World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól, a variációk száma nem feltétlen csökken le, mert eddig is mindenki ugyanazt a "kötelezõ" talentet használta. Így kevesebb kattintásból lehet majd kirakni.

bélanéni
Azt jól értelmezem, hogy MoP-ban meg fog szûnni ez a 3 ágú Talent-fa a rengeteg talenttel és szintekkel, és a helyét egy 15 szintenként 3 közül 1 választható Talent veszi át? Azért jócskán lecsökken a variációk száma, nem?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Mint ahogy eddig mindig ilyen volt a kieg elõtt. PTR aztán semmit nem jelent a lvl90re balanceolt spellekket 85ön.

Fehercsoki
MoP PTR alapján még kevésbé balanceolt mint az eddigi kiegek=/

bélanéni
Az Obsidian Nightwing iszonyatosan bejön, hogy lehetne ilyet szerezni?
Aki mostanában szeretne WoW-ot venni, szóljon legyen szíves! Elõre is köszönöm!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bazdmeg bazdmeg bazdmeg 😄 legjobb része a videónak!
Õszintén megmondom, most így megjött a kedvem a raideléshez...pedig BC óta nem toltam komolyabban a raidet 😊 Gratula a vidihez is meg a csapathoz

Jaja az utóbbi években már mi is úgy toltuk hogy heti 4 raid volt kiírva 3-on kellett ott lenni, 4órás idõtartammal. A kulcs a társaság ebben egyetértünk 😄 Ezért van az hogy még mindig elgondolkodom hogy visszatérjek és ilyen szinten toljam 😊
na ez jó volt, kicsit retro feelingem lett tõle 😊

tarti19
Annyit még elárulok, hogy heti 3x raidelünk 3 órát😊 Ebben van az igazán nagy erõ amit át kell élni egy MMO-nál. Jó társaságnál nincs jobb, én ezt állítom.

Hallod ez a videó hatalmas jókat kacagtam visszahozta azokat az idõket amikor még én is ilyen aktívan toltam és ilyen jó hangulatban hasonló jó arcokkal 😊 kicsit hiányzik nem tagadom
Lazarus
gamebooster nélkül is szaggat a hang? Ennek a proginak pont ez a lényege hogy minden erõforrást kiszipolyoz a háttérben futó programokból
s0n1c
<#eljen>
DarkHorSe
jajma mekkora broken game olol, halott!!!!!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

flashpointer
Esetleg egy usb-s hangkártyát meg lehet próbálni hogy azzal mit produkál

De érdemesebb ha itt érdeklõdsz

Emancipate yourself from mental slavement!

használtan vettem, de úgyemlékszem hogy nem volt mindíg ilyen...egyszer csak nekiállt akadni és bármit teszek nem lesz jobb
flashpointer
Mondjuk az csak a nevében hp, de ha winújrarakás után is ezt produkálja akkor ott hardveres probléma lesz, ha régi akkor gari gondolom nincs már rajta. Használtad vásároltad? Vagy egy idõ után elõjött?

nem, hp pavilion dv 6000
flashpointer
acer?

Sziasztok! vettem egy laptopot, elég rég, de a hardvere egész jó, igazából a wow miatt vettem, és jól is fut rajta...)raiden 45-50 fps gameboosterrel) és olyan gondom lenne, hogy ha a wow fut, akkor ts, meg minden hangot használó cucc)youtube, winamp-on is akad a hang. teljesen ki van kapcsolva ahang, sound in background bekapcsolva, sound adapter system defaulton...mit tudnék kezdeni ezzel, hogy tudjam használni a tst? egyébként minden más játék alatt jól fut...elõre is köszi a választ: Balázs
tarti19
Mi ezért szeretjük a játékot. Szóval az élvezeti faktor a lényeg 😊

Megválnék cata accomtól. 83 lvl draenei shaman rajta. Akit érint írjok pv-t. ( nincs rajta gametime)
Eredetin mindj az új kieg jön.... szted i akar menni 1 ratyi tört szerverre ahol örülnek ha tudnak ölni 1 bugos lich kinget.....

Lazarus
Köszönöm szépen.

Zenszkij
küldtem egyet

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Van egy kis gondom, hátha tud valaki segíteni. Jó rég nem játszottam a hordás hunteremmel. Dragonmaw reput szerettem volna növelni, de neutal vagyok vele, holott az összes kuldetést megcsináltam már Twilight Highlands-en. A napi küldetéseket sem látom Bloodgulch-ben, repunövelõ tabardot friendly alatt nem lehet venni, szóval hogyan tovább? Egyáltalán hogy lehetek neutral vele ennyi kuldetés után?
Ragnaros.

Melyik szeróra szeretnéd?
Valaki tudna küldeni 1 scroll of ressurection-t??
[email protected]

picket
Fõleg, hogy EU-ról van szó a cikkben. És csak interneten vásárolt és letöltött játékokról (egyelõre). Eltussolni meg látszik, hogy mennyire lehet: azonnal ugrik rá mindegyik játékkal foglalkozó hírportál, és terjed mint a futótûz.

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Ez a bíróságos dolog logikusnak tûnik, de ahogy az amerikaiakat ismerem biztos lesz ilyen per is, még ha nem is hallunk róla mert a blizzard eltusolja.

Lazarus
Prody
ÉRDEKEL! MI VAN RAJTA????

...not

picket

&#3237;_&#3237;

eladó Tauri wowos accom!
infóért: [email protected]
picket
Egyelõre ez egy account, és a rajta lévõ tartalommal tilos kereskedni. Én úgy sejtem, hogy jelenleg csont nélkül kivág a blizzard, mint a macskát szarni, aztán hagyja, hogy fuss utána peres úton, ott majd igazat ítél neked a bíróság. Majd ha az elsõ ilyen eset megtörténik, akkor változtatják a szerzõdést, és csinálhatod, de amíg nem írtál alá újat, addig ez van. Persze más a helyzet, ha már volt ilyen változtatás, és a szerzõdés erre vonatkozó részét idemásolod :p
Amit linkeltél, az kb annyit jelent, hogy megveheted a wow dvd-t, és telepítheted. Na bumm.

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
picket
Én azért nem sietnék a ticket írásával, mivel az account adás-vétel sérti a szerzõdést...

&#3237;_&#3237;

Próbáltam de nem akarta engedni azért kérdeztem már rá. Megpróbálom még1x. Köszönöm.

Bocs, jobban utánanéztem, ezzel csak egy régi még nem battle.net-es account-ot tudsz berakni.
Ahhoz hogy egyik battle.net account-ról rakj át játékot egy másikra, a Billing&Support részleggel kell felvenni a kapcsolatot.
Elsõ körben próbálj meg egy ticket-et írni, ahol megindokolod hogy miért szeretnéd, ha elfogadják akkor megy a dolog.

Lehet, persze.
Bejelentkezel azzal az account-tal amelyikre át akarod rakni.
Ott "Manage my games", majd a "Games@Codes" menüben kiválasztod a "Merge a World of Warcraft® Account" menüpontot.

Szeretnék kérdezni valamit. Vettem 1 accountot. Megvan battle.net minden, bejelntkezõ, biztonsági kérdés minden. Nem lehet valahogy másik SAJÁT accomra átrakni wowos accot?? Merge accountal nem lehet?? Az csak a nagyon régi accocra vonatkozik?? Köszönöm!

PiszkosFred
Lesz +1 slot, ezt mar hivatalosan bejelentettek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A wowban mindig elterveznek valamit - beteszik a játékba, majd kisvártatva javítanak rajta.(ennek két neve is van😊
u.i. remélem lesz +1 karakterslot😊
picket
Székely és a fia elmennek fát vágni, a gyerek azonban megunja apja folytonos okoskodását és kötekedését és belevágja a fejszét az apja hátába. Az öreg összeesik, vergõdik, majd megkérdezi a fiát:
- Fiam, ez direkt volt, vagy csak úgy viccbõl?
- Ez nagyon is direkt volt, édesapám - mondja a gyerek.
- Akkor jól van, mert viccnek eléggé durva lett volna.

&#3237;_&#3237;

shaddam
Ezek a pandák viccnek túl erõsek <#wilting>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
A 80as ulduaros hunteremmel tuti jó lesz malacokat ölni. Elég szar marketing 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TheGrinder
http://raptr.com-on osztanak beta kulcsot, csak be kell regelni, még van 2200 béta kulcs. Csak regelni kell az oldalra és olyan, mint az Xfire.

Egyik accom se kapott(3), de nem is érdekel, majd megveszem ha kijön😊
Mindenki kapott...marketing!

Get a life!