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

- egyirányú portál amibõl jön valami bántó dolog: villám, mobok, ilyesmi. Általában leverhetõ

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

droodból dps-bõl mit érdemes most csinálni ?

Get a life!

antgecc
Mijaza Rift?

Terensz
Északnyugati részén. Ebon blade-es questek közben.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Icrecrown-on belül kb. hol?

guglin nagoyn jo tudasbazisok es szakertoi leirasok vannak ekkora clueless faszsagokat szerencsere ritkan olvasni

anti hero

jovo heten kapcsolodom be oszt meglatjuk mittud<#idiota>

anti hero

Ha normálisan menne a gépemen, rá se néznék többet wowra.

Szerintem csak guglizza<#idiota>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

annyira okos vagy

anti hero

picket

&#3237;_&#3237;

picket
Jobb, hogy nem elsõre írtam le, mert nem fogalmaztam volna ilyen árnyaltan: lehet, hogy nem wow méretû szoftveren dolgoztál <#idiota>... ami egyébként nem baj, de ezek szerint nem tudod, hogy egy ilyen méretû termék tesztje mivel jár (én sem), vagy a wow méreteibe nem gondoltál bele. 10 millió felhasználónak kell peccselnie (ez 10 millió féle konfigot is jelent), párszáz szervert kell szintén peccselni, és a teszteknél lehet, hogy nem gondoltak mindenre, és kisebb gondjuk is nagyobb volt annál, hogy kisjózsiéknál felmegy-e a peccs, vagy peccs után be tud-e jelentkezni akinek winxp sp2-je van kikapcsolt winfos tûzfallal, de furkó antivírus fut a gépén és éppen aknakeresõzik peccselés közben és északi szél fúj 12 km/h-val. Remélem egyetértünk abban, hogy ez nem az a kategória, hogy ha a Jucika tud nyomtatni egy jelentést amíg lefõzi a kávét, akkor minden rendben van, ha mire kész a kávé a szoftver meg még dolgozik, akkor meg megy a fõnökhöz nyafogni <#nezze>

&#3237;_&#3237;

S4sa
http://likeolom.com/like/4289 <--- xDD nem kocka áá

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Terensz
Nekem kb 5 esett eddig, 3 Icecrown-ban, 2 pedig a Violet Hold instában, ha jól emlékszem.

Terensz
Csak nyugodtan, ne tartsd magadban :-)

Terensz
Legjobb játék :-) Nem kevésszer vittem végig.

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

sziasztok ha most el akarok kezdeni eredetin jáccani akkor megkell venem az összes kieget/alapjátékot(wow,bc,wotlk,cata)? mert az ugy elégé huzos kezdö ár a havidij mellet
Hol tudnék a leghamarabb Book of Glyph Mastery könyvert farmolni Icecrown?

cikasz
Nyomjatok egy repair-t és jó lesz!

picket
Olyan magas labda, hogy az erek kiduzzadnak a homlokomon, úgy erõlködöm hogy ne csapjam le <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Tatyla
tûzfalban meg mindenhol át van engedve a blizz downloader meg a wow.exe meg minden ami kell hozzá még sem updatel,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

s0n1c
omg mekkora iconic logo 😄D

"stay a while, stay forever..."
PiszkosFred
Pedig de.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Terensz
Megvan a hiba oka: peccs van.

Emlékszem: anno, mikor programozó voltam, úgy update-eltünk, hogy elõször leteszteltük sokszor egy teszt-környezetben, hogy mûködik-e, és csak utána raktuk át az éles szerverre.

Blizzard style látom: nem ez.

Terensz
Úgy néz ki, blizz nem akarja, hogy wow-ozzak a jövõben.

Hogyha elindítom a launchert, hosszas gondolkodás után server timeout van. Tûzfalat, spybotot kikapcsoltam.

Kezét lilára verném, amelyik a karbantartási idõn kívül cseszegeti a játékot <#wilting>

Csirke4
cancel account hogyha nemakarod, hogy levegyék a pénzt. Akkor átmegy cancelledbe és ha eljön a fizetés ideje akkor frozen lesz.
egy hulye kerdes, hogy lehet kiszedni az automata elofizetes megujitast? evek ota nem voltam elofizetve...