World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
mostanába gondolkozok rajta h áttérek a wowra de nemtudom hogy megkell-e vennem az összes kieget egyenként hogyha most el akarom kezdeni v elég csak az alapjátékot meg a cataclysmot? mert egyenként megvenni elégé sok pénz+még a havidíj is.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
mindegy hétfõn tesóm fog hozni nekem, addig kitart a cataclysm trial 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hasonló módszerrel mi 1 áráért 2-õt szereztünk Tescoba. Vettünk egyet, a bolt elõtt lekapartuk, felírtuk, majd visszamentünk reklamálni hogy ez szar mert már vki használta. Eladók ugye lofaszt nem értenek hozzá, kicserélte egy másikra. 😉
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
)
euronicsban is 2 éve még lehetett kapni, ma szomorúan konstatáltam hogy azóta ez a helyzet megváltozott a kisvárosunkban.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
ha tényleg wowozni akarsz akkor mindent vegyél meg
a régi accodat meg vissza tudod szerezni ha írsz a supportnak.
Nem késtél el, még mindig baszott sokan tolják, és nem ez volt az utolsó kiegészítõ sem...
Elõzõ kérdésre nem vágom a választ, sry..
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Activate a Game Key
Enter a game key to activate it for this Battle.net account, which will allow you to play and manage the game it is associated with.
Aktiváltam a WoW accountomat (feltöltöttem)de nem enged belépni, mert a battle.net oldalon bizonyos game key-t kér. Melyik kódot kéri most szerintetek?
Az alapjáték kódját beírtam, azt nem fogadta el. A feltöltést, bankkártyáról intéztem, tehát a felöltõ kód sem lehet az.
Help!
Köszi
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Egy kis help kellene. Authenticatorom eddig remekül üzemelt, ám egy-két napja a játék indulást követõen nem kéri. azonnal beenged email és pass után. Mi lehet a gond?
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
antiqueA : régen questhelpert meg mobinfot használtam, de már kiírja a mob hp-t is, valamint a questek helyét is, így számomra szükségtelen 😊
There is no peace. There is only WAR!
De Te még csak megbecsülni sem tudod, ha nem is játszol. Szóval nem értem.
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(komolyan, nem trollkodom, mi ez a fos)
anti hero