World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashpointer
akkor minek írkálsz ide. Frostnak mastery a jó nem haste.

Emancipate yourself from mental slavement!

antgecc
Ejnye, bocsánat, elsiklottam felette.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

#150880?

antgecc
Beírni volt erõd, de segíteni már nem. <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hülyeségeket nem kell terjeszteni.

flashpointer
frost dknak mastery, unholynak meg haste

Emancipate yourself from mental slavement!

antgecc
Ilyen ez, mára a wow a gyerekek játéka. Azoktól meg ne várj gondolkodást.

Pyotr
Sajnos már Catában nem játszok ,de a prof-jaid ,ha ez a mained nem adnak sokat szerintem.Nézz meg a szervereden vagy az arenajunkies-en valami dk-t talent,prof,gem hármasban mit muzsikál😊

&#9608;&#9608;

Resi, str-resi, 3 spell pen.
Egyetlen mastery pvp kieg kell az öv. Többi mind a haste v. hit-es.

kakaoskalacs
BattleGround-on valami félelmetes , hogy sokszor mennyire nincs taktika és mennyire leszarjak ha az ember egy épeszü strategiaval all elõ..

Nameg a mage-k és warlockok is vmi eszméletlenek . Körülbelul sokszor esély sincs arra hogy Dk-ként lenyomjam.

Az érdkelene igazabol , hogy Frost Dk-nak milyen gem-ezés ajanlott? Str + haste vagy mi ??
karakter
ha valaki tudna tanácsokat adni megköszönném : ) Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Bugos a törtszeró bazzeg azért nem találod a questet.<#mf1>

már én is játszom rajta kettõ emberem van hunter 12-es és egy wariorr 20.
a hunternek keresem a petes küldiét de nem taálom azt az öszzes huzer trainernél meg lehet csinálni? vagy csak ott ahol születtünk?

szép
<#mf1>

Köszi szépen megnézem. 😊

[HUN]Crassus
mennyit játszottál? 15 percet ,mert meguntad,hogy rootban,novában állsz😛😊

viccet félretéve PTR-es haverok szerint DK fog mindenkit nagyon keményen agyonbaszni ha kijön a petsch

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
😊

Igen játszottam már warrival. NAGYON nehéz. Senkinek nem ajánlom. Még véletlenül se.
És nem játszok lockal.
Jön a patch, mage nerf, feral nerf, shaman nerf, warlock nerf, fury buff ??
Már megint ugyanaz.

Azért 3v3-ban több a dk magas ratingen, mint a feral, mielõtt még sírva fakadnál.
Warriorról nem is beszélve, az egyértelmûen nevetségesen erõs kategória. Már-már olyan, mint egy mage.

[HUN]Crassus
játszottál már warrival vagy dotdotfear megy csak?😊
javaslom próbáld ki komolyabb PVP ben és fogsz még anyázni a blizzre rendesen😛 mondom ezt úgy,hogy szerény személyem 2005 óta warrizik és valóban most elég jónak érzem összességében.Nem is ez volt a lényeg a kis szösszenetben amit írtam,hanem az,hogy egy félkezüféleszüfélszemü utólsó frost mage percekig tud szopatni.

de ugorjunk is vissza oda,hogy egy warlock miafrancért nyom el annyi healt egy aréna meccs alatt mint egy full healer kaszt?😛😊

Jó, tényleg nem kell ez a nagy vakítás a warriról, hogy milyen szar most. Mindenki láthatja a laddereken.
Warrit is, maget is, druidot is lehet 6 gombal 2k-ig elvinni, de nem ez a lényeg. Egyszerûen nevetséges, hogy mindig van valami ami miatt jobb mint az összes többi melee class(gyk: jobban stunol mint egy rugo, és 3 sec alatt nullázza a hpd ha beproccol a "skill").

[HUN]Crassus
vagy ha már warri én sebzek mondjuk 1 milliót /az egyszerûség kedvéért/ akkor egy feral dudu ugyanennyi idõ alatti DMG-e ennek pont a 2x-2,5 szerese😛 azt sem teszed ki a kabátod mellé az ablakba😊
egy megállíthatatlan ,kurvagyorsan mozgó gyilkológép a feral PVP ben😛
3300-3600 as resibe 6-8 ezres vérzés TIKKEK...az a komoly

[HUN]Crassus
well ha jó warri akarsz lenni kb 16 féle képességet kell egy harcban használnod és kurvára nem mindegy mikor mit.....
az alábbi példa jól szemlélteti,hogy milyen egy 1 gombos kasztal játszani....

de palámmal vannak ilyen lokkos élményeim/az neked jobban fekszik😛/ healelek mondjuk 800.000-et 0 dmg el akkor egy affli lokk statja így néz ki millió2 dmg mellé egy 600-700k selfheal....ANYÁD😊

Én warriként befognám a szám <#idiota>

[HUN]Crassus
tegnapi 2v2 frost mage/elem vs spap és warrim:
lecsuktuk a sámlit,de bedõlt a papom 1v1 be maradtam a mageval...aki 3 percig szopatott bár Nagrand aréna volt így tudtam oszlopozni.A végén elcsaptam,de ami a vicc néztünk egy overall DMG-t ami a következõképpen alakult

14 frost nova😛/a petét nem számolja az majdnem mégegyszer ennyi/
53!! ice lance
és mindössze 6 frostbolt

elmegy a büdöspicsába a blizz,hogy egy ilyen faszjancsi skilltelen barom 3 percig szopat mire megbírom csapni😊

<#wave><#banplz><#wave>

Get a life!

Az elakadást értsd úgy, hogy annyira baromira unalmasnak találtam, hogy egyszerûen nem volt kedvem átrepülgetni a másik helyre, hogy ásogassak, ergo "elakadtam". 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Pyotr
<#idiota>

&#9608;&#9608;

hogy lehet ezen elakadni? 😊 gondolom már van egy csomó fregmensed, azokat solvézd. mondjuk tény, h rohadt unalmas, én 375 körül járok 😞
Hopp, tényleg, azt kihagytam. 😄 Egyébként az archeology-t én se bírom, 75-nél elakadtam, egyszerûen annyira unalmas, hogy nem bírtam tovább. 😊
Mondjuk a fishinget se.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

cikasz
Öcsizés...

http://www.akciofigura.hu

hawkie jól mondja. Csomó mindent lehet csinálni raiden kívül. Az archeologia az egyetlen, ami már nekem is megfekszi a gyomromat. Pedig még a horgászatot is felhúztam kb 370-re ;-)
PvP, profession-ök húzása, altok húzása, altoknál profession-ök húzása, beszélgetés az ismerõsökkel ventrilon/mumble-ön, AH-zás, repkedés össze-vissza, farmolás.
Olyan PvE MMO-t nem tudsz mondani, ahol nincs farmolás, hogy jobbá tedd a karidat.
A Diablo 3 is a farmolásról szól azután, hogy végigvitted az egész játékot. Dio2-ben is mi volt? Lenyomtad normálon, lenyomtad nightmare-en, lenyomtad hell-en, aztán jött hell-en a végeláthatatlan farm, hogy felhúzd 99-re a karaktered és fullos itemeid legyenek, fullos rúnaszavakkal meg gemekkel.
Szóval MMO=farmolás és raid endcontentben.

kircso13
köszi szépen!

Az élet eleme a lét!

Terensz
Szia!

Itt.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

kircso13
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, hogy az alisok központja hol található? Értem arra hogy a hordánál orgrimmar volt!

választ elõre is köszönöm!

Az élet eleme a lét!

Még mindig nem fogom agyilag, hogy raideken kívül mit tudtok alkotni WoWba. Évek óta csak emiatt "él" még a játék. A többi szuper hevimetálfákk2 csicsa manga lányos mmo ezért sült be. 0-24 farm és pvp. Amíg nem csinálnak egy durva pve gamet, nem lesz más értelmes játék. pont Dio3 pazar lesz, de az epix esõt az sem helyettesíti.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

antgecc
Én ahogy megvettem Catát, befizettem egybe a 3 hónapot, mondván új kieg, biztos nyomni fogom addig. Hát kb 3 hétig toltam, azóta hetente egyszer, mindig más karival belogolok, megölök 4-5 mobot és kilépek. Megérte befizetnem, megérte megvennem... <#szomoru2>

nekem valamelyik nap volt pont ilyen, h betöltötte, és egybõl kiléptem. mondjuk valszeg azért mert rájöttem h archaeologyt kéne erõltetni, ami egy jó nagy szar, szóval inkább nem csináltam semmit 😄
Nem is sok olyan "állat" van, aki ezt kibírja. Magyarok közül is csak 1-2, a több ezerbõl.

[HUN]Crassus
nekem vannak olyan napjaim,hogy mire végigmegy a betöltési csík már kapcsolom is ki az asztalról a WOW-ot😄

[HUN]Crassus
nos lehet,hogy tuloz vagy nem magáról beszél 100%-ban ,de én dobtam egy hátast a cikk elolvasása után.
Artum Inferniti most jól áll magyar,szerver és még világviszonylatban is /pesrze közelsem iylen szintû guild/,de nekem már az is sok amit a mi srácaink nyomnak heti 4 raid 19:00-23:00-ig....ha raider lennék már ez is taccsra tenne😊

Azért ezeket már irl problémáknak lehet nevezni. 😊

Casseus
Hidd el hogy lehet csinálni. Tény hogy mellette nincs életed és nem tudsz dolgozni, de lehet.

ha te azt tudnád...^^

jazzy
Nekem olyan is van az ismeretségemben, aki hazudott már életében, vagy legalábbis sarkított.

Ez sarkítás. Én is mondhatom, hogy xy-ként dolgozok (illetve dolgoztam, de már nem, de a jelen idõ mennyivel szebb), és mellette tanulok (ja, persze, csak most éppen 2 tárgyam van mert meghúztak 500-ból az elõzõ félévben).. Kb ennyire egyszerû pici sarkítással nagy dolgokat mondani.

Nekem is volt, hogy napi 12 órát játszottam, de azért ezt hosszú távon nem lehet csinálni irl problémák nélkül, a duma meg csak ennek az elfedése.
Kata
Van webfejlesztõ az ismeretségemben, nem is egy, és nem akarok senkivel vitatkozni, de õk napi 12 órát minimum melóznak, nemhogy játszanak.

[/cserf][/fülünyúl]

"elsõsorban webfejlesztõként dolgozom, emelett idõnként tanítok informatikát egy magániskolában"

Elsõ rész a fontos :p

Egy forintot nem keres rajta, nem kell elhinni minden hülyeséget.

Gondolom ebben az idõszakban elhalasztja az óráit. Aminek persze késõbb megissza majd a levét.

Egyébként ez a srác csak kispados játékos a Methodban, szóval Õ közel sem játszik ennyit. Csak ezt elfelejtette megemlíteni az interjúban.

[HUN]Crassus
keres? ilyen jól szponzorálják õket?

írta,hogy magántanár....érdekes lehet,hogyan jut ideje felkészülni a saját óráira,hogy érdemlegeset is tudjon átadni a diákjainak.

ez már egy ultrabrutál verziója a függõségnek,igaz magyarázza a bizonyítványát,de ez kõkemény!:S

[HUN]Crassus
rögtön gondoltam,de én jószándéku ember vagyok úgyhogy nem feltételeztem,hogy egyedül tengeti a napjait...😊

"Szerintem az a nolifer aki azzal tölti az idejét hogy forumokon trollkodik és nolifernek mond mindket. Nekünk ez a hobbink."

<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178