World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg igen, akkor csokoltam a draga szulot, hogy nem vette eszre idoben 😊
Az a vicc, hogy a szamitogepes jatekok, es az igy kapott elmenyek nem masok, mint idealis bunbakok azoknak az embereknek, akik szulokent megbuktak. Ennyi. Nem a CS gyilkol, nem a gay Jeditol lesz meleg a gyerek ra ket evre, ahogy a Songoku felhoje sem letezik, amivel lehet utazni, hanem a szulo hagyta kiugrani a gyereket a 8. emeletrol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
#155448 <#eljen>#eljen>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
bar jomagam kisse maradi fasz+punci=win-win szituacio hive vagyok minden korulmenyek kozott, alapvetoen nem probalnek(-tam) ki egy meleg hazassagot se a egy jatekban se (pl ME - nem lenne gyomrom meg kivancsisagbol sem erdekel).
amugy meg minden tiszteletem aki (probal) gyereket nevel(ni), nemkis aldozat-batorsag-ido-energia-penz kell mai idokben, hgoy valami gerinces, ertelmes leny alakuljon ki.
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
1. a "kincskereso" event felvezet vmit - az a baj, hogy neked fingod nincs rola mit beszelsz es eppen merre alakul a story.
2. same sex marriage/kapcsolat - legutobbi tapasztalataim szerint- nincs a jatekban.
lehet bashelni a swtort sajnos sok embernek meg mindig szorakoztatobb, es kellemes orakra kikapcsol, mint teged anno. felnotteknek tokeletes sw jatek
anti hero
No offense ;]<#banplz>#banplz>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Lényegében meg túl van reagálva az egész de ez is nézõpont kérdése.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Buzi házasság, zombi fertõzés, kincskeresés. Ha szerinted ez a star wars-ra jellenzõ akkor játszál csak vele 😊
Az swtor sg fóruma meg egy vicc, Nephin IRL valószínûleg lelkileg megnyomorított valaki, aki itt éli ki a kapott "hatalmát". Semmi negatív dolgot nem lehet az swtorról írni mert kibannolja/törli. pedig inkább jót nem lehet róla írni. nem azért mert tiltják, hanem mert nincs benne ilyen 😊
neked vagy nekem valószinüleg nem árt mivel mi már kiválasztottuk magunknak,hogy a nõkre bukunk! ,de a mai világban mikor a ZV-bõl ömlik a szenny meg a sok túlzott liberális szar! A családi értékek a nullán, dolgozni tanulni ciki,rendesen viselkedni ciki ésatöbbi akkor egy teenager számára beleszaladni egy ilyen dologba egy játékba kurvanagy értékrend átformáló dolog ám!
még egy kis buzireklám és 2-3 generáció múlva a gyerekszületési szám a béka segge alatt lesz!
This is the beginning of the end.
Parasite Eve 2, best game EVER!
#155418 : Szórakoztatónak szórakoztató (sokaknak biztos különben nem játszanának vele) engem csak a lore ilyen téren történõ leamortizálása nekem totál elvette a kedvem az egésztõl anno 😞.
Ennek ellenere a wow tovabbra is szorakoztato tud lenni, mint jatek, mint mmo, mint faszbuk/iwiw-hez hasonlo kozossegi "platform".
A sztori mar mas kerdes, ebbol a szempontbol a Warcraft lore meghalt. A franchise jo volt anno, de a hirtelen jott mmo-s siker miatt felgyorsultak (felhigultak) a dolgok, es mara mar teljesen kipukkant a lufi, es maga az alkoto sem tudja, merre tovabb.
Mert valami ilyen jövõképet látok 😞 kár érte :'(
technikailag nagyon rendben van (bar ork feje szerintem kicsi a testehez kepest😄) de az egeszrol sut hogy meg a wow vilagahoz merten is komolytalan az egesz.
olyan mintha akartak volna valami vigjatek/parodia kieget is, de nem tudom minek.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Gondolom lassan ki akarják pörgetni a játékot, de nem vagyok benne biztos, hogy az a legjobb módja, hogy ilyen enervált módon teszik. Kíváncsi leszek mekkora törés lesz az eladási számokban, azt tippelném, hogy kiugró.
Plusz tényleg kicsit erõltettt már ami azt illeti , hogy viccesnek probal hatni a Monk karakter..
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Azért ez durván mellényúlás, és remélem majd ez is fog visszaütni az eladásokkal, hogy észbe kapjanak.
Ha csak egy percre is a regi wowosok elfelejtik a "a regen minden jobb volt" dolgokat, es csak es kizarolag szorakozni akarnak, akkor a wow meg mindig szorakoztato, sot. De ha tovabbra is azt a kemenyvonalas e-sport szintu, maximalis koncentraciot es kulvilag kizarasat kovetelo jatekot keresed, akkor a wow mar regen nem az.
Az introhoz annyit, hogy igen, igazad van, de ezert reboot es nem remake 😊