World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

games4ever
A fene, nem gondoltam volna hogy ilyen ügyes emberek is léteznek! 😄D

antgecc
A még ügyesebbek meg már rég mást bindeltek a V-re.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

games4ever
Sõt, a nagyon ügyesebbek már a "v" betût is meg tudják nyomni és úgy már látják, hogy kinek van a legkevesebb hp-ja és nem kell tabolgatni. 😄D

antgecc
Ez kb minden klasszra igaz, csak más spellel.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
tabtabtabtabtabHOPP low HP--->HAMMER of WRATH aztán megint tabtabtabtabtab HOPP low HP--->HAMMER of WRATH😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
elég sok killing blowja az a retripaláknak van😄

Csak ehhez még egy szót, hogy ki szeretsz ölni, meg ki a hozzáértõ, stb. Nem tartom magam nagy pvpsnek, Catában kezdtem, viszont ha bemegyek BG-re, akkor azon kevés healerek egyike vagyok resto sámánként, akik ténylegesen healelnek is.
Vagy DPS-ként is viszonylag megállom a helyem és elég sok killing blow-m van egy-egy bg-n, szóval teszek valamit ahhoz, hogy gyõzzünk.
Bár az igaz, hogy inkább healerként szeretek bemenni BG-zni. Errõl ennyit.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

[HUN]Crassus
az a rendszer ugyanolyan szar volt mint a mostani....normális ember munkahellyel/iskolával,családdal,baráttal/barátnõvel és RL élettel 10-11-es rankig juthatott el.Ezekhez a rangokhoz nemkellett 6 napon keresztül napi 16-20 órát!!! játszani nem is beszélve a rank 14-rõl amihez még az is kellett,hogy a szerver nonstop játszó embereivel lekellett beszélni,hogy ne elõzzenek meg a rangért....

aréna jó volt pont addig míg rating nélkül ki lehetett váltani a cumókat....

[HUN]Crassus
hát igen van a balfasz player és a balfaszkodó.....ez butóbbi mindenkire igaz lehet aki pl. egy új általa még nem játszott classal kezd játszani. Természetes,hogy nincs minden trükkel-mechanizmussal 100%-ig tisztában.Viszont a balfaszkodó player nem néz mint rozi a moziban ha mögé kerülnek illetve nem a petet targetolja,nem dismountol le egy ellenségre ha már 3 másik is üti vagy nem megy jusztis a zászlóért EOS-on mikor már egyetlen bázis sem az övék....ésatöbbi-ésatöbbi

ja, és az is igaz volt, hogy ígyis-úgyis ki lehetett anno is farmolni a pvp geart, csak idõ kellett hozzá, ha skill nem. az arenaban ratinghez kötött gear, kb az a megoldás sztem...

[HUN]Crassus
már a blizzard sem tudja mit csinál...csak megkell nézni a hétrõl-hétre történõ drasztikus és teljesen logikátlan változtatásokat....
elfogyott a WOW

ó, én nem védekezek, egyelõre barátkozom a rugómmal, összeakadnak az ujjaim, balfaszkodom, de megõrülök én is néha attól ami megy, én is hasonló vérmérséklettel rendelkezem játékok terén, fõleg olyanban ahol tudok játszani, és csapatjáték, és a balfaszok miatt vesztek, vagy mert idiótabiztos a rendszer, és minden balfasz ugyanolyan eredményt ér el mint te, de azért nem érdemes ennyire felkapni a vizet rajta sztem. tök felismerhetõ az irány, amibe elment a blizz, és sztem jól csinálják. nem nagyon akarják/tudják megcsinálni a balancet, meg úgy általában a pvp-t rendesen (ahogy hallom, én még csak most barátkozom vele), felkúrod magad, felhúzol még egy altot, van már hozzá heirloom, újabban guild bónusz, megint el vagy egy darabig, megint felkúrod magad, megint felhúzol egyet, mire észbekapsz hogy akkor most elég, addigra már annyi idõt beleöltél, hogy tökmindegy mit kapsz vissza, ígyis-úgyis abbahagyod, jön a következõ generáció. nekik aztán hótmindegy hogy ki hogy használja ki az idõt, csak fizess elõ. aztán mire megunod, csinálnak egy alternatívát egy másik játékban (sc2, dio3). mire az mmo fanok megunják, már jön is a következõ rivális, amit õk csinálnak (titan). nem nagyon engednek el maguktól, akármit csinálsz... és sztem tök ügyesen csinálják. viszont akkor is csak egy játék, ráadásul egy mmo, nem egy versenyjáték. de emlékszem anno mennyi idõ volt megszerezni egy pvp geart, sztem nevetségesen sok, abba is hagytam. vicces ha bekapcsolom még a sergeant nevet is van aki tiszteleg : D

[HUN]Crassus
én sem vagyok profi,de nemis 5 másodpercig tart utánnafordulnom ha valaki mögém kerül😛
" ez egy játék" ezzel a káposztaagyu majmok védekeznek...te ne tedd........

A legjobb, hogy a blizz meg nagyban hirdette, hogy catában aztán nem lesz ingyen epic. Vicc már az egész játék.

chill... ez egy játék. és nem a profi játékra lehetõséget adók közül. sosem volt az, sosem lesz az. nem kell ennyire komolyan venni... sztem

antgecc
Régi szép idõk, mikor kivetted az elsõ warlord cuccot.... 😊

antgecc
Te wotlk-al kezdted a játékot, mások meg már 6 éve tolják és benne van már akár 230ezer ft-ja is az elõfizetésben és cserébe le van szarva a feje.

[HUN]Crassus
deszeretem az ilyet ölni......amúgy meg sem érdemlitek azt a geart csak ,hogy tudd!
No offense,de elmegy a blizzard a büdös picsába,hogy epik pvp itembe veri magát minden billentyûvel forduló aztsetudja merre van az elõre nyomja amin nincs CD majom....
talán nyers voltam,de annak a gearnek azon kéne feszülnie aki érti is hogyan kell használni.....
az ilyen mûpvp-s gyerekeket kettesével lehet kanalazni a BG-k rõl arénából...
na csokoládé!

Nem tudom, mit kell megint elkezdeni sírni (megint? még mindig), én személy szerint pl WotLK-ban csatlakoztam a Wow-os játékosok csapatához, életemben nem láttam még raidkörnyezetben se Ragnaros-t, se ZA-t, se ZG-t. És sztem még vannak rajtam kívül jó páran, akik ugyanígy vannak.
A másik meg a pvp. A játékosok legalább fele nem pvpzik, soha még egy bg-n se volt, én is csak azért szereztem meg a honor geart, hogy utána arénázhassak, amíg meglesz Catában az epic fegyver, aztán abba is hagytam. Tudom, hogy nem jó a classbalance, tudom, hogy szar a pvp, meg így, meg úgy, de igyekeznek a casualoknak csinálni a játékot, mert abból van a több pénz, a casual meg rendszerint nem hardcore pvp-s.
Ez a tipikus "megszoksz vagy megszöksz" esete.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

azért elkezdtek elindulni ezen az úton. mondjuk a rugó sap pvp-ben más durationnal üzemel mint pve-ben

picket
Már nem is tudom mikor hagytam abba, de már akkor is évek óta ez ment.

ಥ_ಥ

picket
Ez az igazi probléma:

ಥ_ಥ

Számomra a vicces csak az, hogy havonta azért benyelik a többmillió dollárt, de cserébe semmi újat nem tudnak alkotni.
Az meg hogy a class balancehoz hogy állnak meg nevetséges. Cataval simán meg lehetett volna már oldani technikailag, hogy egy spellnek legyen pve meg pvp része, és ne egybe. Még talán élvezhetõ is lenne a pvp, nem úgy mint most.

antgecc
Hja, és a félig teli emberekbõl hülyére keresi magát a Blizz, jókat röhögve a markába.

Ha csak a wow lenne az egyetlen produkciójuk égbe-világba fikáznám õket, de hálistennek olyan remekmûvet is képesek összehozni, mint a Starcraft. Úgyhogy béke velük 😊 És valahol megértem õket is. Ha a népek fizetnek ezért a wow-ért, akkor miért törjék magukat...?

PiszkosFred
Valahol jogos a ket pont, de ne feledd el, hogy a ZG ota talan ketto, a ZA ota egy teljesen uj generacio csatlakozott, es nekik ez ujdonsag.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Van, akinek a pohár félig üres, és van, akinek félig teli...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Komolyan szánalom amit a blizz csinál már a wowal. Próbálnak a legkevesebb munkával kaszálni még mindig.
Ragnaros kapott új modelt.. ja nem ugyanaz mint emperoroknak volt. ZA/ZG ugyanaz megint 😄
Végülis a sok idióta még örül is annak, hogy ugyanazt farmolhatja megint, mint 3 éve.
<#zavart1>

pve-re guide okés, de pvp-re ne keress mert oda skill kell nem guide 😊

Get a life!

Ajjjaj lejárt az accom, és NEM FOGOM FELTÖLTENI 😄DDDDD

Get a life!

ti hol szoktatok guideokat olvasgatni? pve-re elitistjerks, az oké, az elég egyértelmû mindenki szerint akit kérdeztem, de pvp-t hol? arenajunkies? mert olvasgattam mindenféle guidekat, és ami arenajunkiesen van, az pl kicsit más mint máshol. szóval, mi a pvp elitistjerkse? : )

LeWyTy
Dejó ez is szar<#schmoll2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Reggel óta nem tudom elérni svéd havert. Ott kell keresni a problémát :p

PiszkosFred
Nem ertek hozza, de valoszinu hogy elszallt euban valami nagyobb halozat, es vele rantotta a serverek nagy reszet.

Most nálam rossz valami?

Speedtestet toltam, minden megfelelõ, de sokszor még a launcher sem jön be... 😞

Érdekességképpen az EA szervereire (FIFA, NFS) sem tudok csatlakozni...
Lehet nem a blizznél van a hiba?

Mondjuk annak ellenére, hogy azt írja hogy nem megy a server (server váltásnál), attól még elég szépen játszik rajta pár ezer ember 😄

LeWyTy
MI volt ez a szerver szarakodás?

Tol baradon az elején csak 16an voltunk<#idiota>

PiszkosFred
Le akartak kapcsolni a sajat netjuket estere, ahogy arra az most nepszokassa valt, de rossz gombot nyomtak meg.

[HUN]Crassus
Líbia miatt van😛

Looserke
megint megmakkant minden

PiszkosFred
Valami nagyobb gaz lesz, valami megint elfustolt europaban 😊

Looserke
resselték! <#taps>

games4ever
Haldoklik a WoW! 😛

Looserke
Arathor lehalt, meg még sok másik szerver is...

[HUN]Crassus
áá nem is az a lényeg,hogy muti vagy nem /szerintem is sub vagy semmi/ csak vicces volt a mage a változatos tevékenységével😊
Haverral az ilyeneket "SKILLCAPPED" guild-be soroljuk😊
volt ugyanez palában 5 Hammer 1 aoutoattack 1 judgement😊

régebben azért lehetett szórakozni ilyenekkel nem rp szerveren is... minap grim batolt csináltuk, megkérdeztem hogy amúgy tud-e valaki bármit is arról hogy mi ez a hely. senki. mindig rakok tüzet manabreak közben, soha senki nem ül oda : ( már arra se pattannak fel a gnómok hogy szivatod õket. mindenki rohan. az egyetlen rp amit látok, hogyha a szerencsétlen balfasz hordás idióta leöl úgy hogy ezerszer jobb gearje van, akkor a 6. corpsecamp halálom után még köpköd is.

Terensz
Level 60-on?

Amúgy szerintem kibírt 10 perc bohóckodást. Az elsõ boss-t már plate-ben tankoltam. A szürke balta helyett is elõkerült valami gradiator-os lila polearm.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

picket
Belegondoltál már, hogy más lehet, hogy el akart érni valamit, amíg te bohóckodnál?

&#3237;_&#3237;

1. Még mindig nincs 1v1-re balanceolva.
2. Muti felejtõs pvpre.
3. píísz és láv

Terensz
Néha a játékosok túlzottan is ragaszkodnak a wow-os megszokásokhoz, és egy kis röhögésért egy level 60-as wipe-ot sem bírnak bevállalni, sajnos. Edzeni kell õket.

Példa:
insta randomokkal, mindenki level 60 körül. Hellfire ramparts.
Tanknak jelentkeztem. Blood elf (lány) DK, szürke bõr, fehér köpeny (cloth), kezemben 1 darab kb. 3-13 sebzésû (szürke, egykezes) balta spellshattering runeforge-os enchant-tal. Behívnak. Sógorom és feleségem mögöttem ülnek, mindhárman röhögünk.

A csapat másik 4 tagja overgearelt, köztük 1 harcos és 1 dk, mindkettõ röhögve be tudta volna tankolni ezt a szánalmasan könnyû instát. Kb. 6 mob-csoportot bedaráltunk (darálták, én csináltam kb. 100-as dps-t, persze aggro-t sem tudtam tartani, de nem is azért mentem) mire az egyik megkérdezte, hogy miért nincs rajtam cucc. Én visszaírtam, hogy RP szerveren vagyok, és ki kell játszanom a karakteremet 😄
Persze mentem neki cloth-ban a következõ mob-csoportnak, ezek a savanyúuborkák meg ki akartak rúgni, meg egyikük írta, hogy õ az õ tankjával sokkal nagyobb aggrot, meg dps-t generál 😄DD (mint egy cloth-ok dk szürke egykezes baltával??? jé...)
Legalább a szikráját láttam volna a humorérzéknek...

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést