World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
lolSL
The.Big.Bang.Theory.S04E19
wowos rész 😊

[HUN]Crassus
interface show incoming heals pipa ki😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

lolSL
nem is nagy betûkkel írtam 😊Ö

slime001
Egyéb nem fogyatékos hun channel jellegû válasz?😊

AVIRA - \"More than security.\"

lolSL
ne játssz együtt ratyi healerekkel
igazi férfiakat nem kell gyógyítgatni

slime001
Valaki nem tud egy módot arra, hogy hogyan lehet kikapcsolni az alap incoming healing textet?

AVIRA - \"More than security.\"

shaime01
khmm de javu

[HUN]Crassus
az a baj,hogy valóban ezek mennek....és ezek vannak többen....ezért fostalicska a pvp balance😞 de már leszarom😊

aztan remelem ezek a faszok mennek sirni a forumokra, hogy nicsn balance, meg de imba ez meg az.

[HUN]Crassus
nem is hinnéd mennyi ilyen van.....sõt még cifrább fazonok is!😄

nagyszeru... ki az a gyoker aki a blood dkt uti amikor ott a hunter melette?

lolSL
pve noobok?

Ja én az ilyen celebhíreknek a közelébe sem megyek.
De biztos jókat lehet rajta szórakozni.

shaime01
Ez mit jelent?

[HUN]Crassus
tegnap 1 órával lvl 85 dingelése után már megvolt az 5 aréna win a csicska hunterrel😊 Tank DK fogta a noobokat én meg agyaggalamb lövészetet tartottam😄 lol

Pyotr
Nem csodálom hogy Kungenék lecsúsztak, ekkora Bieber nyált még nem láttam ensidiaban😛

██

cikasz

http://www.akciofigura.hu

[HUN]Crassus
örülök,hogy fél órát az életedbõl rám költöttél!😄

pwned<#taps>
LeWyTy
Unatkoztá mi?<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nájsz<#taps>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

LóóóL

rhazid
höhö

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

shaime01

hehe ebben azert van valami
Anno Arhcimonde-n nem véletlen volt annyi wipe... Ott már improvizálni is kellett kicsit 😊

antgecc
Ne menjünk bele már megint ebbe a pvp vs pve témába, pls....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ennyi erõvel a PvP is dögunalom, ha a Te szinteden tolja valaki. De valójában egyik sem az.

Saccard
Hát énis szeretem a pvp-t és kétségtelenül vmivel jobban oda kell figyelni azonban azthiszem nem egy olyan játékban fogom a pvp élményt keresni ahol egy billentyûvel találod meg a célpontot és még a falon is át lehet lõni legtöbb esetben😊 arról már nem is beszélve h egy 25 fõs raid ts-sel lefolytatva igen nagy élményt tud nyújtani, pláne h a laikusok ugyen nem tudják de a taktika többet számít egy adott rotációnak a nyomogatásánál😊 De én pacifista vagyok, uh természetesen kinek a pap, és kinek a papné nem áll szándékomban flame-elni. Továbbra is várom az építõ jellegû kritikát egy hozzátértõ locktól😊

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

[HUN]Crassus
no offense,de ezért hányok a pve-tõl.....emberek egy "algoritmus" ütnek órákon át egy adott rotációval amit mindenki leszed a netrõl.....where is da skillz?where is da enjoy???

PVP ftw!!!😊

Saccard
Sziasztok!
Kérdésem lenne tapasztalt warlockkokhoz. A következõ a helyzet, hogy destroként hc-ban keveslem a dps-emet és az iránt érdeklõdnék, hogy vki tudna-e ebben segíteni. Mostanság elitistjerks alapján próbálok tájékozódni. Jelenleg 7-8k között mozog a dps-m (és inkább 7k😄) amikor jól ment egy boss és tudtam használni shadowflame-et is akkor lett 9,5k (ez nagyon ritka)
Karakter nevem: Charoon (Ragnaros)
Spell rota ált. ezt követem: http://elitistjerks.com/f80/t111390-destruction_cataclysm_demonic_mage_4_0_6_updated/#Spell_Priority

Ha valaki ráér és rám tud nézni akkor kérem segítsen, hogy ez a dps normális vagy én szúrok-e el vmit. elõre is köszönöm!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Ha egy az egybe másoljátok a telepített wow-ot menni fog rendesen, ha nagy patch van mi mindíg így csináljuk, én letöltöm és hálozatban átmásolom tesóm gépére.
narumon
töröltem manuál, most megy a telepítés (ismét)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Újabb gond, nem tudom uninstallálni sem, ezért újratelepiteni sem mert a lemez meg csak a playt hozza fel opciónak. Egyre jobb. Van egy rakat blizzard játékom de ilyet még nem szívtam egyikkel sem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Úgy látszik nem csak én szívok ezzel.

Viszont valaki azt írta, hogy nem szabad a wow.exe-t használni, hanem le kell futtatni a luncher.exe-s ápdételést. Viszont nem lenne mókás ezt kivárni 130K/S-es internetkapcsolattal, mert addigra kb. indulunk is hazafelé vidékrõl. Valami ötlet vagy javaslat? Tényleg csak akkor fog menni, ha letöltjük ezt a cuccot? Azt hittük mindez kiküszöbölhetõ az updates mappa bemásolásával...

ez lemaradt...

Tesóm laptopjára feltelepítettük a cataclysm-ot az eredeti dvd-rõl. Otthoni asztali gépén már mûködik, és onnan le lett mentve a majd 7 giga nagyságú updates mappa. Ezt bemásoltam a frissem telepített játék könyvtárába, felülírta, amit felül kellett. Luncher.exe le akar szedni 9,3 gigányi frissítést, úgyhogy ezt kilõttem, és inkább Wow.exe-vel próbálkoztam. Bejelentkezés után a következõ hibaüzenet fogad:

"ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: D:\World of Warcraft\Wow.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:00732DE4

The instruction at "0x00732DE4" referenced memory at "0x0000012D".
The memory could not be "read"."

Rákerestem erre a hibaüzenetre a neten, de legtöbbször baromságokat írtak, vagy feladták a harcot. Viszont valaki azt írta, hogy

narumon
Nah most éppen már elindulni sem akar mert valami registry iráshoz administrátori jogot akar, hiába megyek rá az ikonra és akarom rendszergazdaként futtatni akkor is ugyanez. Mivel 1,5 óráig installálta remélem csak vicc, hogy installáljam újra. Kissé kezdek pipa lenni.

narumon
Basszameg ez rossz hir! 😞

Akkor még egy kérdés, asszonynak is van Wow-ja oda még egyszer le kell töltenem, vagy ha az egyik gépre lejött akkor van valami fájl amit át tudok tenni a másikra?

a cataclysm kiegészítõ átalakította a régi területeket is, muszáj letöltened a klienst, még ha nem is fogod használni minden részét

narumon
Hi!
Kérdés, évek után most kitaláltam, hogy megint Wowozok egy kicsit. Feltettem a játékot erre nekiállt még 8.5GB Cataclysmet letölteni. Nekem nincs Catalclysmem és nem is kell, én csak az alapjátékkal akarok játszani. Hogy tudom én azt elindítani, nem szeretném a minimál nettem két napig ezt tölteni!

az reg volt 😄 most a survi nerf meg a resi miatt jo ha lemegy 15% hpd egy explo shottol.

shaime01
surv hunter ne is legyen jó pvpre soha.. legidegesitõbb szerintem surv hunter ellen játszani vagy csak nekem rémlik amikor kaptál egy explosive shot-t és 3sec alatt a 3/4 hpd elment?:> és semmit se tudtál csinálni ellene :<

mondjuk neked jo mert mar a buffolt hunterrel jatszol 😄 kieg elejen rem gyenge volt. most mar mm egeszjo, mar van sebzes is benne. survi szerintem ugy fos pvpre ahogy van, mm vagy bm ami hatasos.

[HUN]Crassus
smiley volt a végén😛

ofc lvl 85 alatt szinte semmi nem számít és még 85 ös playerek között is harapni lehet a különbséget😄

ez a hunter semmi komoly csak lövöldözök vele felmegy 85-re kap pár kék/lila pvp geart azt csókolom...

fogsz te itt meg sirni 85on hogy milyen fos a hunter 😄 annal aztan kulonosen muszaj mindent bindelned, mert aktivan kell hasznalni kb midnent hogy tenyleg legyen eselyed is. te foleg tudhatnad hogy lowlevel alapjan felesleges iteletet mondani.

[HUN]Crassus
pve totálisan hidegen hagy....csak PVP ni szeretek hobby szinten😊 /hála az égnek teganp huztunk egy teamet 1800-ra 1000rõl😛/

nyerni megyek be BG ni csak szar,hogy a társak 70-80%-a kolibriagyu😛

[HUN]Crassus
nem komolyan inkább csak értetlenül élem meg😊

Rift nem tetszett...csak SWTor fog érni valamit szerintem

[HUN]Crassus
hunter az EZ mode😊