World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terensz
Hello Crassus mester :-)

"wow tényleg nem RP-re való" - RP szerveren sem RP-zik senki raiden, bossfight kellõs közepén.
Viszont az üresjárati idõkben illik (pl. épp Orgrimmar közepén vársz a guildedre raid elõtt, vagy épp random hc instába behívásra, arénára, akármire), és hidd el, 100x többet lehet röhögni, mint egy nem RP szerveren 😄

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

[HUN]Crassus
nos a wow tényleg nem RP-re való szerintem...az említett példádban mire ezt "erpésen lecsetelik" már be is wipeoltak😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
😊

[HUN]Crassus
szegény mutis rugóm cloak után😛
1 frost nova
1 cone of cold
és 17x ice lance= 150.000dmg done = WIN ---> skill???

Terensz
<#nyes>

lol, mókás lehet. És hogy megy ott egy raid? Halfusnál Mortal Strikeos tankcserénél azt mondja a raidleader:
"Kérlek, Béla, segíts Józsinak, mert már nagyon vérzik, idõ kell neki, hogy begyógyuljanak a sebei!"
Terensz
Így van, meg randiznak, beszélgetnek, félreállnak az ajtóból, ha ki akarsz jönni (mintha lenne collision).
Mindenféle maskarákat viselnek, a tailorok alig gyõzik beszerezni a ritka recepteket (pl. horda oldalon esküvõi ruha).
Ezen túl vannak rp guildek, feleségemmel a Sha'tar-on voltunk is egy ilyenben. A miénkben pl. csak trollok voltak szinte, a meghívás személyreszabottan jött, trollos angolsággal. Sütögetéssel egybekötött találkozók rendszeresek voltak, az egyiken egy vendég karakter (nem guild-tag) körbevezette a jelenlevõket Silvermoon-on, mintha idegenvezetõ lett volna, a teljes történetét elmesélve.

Szóval egy normális rp szervert nem lehet így pár mondatban leírni, meg kell tapasztalni :-)

Megnéztem a Defias Brotherhood-ot, semmi rp nincs. Szóval valaki rp-zni akar, menjen a Sha'tar-ra.

Én meg kicsit szüneteltetem a wow-ot, és majd meglátom, lesz-e kedvem felhúzni egy hordás karaktert.

úgy elmondanám én mit tettem! 😊 amúgy ha fizeti valaki havonta az már tesz azért , hogy fejlesszék.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

picket
Ez a baromság hogy jön ide? Biciklivel mert drága a benzin? Az utóbbi idõben egy szóra redukálódott a szókincsed, most legalább egy kicsit kizökkentél ebbõl, de ha valami értelmes flémindítás lett volna, az izgibb lenne. Ez a "mit tettél a wow elõrehaladása érdekében" az én szókincsemet szûkíti erre: wat?

&#3237;_&#3237;

most õszintén, meséld már el mit tettél a wow, mint orbitálisan überbrutál pro játék elõrehaladása érdekében... úgy fogalmazd meg, hogy lehet felvesznek a blizzardnál mint szóvivõ, apukám ott dolgozik!

a f@szt<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

picket
Józsi bácsi, úgy hallottuk beszûkült a szókincse. Igaz ez?

&#3237;_&#3237;

pl attól, hogy nem lehetõség hanem kötelezõ szopatni a gnómokat/törtpöket/goblinokat hogy az asztalt se érik fel : D

dugnám

LeWyTy
<#zavart1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

+1<#zavart1>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

LeWyTy
5:30 toszok geci???? lol

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

cikasz
Meg "elvileg" nincs olyan, hogy öten egyre támadunk meg csak úgy hátba küldizés közben! Szépen köszönés,meghajlás aztán fair harc 😊

http://www.akciofigura.hu

Még azt szeretném hozzáfûzni, hogy ha a tanácsok közül valamelyik kizárólag pc-s vagy xbox-os játék az se baj, a tájékozodás és a fantasy játékok közül vérfrissítés számomra a fontos. Wiki-n nem igazán találok ilyen info-t és ma már egyre kevesebb a jó video játék. Az erõszakos, véres játékokat nem bírom, azokat nem szeretem, csak ilyen warcraft,- monster hunter-höz hasonló könnyed játékokat.

Üdv. János Elõre is köszönöm a segítséget!

lolSL
kis összefoglaló hogy mi zajlik a retard play servereken:

LeWyTy
melyik RPPVP-n a leg RP sebbek? megnézném😄

cikasz
Például nem lovagolnak és nem futnak a városban! Nem sietnek sehova, szépen/választékosan beszélnek stb. Ilyen "marhaságok".

http://www.akciofigura.hu

Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani ehhez hasonló játékokat! Én pont az ilyen játékokat szeretem. Ezt, Diablo-t,fable-t, starcraft-ot, gobliiins-t, overlord-ot, warcraft-ot , heroes might and magic-ot és spore-t szintén ismerem pc fantasy játékok közül. Már pc-vel nem szoktam játszani, mert nem annyira erõs, ezért konzolon tolom. Wii-m van és még vagy psp-m vagy ps3-am lesz. Wii-n a monster hunter és a zelda van meg.

Egyébként nem is értem, hogy a warcraft-ot miért húzzák le olyan sokan, biztosan irigységbõl. Elõször nekem is rossz volt a benyomásom, de rájöttem a képek és a videók alapján tényleg nem rossz játék. Bármilyen játékot megnézünk ott sem lehet látni "tökéletes" grafikai kivitelezést. A sorozat kor színvonalának mindig is megfelelt, de az túlzás hogy világ legjobb és legszebb játéka, mert ilyen szerintem nincsen. Kataklizma az tényleg szép lett, grafikailag olyan mint a spore játék. Nekem idáig talán spore tetszett a legjobban, sajnos nem bírja a gépem. A kataklizmában táj és talaj nagyon szépen ki van dolgozva talán úgy mint a spore-ban. Egyébként ezzel a sorozattal biztosan nem tudnék játszani, mert fizetõs és nincs offline rész. Monster hunter is Japánban fizetõs, csak nálunk és amerikaiaknál nem, de Japánban 1 éves bérlet van és nem 2 havi és van offline rész is. Szerintem ez ami wow-nál negatívum hogy nincs offline rész és 1 éves bérlet helyett 2 havi bérlet van csak, így jóval drágább mint a monster hunter. De összességében tetszetõs a játék.

LeWyTy
Mi próbáltunk valami hasonlót kb 1-2 napig...
Hülyeség és értelmetlen. de akinek ez tetszik....

Nagyon elvetemültnek kell lenni hogy ennyi idõt elbassz feleslegesen.

+szófosásom van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Lazul vagyok a horda egyik leglazább troll sámánja már sok öngyilkossági kísérleten vagyok túl mer az apám bánja hogy megszülettem"

Lacee
más a chat (általában tilos rövidítésekkel, szlengben beszélni), a karakterednek kreálnod kell egy háttérsztorit, amit ki is illik játszani. Nincs IRL témákról dumálás a klántársakkal, mivel a karakterek beszélgetnek, többnyire "say"-ben.

Alapvetõen jó ötlet, egy "hagyományosabb" mmorpg-ben jól is mûködne, de a wow-ban szerintem nem olyan szerencsés, mivel eleve kevés teret enged a szerepjátszásnak.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

lolSL
nem másképp, hanem más emberek játszanak rajta.

Mondja már el valaki plz, mitõl lesz RP egy szerver? Más a szöveg a cseten, vagy mi a különbség? Az emberek játszanak másképp?
Terensz
Nagyon köszi srácok!
Asszonnyal beszéltem róla, egyelõre maradunk Dragonblight alli-n, most egyikünk sem akar szintezni egy új karakterrel. Viszont ha egyszer költözünk, õ RPPVP szervert szeretne, szóval Defias Brotherhood mellett döntöttünk, egyelõre.

Zenszkij
Ragnaros-Hunor klán, heti raidek, jó társaság..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LeWyTy
Én meghívhatlak ... nem a legjobb guild de jó társaság<#hawaii>
De majd csak reggel<#vigyor>

Terensz
Jól van, köszi szépen!

1. már nincs várakozás, csak az elején volt.
2. ha esetleg itt nem hív senki, felmész hun csatira 2 perc alatt találsz guildet. 😄

Terensz
Kérdõjel lemaradt a végérõl

Terensz
Kicsit unom már az allit (rühellem, de az asszony worgent akart indítani, én meg engedten neki :/). Szívesen átmennék hordázni a Ragnára pl, de
1.: látom, kicsit sokan vannak. Nem szokott néha várakoztatni 10-20 percig, mire beenged?
2.: valamelyikõtök meghív a guildjébe <#wave>

Terensz
Hajóval / hajóval + metróval

Lenne egy kérdésem, még elég noob vagyok. Darnassusban csak a Blasted Landsbe és Exodarba van portal. Hogy lehet onnan eljutni Stormwindbe vagy Ironforge-ba?

LeWyTy
Engem érdekelne is ha lenne pénzem <#nyes>

Nekem is megérné, csak porosodik, nem használom 2hónapja. 1 gonddal kevesebb ha megszabadulok tõle😊
wolf magic
Ez az acc jóval többet ér 12 ezernél aki megveszi annak megéri , de neked nagyon nem : )

LeWyTy
Csak az elsõ héten volt 1-2x hogy 2-3 percet kellett várni... de azóta semmi.

lolSL
wotlk megjelenésénél meg lagolt a wintergrasp !

antgecc
Ez csak legenda. Egyáltalán nem múlja felül.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ragnaros-ról már hallottam, de ott nincsenek gondok a belépéssel? mmint amikor bejött cata mind ha várakozásokról olvastam volna.
Zenszkij
Ragnaros, Hunor

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ne 12 éves vérpistikék floodoljanak egész nap hanem egy kellemes társaságot ahol jól lehet pvp-zni
LeWyTy
Ilyet mindenhol találsz csak van ahol könnyebb.

Mit tesz neked a hardcore?

Csirke4
tauri<#idiota>
Következõ realmet keresem:
1,Pvp legyen
2,hardcore magyar arcokkal
3,Horda oldal

Vki tud ajánlani?
LeWyTy
A nevem még nem megy 😄 de igen ... meg játékot is.

LeWyTy
De az mégis felülmúlja a többit.