World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
lemásolták a területeket is? színtiszta ratchet 😄

Szar a wow. /flame on

lolSL
vanillát lehet üti, de cataclysmtõl 6 évre van kb 😊 csak itt már unjuk a classokat is

"6 éve nem volt ilyen fun fejlõdésben részem"

akkor nem vagyok egyedül ;o
élvezetes a játék, ennyi!

anti hero

Tatyla
😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát én meg pont az ellenkezõjét látom. Annak ellenére, hogy tele van kill x, gather y questekkel, a fõ történet és a nagyobb mellék szálak nagyon elviszik az egészet. 6 éve nem volt ilyen fun fejlõdésben részem.
Balance ügyileg én nem aggódom, ha a trionnak sikerült ennyi idõ alatt összehozni egy igencsak jó rendszert account lopások ellen, amire a blizzard 6 éve képtelen(illetve ott a token, de az megintcsak pénz).

Botond
Trial accnál ez a max, szóval ezt buktad. Mármint mázlid van, mert így megkíméllek attól, hogy lvl20as rogueal agyonverjelek. 😊
Tatyla
hidd el semmi extra a sokoldalú kasztrendszer ami tényleg ötletes addig lesz csavaros míg ki nem jönnek az igazán nyerõ speccek,aztán áttelentel mindenki arra és ugyan ott lesz az egész de amit én láttam belõle bétánál szerintem dög unalom, és sajnos anno én is bele estem az Aion csapdájába már csak ezért sem nyargalok át másra mert itt is ez lesz fél év-1 éven belül,a gépigényrõl nem is beszélve és bocsánatot kérek az offért Rift témában ennyit mondtam és befejeztem.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
megvárom míg felnõsz,megkereslek és a DK-val agyonváglak 😄D

lolSL
leszarják, simán megy magyar kártyával, azóta használom angol címmel mióta lehetett b.net accountra migrálni és letagadni ezt a retek országot

angol cimednek is kell lenni. de ha észreveszik, nem fognak gratulálni 😊
Felgolos
qurva Angolok mindent olcsóbban kapnak meg

Felgolos
Köszi de igy olcsóbb a havidíj 8.99 GBP = 2831FT

LeWyTy
Átállítod az országot? de szerintem azt nem díjazzák ha észreveszik.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Felgolos
Hogy lehet átállítani hogy ha bankkártyával fizetek fontba vegye le az összeget???

LeWyTy
1 rakás sz*r<#hawaii>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Botond
Hát szerintem meg pont most lett wow az, ahogy ki kellett volna adni.

Lebetegedtek a gyerekek, szóval nem tudtunk elutazni, ezért rolloltam egy trial accot, és hát mintha egy másik játék lenne. Komolyan gondolkoznék, hogy befizetek egy worgen roguera, ha lenne idõm, de sajna nincs, csak most a négy napban (és most is inkább ne lenne...), de hát sajnos ez csak álom.

3 nap alatt eddig jutottam. 😊

Nierog jaedenar
jazzy
gief acc <#idiota>
Aki már nagyon unja a wowot annak érdemes lehet kipróbálni, egyébként semmi világrengetõt nem kell tõle várni.
Gyönyörû grafika, ismerõs kezelõfelület(igen, wow copy), sok jó ötletet átvettek az újabb mmokból, a rift és az inváziós rendszer fasza, van open world pvp, a fejlõdés gyors(én 4 nap alatt olyan napi 3-4 órával lettem 30. szintû, 50 a max), rengeteg a kaszt kombináció, de simán átlátható. Egyszóval fasza kis game,de hogy wow verõ lenne, azt kétlem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

jazzy
Hiányolom hogy nincs 1 sima trial.. tuti nem veszem meg kipróbálás nélkül..
Csirke4
Ha elolvasod a reklámszöveget szerintem rájösz, hogy miért pont ez az a hirdetése a játéknak ami bekerült ide.<#idiota>
csokicsiga
A wow,még akkor is menni fog,amikor a Riftet,már rég elfelejtették,sok ismerösöm kiprobálta,és mégsem jön be nekik ennyi,ugyszint nekemsem jön be,ezis csak egy fellángolás,mint az aion volt!A másik meg,ez world of warcraft forum,nem ez a lift játéké.

\"Hess innen troll.\"

Csirke4
Win.
WoW is dead.
lolSL

lolSL
ha már paris hiltonról is neveztek el NPC-t, akkor az irodáik takarítóiról is lehet 😄

LeWyTy
A goblinoknál is van Szabo npc.

am 403 Forbidden

Magyar utalás a játékban? kép

Köszönöm! <#eljen>

LeWyTy
Meg kéne már hívnom nekem is valaki... privátban lehet jelentkezni.<#idiota>

LeWyTy
Elvileg:
-Készítetek mindketten 1-1 karaktert.
-Felveszitek egymást Friedlistre.
-És partyban vagytok, questeltek stb..
(+kaptok summon lehetõséget a másikhoz...a friendlisten a név mellett egy kocka.)Ha az ott van akkor tuti jó.

A jutalmadat meg a battleneten találod meg ahol külön hozzáadhatod 1karakterredhez.

Épp most recruitoltam egy haveromat, valaki el tudja mondani hogyan kaphatnánk majd 3x xp bonust? A blizz leirásából nem volt világos, köszi 😊

no majd ha lesz trial megnyomkodom, mikor szoktak lenni trialok az új mmorpg-kbõl?

OG vicces szokott lenni. Repülök befelé Durotar felõl, megáll a kép a fal felett, pár másodperc hatásszünet, aztán egybõl Walley of Wisdom felett vagyok :-)
LeWyTy
Én se azé montam mer van 2000000FPSem... OGban van vagy 10.

De kipróbáltam a riftet és az egész jól ment.

nem mondom hogy sok összetenni egy normális játékgépet, de nagyon nem ez az elsõdleges cél most. meg pc-t venni sem feltétlen éri meg nekem jelenleg. de nem emese akarok lenni, hogy nincs pénzem a havidíjra, csak nem erre gyûjtök most : ) örülök h elfut egy a64 3000+, gf 7600gt, 2gb ram kombón a wow úgy ahogy

Bátyám egy amd 5600/r3850/2gb rammal játszik vele. Igaz minden alapon van, de ez õt nem zavarja, mert nem a grafika miatt játszik vele. Ezt a gépet 2 éve vettem neki kb 60k hufból(vagyis alaplap, proci, ram, vga, táp).
Nálam amd 955/4gb ram/r4870 minden fullon van és megy 25 fpsel városban is. Nemrég vettem ezt a gépet 80k hufért, vga nélkül. Nem egy nagy érvágás ez egy normális játékgépért.

tudod mi nem nagy szám? a gépem : ) örülök ha a wow 20 fps felé megy : )

LeWyTy
Hát szerintem nem nagy szám az a gépigény.

mondjuk még mindig cs, mint ez az új perk-es cod, de mindig is utáltam a cs-t, annyi idióta játszotta, hogy inkább q3. de ez az én véleményem. persze halott már szegény : \ de elég az offból, kár hogy ez a rift ilyen bika gépigénnyel rendelkezik, megnézném azért

Csirke4
Rajtad már csak a megváltó halál segíthet...<#szomoru2>

<#idiota>
LeWyTy
Ezé nem koreában készül<#eplus2>

[HUN]Crassus
SWTOR or GTFO😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nightwish006
Magyarországra értettem, ha nem derült ki a szöveg környezetbõl. 😊 Egyébként értem én, és elismerem a quaket, mint minden fps atyját, egyszerûen eljárt felette az idõ.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

lolSL
nem népszerûségi verseny hogy melyik játék a pro, quake akkor is a legtöbb felett fog állni, ha már csak 1 legutolsó eldugott serveren fogja 2 magányos harcos lõni egymást.
pl a wow arena egy fos szar, csak nézi 250 ezer ember ha bekapcsolsz egy streamet, így kell a lanokra, akár csak a beépített aimbotos HALO amerikában. wcg-n is tavaly már guitar hero volt a nagyszínpadon, nem a broodwar.

szerencsére 'mifelénk' tudják hogy a quake/cs/sc2 a proshit és az ESL ezeket nyomatja a versenyenein, pedig lehetne az újabb csilivili szarságokat erõltetni itt is a népekre. ennyit tesz ha egy GAMER a fõszervezõ arc, és nem vmi bohóc reklámember egy befektetõ cégtõl.

Csirke4
Gyere WWII Onlinezni. Az MMOFPS végülis. :>
antgecc
IEM-en QL verseny is volt. Erre varrj gombot.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nightwish006
Hello a CS-t legagyizni azért elég merész dolog😄😄😄 Értem én, hogy jó a q3, csak azt nem értem hogy akarnál komoly szinten quekezni, amikor a kutya se foglalkozik már vele, nyilván van quakelive, de ez magyar földön egy elfelejtett dolog. Se lan, se semmi;> Na de ennyit az offtopicról

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Érdekes dolgok vannak manapság... Tegnap este lejárt az elõfizetésem, de egyébként minden rendben volt. Ma reggel meghosszabbítottam visával, felmegyek, erre cuccaim sehol, 26K arany sehol, na nem baj gondoltam, írok gm-nek... Visszaállított mindent faszául, mondom változtatok jelszót, hátha vmi nyomorék mûvelte ezt, bár érdekes lenne, mert hogy ugye nem is volt elõfizetés, ergo be sem tudott volna jelentkezni senki... Nos, ezek után, most nem enged be, mondván, LEJÁRT AZ ELÕFIZETÉSEM, miközben ma délelõtt 10órákkor fizettem ki 1hónapot😄😄😄 Mivan ezekkel geci

bohockodas, mint barmely pug.

hanem mi?