World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/direkt voltam passzív,hogy még véletlen se legyen egyetlen értelmes statu hordás😛/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
plussz a BG stat: 149 BG ebbõl 54 win a többi loss.....és nem akármilyen Loss hanem TÖNKREVERÕS,LEHENGERLÕ,ESÉLYTELENÜL HAZAVÁGÓS vereség:S
minimális köze nincs a 90%-nak horda oldalon a BG-k hez....szó szerint egyetlen allys annyit DMG-el,HEAL-el vagy öl meg mint 6-8!!! hordás összesen...
legtöbb BG-n scoreolnak 2õt allyk majd 15 percen keresztül szinte halál nélkül hordásokat farmolnak /nem nehéz,mert mint említettem olyan arcok vannak,hogy éles combatban max egy gombot bír lenyomni és már meg is halt😛/ majd vagy végigfarmolnak vagy berakják a 3. zászlót a vége elõtt...
tudom 85-ön sincs balance /nem is lesz/ ,de míg az ember 85 lesz az életkedve is elmegy a PVP-tõl a rengeteg twink és az oltári unbalance miatt!
Vannak olyan emberek akik szó szerint 15-20 másodpercenként kerülnek a temetõbe,mert azonnal meghalnak.
Figyelhetne a Blizz,hogy heirloomos meg kimaxolt twinkek ne egy gamebe kerüljenek....
mondom nekem 8,mert tudom mi a pálya és teszek rá mivel pikk-pakk 85 leszek,de egy átlag embernek ez hidegzuhany játékélménybõl...
nah mind1 SWTOR is soon here😛:9
69 heirloom nélkül aimed+chimera együtt ~20k sebzet 79n cata gearelt embereket 1shotoltam 15k+20k critekel 1 global alatt.
mire 85 leszel mindez megváltozik ^.^
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
huzok egy huntert,mert -40 vagy 45% xp bónuszban tolja szóval bazigyors a lupolás.
Nos azt kell mondjam a WOW történetének legundorítóbb,leggusztustalanabb legfécrollosabb karaktere a Hunter....
egyszerûen olyan szinten csont nélkül basz szét bármit,hogy azt szavakkal kifejezni képtelenség😛 elmebeteg mennyiségû sebzés pillanatok alatt! Ha én sebzek X-et akkor a kövi DD aki nem hunter az maximum X/3-at képes kitolni azonos idõ alatt.
E Z mód keci egy karakter.
kezdõknek csak ajánlani tudom😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Questelni megállás nélkül.
vagy
Tankolni dungeon findert használva.
<#help>#help>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Delivered-To: ***@freemail.hu
Received: (qmail 217 invoked from network); 13 Mar 2011 07:15:08 +0100
Received: from unknown (HELO blizzard.com) (211.154.254.122) by
fmx22.freemail.hu with SMTP; 13 Mar 2011 07:15:07 +0100
From: "Blizzard Entertainment" <[email protected]>
Subject: Battle.net Account - Contact Information Updated
To: [email protected]
Content-Type: text/html;charset="GB2312"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Date: Sun, 13 Mar 2011 07:15:10 +0100
X-Priority: 3
X-Mailer: FoxMail 4.0 beta 2
X-Freemail: message scanned
X-Antivirus: avast! (VPS 110312-1, 2011.03.12), Inbound message
X-Antivirus-Status: Clean
211.154.254.122 Whois
%
% Whois data copyright terms http://www.apnic.net/db/dbcopyright.html
inetnum: 211.154.192.0 - 211.154.255.255
netname: CNCGROUP-BJ
country: CN
descr: China Netcom(GROUP) Company Limited, Beijing Branch
descr: 805#, Changhua Building, No.97 Inner Fuxingmen Road,
descr: Beijing, China, 100800
admin-c: SY1387-AP
tech-c: SY1387-AP
status: ALLOCATED PORTABLE
changed: 20060207
mnt-by: MAINT-CNNIC-AP
source: APNIC
Próbálkoznak a tetvek 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
anti hero
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Játszik közületek valaki Twisting Nether horda oldalon, aki társakat (esetleg guildet) keres raidhez vagy arénához?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
persze nem zavar, ha vkinek tetszik :o)
anti hero
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.