World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Esetleg ha mindenáron onlány hentre vágysz próbáld ki a riftet ugyan arról személyes tapasztalatom nincs de a volt wow-os guildtársaim dícsérik.
itt is lets farm! und let them win volt a fõ szlogen!
,de akkor miafasznak jön be BG be? miafaszomnak fizeti a havidíjat?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ja és ez úgy összesen 4000+ BG meccs szóval nem légbõl kaptam😄
a rugó ami ugye új kari az már 480 meccsbõl mindössze 160!! win-el van 85-ön...
tehát ez kb azt jelenti 1 éve hulladék a horda BG ben😄
naszóval a lets farm felkiáltásra a 3/4-ed banda ugrik,de eszük az nincs,hogy semmi értelme honort farmolni low levelen.Ez még nem is lenne baj,de észre nem veszik,hogy nem õk farmolnak hanem õket farmolják😊 ,mert egy átlag allys 3-5x annyi dmg-t healt szór ki mint egy hordás😛
( 85 alatt szétownol az ally minden BG-t)
és a ráadás pedig az,hogy az se esik le nekik,hogy egy BG hétvége ISZONYAT mondom ISZONYAT sok és gyors XP lenne....csak annyit kéne tenni ,hogy a gyõzelemre kéne rámenni.
Volt ma olyan ally aki 70-es volt majd 2 órával késõbb már 74-es:S
/i win 170-180k xp és kb 6-8 perc/
szóval farmoljon hétfõtöl péntekig az összes BG-ben,de BG HÉTVÉGÉN nyerni kell! /kellene😄/
de mikor behív rndbg 14 agyhalott fejetlen csírke van a teamemben az esetek 99% ban:S
anti hero
szánalom a köbön
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
igazából addonoknak sincs sok értelmük még dbm se kell raideléshez (hchoz SEM) csak kis odafigyelés ha ismered a fightot ugy is tudod mi mikor jön és legalább odafigyelsz 😛
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Tegnap kikelt, green proto egybõl...
Ellenben én, ha valaminek 50% a droprate-je, az kb. 20-adjára fog esni.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
http://www.akciofigura.hu
(valami olyasmi hogy "crystallized desire to serve as a loyal companion")
nekem eddig csak Sköll van meg a spirit beastek közül, de a ghostcrawler rák is kéne 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De most már értem, miért szoktak a hunterek 1 perces néma csöndben állni a hullája felett 😄
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Szeretnék segítséget kérni hátha tudja valaki a megoldást.
Szeretném befogni Twilight Higlands-on a spirit wolfot.
http://thottbot.com/npc=50138 Megvan hozzá:Crystalline Tear of Loyalty is BM a talentem de napok óta nem találom.Ha valaki tudna segíteni az elõre is megköszönném.
Wowban eleg lenne csak berakni par portalt IF/UCbe, es mindjart felezodne a tomeg. Lore szempontjabol nem lenne a legjobb megoldas persze, hiszen most a human/ork a ket fo vezeto ero, de a tomegnyomort egy het alatt megoldana.
Egyebkent meg tessenek venni uj masinat, akkor nem lesz gond 😊 7 evente egyszer belefer. Meg Emesenek is. Barhol is trialozik eppen...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Csak nekem nem indul a játék vagy Blizzard megint elszúrt valamit?😊
Az elképzelés, hogy mindenbõl csak egy legyen, de az k nagy legyen: nettó hülyeség (technika miatt, pont amit mondtál, x helyen laghegyek a sok pléjer miatt, x-tõl száz méterre semmi érdekes, tehát nulla játékos).
ಥ_ಥ