World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
van azért egy halom olyan dolog ami nincs benne a wowban, és az egyik legjobban mûködõ, a wowtól szigorúan elütõ rendszert pont egy sw játék hozta létre, szóval azért csak reménykedem
Engem inkább taszít a gondolat, hogy nincs szükséged ismerõsökre ahhoz, hogy wowozz. Az viszont tényleg hiányzik, hogy bárki tudjon segíteni az ismerõseinek, ne unatkozzon közben egyik fél sem, és nagy szintkülönbség ellenére is játszhassanak együtt. Nem power levellingre gondolok, hanem valami normális megoldásra.
Egyébként meg hidd el, hogy egy csomó fanboy megveszi, és megtérül nekik. Még az is lehet, hogy bejön nekik, ha el tudják tolni a grindelésbõl az rpg felé (ha el tudják).
Javaslom, hogy akkor nyilatkozzunk róla, ha próbáltuk, próbálták mások. Azért remélhetõleg duke nukem forever nem lesz belõle, és akkor elõbb-utóbb kiderül, hogy bukta-e.
ಥ_ಥ
Iszonyat drága a fejlesztés, többször és többszörösen meghaladta a tervezett költségvetést. És mindig csak tologatják a megjelenést, egyre csak növelve a kiadásokat.
Mindezt egy olyan feature miatt, ami eleinte elég jól hangzik, de gyakorlatilag szerintem óriási kockázat. Ezzel, hogy ennyire szerepjátékosítani akarják az mmo-t, annyira mint egy jobb fajta single player játék, ezzel szerintem legalább annyira meg akarják reformálni az mmo piacot, mint amennyire a wow tette anno, a hihetetlen letisztult és egyben primitív világával. Csak osztani tudom Devilking véleményét, egyszerûen pár óra után megõrülnék attól, hogy újra végig kell néznem. Ha nem, akkor meg felesleges az egész feature. Nagyon tetszik a wow-ban, hogy behozták, hogy a fontosabb dolgoknál van hang, akár átvezetõ, nem olyan jellegtelen senkinek érzem magam a világban mint anno a vanillában, de amit õk csinálnak, az bõven túlzás. Most õszintén, te mikor olvastad végig a küldetések szövegét, meg a sztorit? amikor visszajöttem a wow világába (vanilla wowban hagytam abba, cataclysmmel jöttem vissza), akkor végigolvastam a küldetéseket, a bc-t, a wotlk-t (persze nem teljesen, hisz esélyem sincs végigvinni a sztorit), másodjára már nagyon nem, még ha nem is ugyanott fejlõdtem direkt. Csak ugrom gyorsan a szinteket (pláne hogy inkább pvp-vel fejlõdöm, jobban élvezem). Ez egy olyan feature amit ki fognak az emberek kapcsolni, ellenben brutálisan sokba kerül.
Amiket láttam videot, hát az több mint megmosolyogtató volt... nagyon kezdetlegesnek és gagyinak tûnt, a képességek nem tûntek túl szórakoztatónak. Nekem annyira így elsõre a classok sem tetszenek, de azért errõl korai lenne bármit is nyilatkozni..
Amit mondott Devilking, hogy új barátokat kell szerezni, azt nem tudom mennyire oldják meg, hogy olyan legyen mint a wowban. Mikor évek után visszajöttem, engem nagyon meglepett, és az egyik legjobb irányvonalnak tartom, hogy úgy tudod élvezni a játékot, hogy nem ismersz senkit. Van guildem, de akikkel anno jóban voltam már abbahagyták, akik ott vannak és jóban vagyunk, azok sokkal magasabb szinten vannak minden tekintetben, de a bg rendszer, a dungeon finder, és még megannyi újítás miatt sosem vagy elveszve. Nem vagy hozzáláncolva annyira másokhoz mint anno, és ezt nem tudom hogy oldják meg ott, ha jól olvastam, akkor azért sok mmo-ban még mindig nincs ez így kifejlesztve.
örülnék egy jó sw-s mmo-nak, nem véletlenül játszottam a galaxiessal, de ez eddig nagyon nem jónak néz ki
Majd kiderül. 😊
Érdekes, te nem tudom milyen mmo-kkal játszottál eddig de mindegyikben ezt csinálod, most az hogy milyen skilleket nyomsz el eközben teljesen mindegy.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha nem lehet kikapcsolni ezt a párbeszédes óriási featuret, akkor kb a játék bukását is okozhatja. Én legalábbis biztos hogy 1 óra után a fejemet a falba verném az ilyen 5-20 perces beszélgetésekkel, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Pvp video alapján, itt is ugyanaz lesz mint minden mmoban. Sok idióta farmolja egymást, és leszarják a többit.
Hiába adnak ki akármilyen mmokat egy ideig. Wownak már túl nagy elõnye van két dolog miatt is.
#1: featurök
#2: 6 éve van kinnt, mindenki erre szokott rá. Ha átmész egy másik mmoba, akkor valószínûleg egyedül leszel ezzel, és választhatsz, hogy vagy szerzel új barátokat (és gyakorlatilag a régieket nem is fogod "látni"), vagy mész vissza wowzni. Olyan nem lesz, hogy mindenki át fog állni a másik mmo-ra.
Persze ne legyen igazam. Azért nyilván én is ki fogom próbálni, de az biztos, hogy nem sokáig fogom nézegetni a beszélgetéseket. Nem vagyok roleplayer annyira, mint ahogy a játékosok többi 95+%-a sem.
2. Ami sok pénzbe kerül, azt nem hagyják veszni, még akkor sem ha csak enyhítik a bevételek a veszteségeket.
3. Star Warsról beszélünk. Világszerte több millió fanboy. Már külön azért kell erõlködni, hogy megbukj vele! Majd õk behozzák a pénzt:

ಥ_ಥ
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
akkor megvicceltek, sokszor pont ez miatt vettem gc-t.
régen töltöttem bankkártyáról az accomat és mintha rémlene olyan, hogy ha hétvégén akartad megadni a kártyaadatokat, akkor csak hétfõn ment végbe a tranzakció és csak akkor tudtál játszani ha lejárt az acc. létezik hogy volt ilyen?vagy létezik még?a bank nyitva tartása miatt vagy mi. igazából ma szeretném tölteni, de érdekel a dolog.
köszi!
üdv!
Arab money
Ha jól emlékszem, egy AION-nal kapcsolatos poszthoz írtam a következõket: mindegy, mivel játszol, egy dolog a fontos: játék közben érezd jól magad! Van akinek a WoW jön be, nekem a RIFT, másnak a WAR, és ez így van jól. Mindenki addig játszik a kedvenc játékával, amíg jól érzi magát benne. Ennyi. Nem kell ezt túl dramatizálni.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Úgy gondolom, hogy nincs szoros összefüggés a játékosok száma és a játék minõsége között. Vagy most ez hogy is van? Ha arról jött hír, hogy a WoW új rekordott döntött, akkor arról szólt a fáma, hogy "1 milliárd légy nem tévedhet, egyél szart!", most meg hogy csökkent 5%-kal, akkor meg "OMG! Haldoklik a WoW! A Blizzard elveszti a közösségét!"
Persze, hogy csökkent a játékos állomány. Ennek sok oka van, nekem is vannak ötleteim, hogy miért, de mivel nem én vagyok a játék fejlesztõje, ezért nem kezdenék el okoskodni. 😊 Én mindenesetre élvezem, a többi meg nem érdekel. Ha megunom, akkor majd nem játszom. Csinálok mást. lol
anti hero

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Ha nem tetszik, el lehet menni."
Hozzátenném, hogy ilyen mentalitású egyének egy kicsit sem fognak hiányozni senkinek.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De ha már ennyire utálod magad, akkor megtehetnéd azt a szívességet, hogy nem állsz szóba magaddal, és fõleg nem velünk.
Most már Rift-ezek és nagyon élvezem 😊
De vajon miért kell egy wow fórumon állandó jelleggel önjelölt prófétákat és megmondóembereket olvasni, akik egy másik játékot dicsérnek, vagy a wowo-ot húzzák le éppen?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
anti hero
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
When the next major RIFT™ update hits early this summer, subscribers will be treated to a surprise – free character transfers. Trion Worlds announced today that with RIFT 1.3, players will have the ability to move to select servers in their territory once each week.
Mert én már vártam 1 orat is és mégcsak le sem spawn-olt.. Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.