World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz a különbség az, hogy én tényleg nem olvasom, te meg igen 😛 Mit foglalkozol vele? Nekem is van jó barátom aki játssza, neki az tetszik, a játék nekem is tetszik, de van rajta mit javítani már csak videók után is. Minek bizonygatni neki, hogy szar? Nem szar, csak téged idegesítenek azok a hibák amik fölött õ át tud siklani.
Az EA indította el ezt az egész WOWKILLER JÁTÉK GRRRR mizériát, ezért most aki wowos azt leköpi az swtoros és fordítva, mondjuk ez fõleg az swtorosokra igaz, hogy köpködnek, mert a wowos megy, hogy wowban ez meg az jobb. Tényleg jobb, szerintem is és már implementálgatják is azokat a dolgokat, amiket 1.0ban még az összes swtor fan írt, hogy BELE NE RAKJÁK MERT SZÁNALMAS SZAR JÁTÉK LESZ EZ IS MINT A WOW, pl dungeon finder, pl pakolható ui, macrok nem tudom vannak-e de lesznek szerintem, elõbb utóbb addonok is lesznek ha még nincsenek. És azok, akik köpködték ezeket, meg fogják szokni és ugyanúgy játszani fogják. Ez mind csak azért szar, mert a wowban benne van.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Csak olyan létezõ és irritáló problémákról irtam amik valósak voltak SÕT most egy egész peccs kb. az általam is felsorolt hiányosságok fixálásával vagy implántásával van tele....és egymást kezét fogva ugrálva örvendezik mindenki, közben ezeket én már december 26.an leirtam és kibanoltak miatta....
Másrészt attól, hogy kitiltottak egy topikból még nem kell a másikba menni offolni. Itt az esgén az swtorral kapcsolatos témának megvan a topikja, oda való ez. Értem, hogy nem tudod kiírni magadból, de akkor nyiss neki egy privát topikot, küldd el a linkjét, én berakom kedvencekbe, és ígérem olvasom, sõt, ha gondolod belinkelem swtor topikba (most jut eszembe, hogy van is ilyen topik - nekem kedvenc, senki nem írt bele, azóta sem, sajnos). Szívesen olvasom a véleményed, meg reagálok is rá, és onnan a kutya nem fog kitiltani, vagyis lehet kulturáltan anyázni.
ಥ_ಥ
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
sry, de a játéknak nem te vagy a célcsoportjában, hanem én.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Én frost DK-val nyomom, már nagyon régen, és nem érzem kicsinek a lõcsömet.
Blood DK BG-n jó zászlót vinni/bázist õrizni.
De egy feral dudu sokkal inkább a megölhetetlen kategória. Van úgy, hogy 2-3 dps vért izzad, mire összecsukja a kurva medvét. Vagy egy rugó, aki passziánszozik rajtad.
Vagy a frost mage, aki a minap 2 warriort ölt meg 2v2-arénában egyedül. (belaggoltam, és mire mozdult a képernyõm, halott voltam)
Én egy frost mageval zanzásitom a népet kb. oly mindegy mivel mész,de 2dps a nyerõbb
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Animációkról szintén nem tudok nyilatkozni, én megnyomom és megy, ami nem instant, azt meg castolja. Ha kicsit késne, akkor sem dõl össze a világ, de még nem láttam sose ilyet.
Még mindig wrong topic.
ಥ_ಥ
Nem véletlen, hogy nekem is érkezik a lifetime elõfizetõ kód (ismerõsök rulz).
Biztos van 1-2 fanatikus aki végigmozizza az összes storyt respekt nekik!
"párbeszédekre basszák el a pénzt meg idõt amik kb. 1 hónapig érdekesek" - Well played, nagyon jót röhögtem. Most visszakeressem swtor topikból a hsz-t, ahol elszólod magad, hogy skippeled a párbeszédeket? Így nem csoda, hogy nem tart sokáig a szufla.
ಥ_ಥ
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://www.youtube.com/watch?v=WmxUSFN0P1I&feature=player_embedded#!
hát igen.....el és meggondolatlan skillek tömkelege az egyes classoknál.
Ég és föld dinamikában,precizitásban,kivitelezésben, ötletességben a kettõ!
SWTOR legalább 5 évvel elvan maradva minden szempontból.
De pénzem nincs <#idiota>#idiota>
nekem 0/24 a targeten kell lennem,hogy megtudjak valakit ölni ,de az elbaszott koncepció miatt egy feralnak egyedüliként! a játékban max fél Hp-ig kell leszedni,mert 2 secente 20k+ okat vérzel....tegnap ûzütt sportot egy feral rajtam,hogy megcsapdosott aztán otthagyott a pöcsbe elvérezni....vagy van az a verzió mikor ugyanigy megcsapdos aztán átmegy maciba és ugrál mig elvérzel,mert olyan is van,hogy 500-as!!!sima meg 2000-es Crites Mortalokat ütök Colossus Smash-el bakki😛
Blood lófaszt sem és 2v2-n meg bgn kívül. És mellékesen csak megsúgom, hogy a feral druid ugyanezt tudja, csak mellé még rádrak két 5-10k-t tickelõ dotot, meg rádbasz 30k-s biteot.
disc pap ki tudja magát healelni, de ha silenceled, akkor belekényszerül, hogy kényelmetlenül sok manából healeljen, és egy dk mivel nem manából él egy idõ után ígyis úgyis leveri. és nem említem, hogy a dpriest kb alig sebez a csökkentett dotjaival meg azzal a pár spellel ami megvan neki mint sebzõ. nem olyan erõs az
Twin Peaksen az EFC mellett, az eredmény 7 jóképû jégkocka... :-)
Valahogy senkinek nem jutott eszébe szakítani.
Persze a zömét se-perc alatt kiszedték a dotok meg a CD-k, de öröm volt nézni :-)