World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
"különbözõ fantáziavilágokba való menekülés" Már rossz oldaláról akarod megfogni a témát😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Prody
Tits or gtfo.

cikasz
vagyis 22 bocsánat 😊

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Na jó bárki mondhatja magáról, hogy 20 éves lányka! 😄

http://www.akciofigura.hu

Sziasztok!22 éves újságíró szakos lányka vagyok, meg ex-wow játékos és most írom a szakdolgozatomat, amelynek egy része kapcsolódik a World of Warcrafthoz is. Nagyon hálás lennék ha kitöltenétek a kérdõívemet, igazán rövidke, csak pár pillanatot vesz igénybe és nagyban hozzájárulnátok vele a dolgozatom elkészüléséhez. Elõre is köszönöm szépen mindenkinek 😊
Itt a kérdõív is
+1, egy Hendrix szóló nem ugyan az, mint feltenni egy lemezt 😊)

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Jim Morrison
de mondjuk egy koncerten nem mindegy hogy gitarral, dobeszerkoval zenelnek, vagy nyomogatjak a gombokat. az hogy mondjuk effekteket hasznalnak gitarhoz tokmindegy.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LeWyTy
Ás az meg a másik hogy a "gépzene" hangjait is fel vették valamilyen hangszerrõl.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

shaime01
Csak ,hogy felvilágosítsalak a nagy "hangszerel készült" zenék mindegyike géppel készül. csak pár példa metallica ,slayer etc mind használnak számítógépet a számok elkészítéséhez.
minden 90' után készült zene géppel készült.

LeWyTy
A trance mégdrogosabb... nemezért imádom mégjobban<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Jim Morrison
en speciel zenenek azokat a szamokat nevezem, amik rendes hangszerrel keszulnek 😊 ezek 'csak' gepzenek, amik tenyleg lehetnek, jok de szerintem ez nem igazi zene. (raadasul amit linkeltel szerintem a rosszabbik fajtabol van :/ no offfennz)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Attól, hogy valami drogos zene, még lehet nagyon igényes. Én pl. imádom a drogos zenét, pedig életemben egy füves cigit nem szívtam el.

Ez zene, kérlek, nem is akármilyen. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=BOYdLhpJR8U
LeWyTy
Nem mondom hogy nem.... de nem<#eplus2>

Prody
Drogozol.

LeWyTy
Nem montam hogy nem az<#vigyor>

Prody
Azért drogos.

LeWyTy
Szerintem ez a leglazább zenestílus<#finom>

FSpofon
drogos zene

Arab money

LeWyTy
Ki szereti a d'n'b-t?

Fehercsoki
Cd kulcsot,neved,címed,személyirõl egy fénykép,ha ezek megvannak biztos visszaállítják,írj nekik webformon keresztül,általában másnap válaszolnak.

[HUN]Crassus
ezeken te miért lepõdsz meg egyáltalán?
Ninja nerfek/buffok peccs nélkül is vannak rendszeresen már 6 éve😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Long_Gun
Az lényegtelen milyen névrõl utal a bankod, csak dõljön a lé.
Nem árt ha tudod a titkos kérdésre a választ, (ezt nem említetted)
személyid lefotózod 1 friss újságon elküldöd az acc. neveddel seriallal és reménykedsz. Amúgy szaré hugyé mennek a cata acc.ok, kicsit körülnézel lehet jobban jársz mintha megveszed a kieget...

Sziasztok.

Kb 2 évvel ezelõtt pár hónapot játszottam a játékkal. Most gondoltam újra megpróbálkozom.
Természetesen semmi adatot nem tudok már.

Ebben kérném a segítségeteket, hogy mi módja lenne az accountom visszaállítására.

A wow mappám még meg van, mert azt a vinyót közben átraktam másodlagosnak adat tárolásra.
A WTF mappában van az Account mappa amiben megint csak egy mappa, aminek a neve mintha az ID-m lett volna a játékban. De nem tuti mert nem emlékszem. Ebben kellene a help pl. hogy ez a mappa a játékban levõ bejelentkezési nevet viseli-e. Megnézné valaki nekem?

Ha írok egy levelet van-e lehetõség a visszaállításra? Nyaralás, vagy szabi módra ( nem tudom már minek nevesítették ha abbahagyod egy idõre ) tettem a karaktert.

Amit tudok, az a számlaszámom amirõl fizettem a havi díjat. Meg a nevem tudom ugye igazolni, ami megegyezik azzal a névvel amirõl átutalta a bankom. Továbbá az eredeti játék meg van és a kódját is tudom. Meg ha az account mappába az bejeltkezési nevem a mappa akkor azt is. Emailt természetesen megint nem amire regeltem.

Ennyi adat birtokában van esély a visszaállításra, azaz hogy megadják az belépõ adataim?

Remélem ki tudtátok hámozni mit is akarok.

Megtisztelõ válaszotokat köszönöm elõre is.

Laza
Gyenge

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

FSpofon

Arab money

Unholy Might now increases Strength by 20%, up from 5%.

PTR ingame 10%ot ír, peccs nótsz 20%, és igazából 15%-ot ad. <#idiota>

Mindenhová az MM a legjobb.

jazzy
Akkor már érdeklõdnék, hogy jelenleg raidre melyik hunter talent a nyerõ? Vagy van külön fightonként, aoe, kite, singletargetre optimális talent ?
Általában olyanok ugrálnak, akik már rég nem játszanak, õket el is lehet felejteni.

Nem csodálom, hogy nem vetnek fel témákat, legtöbbjüket azonnal lenoobozzák a régi motorosok.
Simán beférne.

PiszkosFred
Nem jo, megint rakattan a pvpre, es meg a vegen lemondja a VV5 szerepleset...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

csokicsiga
nemdrága pár üveg sör <#eplus2>

\"Hess innen troll.\"

FSpofon
valaki fizesse be crassus havidíját hogy legyenek újra bg képek

Arab money

antgecc
Ez a topic valamikor nagyon ment. Manapság már nincs mirõl beszélni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csokicsiga
Ez a topic,sosem ment,/ellentétben a wowwal/csak a nyavajgás megy itt <#taps>

\"Hess innen troll.\"

Már a WoW topic is haldoklik <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Laza
Ennyien leépítették a WoW-ot, ennyire unalmas a Cata, vagy mitõl kong ennyire ez a topic? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

picket
Már látom a következõ fícsört: plusz pénzért hozzárendelheted a myspace accodat a wow-oshoz, és myspace-es ismerõsöket invelhetsz partiba <#idiota>

&#3237;_&#3237;

FSpofon
An investor group involving Activision Blizzard CEO Bobby Kotick is working on a deal to buy a controlling interest in Myspace,

jó helyre mennek a havidíjak 😄

Arab money

Szerintem csak megsértõdtél, mert én is írtam negatív kommentet és láss csodát, megmaradt. A seggnyalásról meg annyit, hogy fansite, ilyen helyen jóval nagyobb az elfogultság, mert a fanok site-ja...
shaime01

Hát ezen fetrengtem 😄 😄 Rasszista a wow!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Csirke4
-1 mert a hírek egész jók, kommentelni mondjuk nem szoktam.
fejnelkuli
+1

FSpofon
+1

Arab money

-1 :C

+1

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Minek jártok arra a fos oldalra? Ha csak hírek kellenek, akkor mmorpg.com, úgyis onnan lopnak mindent, ha meg magyar kell, akkor Wow.hu hírszekciója sokkal normálisabb, és ott nem megy akkora Bliz seggnyalás, mint FS-n, nem beszélve arról, hogy FS tele van hatalommániás barmokkal, akik rögtön bannolják azt aki nem ért egyet velük. Szánalmasak.
Ezért szeretem ezt a topicot <#mf2>