World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Itt a kérdõív is
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
minden 90' után készült zene géppel készült.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez zene, kérlek, nem is akármilyen. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=BOYdLhpJR8U
Ninja nerfek/buffok peccs nélkül is vannak rendszeresen már 6 éve😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem árt ha tudod a titkos kérdésre a választ, (ezt nem említetted)
személyid lefotózod 1 friss újságon elküldöd az acc. neveddel seriallal és reménykedsz. Amúgy szaré hugyé mennek a cata acc.ok, kicsit körülnézel lehet jobban jársz mintha megveszed a kieget...
Kb 2 évvel ezelõtt pár hónapot játszottam a játékkal. Most gondoltam újra megpróbálkozom.
Természetesen semmi adatot nem tudok már.
Ebben kérném a segítségeteket, hogy mi módja lenne az accountom visszaállítására.
A wow mappám még meg van, mert azt a vinyót közben átraktam másodlagosnak adat tárolásra.
A WTF mappában van az Account mappa amiben megint csak egy mappa, aminek a neve mintha az ID-m lett volna a játékban. De nem tuti mert nem emlékszem. Ebben kellene a help pl. hogy ez a mappa a játékban levõ bejelentkezési nevet viseli-e. Megnézné valaki nekem?
Ha írok egy levelet van-e lehetõség a visszaállításra? Nyaralás, vagy szabi módra ( nem tudom már minek nevesítették ha abbahagyod egy idõre ) tettem a karaktert.
Amit tudok, az a számlaszámom amirõl fizettem a havi díjat. Meg a nevem tudom ugye igazolni, ami megegyezik azzal a névvel amirõl átutalta a bankom. Továbbá az eredeti játék meg van és a kódját is tudom. Meg ha az account mappába az bejeltkezési nevem a mappa akkor azt is. Emailt természetesen megint nem amire regeltem.
Ennyi adat birtokában van esély a visszaállításra, azaz hogy megadják az belépõ adataim?
Remélem ki tudtátok hámozni mit is akarok.
Megtisztelõ válaszotokat köszönöm elõre is.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PTR ingame 10%ot ír, peccs nótsz 20%, és igazából 15%-ot ad. <#idiota>#idiota>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Hess innen troll.\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ಥ_ಥ
jó helyre mennek a havidíjak 😄
Arab money

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178