World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emancipate yourself from mental slavement!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
██
Egyetlen mastery pvp kieg kell az öv. Többi mind a haste v. hit-es.
Nameg a mage-k és warlockok is vmi eszméletlenek . Körülbelul sokszor esély sincs arra hogy Dk-ként lenyomjam.
Az érdkelene igazabol , hogy Frost Dk-nak milyen gem-ezés ajanlott? Str + haste vagy mi ??
karakter
ha valaki tudna tanácsokat adni megköszönném : ) Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
a hunternek keresem a petes küldiét de nem taálom azt az öszzes huzer trainernél meg lehet csinálni? vagy csak ott ahol születtünk?
<#mf1>#mf1>
viccet félretéve PTR-es haverok szerint DK fog mindenkit nagyon keményen agyonbaszni ha kijön a petsch
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
És nem játszok lockal.
Jön a patch, mage nerf, feral nerf, shaman nerf, warlock nerf, fury buff ??
Már megint ugyanaz.
Warriorról nem is beszélve, az egyértelmûen nevetségesen erõs kategória. Már-már olyan, mint egy mage.
javaslom próbáld ki komolyabb PVP ben és fogsz még anyázni a blizzre rendesen😛 mondom ezt úgy,hogy szerény személyem 2005 óta warrizik és valóban most elég jónak érzem összességében.Nem is ez volt a lényeg a kis szösszenetben amit írtam,hanem az,hogy egy félkezüféleszüfélszemü utólsó frost mage percekig tud szopatni.
de ugorjunk is vissza oda,hogy egy warlock miafrancért nyom el annyi healt egy aréna meccs alatt mint egy full healer kaszt?😛😊
Warrit is, maget is, druidot is lehet 6 gombal 2k-ig elvinni, de nem ez a lényeg. Egyszerûen nevetséges, hogy mindig van valami ami miatt jobb mint az összes többi melee class(gyk: jobban stunol mint egy rugo, és 3 sec alatt nullázza a hpd ha beproccol a "skill").
egy megállíthatatlan ,kurvagyorsan mozgó gyilkológép a feral PVP ben😛
3300-3600 as resibe 6-8 ezres vérzés TIKKEK...az a komoly
az alábbi példa jól szemlélteti,hogy milyen egy 1 gombos kasztal játszani....
de palámmal vannak ilyen lokkos élményeim/az neked jobban fekszik😛/ healelek mondjuk 800.000-et 0 dmg el akkor egy affli lokk statja így néz ki millió2 dmg mellé egy 600-700k selfheal....ANYÁD😊
lecsuktuk a sámlit,de bedõlt a papom 1v1 be maradtam a mageval...aki 3 percig szopatott bár Nagrand aréna volt így tudtam oszlopozni.A végén elcsaptam,de ami a vicc néztünk egy overall DMG-t ami a következõképpen alakult
14 frost nova😛/a petét nem számolja az majdnem mégegyszer ennyi/
53!! ice lance
és mindössze 6 frostbolt
elmegy a büdöspicsába a blizz,hogy egy ilyen faszjancsi skilltelen barom 3 percig szopat mire megbírom csapni😊
Get a life!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mondjuk a fishinget se.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Olyan PvE MMO-t nem tudsz mondani, ahol nincs farmolás, hogy jobbá tedd a karidat.
A Diablo 3 is a farmolásról szól azután, hogy végigvitted az egész játékot. Dio2-ben is mi volt? Lenyomtad normálon, lenyomtad nightmare-en, lenyomtad hell-en, aztán jött hell-en a végeláthatatlan farm, hogy felhúzd 99-re a karaktered és fullos itemeid legyenek, fullos rúnaszavakkal meg gemekkel.
Szóval MMO=farmolás és raid endcontentben.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Egy kérdésem lenne, hogy az alisok központja hol található? Értem arra hogy a hordánál orgrimmar volt!
választ elõre is köszönöm!
Az élet eleme a lét!
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Artum Inferniti most jól áll magyar,szerver és még világviszonylatban is /pesrze közelsem iylen szintû guild/,de nekem már az is sok amit a mi srácaink nyomnak heti 4 raid 19:00-23:00-ig....ha raider lennék már ez is taccsra tenne😊
ha te azt tudnád...^^
Ez sarkítás. Én is mondhatom, hogy xy-ként dolgozok (illetve dolgoztam, de már nem, de a jelen idõ mennyivel szebb), és mellette tanulok (ja, persze, csak most éppen 2 tárgyam van mert meghúztak 500-ból az elõzõ félévben).. Kb ennyire egyszerû pici sarkítással nagy dolgokat mondani.
Nekem is volt, hogy napi 12 órát játszottam, de azért ezt hosszú távon nem lehet csinálni irl problémák nélkül, a duma meg csak ennek az elfedése.
[/cserf][/fülünyúl]
Elsõ rész a fontos :p
Gondolom ebben az idõszakban elhalasztja az óráit. Aminek persze késõbb megissza majd a levét.
Egyébként ez a srác csak kispados játékos a Methodban, szóval Õ közel sem játszik ennyit. Csak ezt elfelejtette megemlíteni az interjúban.
írta,hogy magántanár....érdekes lehet,hogyan jut ideje felkészülni a saját óráira,hogy érdemlegeset is tudjon átadni a diákjainak.
ez már egy ultrabrutál verziója a függõségnek,igaz magyarázza a bizonyítványát,de ez kõkemény!:S
<#banplz>#banplz>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178