World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Vigyázni kell vele, mert spammerek érdeklõdnek iránta <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Komolyabb magyar PvP orientált guild van valamerre? Gondolok itt arra, hogy rendszeres aréna, RBG, stb...

antgecc
Én a minap láttam, ahogy egy hordás mage társam egy mobozó shadowpriestet kezdett hátulról nukeolni. Beálltam melléjük, nem bántottam az allyst. A priest fél hp-ról majdnem leverte a mage-et, szurkoltam neki, de sajnos elfingott. Jól kiröhögtem a mage-et és elhordtam minden balfasznak, hogy még így is majdnem kinyírták. Sajnáltam, hogy nem az ally nyert. Utálom a férgeket.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Arathor realmrol mi a véleményetek?
engem is érdekelne, miért?

Terensz
Inkább küldj nekik egy dalt :-)

Amúgy hasonló szituációban valószínûleg én is lelõttelek volna. Több év DotA és LoL után a párbajokat reflexbõl nem nézem végig, hanem besegítek a velem egy oldalon állónak.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

[HUN]Crassus
egy új feltörekvõ generáció(m)!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tegnap békésen gyilkolásztam a DK-mmal a pókokat Tol Baradon, mikor nekem ugrott egy macska druida. Elkezdtünk harcolni, csépeltük egymást ezerrel. Dudunk meglepett, de az Icebound Fortitude és a többi cucc, megtette a hatását, a kezdeti burst dmg-bõl feljöttem, és komótasan elkezdtem agyonverni. A végén átváltott maciformába (duduknál általában ez a vég kezdete) és már alig volt élete, mikor a cimborája, egy hunter hátulról lelõtt. Na, nekik üzenem, ha esetleg olvassák, hogy igazi hõsök vagytok fiúk! :-))
antgecc
Miért?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Amikor 15 emberbõl 13db 70-es full pvp gearben, akkor látom hogy nem én vagyok a hülye. Tényleg sokkal élvezetesebb mint 85(még a bg is).

lvl70-en ugyan senki sem vág agyon full pvp gearben. Amúgy meg lvl70 arena sokkal élvezetesebb mint 85.

[HUN]Crassus
a nyúlbéla allysok szervere.....tökös gyerekek csak horda oldalon vannak

[HUN]Crassus
minek twinkelsz? lvl 85 és goto arena....
különben is abban a cuccban agyonvágnak a zöld catás cumóba bújtatott 60-80 ezer hp-s kis twink fattyak😄

[HUN]Crassus
F U 😄

[HUN]Crassus
sztem poénkodott csak....

FOR THE HORDE!

Terensz
Én hitelügyintézõ vagyok és probléma nélkül adok hitelt nektek angyal 2232 személyiének a másolatára is. Részletekrõl és a "részesedésemrõl" privátban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valójában nem

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

úgy hogy ha közvetítõn keresztül intézed a hitelt, akkor a bank nyilván csak a személyid másolatát látja, úgy. de csak a személyi azért nem lesz elég

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy Arathor szerverröl mi a véleményetek?
angyal2232
te nagyon okos vagy, szerinted hogyan vesznek fel milliós hiteleket hogyha elküldök egy képet amin be van scannelve? bemész a bankba beviszed magaddal pdenriveon a JPG képet vagy esetleg kinyomtatod és arra máris adnak neked x millio hitelt?😄 kicsit szakadj el a WoW-tól és nézz körül a világban, mert nagyon úgy tûnik hogy le vagy maradva.

lolSL
"kép a szemelyimröl, lakcimkartyarol "
végülis 20 ezret megér hogy utána felvegyek pár milliós hiteleket a nevedre 😄

már született is egy cikk ebbõl:
http://www.gamestar.hu/mmorpg-kerdoiv.html
Sziasztok!

Egy olyan kutatáshoz kérném a segítségeteket, amelyben az MMORPG játékosok világát szeretném minél jobban megismerni. Ha érdekel Téged ez a téma, és szeretnél ebben a kutatásban segíteni, kérlek, töltsd ki ezt a kb. 15 perces kérdõívet.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/408541991/]MMORPG kérdõív 2011

Nagy örömmel venném, ha válaszadásaitokkal hozzájárulnátok a kutatás sikerességéhez.

Köszönettel: Richárd

LeWyTy
Én meg ezzel.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

slime001
PTR-en játszik valaki vagy van valami magyar guild? Megnézném ZG-t, de puggal nincs kedvem.
http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/medros/advanced

AVIRA - \"More than security.\"

cikasz
A valuta árfolyamától függ ugyanis eur-ban fizetsz.

http://www.akciofigura.hu

[HUN]Crassus
3602

Üdv mindenkinek.A bank kártyárol való fizetés az oyan 3200 Ft körül mozog ???

A választ elõre is köszönöm.
jazzy
Ez a gamer wireless egér, nem késik, soha 😊
Ha wireless, az szerintem már nem gémer egér. Bár wowban ez kevésbé lényeges, mint valami FPSben 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Én még a G500 elõdjével a G5-el tolom, Logitech egerekre nincs panasz önmagukért beszélnek.
jazzy
G500 megéri, nagyon jó, kézre áll, kellemes, wireless, néha beporosodik kicsit az érzékelõ és fújkálni kell..
Az elsõ pár napban elõfordult igen hogy mellé nyomtam de ma már soha. Van hozzá külön a wow-ra írt addon csomag ezerféleképpen állítható bart
tartalmaz. Minden karakter gombkiosztását természetesen megjegyzi ha egyszer beállítod nincs vele tovább gond. Klántársam is vett aki tank karival használja imádja szintén nem mondott semmi negatívumot. Nem lehet megemelni az egeret ha használod a gombokat vagyis nem is tudod a kialakítása miatt, talpa teflonbevonatos plusz egy gyûrû van az optika körül. A képet telefonnal csináltam reggel éjszakásból haza jövet bocsi hogy fordított lett.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Nem nyomkodsz néha félre? Elég közel vannak egymáshoz a gombok. Én a Steelseries Cataclysm-os egerét használom. 14 gombocska, igaz hogy csak a healeremhez használom, a DPS csak farmkari, de healeléshez tökéletes. Az összes fontosabb spellem ki van rakva, makrók, minden, VuhDo-ban is, és akárhova kattintok a VuhDo-n belül, azonnal végrehajtja az adott feladatot. Tehát mondjuk Earthshieldet akarok rakni a tankra, akkor nem kell keresgélnem, egyszerûen kattintok a VD-n belül, és meg van oldva. Imádom. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

antgecc
Ha megemeled nem nyomod be véletlen vmelyik gombot?

Másik pedig: nehéz lett volna megfordítani a képet, hogy ne fejjel lefelé legyen? 😊

Csirke4
Énis. Na akkor mond meg nekem, hogyha kicsit megemeled akkor van olyan, hogy ha visszarakod egy ideig nem mozdul a kurzor?
[HUN]Crassus
bazz hüvelykújj dolgozhat rendesen😄

lolSL
576-ban WoW + BC 3000Ft, ha vki most kezdené 😊

Pár hete tolom vele a játékot és nagyon, nagyon jó.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

antgecc
Íme az én actionbar-om. Kb minden fontos dolog bindelve van. V értelem szerûen a sima V, SV pedig a shift+V. Az összes bindet vágom, mindig megtalálom, mert így szoktam meg. Az egeres klikkelgetés nekem nagyon nem jön be.

lolSL
pedig az nagyon kényelmes Xx2 gomb lenne ha átraknád A meg D-re a fölösleges fordulások helyett

Csirke4
Nekemis azon van. Meg a Q és E az balra jobbrafutás mint alapértelmezetten. :>
Monnyuk olyan egerem van mint a #151148
A4tech x7 egér. Van rajta egy rakás gomb, de csak 3at használok belõle. <#idiota>
Amúgy sem vennék ilyen 20 gombos szarokat, mert az életben meg nem tanulnám hogy melyik hol van. Legközelebb logitech g500 lesz amit veszek, de csakis azért mert kisebb mint az mx518, és jobban kézre áll.

lolSL

[HUN]Crassus
logitech g15?😊

antgecc
núb <#idiota> <#law>

Nekem is azon van még, és csodák csodájára elfér mellette az 50+ hotkey. <#wow1>

antgecc
<#szomoru2>

games4ever
Mi ezen a meglepõ?😊

antgecc
Viccet félre téve: mindig meglepõdök, mikor kiderül, hogy pl. valakinél még mindig a V-n van a hp kijelzõ.