World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Nem tudod megvenni csak a catát. Sorban kell megvenni az alapot majd Burning Crusade, Lich King, és a Cataclysm.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

cikasz
Vegyél a vateráról használtat. Úgy olcsóbb jóval.

http://www.akciofigura.hu

Sziasztok
mostanába gondolkozok rajta h áttérek a wowra de nemtudom hogy megkell-e vennem az összes kieget egyenként hogyha most el akarom kezdeni v elég csak az alapjátékot meg a cataclysmot? mert egyenként megvenni elégé sok pénz+még a havidíj is.
Csirke4
Ez az ember belelát a gondolataimba... 😮
lolSL

flashpointer
licsking megjelenésekor .D

Emancipate yourself from mental slavement!

mert én ugye alapból azon vagyok

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

tehát akit meghívok annak kell uk-ra reggelni? köszi 😊

Long_Gun
B.net accon country-t átbillentitek pár napra, hétre, UK-ra és mehet a biznisz (ha nem fostok attól hogy ellopják az acc.ot és vissza kell szerezni, akor maradhat is azon)

Srácok most mondják nekem a guildben, hogy ez a recruit a friend nem mûködik Magyarországon igaz ez? Akkor sem jó ha én Angliában vagyok? Meghívok valaki aki Magyarországról regisztrál és befizet 2 hónapot nem fogom megkapni a rakétát?

tigeroo
jah, nyír1... szal azért gondolom mátészalkán 10 ember sincs aki retail wowwal nyomja 😊

mindegy hétfõn tesóm fog hozni nekem, addig kitart a cataclysm trial 😄
Tatyla
évekkel ezelött a camelot szervezett egy wow találkozót,9-en jöttek el viszont amikor az MM-ben sorbán álltunk éjfélkor olyan 30-40 ember volt 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
áh én szabolcsi vagyok, a 16ezres városkámban nemhiszem hogy olyan sokan wowoznának 😊
bujcsik555
Még ha látsz is, ne ott vegyél. 90% hogy valaki már kibontotta, felírta a kódot és visszarakta. Legalábbis felénk ez a jellemzõ.

Hasonló módszerrel mi 1 áráért 2-õt szereztünk Tescoba. Vettünk egyet, a bolt elõtt lekapartuk, felírtuk, majd visszamentünk reklamálni hogy ez szar mert már vki használta. Eladók ugye lofaszt nem értenek hozzá, kicserélte egy másikra. 😉

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

tigeroo
elég lém kérdés, de érdeklõdni akarok hogy vidéki tescoban esélyes-e hogy wow gamecardot árulnak? (most voltam a miénkben de csak cataclysm volt oszt most nemtudom hogy azért mert hiány volt épp vagy nem is szokott jönni egyáltalán
)
euronicsban is 2 éve még lehetett kapni, ma szomorúan konstatáltam hogy azóta ez a helyzet megváltozott a kisvárosunkban.
quad
ha visszakapod a regi accodat , akkor azok a kiegeszitok ill alapjatek lesz rajta amit te anno megvettel

maffi
és ha visszakapnám a régi accot, akkor lehetséges, hogy használhatnám a két régi példányomat vagy mindenképp muszáj vagyok újakat venni?

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

lolSL
igen, de bc sem fog 1 hétnél tovább tartani
ha tényleg wowozni akarsz akkor mindent vegyél meg
a régi accodat meg vissza tudod szerezni ha írsz a supportnak.

maffi
arra gondoltam, hogy elsõre az alapot meg a bc-t veszem meg, aztán sorban a többit, ahogy szükség lesz rájuk. ez így járható út?

lolSL
nem, de ne számíts arra hogy túl sok idõ lesz az a 60 szint.

maffi
hát ez nem túl jó hír, de szerencsére a régebbi kiegészítõk se drágák. annyi még, hogy érdemes megvenni egyben az összeset, vagy ráér még addig, amíg szükségem nem lesz rá ténylegesen? mármint tudom, hogy akkor nem választhatok az új (asszem) 4 faj közül és a területekre sem mehetek be, de lesz ezekre szükségem lvl 60-ig?

lolSL
még legalább 10-15 év van a wowban, sose késõ

Botond
Abból is új kell.
maffi
na ez a része megnyugtatott a dolognak. 😊 köszi a választ. már csak a másik kérdésemet kéne vkinek megválaszolni. azt is megköszönném 😊

antgecc
Még mindig vannak új játékosok, és még mindig csinálják az emberek a 800-adik altjukat, szóval nem leszel egyedül. Magyarok még mindig rengetegen tolják, csak tudni kell melyik serveren keresd õket.

Nem késtél el, még mindig baszott sokan tolják, és nem ez volt az utolsó kiegészítõ sem...

Elõzõ kérdésre nem vágom a választ, sry..

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

maffi
meg úgy általában, nem késtem még el? nem késõ elkezdeni így a 3. kiegészítõ megjelenése után? vannak még az én leendõ szintemen magyar játékosok, akikkel együtt tudnék fejlõdni vagy lvl 70-ig hót egyedül lennék?

maffi
sziasztok! évekkel ezelõtt próbálkoztam a wow-val, akkor nem jött össze, de eljutottam odáig, hogy megvolt az alapjáték és a burning crusade. mivel azóta változott a mailem és a régire nem tudom a jelszót, ezért gondolom, az alapjátékot újra meg kéne vennem, ami nem is lenne baj, mert a maga 3000 ft körüli árával nem egy nagy dolog. a kérdés az, hogy a régen vásárolt burning crusade használható-e még most is, ha mondjuk egy új acchoz próbálnám használni vagy abból is egy teljesen új példány kell?

Az alapjáték kódját beírtam és nem fogadja el! ezt írja ki, hogy írjam be a kódot.. de milyen kódot?

Activate a Game Key

Enter a game key to activate it for this Battle.net account, which will allow you to play and manage the game it is associated with.

lolSL
msáold be pontosan a szöveget amit ír (személyes adataid nélkül)

Sziasztok!
Aktiváltam a WoW accountomat (feltöltöttem)de nem enged belépni, mert a battle.net oldalon bizonyos game key-t kér. Melyik kódot kéri most szerintetek?
Az alapjáték kódját beírtam, azt nem fogadta el. A feltöltést, bankkártyáról intéztem, tehát a felöltõ kód sem lehet az.
Help!

Köszi
Köszi, nem figyeltem. <#worship>

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Ki volt írva napokig mielõtt beléptél, hogy változtattak rajta. A jövõben csak akkor fogja kérni, ha másik számítógéprõl lépsz be.

Szevasztok!

Egy kis help kellene. Authenticatorom eddig remekül üzemelt, ám egy-két napja a játék indulást követõen nem kéri. azonnal beenged email és pass után. Mi lehet a gond?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

antgecc
DrDamage pl elég hasznos még, kiírja a dmg/manát, dmg/sec-et, kiosztott dmg-t teljes manapool-ból, crit%, hit% mainhandre, offhandre külön, stb, stb... Még mellé a deadly boss modot csak felraknám. Meg még sok mást is, de ezeket feltétlen 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

tigeroo
és téleg az enchanted tooltip-et lõttem ki még az elején a kezdõ tippekkel együtt😊 köszönöm!

antiqueA : régen questhelpert meg mobinfot használtam, de már kiírja a mob hp-t is, valamint a questek helyét is, így számomra szükségtelen 😊
antgecc
Attól még rakhatnál addont, jók azok.

tigeroo
nem használok én semmit, 2.0-3.0 körül wowoztam, most unalom ûzés miatt befizetek gamecardra + cataclysmre, szintezek az új talent rendszerrel párhuzamosan 3-4 karaktert 😄 nekem ez újdonság, de bejön, casual voltam mindig is
nr1ranger
Asszem enchanted tooltip-et kell bekapcsolni. De ha addont használt action barra, akkor lehet hogy az kapcsolta ki.

There is no peace. There is only WAR!

tigeroo
hogy lehet beállítani hogy ha az action baroknál ráviszem a spellekre a kurzort akkor tooltipbe kiírja a "részleteket" mint a spellbooknál? lehet én vagyok a bamba de nem találtam ilyen opciót
Semmit nem tudunk a mértékérõl, amíg nem látjuk élõben. Elsõ blikkre a szokásosnak tûnik.
De Te még csak megbecsülni sem tudod, ha nem is játszol. Szóval nem értem.

tobbet es a tortenet is megint zz :o)

anti hero

antgecc
Mégis mi bajod vele? Nincs vele semmi gond. Mit vártál egy patch trailertõl?

antgecc
Kicsit sem újdonság, nem irigylem senkitõl a contentet, fõleg mivel nem is játszok. Mint mondtam a nerf mértékét nem tudom megérteni.

Csirke4
jaaa
jazzy
Nyomj rá a videó beszúrására, alapból ezt dobja bele példaként.
lolSL
raid stream for nabs
http://www.justin.tv/totalbiscuit

Csirke4
Ez miért van mindig belinkelve? Explanation, i demand.
Bigblind
"Majd akkor mekkora lesz a tragedia, ha egyszer leallnak a szerverek 😊" De sok idióta faszkalap eretvágna akkor! <#nyes>

PiszkosFred
Hat, mindig van aki irigyebb es csak maganak akarja a "sikert", es szemelyes sertesnek veszi, ha mas is lemeri olni egy kis segitseggel. Hiszen neki 4 honapja ment ra erre, amig a masik a nerf miatt friss 85oskent is megteszi. Dualtalent 10gold? Mount mar 20ason 10goldert? Repulo mount 70gold? Lehetne sorolni a hisztiket amiert sirnak mint a furdosk*rvak, szinten 6 eve mar... Majd akkor mekkora lesz a tragedia, ha egyszer leallnak a szerverek 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

rohattul nem hozta, meg sztem tok gyik ;d
(komolyan, nem trollkodom, mi ez a fos)

anti hero