World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Rendkívül nagy intelligenciáról tettét tanúbizonyságot te is. Nekem is hagy adasson meg, hogy én nem a wowot, hanem téged fikázlak. Ennek a fórumnak a játékról, a játékban lévõ dolgokról, questekrõl, kérdésekrõl, válaszokról kéne szólnia, nem pedig csak és kizárólag a te véleményedrõl, ami engem kiba....tul nem érdekel. Én meg ennek adok hangot. Indíts egy "a wow felett eljárt az idõ, majd én megmondom" jellegû topikot és flémkedj ott.

Zenszkij
Nem különösebben adok a véleményedre. Minek írogatsz ide, te másik szerencsétlen. Épp csak a játékról nem írsz mr. troll. Troll fogalma a gyengébbeknek, például neked: aki az olvasókat próbálja akadályozni a fórum használatában, a troll olyasvalaki, aki a közösség egyéb tagjait próbálja akadályozni, méghozzá szándékosan, elõre megfontolt módon. Tudatosan felrúgja a közösségi normákat, ezzel akadályozva, hogy magáról a témáról folyjon ténylegesen a fórum.

Count Adyn
A vanilla wow nekemis életem legjobb mmo élménye marad sztem örökre, de ami elmúlt az elmúlt😊 Én úgy érzem már maga a mûfaj fáradt meg annyira, hogy nem lehet kirobbantani a wow-ot a poziciójából. Az meg hogy mi lest 2020 ban? butaság jósolgatni, 10 éve a koaxkábelekt dugdostuk össze két gép közt 50óhmos véglezárókkal hogy diablo 2 zünk lanba uncsitesómmal, it's a long way from there😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

+1<#vigyor2>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

picket
Beleképzelsz dolgokat abba, amit írok. Erõltesd meg magad kérlek, és 1 bitnél nagyobb tárkapacitást áldozz arra, hogy a wow-hoz fûzõdõ viszonyomat értékeld. Néhány idézet talán segít.

Témába vágó idézetek másoktól:
-"Igen is a WoW a jelenlegi legjobb fantasy mmo a piacon, ezen nincs is mit vitatkozni."
-"El kell fogadni, hogy a wow feltehetõen 2020-ig, vagy akár tovább is az elsõ számú mmo lesz."

Az utóbbi egy oldalon ezeket írtam (az elõzõ idézetekre reagálva):
-"Attól, hogy egy szolgáltatásnak 10 millió fölött van az elõfizetõinek a száma, még nem biztos, hogy jó is..."
-"Én nem élveztem a végére a wowozást..."

Erre a reakciók:
-"Húzz már el innen, azt játssz a Hello Kitty kalandjaival, te troll."
-"Ha nem tetszik, akkor minek írogatsz ide?"

Remélem érted már, hogy nem arról van szó, hogy kiegyenesítem a kaszámat és betörök vele mindenhova, ahol GC-t vagy wow-ot árulnak, nem képzem magam ms flight simulatorral, hogy gépet rabolva bele tudjam vezetni azt a blizzard székházába, egyszerûen csak volt egy játék amit szerettem, ahol jó arcokkal együtt lehetett elcsapni a szabad órákat, ami érdekelt annyira, hogy elolvastam a vele kapcsolatos topikot sg-n, és még most is érdekel annyira, hogy legyen véleményem vele kapcsolatban. Az, hogy nem látod értelmét, hogy én ezzel a pár szabad percemmel amibe ez kerül mit teszek, kb annyira hat meg, mint egy Ausztráliában õshonos csigafaj párzási szokásai (gyk semennyire), és mivel én veszem a fáradtságot, és a "hello makik" meg a "fostalicska wow" hozzászólásoknál bõvebbet, kevésbé lekezelõbbet, és témába vágóbbat is írok, ezért nem értem miért kell get-off-my-interwebz típusú hozzászólásokkal cifrázni a topikot.

Ha "két-három arcnak az okoz örömöt", hogy fikázza a wowot, akkor ez van. Nem tudok reklámon meg nettó trágárságon kívül törölt hsz-rõl kb egy éve, szóval ha te más mederbe szeretnéd terelni a diskurzust, akkor nyitott ajtókon dörömbölsz (feleslegesen, hisz nyitva vannak!). Amikor nem volt más téma, csak Crassus pvp-s beszámolói, én azon is jót szórakoztam, ami meg nem érdekelt, az átugrottam. Egyébként sem okoz örömet, hogy fikázhatom a wow-ot, csak le merem írni a "mindent megeszünk amit a Blizzard elénk rak, és az úgy jó, és nincs, sõt nem is lehet is ennél jobb" birkamentalitással ellentétes véleményemet. Nem hivatásból, csak mert böki a szemem. Meg mert ha már van véleményem, akkor miért ne osszam meg? Ezért (is) van a topik...

&#3237;_&#3237;

Félreértesz. Tõlem aztán irogathatsz amennyit akarsz, csak kissé furulom, hogy valaki arra áldoz idõt-energiát, hogy írogasson egy fórumra, hogy annak a témája milyen szar, meg lejárt lemez. Semmi értelmét nem látom, de a lenti 10 pontos lista azt mutatja, hogy vannak, akik találnak benne értelmet. Ha ez jó nekik, hát tegyék.
Antique, neked meg ajánlom az értõ olvasást. Nem rinya ment, meg "troooll", csak kicsit uncsi, hogy van két-három arc, akinek az okoz örömöt, ha fikázza a wowot a róla szóló topicban. Nem egyszer-kétszer, hanem szinte hivatásszerûen.
nem hinnem, hogy a patch es a nerfek miatt ujabb milliok jonnenek vissza, aki akart, azt eddig megcsinalt mindent, aki nem az emg ezutan is javareszt balfasz/idohianyos/anitszoci/stb marad. nem hinnem, hgoy trendi lenne a pugos raideles, sztem ugyanis baszottunalmas es semmi elmeny nincs benne.
ez hosszutavon megagiga bukta, azt boritekolom 😄😄😄
(((de lesz amjd uj expansion, szal no fear. abban lesz (elvileg) dinamitz)))

szvsz, a kovetkezo expansion lesz erdekes, az mozgat (vagy nem mozgat meg) komolyabb tomegeket, ki a szart erdekel, hogy a most hozzacsapott PISZLICSÁRÉ kontent elvisz vagy hoz még 10k elõfizut. (a szam koltoi jellegu kitalacio)

de amugy kivancsian varom a kovetkezo jelentest (evvegen lesz talan vmi osszesites, !nemcsak wowrol!) aztan meglatjuk, hogy a hullamvasut epp merre megy.

anti hero

Hehe most találtam rá erre, kb 5 éve láttam utoljára, azóta is szerintem az egyik legjobb machinima, pedig semmi csilli-villi effekt nincs benne, meg iylesmik. 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

antgecc
<#taps>

Agyhalálom nekem is ez a "fórum olyanoknak, akiknek tetszik a wow" hozzáállás. És vonatkozik minden egyéb játékra, minden egyéb topicban. Nem tudom ezek az okos gyerekek ezt honnan vették, hol olvasták. Valaki kicsit is negatív dolgot ír szerelmükrõl, és már megy a rinya és a TROOOOLL... Szánalmas.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ThisZip
Wow bloodelf 😄

http://vitamintaska.sparkreativ.hu/index.php?action=last&idC=47&bag=18102

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

picket
Á, a híres "el lehet menni!" (kéretik kappanhangon visítva olvasni) taktika. Tíz jó ok arra, hogy írogassak ide:
1. Mert úri kedvem úgy kívánja.
2. Régen játszottam, tetszett, itt ragadtam.
3. Érdekel a téma.
4. Jók a viták.
5. Trololo!
6. Katasztrófaturizmus. Nem tetszik amit látok, de érdekes, hát megnézem.
7. A jó arcok miatt, akiknek a véleménye érdekel, felvidít, elborzaszt, és még 100 egyéb módon szórakoztat.
8. Átolvasom, hogy töröljem a bogarakat amelyek fórumozásotok szélvédõjére kenõdnek, és közben nem állom meg, hogy ne csapjak néhány pacát én magam is az - amúgy periférián eléggé sáros - panorámára.
9. Megtehetem.
10. Tiszta víz...

&#3237;_&#3237;

picket
Sosem állítottam egy bizonyos játékról sem, hogy jobb lesz, mint a wow, így nem értem a reakciódat. Minél lesz akkor nagyobb esélye wow-ot verni a gw2-nek? (Költõi kérdés volt: tudom, swtor-nál, amirõl viszont én ezt sosem állítottam.)

&#3237;_&#3237;

Ha nem tetszik, akkor minek írogatsz ide? Ez egy fórum olyanoknak, akiknek tetszik a wow.
- gw2 elõfizetõs lesz? Én még ott leragadtam, hogy 1x megveszed és játszol vele, de ha tényleg ilyen lesz akkor nincs sok értelme egy elõfizetõs cuccot egy nem elõfizetõssel összehasonlítani

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

s0n1c
Guild Wars 2-nek szerintem erre sokkal nagyobb esélye van, de ez szigorúan csak privát vélemény -.-
FSpofon
Neked is megjött zavviról a 7 ezres rendelés? ...

Arab money

Botond
Hát én ezt két sorban meg bírtam fogalmazni. 😊
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
1. u mad?
2. Szubjektív dologról hadd állapítsam meg, hogy mi a véleményem vele kapcsolatban. Én nem élveztem a végére a wowozást (lást #152242), és most sem látom, hogy mi tetszene benne.
3.

&#3237;_&#3237;

antgecc
lol, meglepõdtem, hogy 30 felett vagy, azt hittem 18 alatt leszel ezzel az satu kommenteddel.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Zenszkij
Magad próbálod hitegetni. Húzz már el innen, azt játssz a Hello Kitty kalandjaival, te troll. Az való neked.

Ami a joslatodat illeti i.e
"velemenyem szerint nem lesz mar 14-16-20millio elofizeto, a jovoben boven 10ala fognak menni. vagy mar alatta vannak. de ez csak egy megerzes. ..." szerintem nyugodtan dobd ki az ablakon.
Nezd meg hogy 4.2 ptr-en a tier 11 content normal mode kap startbol 20% nerfet, talald ki mi jon majd traden az elso heten a 4.2 utan: lfm BWD/BoT link achi/gs... ismeros? Amit talan nem akarsz megerteni, hogy a WoLK-es GS hajhasz nagytomeg nem tudott mit pugolni tier 11 idejen ezert csokkent a kedv, de mint tudjuk "verszagra gyul az ejji vad" szoval ne lepjen majd meg nagyon ha a kovetkezo kimutatas majd ugyanakkora vagy nagyobb NOVEKEDEST fog mutatni, 4.2= tier 11 nerf, firelands daily(ingyen epic), uj instak stb....
sztem az altalam linkelt cikk es utana levo hozzaszolasok gyujtemenye, egyaltalan nem a "OMG! Haldoklik a WoW! A Blizzard elveszti a közösségét!" tipusu ironikus/gunyos hangvetelu iromanyok voltak.
(leszamitva a "kozossegrol (elkorcsosulasarol, hianyarol)" 1-2 megjegyzest, de azokat a maguk modjan en pl igaznak velem)
igazabol szerintem arrol sem szolt, hogy jon a tor es vege a wownak.

az elet rendje a termek eletut gorbe, gondolom van aki ismeri, a visszajelzesek alapjan elindult a hanyatlas. (en az mmo rpgs cikkeket abszolut objektivnek tartom) sztem a kovetkezo kieg lesz erdekes, hogy befolyasolja a jovot. velemenyem szerint nem lesz mar 14-16-20millio elofizeto, a jovoben boven 10ala fognak menni. vagy mar alatta vannak. de ez csak egy megerzes. ... azert tobb velemenyre lettem volna kivancsi ;d

anti hero

picket
Mennyi piacelemzõ! A "picket reagál" rovat következik. (Hurrá!)

Attól, hogy egy szolgáltatásnak 10 millió fölött van az elõfizetõinek a száma, még nem biztos, hogy jó is. Csak azt lehet elmondani róla, hogy valamilyen igényt kielégít, és ha piacvezetõ, akkor azt az igényt jobban elégíti ki, mint a vetélytársai.

Wow-nak van 10M elõfizetõje, szerintem még 10M aki volt elõfizetõ, és van még egy csomó mmo a piacon, szintén néhány elõfizetõvel. Ha az ivóvízhez hasonlítjuk, aminek hatmilliárd ember a "vásárlóbázisa", akkor valóban csekély ez a pár tízmillió potenciális elõfizetõ, de gondolom nem ahhoz hasonlítjuk...

Nem lesz wow verõ mmo 2020-ig, vagy soha, vagy egyéb kártyafelcsapásos, kávézaccos, fekete kakas vérébõl démoni jeleket rajzolós jóslásoknak semmi alapja, pont annyit érnek, mint a módszer amivel a jóslat történt. Nem volt olyan játék, ami komolyan megszorongatta volna... eddig. Aztán majd lesz. Ez a dolgok rendje.

&#3237;_&#3237;

Zenszkij
Nézd meg a spameket. Ott lesz a Blizz levele. Én is jártam így. Már simán megy.

Ööö.. blizzardos password recovery NEM kér semmilyen cd kulcsot, részletet meg fõleg nem. Biztos hogy scam volt.

LaliK
Ha csak annyit írtak az elején hogy 'Greetings' vagy valami hasonló személytelen köszönést akkor valószínû scam.
A blizzard minden levélben a BattleNeten megadott neveden szólít.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Fehercsoki
Van olyan hogy a rendes oldal van leírva,de a link máshova mutat,nem lehetséges ez?Egyébként mit ír ki mi a baja?

Saccard
Illetve úgy tudtam meg az egészet h beléptem volna játékba és ott belogolásnál írta ki h mi a szitu szóval nemhinném:S

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
na errõl a linkrõl beszéltem

Saccard
Step 3: Choose a New Password

You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:

https://www.battle.net/account/support/password-reset.html

Fehercsoki
Nem lehet hogy scammel van dolgod?(ha igen akkor kár volt megadni az adataid:S) A linket másold be ide amin az adatokat kéne megadni.

Saccard
Sziasztok! Olyan gondom akadt,hogy elvileg fel akarták törni az accom vagy ilyesmi és a blizzteam egybõl blokkolta, kaptam két mailt, és elvileg az elsõben volt egy link amin keresztül meg tudtam volna változtatni a jelszom de nem megy és azóta nem tudok belépni. Az a link amit beraktak, hogy változtassam meg a jelszom egy olyan wow oldalra vezetett, hogy: mi történhetett az accommal (feltörték, elfelejtettem stb.) utána meg kellett adni battle.net acc e-mailcímét (amihez regeltem ugyebár) meg a nevemet utána kiválasztottam h beírom a kódot, beírtam a cata key elsõ 8 karakterét ez is ment de ezután nem történik semmi. Nincs olyan opció h mondjuk régi jelszó és új megadása vagy mittomén hanem csak a szar blizzard rizsa van az authentikatorrõl meg ezekrõl.

Valaki pls segítsen, hogy mit rontok el és h mit kéne tennem! Elõre is köszönöm!

LeWyTy
Vagy megunta az alregre való átlépegetést<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szerintem az az alapvetõ probléma az egész vitával, hogy az új játékokban mindenki a (régi) WoW-ot keresi, pedig az már nem lesz soha. Nekem életem elsõ MMO-ja volt a wow, már EU béta óta toltam, hatalmas élményt nyújtott, vissza sírom én is az régi szép vanilla idõket, mikor az már vagánynak számított akinek van mountja meg hosszú köpeny a hátán 😊 😊 Kb BC végéig jó volt, azóta (szvsz) folyamatosan csökken a színvonal.

Megvettem a Catát én is, de lvl 84ig vittem fel a karaktert, utána meguntam, be se fizettem azóta többet, nem is akarok.
Egyszerûen számomra már végtelenül monoton és unalmas és semmi újat nem tud nyújtani a játék ennyi év után, de ez nem azt jelenti, hogy szar.

Igen is a WoW a jelenlegi legjobb fantasy mmo a piacon, ezen nincs is mit vitatkozni. Én is kipróbáltam már a Riftet, Lotro-t,Aion-t, meg minden szart, egyedül a WAR fogott meg úgy hogy kb 2 évig nyomtam vele de ugye ott a szar(vagyis semmilyen) support és a kevés játékos, lagos szerverek megutáltatták velem a dolgot.

Felesleges wow-verõ MMO-t várni, mert NEM lesz ilyen nagyon-nagyon sokáig, ekkora játékos tábora egy játéknak sem lesz mostanában, majd max a Diablo 3-nak szerintem, de hát az meg más kategória ugye.

SWTOR-t én is ki fogom próbálni, majd meglátjuk mi sül ki belõle, ha egy KotOR szinten lesz a játék akkor jó lesz szerintem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

FSpofon
Emese csak nem wowozik hogy ilyen rég írt ide? Lehet hogy befizetett és az elsõ hét után összeesett és éhenhalt 😞

Arab money

Botond
Marhaságok ezek mind (nem csak a te kommented, hanem a többségében mindenkié), de a legjobb, hogy amikor kijött wow már másnap itt köpködtél siránkoztál, hogy wownak vége, most hogy elmaradt a riftes katarzis megint jön a wow az isten szöveged? Érdekes.
Gyári csalás a +lõszer, a golyóálló? Az, hogy az egyik katona gyorsabban fut, a másik pontosabban céloz? Ugyanmá<#idiota>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

LeWyTy
Meglepõdnél menyien játszanak még vele<#ravasz1>
És pont azért mer nincsenek benne a gyári csalások mint pl a perkek a codban.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

lol, cs-t még játszik is BÁRKI? azt hittem már rég abbahagyták az emberek azt a szart. az egyetlen egy dolog amiért esetleg el tudom képzelni, hogy túlélt, annak ellenére, hogy anno az összes versenytársa jobb volt, hogy az újak a cod-féle perkes baromságok. de nagyon nehezemre esik elhinni, tényleg van aki még cs-zik? : ) nagyon durva

QuippeR
az swtor maximum szórakoztatóipari mércével lesz bukás. tehát nem fog 5000%-os hasznot hozni, és nem lesz wow-verõ. de egyetértek veled, természetesen a kiadóknak nem elég a tisztes profit, nekik akkora haszon kell, hogy az életben többet ne legyen gondjuk a lamborghini- és maláj kurva utánpótlással, szóval bukásként lesz elkönyvelve, és emiatt az mmo piac kicsit le fog állni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ráadásul következõ kiegben bepakolják alá az új enginet (vszinû titanét), így a grafikai tuningal igencsak megdobja majd a hangulatot. Mellé jön majd megint egy új hero class. Hát sok szerencsét :p

FSpofon
El kell fogadni, hogy a wow feltehetõen 2020-ig, vagy akár tovább is az elsõ számú mmo lesz. Csak ha lenne egy jobb wow2, esetleg az taszíthatná le onnan, egyszerûen nincs akkora piaca ennek az egésznek, hogy még egy játék ekkorára nõhessen. Csoda hogy egy játéknak sikerült. FPS-ek közt ilyen a CS, az már 12 éve érinthetetlen, a wowban meg ennél bõven több van. Ahhoz is hiába csináltak folytatásokat, hiába csinálta ugyanaz a fejlesztõ 8 évig a dédelgetett team fortress játékát, hiába másolta a cod, hiába van annyi nagy nevû másik game sok befektetéssel, egy ilyen kialakult játékos bázist egyszerûen nem lehet megtörni, hiszen az emberek mindig beszélnek róla, így mindig jönnek újak játszani.
Persze itt a blizzardé minden szerver, így mesterségesen elüldözhetik az embereket, ha valami másra akarnák szoktatni õket, de már mondták hogy a titan mmo nem a wow ellenfele, hanem mellette fogják játszani az emberek. Ha az swtor ennyi beleölt millió dollárral bukik, akkor egy ideig vissza fogja vetni a fejlesztõket, de biztos lesz még a wow élete alatt több kihívó is. És mind elbukik. IMO szerverzárásig/az internet végéig #1. 😊

Arab money

jazzy
Tényleg, látom és igaz is <#taps>
LeWyTy
Ezt már tegnap megírtam<#idiota>

jazzy
De, a blizzard.
cikasz
wow verõ nem lesz soha! Alapból aki nem szereti a starwarst, sci-fit meg sem fogja nézni! Én meg fogom mert fan vagyok pl.
A másik, hogy ha tetszik ha nem wow verõ mmo-t nem fog tudni senki sem kiadni soha!

http://www.akciofigura.hu

[HUN]Crassus
volt egy ilyen is:

"2003 óta wowozom a questeket kb az elsõ fél évben olvastam el,utánna már csak sallank volt.Ledarálod a küldetést és csak az számít,hogy a megszerezhetõ fegyvernek mekkora DPS-e van illetve az armor amit adnak jobb stattal bír-e mint ami éppen van neked valamint a legyártható tárgyak adnak-e valami búnuszt vaGY jópofa feature-t....nem az NPC-k szinkronhangja fog életben tartani egy MMO-t....hanem az,hogy a karaktereddel milyen élvezetes adrenalinnal teli csatákat fogsz lefolytatni mások vagy a "környezet" ellen.
"

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
pár hete én is feszegettem ezt a témát a SWTOR topikban..idézek magamtól:

"eléred a max szintet utánna kérdezem mit fogsz kezdeni a saját hangon beszélõ NPC-k el akik már nem adnak több küldit? Miért fogsz belogolni és elõfizetni?
csakis az a lényeg,hogy milyen lesz a PVE-PVP tartalom....ez a beszéd CSAK cicoma.....

imádom a SW világát tehát értelem szerüen jól fogok szórakozni szintetés alatt ez biztos pontosan emiatt a kidolgozott rész miatt,de ide a rozsdás bökõt,hogy ha mindenki max szinten lesz kuuuuuuurvára nem az lesz itt a napi téma,hogy a twilek csaj milyen szépen kér fel egy küldire hanem az,hogy ezt és ezt a fegyót hol szerete x,y,z és hogyan lehet még jobb DPS-t csinálni a Rankhor Bosson illetve milyen taktikák kellenek a különbözõ classok legyõzéséhez!
ezt borítékolhatjátok!😛😊 "

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"