World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
amióta mmorpg-zem (swg) ez az egyetlen dolog, ami tényleg nagyon zavar. hogy úgy alapjáraton eltekintve az épp friss contenten, valahogy sehol sincs senki. anno mikor elõször láttam mmo játékot totál meglepõdtem, hogy nem egy helyen van mindenki. ha ezt jól megcsinálják, én kb tuti vevõ vagyok
Gondolom kamu.
ಥ_ಥ
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
".
A játéktér elõreláthatólag 40 000 négyzetkilométer lesz, (ez 40-szerese a World of Warcarft világának!)
Ebben a gigantikus méretû világban tízféle faj közül választhatunk, akik 2 nagy frakcióba tömörülnek. A választható fajok között lesz például az ember, elf, bestia (beastmen), törp, tündér, démon, sárkány(!!).
"
DARKNESS and LIGHT kínai MMO! nemszar😛
http://mmopium.web4.hu/cikk/darkness-and-light-tudnak-ezek-a-kinaiak-ha-akarnak
A Blizzard a Facebookon jelezte, hogy új mountot várhatunk a Blizzard Store-ban: a neve még nem ismert, de a kinézete egy Uldumból származó szárnyas oroszláné lesz majd.
lol
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Azt hogy milyen címet jelenítsen meg, könnyedén megoldják hogy hivatalosnak tûnjön. Az én mailem tele van ilyen szarral van amit spambe rak van amit bejövõhöz. Ilyenekkel próbálkoznak hogy valaki fel akarja törni az accountom meg ilyen olyan problémák adódtak és logoljak be vagy valamilyen módon változtassam meg a jelszavam, majd lent egy link ami szuperbiztonságos blizardos oldalra visz... Még csak ráklikkelni se szabad és mind mehet a kukába.
ಥ_ಥ
atomot nekik
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
Szóval nem tudom mit csinálnak, de már trójai sem kell nekik...
ಥ_ಥ
,de saját tapasztalatból tudom,hogy ha viszont rátudsz "ülni" egy hunterra akkor nemsok vizet zavar...
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
az én accountomat nem lopják el, így nincs szükség arra hogy magamat szopassam lassabb belépéssel
Hackerek nem egyedül bohóckodnak és nem ilyen hülyeségekkel foglalkoznak, hogy beszóltál vagy elvitted a lootját stb és jól feltörjük az accountodat.
Amúgy törhetõ az authentikátor is csak nem szarakodnak azzal ,hogy valós idõbe csekkolják az egyént belépésnél😛
██
Ráadásul nem is fedi a valóságot!
Amikor feltörték a regem, a paraszt elkezdett vele goldot hirdetni, úgyhogy 10 percen belül befagyasztották az accomat 3 órahosszára.
Nos, eddig nem volt 3 órahossza összesen a plusz kód begépelése.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Nyilván trójaival sikerült a parasztnak feltörni.
Majd vettünk egy authenticatort, és azóta pont 0-szor.
Bárkinek javaslom ugyanezt a megoldást!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Aztán írta a gyerek, hogy ezt nagyon meg fogja bánni és pár nap múlva fel is volt törve az acc. Na ezt rakd össze nekem. Ja és közben nem tudta, hogy mi a rendes karijának a neve egyáltalán. De jött egyszercsak kb 1 hét múlva a whisper arra a karira amit elvileg nem is kéne ismernie, hogy nála van az a bizonyos account. Ok lehet, hogy ép csak én voltam fönt a friend listen vagy valami de akkor is honnan a pétcsából szerezte meg célzottan az accot?
Nekem pl csak szombaton törték fel holott a gépem már jópár hete fertõzött volt😛
██
Feltörték az accomat, amit kb 2 hónapja nem használtam és béta óta megvan.
Igazából baj nincs, csak befizették mind2 accountot, de Blizzard nekem már csak annyi emilt küldött, hogy változtassam meg a jelszavam és vigyázzak jobban, de a cuccomat visszakaptam, szedjem ki a postaládából. A kérdés, hogy ha épp nem használom az acc-t, akkor hogy lopják el? Gondolom a keyloggerekhez használni kéne a jelszót. Mindenesetre most van márc 11tõl 60 napos GC x2 😊
sajnos hiába tolom ahogy bírom ha 6-8 konstans láma van a csapatomban😞
ha sacc/kb egyenlõek lettek volna a win-loss-ok már 75-ös lenne a karim ugyanennyi playeddel😛
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerintem így ne is számíts jobbra.
És mire való egy Pvp guild?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?