World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Crassus fan counter: over 9000!!!!!

ಥ_ಥ

Looserke
a te prot specedet vettem alapul az enyém kialakításánál...

😊

a gear még hiányzik sajna, mert 1 hete lett 85ös a warrim

[HUN]Crassus
az az igazság nagyon jól elvagyok az armsal mostanság (kivéve a skilles frostmageket és az imba druidokat😊 ,de a másodlagos specem nekem is prot,de PVP-re kihegyezve ( 5 seces reflect,charge CD rövidítés,piercing howl stb.) és ha arénában nem is annyira(5v5 ben jó lehet btw) ,de ahogy mondtad random BG-ben nagyon szórakoztató és még azt is mondanám,hogy hatásos/hasznos is....
simán elbohóckodom 2-3 allyssal pl. AB zászlónál míg odaérnek a többiek vagy végigcaplatok a flag-el WSG-ben meg azon az új szaron😊
a castereket nagyon jól kilehet lockkolni a játékból és a melee-t is lehet szopatni rendesen.Huntereket sanálom a legjobban meg a Destro lokkot!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ugyvan hogy tobb hordas pvpzik ezert nektek nagy a queue.

Looserke
Crasus warri prot pvp-rõl mi a véleményed mostanság? Én 2K resivel egész jól elszórakoztam random BG-ken, kíváncsi vagyok a te véleményedre mennyire életképes a spec.

bujcsik555
Menny át alliba, kb instant behív bgre akármikor D:

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

decemberben Ragnaros hordán mégis 15min. volt a BG queue ?! most akkor hogy van ez?

mar jo ideje ossze.

Terensz
Egy pillanatra visszatérnék a pár nappal ezelõtti pvp frostDK mastery vs haste vitára.

Sógorom 6 éve wow-ozik, fél éve egy DK-val. Most épp 1800-as rating-en jár 2v2 arénában, és azt mondta, hogy 8% haste-et szokott kirakni, egy kis crit-et, a többi meg mastery. Azért nem csak haste, mert ranged dps-ekhez ritkán tudsz több ütés erejéig közelférkõzni, így a damage-ed tetemes része howling blast lesz ellenük, annak meg nagyon jó a mastery. Krit azért fontos, mert ha jól proccol 2 killing machine közé pl. egy obli crit, azt még sok resivel is eléggé megérzi bárki, pl. egy tank is.

Én hiszek neki. Tehát haste/mastery kb. egyformán fontos 2v2 arénában. BG-zni nem szokott a srác.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

cikasz
Azt a szaros ring-et én 5k-ért eladtam pl 😄

http://www.akciofigura.hu

cikasz
A jelenlegi wow verzió 4.0.3(13329)

http://www.akciofigura.hu

PiszkosFred
Sose aggodj emiatt. Trash kb 5 secig el, az alatt semmit sem tudsz, max nyomsz egy SS-t, es felnyomod a slicendice-t, a kovetkezo trashra. Bossok picivel tovabb elnek, kb 20sec, ott mar van esely egy 5os rupture utani 5os evis/envenom, es mar mehet is a kovetkezo pull. Majd 85 "felett" lesz idod es kell is foglalkozni a dpssel, addig csak menj es kapkodd az XPket ahogy csak tudod. A dpskurvakat meg sz*rd le, a 1-85ig tarto levleup fazisban kar foglalkozni veluk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tard tört<#wave><#bdead>

Get a life!

lolSL
kalóz verzióról ott kérj segítséget ahol loptad.

sziasztok . patchelés közben ez a hiba jött ki nekem amikor 3.2.0-ról tenném át 3.3.0-ra (ez a patch jön utána ne nyaggassatok ezzel 😄) The file "C:\Program Files\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Uninstall.xml.19392719.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)
ez mitõl van?
battlegroupokat összevonták már?
vagy ha nem akkor van valami hír arról,hogy esetleg mikor fogják?

x-perl arcane bars részét ki kell kapcsolni az addonoknál(elvileg).

ja, a kép lemaradt

itt van

Egy gyors kérdésem lenne azokhoz, akik esetleg X-prel Unitframet használnak... itt egy ké az ui-rõl, az a gondom, hogy a cast bar a neve helyén jelenik meg, ez mondjuk eleve rohadtul zavaró és nem tudom hol lehet kikapcsolni (ha kikapcsolom a cast bar-t az xperl optionson belül, akkor egyáltalán nem jelzi sehol, nem rakja vissza a régit), de ami még ennél is zavaróbb, hogy ezt a táblát, amin a neve és a castbar osztozik átszínezi zöldre valamiért (hiába keresem, nem találom, hogy miért), és amikor valaki healeli magát, akkor a zöld háttér elõtt a zöld cast bart kiszúrni, hogy épp hol tart, vagy hogy egyáltalán mit csinál, az esélytelen. nem tudja valaki ezt hogy lehet átrakni külön barra, vagy legalább ezt az idióta színezést kikapcsolni?

egy másik kérdés... mint láthatjátok rugó vagyok, és most rohanok kb végig a tbc meg wotlk instáin. szinte majdnem mindegyiknél leszólnak, hogy alacsony a dps-em. de igazából esélyem sincs, eleve az egész insta abból áll, hogy mindenki behúz mindent és spammelik az aoe-t, vagy mire odaérek a hunterek (lol?) már szétszedték, kb beleütni nincs idõm a dolgokba. wipe meg szinte sosincs. régen azért ezek nem voltak ilyen egyszerûek, vagy rossz rotationt használok? az elõbb egy legendary fegyverrel rohangászó twink volt a tank...

Hopp, tényleg, eme apróság felett elsiklottam. Az EJ tényleg nem PvP. 😊 Bocs.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Jah, csak a pve!=pvp.
És mivel az eredeti hozzászólás pvprõl szólt, ezért énis arra válaszoltam. EJ-nek köze nincs pvphez. AJ-n is olyan debilek vannak már, hogy olvasni sem érdemes a nagy részét, mert akkora f@szság.
PVE-re nyilván mastery. PVP teljesen más.

flashpointer
talenttõl is függ
arenajunkies meg mmochampionon is frostnak masteryt javasolnak (egy két elborul kocka a szokásos egyetemi szintû számolgatásaival alátámasztva: )

Emancipate yourself from mental slavement!

Terensz
Elitist jerks szerint:

Dual Wield
Strength > Hit to cap >= Expertise to cap > Mastery > Crit > Haste > Agility > Hit to spell cap

Two Hand
Strength > Hit to cap >= Expertise to cap > Haste > Mastery > Crit > Agility > Hit to spell cap

Szerintem meg nézzétek meg EJ-n, kinek mi kell, aztán az eldönti a vitát. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Terensz
Én azért megyek haste-re, hogy többször proccoljon a killing machine, és szét obliterétejem meg frosztsztrájkoljam az ellenfél testét :-)

De annak köze sincs a rune regenhez. Nem azért stackelsz hastet, hogy gyorsabban autohit-elj pvpben. Csakis a rune regen miatt.

Terensz
De az a +10% haste az improved icy talons-szal unholy presence-ben már 20+15+10+10 = +55%

"Frost talenten többször kerülnek refreshedre a rúnák"
Ezt a hülyeséget nem tudom honnan szedted.
"Ráadásul ha nem tudtad volna elárulom hogy a haste nem úgy skálázódik mint pl a crit, mert 1000 haste nem tízszer annyi hastét ad mint 100 hanem kevesebbet"
Igen, és ennek mi köze a rune regenhez okoska?
De igen, használj inkább masteryt, mert az jobb. Megérdemled.

Tisztába vagyok vele, pont ez az ami nem tetszik nekem.

flashpointer
Nézzük nézzük, csak nem a hülyeség alapján amiket megint kitalálsz
Frost talenten többször kerülnek refreshedre a rúnák (=waste of haste) és rpbõl is jóval többet ad, úgy kell választani milyen képességet akarsz nyomni hogy legyen idõ rá amíg meleltte vagy(próbáld ki egyszer, tényleg)
Ráadásul ha nem tudtad volna elárulom hogy a haste nem úgy skálázódik mint pl a crit, mert 1000 haste nem tízszer annyi hastét ad mint 100 hanem kevesebbet (oylan 7-8 szorosát, remélem ezt így számoltad a kis prezentációdban)

- chaos orb BOP-os lett, szóval nem rakható AH-ba

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Zenszkij
macro..lol

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hát akkor nézzük csak.
+10% masteryvel (ami 17xx rating és csak +pve itemekkel hozható össze) a frost strike, howling kap kemény +1k dmget, amibõl pvpben lejön 400 a resi miatt.
+10% haste könnyen összehozható full pvp/resi gearben, mivel csak 12xx rating. 10% haste azt jelenti hogy az összes elsõdleges rune cdbõl lejön 1 sec, és 2sec a másodlagosokból.
Nyilván a mastery a jobb. Tényleg.

antgecc
Mióta blockol a fury warrior? <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Pyotr
Tuti mindenki látta már FS-rõl a videót, de szerintem nem lehet elégszer megnézni😊 Nagyon ötletes

&#9608;&#9608;

+91000 views
-60000 elõfizetõ

fuckyeah

Csirke4
Te nem?😮
na és

antgecc
Te még a bloodelf csajra is kirázod, még jó hogy bejön neked!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nekem azért bejön a csaj, sok itt a buzi

Undorító 😞

fejnelkuli
Kár,hogy ömlik a nyál a szajaból.Gusztustalan!

[HUN]Crassus
fav😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

lolSL

Lacee
a gemek készítése és a saját brutál gemek azért nem olyan szörnyûek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

antgecc
Ó, mert a lila gem totál hasznavehetetlen, mi?

Mekkora nagy szemétség már, minden crafting proffal lehet epicet gyártani csak a JCvel nem. Szaros 346os ringet lehet csinálni mást nem. De még abból sem tudok magamnak craftolni mert nincs strenght dps gyûrû, agilitys bezzeg van két egyforma csak a socket különbözik rajtuk. Ebbe mi a logika? És mi ez hogy a Chaos Orbra nem lehet greedelni legalább, akinek megvan hozzá a profja az meg betegre keresi magát belõle. Sokkal igazságosabb lenne hogy mindenki automatikusan greedel mint a Frozen Orbra. Akinek nem kell az meg bedobná AHba.

Kezdem azt hinni, hogy van valami elõre generált balszerencse-faktor a játékban, mindenesetre a loot rendszerre ráférne némi intelligencia emelés...
A klánunk raides csapatában nincs se rugó, se druida. Ehhez képest Baradin Holdban a PvP cuccok mellett eddig 1 leather esett, Magmawból 2, Bastion of Twilight trashból 2. Ez utóbbi ráadásul ugyanaz, a Tsanga Helm... jószerével bármi mást tudunk használni, kivéve a leathereket. :-(
flashpointer
attól még hogy rátennéd nem úgy van.

antgecc
Rátenném a fejem, hogy jobban tudja, mint te...