World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Megjelent az MMO-Champion csatornáján a Pandaria beta. Most éppen telepíti, vagy mi a fenét csinál 😊

http://hu.twitch.tv/mmo_champion

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fehercsoki
Elvileg ki van, de kipróbáltam és mûködik.

Smithwarden
Nem ugyanaz vontakozik erre is mint a Recruit a Friend-re?

"Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to use the "Recruit A Friend" service: Austria, Finland, France, Germany, Italy, the Netherlands, UK, Norway, Sweden, Greece, Ireland, Belgium, Spain, Russia, Ukraine, Latvia, and Lithuania. Players from outside of these countries; players with Starter Edition accounts, or with full accounts with 20 referrals from the "Recruit A Friend" service currently pending, are ineligible."

Tehat Magyarorszag ebbol nincs kizarva? :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ha kell Scroll of Resurrection valakinek, küldjön egy email cimet PM-ben, megy a scroll (amig van)

WoW még mindig :P

antgecc
<#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

PiszkosFred
Fogsz te meg 2 ev mulva 93as csigakon is wipeolni 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

antgecc
85-ös létemre, Ragna, Illidan, Arthas és Deathwing killek után 88-as kecskéken fogok miss-elni. Dejó lesz. Megnézném, ahogy egy ilyen kecske leveri a lvl60-as Fire Lordot, amin annak idején 40 felturbózott superhõs wipe-olt el.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Majmos instát majmoknak! <#zavart1>

Laza
Az új Pandaria-s videók után egyre jobban bejön az új kieg 😊
Nem olyan zord és erõteljes a hangulata, mint egy WotLK-nek ... viszont Én szeretem a kínai/japán mitológiát, a stílust és a zenéket, így számomra nagyon jó hangulatot áraszt ... már rég vágytam volna egy hasonlóan gyönyörûre megalkotott MMO-ra a témában (és ami nem grindfest).
Na és azért nem marad el a jó öreg undead hangulat sem a régi/új heroic insták jóvoltából 😊

Még a végén visszatérek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Most lehet butasagot mondok, de amikor hunteremen meg vadasztam a rare mobokat, nekem azt jelentette a cached hogy aznapra mar valaki lefartmolta, es varhatok a kovetkezo respawnig. Azert gondoltam ezt(nem gugliztam az addon utan) mert minden loginnal mas mobok voltak le cache-elve, de lehet tevedek. Masfelol meg hiaba targeteli es jeloli meg automatikusan, kelett jo 5 perc amig meg is talaltam a mobot ha nem pont az orrom elott volt, ugye halistennek pl Vajshirban terben(3D) kell nezelodni/forogni a vizben.
pite
Ha a mob ID megadása után az NPCscan rögtön mellétette az X jelet, akkor az add-on a mob-ot már a cache-ben látja, így nem fog jelezni, sem targetelni.

Megoldás:
- játékból kilépsz
- megkeresed a World of Warcraft\Cache\WDB\enGB\ könyvtárad
- törlöd az itt lévõ állományokat

Vannak más megoldások is, lásd link alább.
NPCscan clear cache

zizi

shaba23
NPCscan-nel lehet bármilyen mobot keresni, aminek tudom az ID-ját?
Ha igen, akkor hogy? Mert most csak x-et tesz mellé, de nem targeteli.
Arnoux
Oda lehet ahol az van aki küldte.

Valaki használta már a Scroll of Resurrectiont? Arra lennék kíváncsi hogy a free trasnfert bárhova lehet használni vagy csak arra a szervere és arra a frakcióra ahol õ van (aki küldte)?

drop
valaki nekem is küldhetne ressurrectet irjon rám pls pm be és küldöm a adatokat

kakaoskalacs
Ment a mail

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

tarti19
Hali.
Akit érdekelne Resurrection 2.0 az írjon egy pm-et s már reppen is neki a meghívó😛

ja és a rugesz 378-as TÕRREL operál én meg a legerõsebb 2 kezes karddal😛 hát érdekes😊

kimaradt pár hónap...

antgecc
A híres Blizzard balance. Új vagy? 😛

hmm a 380 ilvl-es rugómmal 3x akkorát tolok DMG -et mint a 401 ilvl-es warrival....WTF???

én már nem lepõdöm meg, egyik guildtársamat megkérdeztem, hogy ugyan nyomjon már egy /playedet és mondja el mennyit ír ki, erre azt mondta, hogy addonnal méri, és jelenleg vmi 500 napnál jár.

oO

picket
no, srsly

&#3237;_&#3237;

huje😊

picket

&#3237;_&#3237;

kis érdekes statisztika: 7 év alatt 5 db 85-ös karim PVP története....sajnos az acsi idõszak elõtti statisztika nincs benne,de ha megnézem a 70-es papomat vagy a 68-as magemet ami exalted WSG+AB és majdnem exalted AV-vel akkor a sima BGk-re még lehet dobni 1000-1000 playedet karinként😛

naszóval

lejátszott BG meccs:5125 /plussz 5-7000 acsi elõtt/
nyert BG meccs :2289

lejátszott rated BG meccs: 238
nyert rated BG meccs : 148

lejátszott aréna meccs :9091!
nyert aréna meccs :4628

unatkoztam számolgattam😛😊

Arnoux
Egyébként tudna adni vlk pár infot a WoW jelenlegi helyzetével kapcsolatban? Majdnem kereken 5 éve, hogy utoljára elõfizettem.
Fõleg az érdekel, hogy hol játszik sok magyar, melyik oldalon (alliance-horde) és konkrétan a Rampage battlegroup PVP tekintetében milyen? (ott van a Ragnaros szerver) Alliance-nak és hordának kb milyen hosszú ott a queue a random BG-re?

Arnoux
Sziasztok!

Tudna valaki küldeni Scroll of Resurectiont Bloodscalp Horda oldalról? Azért fontos, hogy onnan, hogy oda tudjam transzferelni az egyik karakteremet ingyen.

[email protected]

Zenszkij
akkor jön, ha a wowarmory-n rákeresel a karijára, de már nem adja be

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

antgecc
Hogy mûködik ez a ressurrect? Mennyi ideig kell inaktívnak lenni?

Zenszkij
tájékoztatlak, hogy elérhetõ, haver csajának lvl 80as lett instant a 45 ös hunterja, belépéskor ki tudod választani melyiket tolja fel

picket

&#3237;_&#3237;

az a fele már más tészta ,hogy hónapok óta dzsemboriznak az SL-es srácok és az érdekes módon senkit nem zavar.....illetve akit zavar azt is leugatják keményen😛

😄

azért nagy meglepetésemre Nephin visszaengedett....az végre korrekt

Szerintem nem csak a wowot unják. Gondold el, ez a fajta mmo közel 10 éve megy. és arról szól, hogy felszintezed a karakteredet, majd raidelsz jó cuccokért. Rommá farmolod a raideket hogy kiessenek azok a cuccok, amiben már egy erõsebb raidet farmolhatsz szarrá. Azán jön egy content patch vagy kieg, és a hónapokig farmolt csilivili gearedet lecseréled az elsõ zöld trash dropra. És ebbõl elege kezd lenni a népnek, körítéstõl függetlenül. Vannak újító próbálkozások, Tera pl de szerintem az se lesz hosszú életú európában. csak amíg tart az újdonság varázsa.
Magyaroroszágon nem lesz elérhetõ ez.

Amúgy nem hinném hogy ez a bannoltak topikja lenne, az swtor topik ilyen csak. Crassusnak van igazam a sárkány lovagrend a hulladékok gyülekezete (1-2 kivétellel). De a sárkány lovagrendesek nephin (a topik házigazdája) pöpösét szopják, ezért õk bármit mondhatnak, elzavarhatnak embereket, lenobbozhatnak mindenkit, ha valakinek más a véleménye mint nephinnek és szolgáinak már megy is a ban. nyilván ez a nephin IRL egy kis senki akit kúrogatnak otthon meg az oviban, így itt éli ki a hatalmát.
Fehercsoki
Scroll of Resurrectionnél most hogy van a lvl 80as karakter? Akár csinálok egy lvl 1es karaktert és felnyomja lvl 80ra vagy csak valami bónusz xpt kapok mint rafnál?

PiszkosFred
Nem haldoklik, egyszeruen csak szepen csendben fogy. Ami egy 7-8 eves jateknal nem meglepo, lassan egy teljes generaciovaltasnal vagyunk a jatekosok tekinteteben.

A tartalom most a Raidfinderrel, es a vele erkezo butitott harcokkal elerhetove tette a harcokat, legutolso bossokat barki szamara. Anno csak akkor lattad az adott raid utolso bossat, ha vegigszenvedted a harcokat normalon (oke, hc guildek rohogve nyomtak a full cleart az elso heten, de a maradek 95% szopott a raideken hetekig, foleg a semi hc es casual/social guildek).

Most lenyegeben 2-3 ora alatt latod RF-del, hogy mi tortenik Deathwinggel, es elmondhatod, hogy mindent lattal a jatekban, the end. Es sok embernek ennyi eleg, a gear farmolast inkabb hanyagolja. Nagyon sok jatekosnal volt csak 1 db Ragnaros kill, mert eleg volt neki a tudat, hogy lenyomta, nem akarta hetrol hetre ujra. Van persze, aki a legjobb legmagasabb geart farmolja, nekik is megvan a lehetoseg a jatekban.

Es ne felejtsuk el, hogy erkeznek az mmo-k, es a jobbnal jobb AAA jatekok, amelyek - akar single, akar coop, akar mmo - elvisz par embert ideiglenesen. Pandara vissza fog terni a nagy reszuk, de a blizz celja, hogy a visszaterok szamat maximalizalja, ezert is az akcio.

flashpointer
mert már meghalt 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Zenszkij
kicsit sem haldoklik

szüttyögök itt a szintezésre váró karaktereimmel, valaki meg raffal meg ezzel egy nem piálással töltött hétvége alatt 85-n van? oO

egyébként meg szerintem azért nem volt gáz a cataclysm... ahogy így utólag elnézem az örökfagy elõzõ kiegészítõt, ez sokkal jobban össze van rakva... nem nagyon értem, hogy miért haldoklik ennyire tõle a wow, világosítson már fel valaki

PiszkosFred
Fogy a jatekosallomany, vissza kell oket csalogatni (a jelszo: mindenaron), mert a vegen teljesen elszoknak es akkor nem lesz sok penz a pandakbol 😊

Lol, sosem gondoltam, hogy pont a blizzard fog idáig süllyedni... átmegyünk tört szeróra vagy mi a fasz.

te ezt nem értheted....mi 2005 óta itt vagyunk😛😊

Zenszkij
Nézem, hogy megindult a fórum, erre szó sincs a wowról 😊. Picketnek igaza van ne offoljuk már szét az egészet. És Kasadya nem bántásnak szánom, de érdekes, hogy téged minden fórumban megtalálnak. Lehet nem veled megy mindenki szembe szabálytalanul szembe az autópályán, hanem te mész rossz irányba.

PiszkosFred
Szedjel penzt toluk 😊

nah Picket téged is betaláltak.....szegények azt hiszik épp a véredet szivom..ide járnak mozizni

azért kemény,hogy egy komplett guildnek egyetlen szórakozása az életben én vagyok...

az a Sárkánylovagrend az MMO guildek válogatott szemete kb.

picket
Szeretnek téged, ez van 😄

&#3237;_&#3237;