World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Vagy DPS-ként is viszonylag megállom a helyem és elég sok killing blow-m van egy-egy bg-n, szóval teszek valamit ahhoz, hogy gyõzzünk.
Bár az igaz, hogy inkább healerként szeretek bemenni BG-zni. Errõl ennyit.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
aréna jó volt pont addig míg rating nélkül ki lehetett váltani a cumókat....
elfogyott a WOW
" ez egy játék" ezzel a káposztaagyu majmok védekeznek...te ne tedd........
No offense,de elmegy a blizzard a büdös picsába,hogy epik pvp itembe veri magát minden billentyûvel forduló aztsetudja merre van az elõre nyomja amin nincs CD majom....
talán nyers voltam,de annak a gearnek azon kéne feszülnie aki érti is hogyan kell használni.....
az ilyen mûpvp-s gyerekeket kettesével lehet kanalazni a BG-k rõl arénából...
na csokoládé!
A másik meg a pvp. A játékosok legalább fele nem pvpzik, soha még egy bg-n se volt, én is csak azért szereztem meg a honor geart, hogy utána arénázhassak, amíg meglesz Catában az epic fegyver, aztán abba is hagytam. Tudom, hogy nem jó a classbalance, tudom, hogy szar a pvp, meg így, meg úgy, de igyekeznek a casualoknak csinálni a játékot, mert abból van a több pénz, a casual meg rendszerint nem hardcore pvp-s.
Ez a tipikus "megszoksz vagy megszöksz" esete.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Az meg hogy a class balancehoz hogy állnak meg nevetséges. Cataval simán meg lehetett volna már oldani technikailag, hogy egy spellnek legyen pve meg pvp része, és ne egybe. Még talán élvezhetõ is lenne a pvp, nem úgy mint most.
Ha csak a wow lenne az egyetlen produkciójuk égbe-világba fikáznám õket, de hálistennek olyan remekmûvet is képesek összehozni, mint a Starcraft. Úgyhogy béke velük 😊 És valahol megértem õket is. Ha a népek fizetnek ezért a wow-ért, akkor miért törjék magukat...?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Ragnaros kapott új modelt.. ja nem ugyanaz mint emperoroknak volt. ZA/ZG ugyanaz megint 😄
Végülis a sok idióta még örül is annak, hogy ugyanazt farmolhatja megint, mint 3 éve.
<#zavart1>#zavart1>
Get a life!
Get a life!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Speedtestet toltam, minden megfelelõ, de sokszor még a launcher sem jön be... 😞
Érdekességképpen az EA szervereire (FIFA, NFS) sem tudok csatlakozni...
Lehet nem a blizznél van a hiba?
Tol baradon az elején csak 16an voltunk<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Haverral az ilyeneket "SKILLCAPPED" guild-be soroljuk😊
volt ugyanez palában 5 Hammer 1 aoutoattack 1 judgement😊
Amúgy szerintem kibírt 10 perc bohóckodást. Az elsõ boss-t már plate-ben tankoltam. A szürke balta helyett is elõkerült valami gradiator-os lila polearm.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
ಥ_ಥ
2. Muti felejtõs pvpre.
3. píísz és láv
Példa:
insta randomokkal, mindenki level 60 körül. Hellfire ramparts.
Tanknak jelentkeztem. Blood elf (lány) DK, szürke bõr, fehér köpeny (cloth), kezemben 1 darab kb. 3-13 sebzésû (szürke, egykezes) balta spellshattering runeforge-os enchant-tal. Behívnak. Sógorom és feleségem mögöttem ülnek, mindhárman röhögünk.
A csapat másik 4 tagja overgearelt, köztük 1 harcos és 1 dk, mindkettõ röhögve be tudta volna tankolni ezt a szánalmasan könnyû instát. Kb. 6 mob-csoportot bedaráltunk (darálták, én csináltam kb. 100-as dps-t, persze aggro-t sem tudtam tartani, de nem is azért mentem) mire az egyik megkérdezte, hogy miért nincs rajtam cucc. Én visszaírtam, hogy RP szerveren vagyok, és ki kell játszanom a karakteremet 😄
Persze mentem neki cloth-ban a következõ mob-csoportnak, ezek a savanyúuborkák meg ki akartak rúgni, meg egyikük írta, hogy õ az õ tankjával sokkal nagyobb aggrot, meg dps-t generál 😄DD (mint egy cloth-ok dk szürke egykezes baltával??? jé...)
Legalább a szikráját láttam volna a humorérzéknek...
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést