World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most a Rift az új kedvenc, az etalon?
PiszkosFred
Akkor rosszul gondoltam, sry. De ahogy jottek a kiegek, toled es a lelkes beszamoloidbol/kommentjeidbol (kepeidbol) szinte tobbet tudtam meg, mint mas portalokrol. Azt hittem elvezed is kozben, de akkor nem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

gondolkozom is , hogy ujra eloveszem es megnezem h most mi van, csak hat az a franya idohiany, meg nem ismerek senkit 😄
rift content patch az picsadurva volt mindig is

anti hero

Én azért megnézném azt a bálványozáts BC után. Fõleg a pvprõl. 😄

3 dolog lehetseges, vagy Devil valtozott meg, vagy a wow, vagy mindketto.
PiszkosFred
Valahol vicces olvasni teged, hogy 6 ev wow mania es balvanyozas utan kiderul, mar nem is jo az, ami annak tunt 😊 Evek ota te voltal az, aki minden beta es ptr valtozast extazisban kozvetitettel a topikban (ami infokert ezuton is koszonet utolag), de hat valtozik a vilag.

Rifthez irhatnal egy rovid szamszerusitett osszefoglalot a wowhoz kepest, hogy mibol mennyi van.

Arról nem is beszélve, hogy egy kiegészítõnek így kell kinéznie, nem pedig úgy ahogy a wowban szokott.

The expansion will increase the level cap from 50 to 60, add in "dimensions" where players can customize private corners of the game world, add 4 new souls (one for each calling), two new continents that will approximately triple the size of the game world, new Instant Adventures, and many other features.

Magyarul 10 szint, player housing, a 4 classnak 1-1 új talentfa, 2 új kontinens, ami háromszor akkora, mint most a világa. Új 1-2 playeres insták, normál insták, raidek, na meg 1,5-2,5 havonta új content patch.

Vicces, hogy az swtor gyakorlatilag f2p lesz, a Rift meg még mindig simán megy havi díjjal.
Kár hogy a rift reklámokra nem lettek dollármilliók költve. Milyen sikeres lenne az úgy most.

/Napioffot hallották.

tarti19
Itt érdemes körül nézned még...
magyar "progress" guildek

Doom 4
Köszönöm szépen a gyors választ! Akkor örülök, hogy jó helyre jöttem 😊

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

skorpio7
A Ragnaros tökéletes választás volt (már ha szeretd a a pvp-t illetve nagyobb magyar közösségre vágysz). Az online játékosok száma pedig 1000+ mindkét oldalon, teljesen kiegyenlített és némileg növekvõ is (köszönhetõ annak is, hogy jópár bs-os áttelepült).
Guildet legkönnyebben a hun csatin találsz (/join hun) vagy figyeld a fõvárosokban a trade-et, ahol a guild hirdetések mennek. Minden szerveren van olyan guild, aki befogad kis szintûeket/szintezõket, fõleg mostanság a nyári pangásban és mop-ra készülõdve.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Doom 4
Jó estét!
Sok éves private szerverezés után eljutottam oda, hogy megveszem a játékot, és szeretnék eredeti szervereken játszani. Ehhez szeretnék segítséget kérni, most a Ragnaroson kezdtem el játszani, de még csak a lvl 20-as szintig ingyenes játék módon. Hétfõn megyek a boltba a Battle Chestért.

A Ragnaroson, vagy esetleg más magyarok által lakott szerveren, van olyan guild aki befogad eredetin kezdõ játékosokat? Horda oldalon játszok általában és a legjobban a Warlockhoz értek, de használtam már sokszor Priestet is.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

EZ KURVANAGY!!! 😄
Látom a magek segge megint ki van nyalva a "cool" spellekkel.
Illusion (New) Transforms the Mage to look like someone else for 2 min. Instant. 30 min cooldown.

Remény! Köszi! 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

PiszkosFred
Nem lesz gond, inkabb memoria+vkartya fuggo a dolog, a proci akkor gond, ha mindenfele addon is fut a hatterben (recount, unitframe, clog, stb)

bélanéni
Sziasztok, hol a legolcsóbb a MoP CE?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

A MoP beta gépigénye megegyezik a végleges gépigényével? (mármint ha fut a gépen akkor a végleges is fog? Kölcsönkérném baráttól hogy teszteljem)
Nekem AMD Athlon 64 3500+ procim van és ez alatta van a minimumnak (MoP) Akkor most nem fog futni a gépemen a kieg? A Cata megy alacsony beállításokkal. Nem venném meg fölöslegesen!
(A Dio3 el sem indult mert a procit keveselte.)

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

antgecc
Én beszéltem az újításokról, de nem erre a részre gondoltam.

Én a pvpnél magára a harcra gondoltam, a skillekre, stílusra. Hogy ez pontosan mit takar.... aki kíváncsi utána tud nézni, nem akarok offolni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Mintha valaki azt írta volna, hogy mekkora újítás lesz a dolog, de a harmadik bekezdés olvasva nem tudom eldönteni, hogy a gw2-rõl beszélsz, vagy a bloodline champions-rõl <#idiota>

(Amúgy jól bevált dologgal jobb próbálkozni, ha nem érzed úgy, hogy jobb ötleted lenne, de nekem pl nem jött be a bloodline champions-nél sem. Nem az alap rendszer, hanem hogy nem tudtam kezdõ haverokkal együtt játszani, mert a ratingünkre akkora group bonuszt kaptunk, hogy esélyünk nem volt semmire, az meg nem szórakozás, hogy felmossák veled oda-vissza a pályát.)

&#3237;_&#3237;

Unknow
Én elég sokáig toltam a wowot és most kipróbáltam GW2-t is. PvE-ben nem összehasonlítható, egyértelmûen a WoW viszi a prímet. (Legalábbis raidek és dungeonok szintjén.)

PvP-ben ez viszont sokkal inkább díjazza a skillt mint a WoW.

Egyébként ratingeli az embereket, csak kicsit máshogy. Tehát itt pvp "szintek" vannak. Ezeket úgy tudod meglépni,hogy pvp xpt kapsz ami külön van a pve résztõl. A játék pedig a teljesítményed alapján osztja majd ki,hogy milyen gyorsan fejlõdsz és stb. Ergo ha ügyes vagy gyorsabban fejlõdsz -> hamarabb lesz tournament ticketed és így tovább. Elég komplex rendszer.

Aki szereti a PvP-t annak érdemes GW2-t játszania. PvE terén csak szimplán szórakoztató, de ennyi.
Senki nem mondta, hogy nem próbálom ki. :p

s0n1c
Az semmiképpen, mert már eleve F2P.
Hát elõször GW2-ben bíztam, mostmár nem, nekem túl elmosostt lett a grafikája nem az igazi meg a kari mozgások se a legjobbak, de hajrá legyen trónkövetelõ, csak ne bukjon el, mint a többi "nagy" cím, és legyen fél év után F2P.

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

s0n1c
Én ugyan nem akarlak meggyõzni, nem próbálod ki te bajod.
Lazarus
Tetszetõs videó. Jók a karakter animációk, talán még jobb is mint wowban. És a harc is megfelelõen dinamikus
Ratings are unnecessary as we as players have the ability to play who we want when we want with the addition of the ability to qualify and participate in the officially sanctioned Arena Net
tournaments.

Tehát havonta egyszer van esélye a "névtelen" jó játékosoknak, hogy kipróbálják magukat a "nagyok" ellen. Különben a büdös életben nem fognak hasonló skillen levõ játékosokkal játszani, mert nem hívják meg õket egyik saját tournamentre se. Aztán ezt még próbálja is magyarázni, hogy nem így lesz. A mai mmo communitykben. Aha oké.
Nincs rating rendszer, az "mégjobb".

"Personally I think they're trying to focus a lot more towards community than WoW ever did, putting less focus on individual performance and more on group performance. This could very well lead to a more positive community."
Igen, egy bármilyen közösség az nem azzal fogja kezdeni rögtön, hogy mutogat mindenki egymásra. 😄
"because that's one of the things that scares casual players away at least from WoW"
casual=béna. Ok értem.

Kommentek között is van egy-két gyöngyszem. 😄

Én szeretném a legkevésbé, hogy legyen egy jobb pvp rendszeres mmo, de gw2-vel egyáltalán nem vagyok meggyõzve. Sajnos.

s0n1c
Így van, ebben is vannak karakterek és mindegyiknek két lába van. Btw, ezt olvasd el, tudom leszarod és 1 video után leírtad, de hátha nem leszel ennyire clueless.
antgecc
Arénával egyetértek. Többirõl a véleményemet nem részletezem, mert ez nem az a topic 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hát én ugyanazt látom mint minden mmoban, csak más játékszabályok a pályán. Persze nem néztem utána, mert az elsõ ilyen video után én már el is temettem.
Ez mind szép és jó, hogy új féle "battlegroundok" vannak. Csak az a baj vele, hogy ezek általában hihetetlenül unalmasak.
Inkább az aréna módot kéne tovább vinni wowból. Az az igazi pvp.

picket
A kérdés csak az, hogy 1 és 6 között mennyi a hónapok száma, amíg leköti õket.

&#3237;_&#3237;

antgecc
Hát kérlek, legalább nem az eddigi sablon lett követve.

PiszkosFred
Kiderul hamarosan, drukkolok neki, hogy sikeres legyen es a sok hisztis picsa vegre megtalalja a szamitasat, es a kedvenc jatekat. Mert lassuk be, ideje mar, hogy ezek a vandorlo veszmadarak megtalaljak mar az eletuk celjat, es vegre megnyugodjuk az aktualis hangado mmo satortabor is.

Jah, fõleg azokra akik úgy gondolják, hogy új és izgalmas pvp-t fog nyújtani.

PiszkosFred
Felek a szel odafujja oket majd a TESO kornyekere, jovore.

antgecc
A rengeteg új fos közül ennek van a legtöbb esélye a fennmaradásra. Persze ettõl még fakkolhat. Ebben az esetben nincs több lehetõség, a jelenlegiek közül kell kiválasztani az embernek leginkább megfelelõt.

kivancsi vagyok a gw2 befakkolasa utan az mmociganyok merre veszik az iranyt..

anti hero

antgecc
<#wow3>

PiszkosFred
pvp = box

Zenszkij
jól olvastam, hogy a lock 5 secenként instant cassttel nyomathatja majd a fear-t? továbbá lesz vagy 6 új petje...ez mi? XD

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

antgecc
pvp = gw2

Fehercsoki
Jó csak cataclysmben amióta elvették az interceptet, 1v1-ben mindenki ellen elég esélytelen a warrior=/ Akiket tudok ütni azok kihealelik magukat vagy hamarabb megölnek mint én õket, a többiek meg lazán kiteolnak. És PTR-en is ugyanezt látom most, csak most még durvább a helyzet, olyan mintha mindenki 10 szinttel nagyobb lenne mint én, pedig nem szar a pvp gearem, nem template karit csináltam.

PiszkosFred
Paratlan szamu peccsben nerf, parosban buff, ahogy eddig.

Fehercsoki
Warriorok helyzete milyen lesz MoP-ban?(pvpben és pveben egyaránt)

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Marfy
Bár már biztos tudja mindenki akit érdekel, a panda megjelenési dátuma:

2012. szeptember 25.

Ez addig igaz, amíg mindenki fel nem öltözik a "megfelelõ" gearbe. Utána már megvan az a balance, amit a fejlesztõk kigondoltak (ezt persze sosem közlik!), és mellé az aktuális fotm class (az amelyik az adott hónapban/hónapokban igencsak el van szállva a többitõl a következõ patchig).
Abszolút balance sosem lesz, azt már láthattuk a sok sok év során. Ráadásul nagyon emberfüggõ is. Pistike1 lehet hogy szart sem tud csinálni mondjuk warriorral, de Pistike2 meg lealázza az összes többi classt. Na erre mond meg, hogy hol van a baj. :p
Pistike2 az überpro, vagy a többi classal játszik ilyen Pistike1 féle?

Top guildek runjaiból sem lehet kiindulni, mert az egy dolog, hogy ott tudnak játszani, de a Pistike1-ek akkor is csak azt látják, hogy nem megy nekik a 2k dps pedig õk fullepic gearben vannak, és fizetnek a játékért is!

Fehercsoki
Hát pedig minden ptr-en ott voltam, és mindig ugyanolyan balanceolatlan maradt minden a kieg megjelenése után is.

picket
Használható, hasznos, kiegyensúlyozott talentfák kialakítása (esetleg a felesleg kidobálásával) túl bonyolult lett volna. Mármint egy csimpánznak. De lehet, hogy egy csimpánznak sem.

&#3237;_&#3237;