World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
vagy valamit rosszul vettem ki ?
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Legközelebb inkább egy macskás képre írom rá, hogy elvegye az élét...
(BTW, esetleg te is utánanézhetsz az eszképizmus kifejezés hátterének, "vagy próbáld meg kikövetkeztetni" mit jelenthet, és megbizonyosodhatsz felõle, hogy egyáltalán nem sértõ kifejezés, hiszen a sportra, szexre, kisplasztikák készítésére ugyanúgy használják. Az, hogy túlérzékeny gamerek megsértõdhetnek rajta, már egy másik kérdés, nyilván a korábbi csesztetések miatt ez is érthetõ).
És mindenki "álomvilágba menekül" valamilyen szinten, aki szokott bármit is csinálni a biorobot-léten kívül, rám is, rád is. A kulcs a "valamilyen szinten". 😊
Így már megfelel?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
U.I. köszi azon személyeknek akik kitöltötték
ಥ_ಥ
hozzátok a gay témát szerintem
világoskék lézerkard ratyi vagy ilyesmi
gogogogo
Arab money
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
Mindegy, este van. Ráfogjuk arra, meg hosszú nap volt meg ilyenek.
Viszont ebben az esetben simán mehet a pvp is ezzel. Még jobb is.
Mondjuk ez a staff simán a legjobb buffot adja a játékban...

Azért vicces, hogy feral dotjai nagyobbat sebeznek, mint dk main attackjai. FB-rõl nem is beszélek. <#idiota>#idiota>
Na, mostmár 20% az, selfbuffokkal is jól néz ki. A probléma ott kezdõdik, hogy ígyis a dc 6k alatt, az ss/ns meg 8kt sebez. <#idiota>#idiota>

anti hero
anti hero
a mai facebookos generációnak meg már nem is értem a szövegét
Arab money
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Úgyhogy üzenem ennek a lánykának, hogy el van tévedve és ha ilyet beleír, azonnali bukta. Milyen szép is általánosítani... (Ezek a mai okos LMP-s, "szabad", intelligens arcok<#szomoru2>#szomoru2>)
Köszöntem.