World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://hu.twitch.tv/mmo_champion
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to use the "Recruit A Friend" service: Austria, Finland, France, Germany, Italy, the Netherlands, UK, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Belgium, Spain, Russia, Ukraine, Latvia, and Lithuania. Players from outside of these countries; players with Starter Edition accounts, or with full accounts with 20 referrals from the "Recruit A Friend" service currently pending, are ineligible."
Tehat Magyarorszag ebbol nincs kizarva? :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
WoW még mindig :P
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem olyan zord és erõteljes a hangulata, mint egy WotLK-nek ... viszont Én szeretem a kínai/japán mitológiát, a stílust és a zenéket, így számomra nagyon jó hangulatot áraszt ... már rég vágytam volna egy hasonlóan gyönyörûre megalkotott MMO-ra a témában (és ami nem grindfest).
Na és azért nem marad el a jó öreg undead hangulat sem a régi/új heroic insták jóvoltából 😊
Még a végén visszatérek 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Megoldás:
- játékból kilépsz
- megkeresed a World of Warcraft\Cache\WDB\enGB\ könyvtárad
- törlöd az itt lévõ állományokat
Vannak más megoldások is, lásd link alább.
NPCscan clear cache
zizi
Ha igen, akkor hogy? Mert most csak x-et tesz mellé, de nem targeteli.
Akit érdekelne Resurrection 2.0 az írjon egy pm-et s már reppen is neki a meghívó😛
oO
naszóval
lejátszott BG meccs:5125 /plussz 5-7000 acsi elõtt/
nyert BG meccs :2289
lejátszott rated BG meccs: 238
nyert rated BG meccs : 148
lejátszott aréna meccs :9091!
nyert aréna meccs :4628
unatkoztam számolgattam😛😊
Fõleg az érdekel, hogy hol játszik sok magyar, melyik oldalon (alliance-horde) és konkrétan a Rampage battlegroup PVP tekintetében milyen? (ott van a Ragnaros szerver) Alliance-nak és hordának kb milyen hosszú ott a queue a random BG-re?
Tudna valaki küldeni Scroll of Resurectiont Bloodscalp Horda oldalról? Azért fontos, hogy onnan, hogy oda tudjam transzferelni az egyik karakteremet ingyen.
[email protected]
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
azért nagy meglepetésemre Nephin visszaengedett....az végre korrekt
Amúgy nem hinném hogy ez a bannoltak topikja lenne, az swtor topik ilyen csak. Crassusnak van igazam a sárkány lovagrend a hulladékok gyülekezete (1-2 kivétellel). De a sárkány lovagrendesek nephin (a topik házigazdája) pöpösét szopják, ezért õk bármit mondhatnak, elzavarhatnak embereket, lenobbozhatnak mindenkit, ha valakinek más a véleménye mint nephinnek és szolgáinak már megy is a ban. nyilván ez a nephin IRL egy kis senki akit kúrogatnak otthon meg az oviban, így itt éli ki a hatalmát.
A tartalom most a Raidfinderrel, es a vele erkezo butitott harcokkal elerhetove tette a harcokat, legutolso bossokat barki szamara. Anno csak akkor lattad az adott raid utolso bossat, ha vegigszenvedted a harcokat normalon (oke, hc guildek rohogve nyomtak a full cleart az elso heten, de a maradek 95% szopott a raideken hetekig, foleg a semi hc es casual/social guildek).
Most lenyegeben 2-3 ora alatt latod RF-del, hogy mi tortenik Deathwinggel, es elmondhatod, hogy mindent lattal a jatekban, the end. Es sok embernek ennyi eleg, a gear farmolast inkabb hanyagolja. Nagyon sok jatekosnal volt csak 1 db Ragnaros kill, mert eleg volt neki a tudat, hogy lenyomta, nem akarta hetrol hetre ujra. Van persze, aki a legjobb legmagasabb geart farmolja, nekik is megvan a lehetoseg a jatekban.
Es ne felejtsuk el, hogy erkeznek az mmo-k, es a jobbnal jobb AAA jatekok, amelyek - akar single, akar coop, akar mmo - elvisz par embert ideiglenesen. Pandara vissza fog terni a nagy reszuk, de a blizz celja, hogy a visszaterok szamat maximalizalja, ezert is az akcio.
egyébként meg szerintem azért nem volt gáz a cataclysm... ahogy így utólag elnézem az örökfagy elõzõ kiegészítõt, ez sokkal jobban össze van rakva... nem nagyon értem, hogy miért haldoklik ennyire tõle a wow, világosítson már fel valaki
azért kemény,hogy egy komplett guildnek egyetlen szórakozása az életben én vagyok...