World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Arab money
Parasite Eve 2, best game EVER!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Melyik aza PVE szerver ahol most sok magyar játszik?
És mennyi idõ 0-ról 85-re húzni most 1 karit?
lángolsz mint a rejsztág
anti hero
Hozzászólásaid alapján a következõ képen vagy képes megítélni egy ember viszonyát a wow-val kapcsolatban:
-0 (fekete) - /worship
-1 (fehér) - /spit
A te elképzelésed a wow-hoz való viszonyulásunkról
A te viszonyod a wow-hoz:
Az én viszonyom a wow-hoz: ██
Szerintem valójában ez kb így van:
A te viszonyod a wow-hoz:
Az én viszonyom a wow-hoz: ░░
Valaki, aki talán kipróbálná: ▒▒
Valaki, aki valószínûleg nem játszana soha: ▓▓
A sátán mûvének tekinti: ██
Ennyi árnyalatra képesek a normál karakterek, de mondjuk, hogy a végtelent közelíti a lehetõségek száma, és hogy ki mennyire pozitívan, illetve negatívan viszonyul a játékhoz. Az, hogy valakinek egy-két dolog nem tetszik, még nem azt jelenti, hogy utálja. Ez olyan, mint azt mondani, hogy minden autóvezetõ száguldozó, cserbenhagyó gázoló. Megy már a több bit?!?!?
ಥ_ಥ
Psd-be meg szinte sohasem mentek...
Én egy mûvész vagyok, ha valamit alkotok az úgy tökéletes, ezt prezentálom azoknak akiknek a mû szánva van, ha tetszik nekik akkor használják, ha nem tetszik akkor nem. De ha én így álmodom meg, akkor nem módosítok rajta utólag.
Az igazi ok, hogy amatõr vagyok és lusta, és különben is...<#idiota>#idiota>
Mellesleg hiányoznak róla a fenyegetõ mondatok <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
A topik fejlécét általában addig látom, amíg rá nem kattintok az "ugrásazutolsóolvasatlanüzenethez" gombra. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Már te se játszol a DKddal, alap hogy apokalitpikus hangulatom támadt <#hehe>#hehe>
(faszláma pvpsként mindig olvasgattam a leírásaid hogyan is kéne dk-val pvpzni, de sose jött össze. <#idiota>#idiota> )
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
egyrészt egybitesezni valakit erõsen személyeskedés, mégha geek formában is...
Másodszor valamit erõsen félreértelmeztél. Nem küldtem el senkit sehová, vagy legalábbis nem ez volt a szándék. Pusztán értetlenségemnek adtam hangot, miszerint ha nem tetszik egy játék, akkor minek fáradságot fordítani arra, hogy ezt több alkalommal is azok tudomására hozd, akiknek tetszik. Pusztán ennyi volt a hsz-em mögött, de egy kicsit már túl is lett ragozva a téma.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Csak az utódja jobb legyen <#idiota>#idiota>
Az meg mé baj hogy spórolnak a papírral?
Bekeretezve a játékon kívüli fizetõs tartalmakra mutató linkek. Sick shit.
Arab money
Kicsit elavult 😊
Egyik érvként a játéknál (amitõl ez majd több lesz mint egy WoW klón) pont azt hozzák fel, hogy micsoda történetvezetés van benne, párbeszédek, szinkron, stb.
Viszont Én meg attól tartok, hogy mint a legtöbb MMO-nál, itt is el fogja nyomkodni a többség. Ez emberek még a quest szövegeket sem olvassák el, az is probléma számukra, ha nem instant jelenik meg, hanem némi késleltetéssel.
Mondjuk ha itt is annyi quest lesz, mint egy WoW-ban, és tényleg mindhez párbeszéd, etc társul, akkor könnyen unalomba tud majd fulladni az 'újítás'.
"nem hinnem, hogy a patch es a nerfek miatt ujabb MILLIOK jonnenek vissza," javits ki ha tevedek, de meg 1 azaz ismetlem egy millio sem ment el, mindossze 600 EZER -el csokkent az aktiv accountok szama, amiben benne volt a bot-ok miatti ban hullam is.
A pug-olas nagyon is trendi, lasd mitol volt sikeres a WOTLK.
Tulajdonkeppen kivancsi lennek hogy miert is olyan fontos neked hogy "megagigabukta" legyen ez a jatek? Ha nem tetszik abbahagyod. Ennyi.
"Rendkívül nagy intelligenciáról tettét tanúbizonyságot te is."
Köszönöm. Kár, hogy ez rád nem igaz!
"Nekem is hagy adasson meg, hogy én nem a wowot, hanem téged fikázlak."
Ha úgy érzed ezzel emeled a topik színvonalát... nem ez ellen tiltakozol úgy kb 10 hsz-ben? (ez az utóbbi oldal 12.5%-a, amiben wow-ról nem szóltál semmit, csak rage-eltél). Grammarnáci függelék: a hagy szó nem azt jelenti, amire használod (lásd elhagy, nyomot hagy). A szó amit keresel a hadd.
"Ennek a fórumnak a játékról, a játékban lévõ dolgokról, questekrõl, kérdésekrõl, válaszokról kéne szólnia, nem pedig csak és kizárólag a te véleményedrõl, ami engem kiba....tul nem érdekel."
Én elolvastam mások véleményét, és reagáltam rá, kifejtettem miért nem tetszik, vagy miért nem értek egyet. És mind wow-val volt kapcsolatos, illetve "wow-verõ" mmo-ról vitáztunk (ami megint csak a wow-val kapcsolatos). Úgy látszik viszont kizárólag a te véleményed számít, mások bizony húzzanak a bús picsába, és azon kívül, hogy ismételgeted hogy a topiknak a wow-ról kéne szólnia meg questekrõl egy büdös szót nem olvastunk tõled ami a játékkal kapcsolatos. Ez furcsa hozzáállás.
"Én meg ennek adok hangot. Indíts egy "a wow felett eljárt az idõ, majd én megmondom" jellegû topikot és flémkedj ott."
Már egyszer leszidtam az "el lehet menni" hozzáállást, nem tudom mit kéne még mondanom. Rekesszük ki a kirekesztõket? Próbáld megkülönböztetni a flémet és a vitát (még egy egybites ember, de jó!), megkülönböztetni egymástól a fogalmakat és fokozatokat. Senkinek az anyukáját, családját, szexuális beállítottságát, illetve véleményezett célpontját nem emlegettem. Az flém. A vélemények cseréje, érvek támadása és védése a vita. Vitában partnerekrõl beszélünk, flém esetén sárdobáló retardáltakról. Pár hozzászóló teljesen nyugodtan reagál a hülyeségeidre, te meg rage-elsz, meg mindenkinek megmondod, hogy mit tegyen és mit ne, meg fõleg hogy hova menjen.
"Valószínû, hogy az ilyen marhák miatt, mint pl. te nem ír ide egy normális wowos se. A továbbiakban én se. Trollokkal felesleges vitatkozni. Szidjátok a játékot, és ahogy megmondtam toljátok a Hello Kittyt tovább."
Biztos vagy benne, hogy nem a te magatartásod taszító?

ಥ_ಥ
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Egyébként meg ez a topik a WoW-ról szól. Mindenrõl aminek köze van hozzá. Miért ne írhatná le akárki is a véleményét róla? Miért ne mondhatná akárki is hogy nem tetszik neki? Ja, hogy az neked nem tetszik...
Akkor szerintem gondold végig mégegyszer hogy 10 ember van rossz helyen vagy te.
Beszélsz itt arról hogy mirõl kéne szólnia a topiknak. Nézd már vissza hogy mikor írtál valamit, ami ide tartozik.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."