World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg nem támadólag, de a bindjeidet elnézve sokat klikkelsz, bár, ha jól emlékszem a paládnál rendes bindjeid voltak. Használd a hunternél is mert klikkelve tényleg nem sok sikert fogsz elérni 😊

antgecc
Kár a szóért, Crassus mazohista.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mi a manónak hergeled magad?!Több mint egy hónapja lemondtam az elõfizetésem, teljesen jól elvagyok most pl a shogunnal.Tudom ajánlani ott kihadvezérkedheted magad kedvedre.Május-júniusban jön a homm IV azzal simán kihûzom míg megjelenik a kotor.

Esetleg ha mindenáron onlány hentre vágysz próbáld ki a riftet ugyan arról személyes tapasztalatom nincs de a volt wow-os guildtársaim dícsérik.
Botond
Van az a vicc a vadásszal meg a medvével...

Crassuss, Crassus, te sz**ni jársz oda. 😊
Shortstop
Miért éled meg ezt ennyire komolynak? 😊

lolSL
alt+printscreen csak a wow ablakot fényképezi

[HUN]Crassus
9 perc alatt az ally team 60%-a meg se halt😛
itt is lets farm! und let them win volt a fõ szlogen!
,de akkor miafasznak jön be BG be? miafaszomnak fizeti a havidíjat?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
ezmiez?

picket

ಥ_ಥ

shaime01

[HUN]Crassus
ergó a pala/warrim 50-50%-ért is az az 1-1,5-év a felelõs amióta fosszar a horda BG -ben ,mert 70-30% körül volt a régi arány.....

ja és ez úgy összesen 4000+ BG meccs szóval nem légbõl kaptam😄

[HUN]Crassus
érdekesség a 2 öreg karim kb 50-50%
a rugó ami ugye új kari az már 480 meccsbõl mindössze 160!! win-el van 85-ön...
tehát ez kb azt jelenti 1 éve hulladék a horda BG ben😄

Botond
Mer béna vagy.
[HUN]Crassus
most tartok 290 meccsbõl 205 loss😛 LOL 85 win😊 /lvl71/

[HUN]Crassus
kedvencem mikor valaki beírja "LETS FARM for Honor" ez ugye FAIl mivel 4000 a cap amit mire 70körül jársz már simán elérsz/mégha megveszel minden szart is/
naszóval a lets farm felkiáltásra a 3/4-ed banda ugrik,de eszük az nincs,hogy semmi értelme honort farmolni low levelen.Ez még nem is lenne baj,de észre nem veszik,hogy nem õk farmolnak hanem õket farmolják😊 ,mert egy átlag allys 3-5x annyi dmg-t healt szór ki mint egy hordás😛
( 85 alatt szétownol az ally minden BG-t)
és a ráadás pedig az,hogy az se esik le nekik,hogy egy BG hétvége ISZONYAT mondom ISZONYAT sok és gyors XP lenne....csak annyit kéne tenni ,hogy a gyõzelemre kéne rámenni.
Volt ma olyan ally aki 70-es volt majd 2 órával késõbb már 74-es:S
/i win 170-180k xp és kb 6-8 perc/

szóval farmoljon hétfõtöl péntekig az összes BG-ben,de BG HÉTVÉGÉN nyerni kell! /kellene😄/

ja horda ritka fos sotaban, foleg low levelen, nem tudom miert. valahogy nem tudjak hogy a demokra kene koncentralni.

[HUN]Crassus
közben questelek😛
de mikor behív rndbg 14 agyhalott fejetlen csírke van a teamemben az esetek 99% ban:S

mazochista vagy

anti hero

[HUN]Crassus
Mi a picsa történt a hordával?

[HUN]Crassus
nem engedném belogolni a playereket amíg az összes BG-rõl egy 2 perces "HOW TO" videót megnéznek:S
szánalom a köbön

[HUN]Crassus
jaj dejó SOTA BG weekend....10 loss 1 win.....:S /lvl 70-75/

hat meg foleg most, hogy mar szinte minden addon az alap ui resze. jo mondjuk teny hogy a regi alap raidframe egy fos volt.

antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Csirke4
Elég a Recount azt csá. 😄
shaime01
sose értettem mért kell 2000 addon healeléshez amikor az alap teljesen jó.
igazából addonoknak sincs sok értelmük még dbm se kell raideléshez (hchoz SEM) csak kis odafigyelés ha ismered a fightot ugy is tudod mi mikor jön és legalább odafigyelsz 😛

minek kellett leszokni rola...szanalmas ez a sok healelos addon.

A skillel nem is lenne annyira gond, csak simán csak a PTR kedvéért, azért a pár instáért nem akarnék visszaszokni a kattintgatós-hotkey-es verzióra. De azért köszi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

antgecc
griden kívül soha nem használtam semmit...

[HUN]Crassus
healbot

skill

Srácok, tudtok ajánlani egy olyan addont PTR-hez, ami a healelést segíti? VuhDo-t már próbáltam, de az nem mûködik.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Terensz
Asszony 4 napja revered az oracle-kkel, aznap vett is egy tojást.

Tegnap kikelt, green proto egybõl...

Ellenben én, ha valaminek 50% a droprate-je, az kb. 20-adjára fog esni.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

antgecc
A timeLOST pRoto drake-re gondolsz, ugye? <#szomoru2>

Halassboy
Eggen, mindig így szokott lenni. Annak idején a Timeless Photo Drakenél is ez volt. Wowheaden utána járt az ember merre van a repülési területe, majd írt egy /target macrot és kereste napokig hetekig. Az élelmesek meg szerdai restart elõtt ott kiléptek, majd beléptek és ment a harc a kb. 20-30 hasonlóan gondolkodó között. Végül 7 óra múlva a maradék 29 (+ újak) jöhettek vissza "sorbaállni". Nem mintha a wowban bármikor lett volna sor.

[HUN]Crassus
én is 3-5 évente cserélek masinát

[HUN]Crassus
elég OP konfigom van,de néha 20-30 sec mire embert látok Orgriban😛

[HUN]Crassus
szerver restart után 1 percel próbálkozz kb.

cikasz
Nehéz befogni a rare mobokat 😞 Én is hetekig vadásztam Hyjalban a teknõsre. De végül meglett 😊

http://www.akciofigura.hu

Hogy utáláhtnak téged a huntik... :-)
Lacee
és gondolom még sosem olvastad el a szürke cucc tooltipjét, mert akkor korábban leesett volna 😊
(valami olyasmi hogy "crystallized desire to serve as a loyal companion")

nekem eddig csak Sköll van meg a spirit beastek közül, de a ghostcrawler rák is kéne 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Terensz
Ja, azt én fel szoktam aprítani, mert a kiesõ szürke cuccért 25g-t adnak a vendorok.

De most már értem, miért szoktak a hunterek 1 perces néma csöndben állni a hullája felett 😄

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

NPCScant használj, nagyobb eséllyel találsz rá. Van vmi kiegészítõ addonja is ami minimapon mutatja a rare monszták elõfordulási helyeit. Curse.com ról le tudod tölteni õket. De így is elég reménytelen lesz, sokan vadásszák azt a dögöt.😊

Sziasztok.

Szeretnék segítséget kérni hátha tudja valaki a megoldást.

Szeretném befogni Twilight Higlands-on a spirit wolfot.

http://thottbot.com/npc=50138 Megvan hozzá:Crystalline Tear of Loyalty is BM a talentem de napok óta nem találom.Ha valaki tudna segíteni az elõre is megköszönném.
shaime01

picket

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Anno a Hellgateben is ez volt a megoldas. Az adott allomason limitalva volt a nepszaporulat, igy ha betelt, nyilt egy ujabb. Ha meg trade/stb-t akartal a partytaggal, siman odaidezted magad melle, es meg is volt oldva a dolog.

Wowban eleg lenne csak berakni par portalt IF/UCbe, es mindjart felezodne a tomeg. Lore szempontjabol nem lenne a legjobb megoldas persze, hiszen most a human/ork a ket fo vezeto ero, de a tomegnyomort egy het alatt megoldana.

Egyebkent meg tessenek venni uj masinat, akkor nem lesz gond 😊 7 evente egyszer belefer. Meg Emesenek is. Barhol is trialozik eppen...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nightwish006
Nekem sem jó, az oldala sem jön be, tehát vmi gubanc van 😊

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Sziasztok.

Csak nekem nem indul a játék vagy Blizzard megint elszúrt valamit?😊
picket
Erre régen van megoldás: instance-olt városok, a minimapen válthatsz, hogy hányas számú instance-ében szeretnél lennni (már persze ha az nincs tele). Mivel dinamikusan nyit új instance-eket amikor "megtelik" egy, ezért a játékosok nagy része teli városoknak fogja érzékelni õket. De ezt miért magyarázom neked? Te ddo-ztál! 😊
Az elképzelés, hogy mindenbõl csak egy legyen, de az k nagy legyen: nettó hülyeség (technika miatt, pont amit mondtál, x helyen laghegyek a sok pléjer miatt, x-tõl száz méterre semmi érdekes, tehát nulla játékos).

&#3237;_&#3237;

Caliph
nagyon sok szépet irnak,mst kb úgy állok hozzá h hiszem ha látom😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.