World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek meg van hangolata, nem úgy mint a ronda wownak!

Viszont voltam BS-en, beszéltem a régi csapat több tagjával. Hát basszus rég volt már, amikor trion beugrott a vízbe vmi lootért. 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Itt van! 😄
De a GW2vel jáccanák már<#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
anti hero
az viszont 100% ally, hogy megszólod a tankot, azonnal lelép, vagy kivág, akár még a healert is, mert õ azonnal talál csapatot azonnal...
Ha valamit nagyon el akarsz hinni, akkor el is fogod, a valóságtól függetlenül.
Ha alliba lennél tank tuti ott is gyorsan behívna.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
1.: Nem lehet egy proccolós trinketre rányomni a useolosat, tehát itt alapból kiesik a két pve, esetleg egy pve egy pvp trinket esete.
2.: Annyira jól lett megkonfigurálva a resi, hogy a main statok mellett (str, int stb) messze a legjobb. Tehát többet érsz két resis trinkettel, mint nélküle.
Ráadásul, ha megnézed a high rated (2900+) teamek legnagyobb többségében a melee-k alli oldalon gnomeok méghozzá az escape artist miatt. A WoTlk-ban a human messze a legjobb pvp race volt, de mióta nerfelték leheletnyi különbségekrõl van szó. Nem akarok okoskodni, csak ne dobjon ki pénzt valaki fölöslegesen karakter újrakreálásért😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ma kezdtük el a 25ös progresst miután 3 group is befejezte 10esben mindet.
A probléma az hogy 25fõs raidben amikor a Healing Rain tickel kb 0,1 secre megáll a kép. Nagyon rövid de iszonyat irritáló. Grafika már a béka segge alatt 0 addon stb stb és még mindig ugyanúgy beáll a kép.
Amúgy szinte folyamatos a 40-50 fps csak healing rain ticknél mutatkozik. (és csak sajátnál)
10esben HIGH beállítások melett nem volt probléma, WOWos floating combat textet is kikapcsoltam mindent probáltam már...
Biztos nagyon egyedi problem de talán mégis valaki valami okosat tud.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
de nagyon kevés a normális pvp játékos így a többséget olyan egyszerû leverni mint vaknak a poharat😛😊
Nemhogy váltanál te is. Gyerekek játéka ez.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy ez nem minden emberre jellemzõ.
aztán ,hogy nyomatékosítsam megvártam míg visszajön felgyógyítja magát!/én nemvagyok keci low hp-s szarokat nem ölök meg funból megadom az egyenlõ esélyeket/ és megint betámadtam....ekkor már jött a jól bevált SZTRÁJK taktika azaz a nyominger direkt nem csinált semmit miközben szurkodtam--jellemzõ azokra akik csak akkor nagyfiuk ha többen vannak vagy olyan killt tudnak becserkészni amikor a másiknak esélye nincs.utánna már megvárta míg leesik róla a PVP akkor jött elõ megint...láttam még a bányában kifele menet pvpoffban.Mondjuk már meg se öltem volna a szrtájkos akciója után.
tanulság: csak akkor keménykedj ha utánna nem picsáznak el😄
De a minap akadt itt egy vicces jelenet. pár allys (valami gnóm mage, egy hunter, egy pala, meg talán egy warrior?) azzal szórakozott, hogy a kvesztelõket gyilkolta, de már nagyon hosszú ideje.
Na, egyszerre ott termett vagy 15-20 hordás. Leverték õket, mint vak a poharat, aztán a temetõbe kempelggették õket egy darabig. Vicces volt, mert csak ezt az illusztris társaságot ütötték, a többi allist, aki szintén csak kvesztezett, nem bántották.
Nagyon jól megfigyelhetõ egyébként az a pszichológiai jelenség, hogy random embereket két csoportra osztunk, és a csoportokat szembe állítjuk egymást, maguk az emberek is nagyon hamar átveszik a szerepet, azonosulnak a csoportjukkal, és elkezdik valóban ellenségként kezelni a másik felet.
mindenkinek akinek olyan karaktere volt egy dwarf female priestet kap azonos szinten
Nem tudjátok, miért nem megy a wow? <#idiota>#idiota>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=MMO&SelectedGameTitle=World%20of%20Warcraft%20+%20World%20of%20WarCraft:%20The%20Burning%20Crusade&SelectedGame=c6f3d21f-0975-4c88-bdc7-446e5df368b6&SelectedGameCategoryID=79c7b73c-88dd-4997-9618-221686ffe1fa