World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Témába vágó idézetek másoktól:
-"Igen is a WoW a jelenlegi legjobb fantasy mmo a piacon, ezen nincs is mit vitatkozni."
-"El kell fogadni, hogy a wow feltehetõen 2020-ig, vagy akár tovább is az elsõ számú mmo lesz."
Az utóbbi egy oldalon ezeket írtam (az elõzõ idézetekre reagálva):
-"Attól, hogy egy szolgáltatásnak 10 millió fölött van az elõfizetõinek a száma, még nem biztos, hogy jó is..."
-"Én nem élveztem a végére a wowozást..."
Erre a reakciók:
-"Húzz már el innen, azt játssz a Hello Kitty kalandjaival, te troll."
-"Ha nem tetszik, akkor minek írogatsz ide?"
Remélem érted már, hogy nem arról van szó, hogy kiegyenesítem a kaszámat és betörök vele mindenhova, ahol GC-t vagy wow-ot árulnak, nem képzem magam ms flight simulatorral, hogy gépet rabolva bele tudjam vezetni azt a blizzard székházába, egyszerûen csak volt egy játék amit szerettem, ahol jó arcokkal együtt lehetett elcsapni a szabad órákat, ami érdekelt annyira, hogy elolvastam a vele kapcsolatos topikot sg-n, és még most is érdekel annyira, hogy legyen véleményem vele kapcsolatban. Az, hogy nem látod értelmét, hogy én ezzel a pár szabad percemmel amibe ez kerül mit teszek, kb annyira hat meg, mint egy Ausztráliában õshonos csigafaj párzási szokásai (gyk semennyire), és mivel én veszem a fáradtságot, és a "hello makik" meg a "fostalicska wow" hozzászólásoknál bõvebbet, kevésbé lekezelõbbet, és témába vágóbbat is írok, ezért nem értem miért kell get-off-my-interwebz típusú hozzászólásokkal cifrázni a topikot.
Ha "két-három arcnak az okoz örömöt", hogy fikázza a wowot, akkor ez van. Nem tudok reklámon meg nettó trágárságon kívül törölt hsz-rõl kb egy éve, szóval ha te más mederbe szeretnéd terelni a diskurzust, akkor nyitott ajtókon dörömbölsz (feleslegesen, hisz nyitva vannak!). Amikor nem volt más téma, csak Crassus pvp-s beszámolói, én azon is jót szórakoztam, ami meg nem érdekelt, az átugrottam. Egyébként sem okoz örömet, hogy fikázhatom a wow-ot, csak le merem írni a "mindent megeszünk amit a Blizzard elénk rak, és az úgy jó, és nincs, sõt nem is lehet is ennél jobb" birkamentalitással ellentétes véleményemet. Nem hivatásból, csak mert böki a szemem. Meg mert ha már van véleményem, akkor miért ne osszam meg? Ezért (is) van a topik...
ಥ_ಥ
Antique, neked meg ajánlom az értõ olvasást. Nem rinya ment, meg "troooll", csak kicsit uncsi, hogy van két-három arc, akinek az okoz örömöt, ha fikázza a wowot a róla szóló topicban. Nem egyszer-kétszer, hanem szinte hivatásszerûen.
ez hosszutavon megagiga bukta, azt boritekolom 😄😄😄
(((de lesz amjd uj expansion, szal no fear. abban lesz (elvileg) dinamitz)))
szvsz, a kovetkezo expansion lesz erdekes, az mozgat (vagy nem mozgat meg) komolyabb tomegeket, ki a szart erdekel, hogy a most hozzacsapott PISZLICSÁRÉ kontent elvisz vagy hoz még 10k elõfizut. (a szam koltoi jellegu kitalacio)
de amugy kivancsian varom a kovetkezo jelentest (evvegen lesz talan vmi osszesites, !nemcsak wowrol!) aztan meglatjuk, hogy a hullamvasut epp merre megy.
anti hero
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Agyhalálom nekem is ez a "fórum olyanoknak, akiknek tetszik a wow" hozzáállás. És vonatkozik minden egyéb játékra, minden egyéb topicban. Nem tudom ezek az okos gyerekek ezt honnan vették, hol olvasták. Valaki kicsit is negatív dolgot ír szerelmükrõl, és már megy a rinya és a TROOOOLL... Szánalmas.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
http://vitamintaska.sparkreativ.hu/index.php?action=last&idC=47&bag=18102
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
1. Mert úri kedvem úgy kívánja.
2. Régen játszottam, tetszett, itt ragadtam.
3. Érdekel a téma.
4. Jók a viták.
5. Trololo!
6. Katasztrófaturizmus. Nem tetszik amit látok, de érdekes, hát megnézem.
7. A jó arcok miatt, akiknek a véleménye érdekel, felvidít, elborzaszt, és még 100 egyéb módon szórakoztat.
8. Átolvasom, hogy töröljem a bogarakat amelyek fórumozásotok szélvédõjére kenõdnek, és közben nem állom meg, hogy ne csapjak néhány pacát én magam is az - amúgy periférián eléggé sáros - panorámára.
9. Megtehetem.
10. Tiszta víz...
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
2. Szubjektív dologról hadd állapítsam meg, hogy mi a véleményem vele kapcsolatban. Én nem élveztem a végére a wowozást (lást #152242), és most sem látom, hogy mi tetszene benne.
3.

ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"velemenyem szerint nem lesz mar 14-16-20millio elofizeto, a jovoben boven 10ala fognak menni. vagy mar alatta vannak. de ez csak egy megerzes. ..." szerintem nyugodtan dobd ki az ablakon.
Nezd meg hogy 4.2 ptr-en a tier 11 content normal mode kap startbol 20% nerfet, talald ki mi jon majd traden az elso heten a 4.2 utan: lfm BWD/BoT link achi/gs... ismeros? Amit talan nem akarsz megerteni, hogy a WoLK-es GS hajhasz nagytomeg nem tudott mit pugolni tier 11 idejen ezert csokkent a kedv, de mint tudjuk "verszagra gyul az ejji vad" szoval ne lepjen majd meg nagyon ha a kovetkezo kimutatas majd ugyanakkora vagy nagyobb NOVEKEDEST fog mutatni, 4.2= tier 11 nerf, firelands daily(ingyen epic), uj instak stb....
(leszamitva a "kozossegrol (elkorcsosulasarol, hianyarol)" 1-2 megjegyzest, de azokat a maguk modjan en pl igaznak velem)
igazabol szerintem arrol sem szolt, hogy jon a tor es vege a wownak.
az elet rendje a termek eletut gorbe, gondolom van aki ismeri, a visszajelzesek alapjan elindult a hanyatlas. (en az mmo rpgs cikkeket abszolut objektivnek tartom) sztem a kovetkezo kieg lesz erdekes, hogy befolyasolja a jovot. velemenyem szerint nem lesz mar 14-16-20millio elofizeto, a jovoben boven 10ala fognak menni. vagy mar alatta vannak. de ez csak egy megerzes. ... azert tobb velemenyre lettem volna kivancsi ;d
anti hero
Attól, hogy egy szolgáltatásnak 10 millió fölött van az elõfizetõinek a száma, még nem biztos, hogy jó is. Csak azt lehet elmondani róla, hogy valamilyen igényt kielégít, és ha piacvezetõ, akkor azt az igényt jobban elégíti ki, mint a vetélytársai.
Wow-nak van 10M elõfizetõje, szerintem még 10M aki volt elõfizetõ, és van még egy csomó mmo a piacon, szintén néhány elõfizetõvel. Ha az ivóvízhez hasonlítjuk, aminek hatmilliárd ember a "vásárlóbázisa", akkor valóban csekély ez a pár tízmillió potenciális elõfizetõ, de gondolom nem ahhoz hasonlítjuk...
Nem lesz wow verõ mmo 2020-ig, vagy soha, vagy egyéb kártyafelcsapásos, kávézaccos, fekete kakas vérébõl démoni jeleket rajzolós jóslásoknak semmi alapja, pont annyit érnek, mint a módszer amivel a jóslat történt. Nem volt olyan játék, ami komolyan megszorongatta volna... eddig. Aztán majd lesz. Ez a dolgok rendje.
ಥ_ಥ
A blizzard minden levélben a BattleNeten megadott neveden szólít.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:
https://www.battle.net/account/support/password-reset.html
Valaki pls segítsen, hogy mit rontok el és h mit kéne tennem! Elõre is köszönöm!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Megvettem a Catát én is, de lvl 84ig vittem fel a karaktert, utána meguntam, be se fizettem azóta többet, nem is akarok.
Egyszerûen számomra már végtelenül monoton és unalmas és semmi újat nem tud nyújtani a játék ennyi év után, de ez nem azt jelenti, hogy szar.
Igen is a WoW a jelenlegi legjobb fantasy mmo a piacon, ezen nincs is mit vitatkozni. Én is kipróbáltam már a Riftet, Lotro-t,Aion-t, meg minden szart, egyedül a WAR fogott meg úgy hogy kb 2 évig nyomtam vele de ugye ott a szar(vagyis semmilyen) support és a kevés játékos, lagos szerverek megutáltatták velem a dolgot.
Felesleges wow-verõ MMO-t várni, mert NEM lesz ilyen nagyon-nagyon sokáig, ekkora játékos tábora egy játéknak sem lesz mostanában, majd max a Diablo 3-nak szerintem, de hát az meg más kategória ugye.
SWTOR-t én is ki fogom próbálni, majd meglátjuk mi sül ki belõle, ha egy KotOR szinten lesz a játék akkor jó lesz szerintem.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Arab money
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
És pont azért mer nincsenek benne a gyári csalások mint pl a perkek a codban.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Persze itt a blizzardé minden szerver, így mesterségesen elüldözhetik az embereket, ha valami másra akarnák szoktatni õket, de már mondták hogy a titan mmo nem a wow ellenfele, hanem mellette fogják játszani az emberek. Ha az swtor ennyi beleölt millió dollárral bukik, akkor egy ideig vissza fogja vetni a fejlesztõket, de biztos lesz még a wow élete alatt több kihívó is. És mind elbukik. IMO szerverzárásig/az internet végéig #1. 😊
Arab money
A másik, hogy ha tetszik ha nem wow verõ mmo-t nem fog tudni senki sem kiadni soha!
http://www.akciofigura.hu
"2003 óta wowozom a questeket kb az elsõ fél évben olvastam el,utánna már csak sallank volt.Ledarálod a küldetést és csak az számít,hogy a megszerezhetõ fegyvernek mekkora DPS-e van illetve az armor amit adnak jobb stattal bír-e mint ami éppen van neked valamint a legyártható tárgyak adnak-e valami búnuszt vaGY jópofa feature-t....nem az NPC-k szinkronhangja fog életben tartani egy MMO-t....hanem az,hogy a karaktereddel milyen élvezetes adrenalinnal teli csatákat fogsz lefolytatni mások vagy a "környezet" ellen.
"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"eléred a max szintet utánna kérdezem mit fogsz kezdeni a saját hangon beszélõ NPC-k el akik már nem adnak több küldit? Miért fogsz belogolni és elõfizetni?
csakis az a lényeg,hogy milyen lesz a PVE-PVP tartalom....ez a beszéd CSAK cicoma.....
imádom a SW világát tehát értelem szerüen jól fogok szórakozni szintetés alatt ez biztos pontosan emiatt a kidolgozott rész miatt,de ide a rozsdás bökõt,hogy ha mindenki max szinten lesz kuuuuuuurvára nem az lesz itt a napi téma,hogy a twilek csaj milyen szépen kér fel egy küldire hanem az,hogy ezt és ezt a fegyót hol szerete x,y,z és hogyan lehet még jobb DPS-t csinálni a Rankhor Bosson illetve milyen taktikák kellenek a különbözõ classok legyõzéséhez!
ezt borítékolhatjátok!😛😊 "
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"