World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még csak 6 éve megy ugyanígy, nem is értem hogy lehet ez még valakinek újdonság. Az megint más kérdés, hogy miért kell sajnálni másoktól, hogy fél évvel késõbb megölhetik ugyanazokat a bossokat.

PiszkosFred
Es meg igy is lesz, akiknek nem fog menni a "regi" raid content.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
ezzek az uj trailerek mért hozzák meg az ember kedvéd a wowhoz?;(

Jó az 20-30%nak, ami megegyezik az ICC buffal nem értem mi a gond.

antgecc
Azzal nem is volna baj, ha csak egy kicsit vennének vissza. Érthetõ is, játszon a contentel mindenki, de ilyen 40-50%-os redukciók... hát na.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem ertem a felhaborodast. ez mindig igy van, jon a kovetkezo nagy kontent es az elozoekbol visszavesznek kicsit, hogy pugzúzda jelleggel tényleg akárki végigmehessen rajta, az is aki eddig nem tudott, akart, stb.-.
vagy valamit rosszul vettem ki ?

anti hero

antgecc
Ugyan már nem játszok, de azért átnézegettem a 4.2-es patch notes-t, raideknél, minden egyes sorban: reduced. 20-40-50% minimum.... Szánalmas.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Csirke4
tartós tejet már ne vegyél...
Mindenki menekül. Én is néha úgy belefáradok a raidbe meg a wowba, hogy elmegyek dolgozni.
Lila. <#banplz><#falbav>
picket
Ha rózsaszín haja van a gnómnak, akkor menthetetlen vagy!

&#3237;_&#3237;

picket
<#eljen>

&#3237;_&#3237;

32 év után végre kiderült, hogy egy emós homo vagyok, mert gnómom és hordás karim is van. :-) Mindjárt szólok is az asszonynak...
Lacee
szerintem még mindig elbeszélünk egymást mellett. A "funkcionális analfabéta" megjegyzéssel csupán arra utaltam, hogy úgy tûnt, páran nem értették amit olvasnak, és olyan dolgon háborodtak fel, amit a szöveg nem is tartalmaz. Valóban nem teljesen helyesen használtam a fenti kifejezést, hiszen nem tudhatom, hogy valóban nem értették a szöveget, ezért bocsánatodért esedezem! Bíztam benne, hogy azért átmegy az üzenet, meg ez az Internet amúgy is olyan õrült és menõ hely, hogy belefér az ilyesmi. 😉
Legközelebb inkább egy macskás képre írom rá, hogy elvegye az élét...

(BTW, esetleg te is utánanézhetsz az eszképizmus kifejezés hátterének, "vagy próbáld meg kikövetkeztetni" mit jelenthet, és megbizonyosodhatsz felõle, hogy egyáltalán nem sértõ kifejezés, hiszen a sportra, szexre, kisplasztikák készítésére ugyanúgy használják. Az, hogy túlérzékeny gamerek megsértõdhetnek rajta, már egy másik kérdés, nyilván a korábbi csesztetések miatt ez is érthetõ).
És mindenki "álomvilágba menekül" valamilyen szinten, aki szokott bármit is csinálni a biorobot-léten kívül, rám is, rád is. A kulcs a "valamilyen szinten". 😊
Így már megfelel?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Örvendek, hogy rövidke felmérésem, ilyen nagy népszerûségnek örvend 😛 ám az indokot kicsit félre értelmeztétek. Ez persze lehet az én hibám is mivel sietségemben és fáradtságomban talán nem a legjobban fogalmaztam meg mondanivalómat. A dolgozatom valóban az eszképizmusról szól, de egyáltalán nem negatív hangvételû sõt azt próbálja bizonyítani, hogy a gamerek igenis ugyanolyan emberek mint mindenki, a játékoknak bizonyos részei pedig kimondottan oktató jellegû. Az eszképizmus pedig nem valami negatív dolog, hanem a modern társadalom velejárója, és inkább pihenésre és kikapcsolódásra használt rövid kiszakadás a hétköznapokból. Amely akár abban is megnyílvánulhat, hogy valaki munka után elmélyülten kertészkedik.
U.I. köszi azon személyeknek akik kitöltötték
picket
Samuel L(ila) Jackson for prez!!!!

&#3237;_&#3237;

picket
A felmérésem pontosan az, amit írtam, bizonyára funkcionális analfabéta vagy, esetleg fantáziavilágba menekülsz a valóság elõl. Egyébként tökéletes analógiában áll azzal, hogy valaki felméri, hogy a wow-osok hány százaléka menekül fantáziavilágba. Pont olyan, mintha szétkürtölném ország-világ elõtt, hogy felmérem, hogy hány cigány tetves, hány nõ hülye picsa, hány francia nem fordít megfelelõ figyelmet a higiéniára, hány románnak szõrös a talpa, és hasonló válogatott bunkóságokat, amiket mások sértésnek, megkülönböztetésnek, egy közösség lejáratásának szánnak. És természetesen a felmérendõ csoportnak prezentálom. A külvilág úgy tekint a wowosokra, mint gép elõtt gubbasztó, a valóság elõl menekülõ gyökerekre. Igen. Ezt akarja felmérni a kislány? Igen. Sértés? Ezt mindenki maga dönti el, de majd jön egy tapló, aki megmondja neki, mert õ jobban tudja, felsõbbrendû, és elõ tud varázsolni a cilinderébõl valamilyen kifejezést, akár érti a jelentését, akár nem... (gyk. nézz utána mit jelent a funkcionális analfabéta, vagy csak simán próbáld meg értelmezni a kifejezést az azt alkotó két szó alapján)

&#3237;_&#3237;

FSpofon
gyertek swtor topicba trollkodni most szabad a vásár
hozzátok a gay témát szerintem
világoskék lézerkard ratyi vagy ilyesmi
gogogogo

Arab money

cikasz
A homók/emók gnómot inditanak 😄

http://www.akciofigura.hu

Lacee
ez még mindig nem ugyanaz, mint hogy "kutatást végzek az ally/horde választás és a homoszexualitás összefüggéseirõl", de mindegy. 😛

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Prody
Toljad baby.

picket
Sziasztok! Felmérést készítek arról, hogy a homoszexuálisok miért indítanak szívesebben hordás karaktert. A téma az orkok férfiúi vonzerejére lenne "kihegyezve". Kitöltitek a kérdõívemet? Köszipuszi!

&#3237;_&#3237;

Pve fegyver általában nagyon jó feralnak, ráadásul ez még cool is.

Na, azt lehet benéztem. 😄
Mindegy, este van. Ráfogjuk arra, meg hosszú nap volt meg ilyenek.
Viszont ebben az esetben simán mehet a pvp is ezzel. Még jobb is.

Miért számítana a max dmg ferálnál?

Igazából ez a vicces. 2.4 speedes staffal (2.1k max dmg). Ugye a normál pvp fegyver 3.6k max dmgel fog aprítani.
Mondjuk ez a staff simán a legjobb buffot adja a játékban...

Igazából az a lényeg, hogy a druid 3 féle stílust tud adni, és rift healerkedés után az kell is már nekem. Hiába szar most arenaban a resto. Én ráérek kivárni a buffot(egészen d3-ig).

Akkor nézd meg live-on. Ugyanilyenre fogják visszahúzni, amikor majd rájönnek, hogy túlbuffolták.

DK-n kívül semmit sem "hotfixelnek" peccsig. <#ejnye1>
Azért vicces, hogy feral dotjai nagyobbat sebeznek, mint dk main attackjai. FB-rõl nem is beszélek. <#idiota>

Ha a feral erõs lenne arénában, akkor 2 héten belül lenerfelik. Te meg nem szereted, ha egy class nem op.

Hát mostanában csak arra van idõ, hogy ökörködjek néha ptr-en, és kitaláljam mire legyen reroll (fdruid) amikor visszajövök wowba. Hiányoznak a jókis adrenalinos arena gamek. <#wave>

Botond
Ennek a csoda riftnek, amirõl hosszasan regéltél tisztára olyan a grafikája, mint wownak. 😮
Prody
Mondtam, hogy szar emberek vagyunk...

Lacee
attól még, hogy a csaj témaköre az eszképzimus, még nem feltételezi hogy ti mind kizárólag emiatt játszotok... funkcionális analfabetizmus rulez.

Érezd az erõt...
Na, mostmár 20% az, selfbuffokkal is jól néz ki. A probléma ott kezdõdik, hogy ígyis a dc 6k alatt, az ss/ns meg 8kt sebez. <#idiota>

Prody
Itt mindenki a WoW világába menekült. Soha sincs kiút és nem vagyunk emberek. Akárki is próbálta / játszotta a WoW-ot.

antgecc
Mint ahogy az is, hogy vonyítva ugrasz a témára.

semmi gond, ez is természetes reakció!

anti hero

[HUN]Crassus
gondolom be van drogozva és ezt képzelgi😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

antgecc
Te hol látsz ilyet? Én sehol...

a sok drogos hgoy vonyit ;d

anti hero

Prody
Pont oda.

lol x'D

Köszöntem.

FSpofon
sok fogyatékos msn-en felnõtt kiscsaj meg kocka faszfejek loloznak irl is pl
a mai facebookos generációnak meg már nem is értem a szövegét

Arab money

Caliph
miért használnám a lol-t baráti körben amikor látja/hallja hogy hangosan röhögök pl a viccen amit mondott? 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

[HUN]Crassus
TITS or GTFO! 😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

shaime01
Amikor wowoztok vagy más mmo-t online fps-t játszotok, mindenféle angol "szlenget" felvesztek (lol,lmao,troll face etc..) ami csak egy jó fél év vagy több év múlva ér csak el "hozzánk". Én emlékszem anno még 99-2001 körül Cs-ben mindenki lol,noob,rofl-zot, de mire itt megszokott dolog lett mo-n eltelt kb 5-6 év , ugyanez trollface legalább 2 éve megy már de csak most lett felkapott. Ha pedig ezzek közül valamelyiket használjátok baráti körben hülyének fognak nézni titeket, valószinüleg ezért is különböztetik meg a "neten játszokat" ennyire :>

Prody
Dettó. Itthon azt mondják ezek a "megyek bebaszni és a mának élek jövõ nélkül" emberek, hogy aki WoW-ozik, annak nincs élete és szarember, gép elõtt bolondul meg és más világban él. Ütném ezeket....

Úgyhogy üzenem ennek a lánykának, hogy el van tévedve és ha ilyet beleír, azonnali bukta. Milyen szép is általánosítani... (Ezek a mai okos LMP-s, "szabad", intelligens arcok<#szomoru2>)

Fehercsoki
Én sem értem mire ez a nagy általánosítás,egyébként én a pár wowos évem alatt nem találkoztam senkivel aki furcsa lenne,vagy esetleg elmebeteg,vagy nagyon menekülni szeretne valami elõl.Csupa olyan embert láttam aki rendesen éli az életét,és azért wowozik amiért más sportol,csupán szeretne kikapcsolódni.

Prody
Szeretem, amikor az emberek úgy fogják fel, hogy ha valaki WoW-ozik, akkor az a valaki egy szar ember.

Köszöntem.

Fehercsoki
Hát ha fantáziavilágokba menekülõ emberek érdekelnek akkor menj be egy templomba.Aki wowozik az már menekül valami elõl?<#zavart2>