World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Maga nemében a video nagyon jó, abban meg egyetértek, hogy nincs sok köze a régi wow-hoz számomra sem 😊 De nem is ez volt a céljuk.
Szerintem teljesen beleillik a jelenlegi irányvonalba.
El kell fogadni lassan, hogy nem a szûk értelmiségi rétegnek csinálják már a játékokat, mint 20 évvel ezelõtt.

Mintha abban halálra gyilkolták volna egymást. De lehet csak én nem szeretem a 10 éveseknek készült mesefilm részletet.

PiszkosFred
Nem ertelek, az intro egy WC3:RoC reboot, csak pandakkal...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ugye még mindig rémlik, hogy a WoW-ot ELSÕSORBAN azért hozták létre, mert az akkori MMO-kat túlzottan "hardcore"-nak, "nehéz"-nek, "grindelõs"-nek, stb ítélték meg, ezért kellett egy, ami széles közönségnek teszi elérhetõvé az MMO mûfajt a KÖNNYEDSÉGével, RAJZFILMSZERÛ grafikájával, HUMOROS-POÉNOS hangulatával?

Vagy komolyan, ti mivel játszottatok? Volt más World of Warcraft nevû játék is?

World of Warcraft. Erre tessék. Szívesen.

Casseus
Engem szórakoztatott és nálam ez a lényeg. A sárkányokból meg a "mindenholtûz"-bõl már elegem van. Kungfupanda adja ^^

ha te azt tudnád...^^

PiszkosFred
Pedig szokj hozza, mert a kovetkezp par napban a csapbol is ez folyik, es masfel evig nem lesz uj cgi

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vicces kis intro... csak kurvára semmi értelme nincs?!
Komolyan ezzel a human odaadja a fegyvert az orknak dolog meg mintha valami gyerek filmet néznék.
És még mindig, hol a fõgonosz a kiegbõl? Egyszerûen nem látni merre tart az egész.
(Minõségi megvalósítás persze megint tökéletes az intronak, de az édes kevés)

Rage47

Lazarus
Azokért nem kár
Fehercsoki
Elvileg csak az amerikai jelszavakat vitték el.

lehet csak engem zavar, de igazán küldhettek volna egy körimélt mindenkinek, hogy változtassuk meg a jelszavaink mert feltörték a battlenetet..
ne mar wildorka a hõs újra játszik?
😄
mi most a fotm kari baratom?

anti hero

kösz, valószinûleg ez lesz az...

te is szintén nagyon okos voltál, gratula <#lama>

s gondolod, hogy nem ez volt az elsõ, ami eszembe jutott? <#fejvakaras><#gonosz3>
ennyire azért nem egyszerû a dolog...

Lemész a felújított Scholomanceba és mielött bemész az endbosshoz beiszod az asztalról. 1 óráig rajtad van ha jól emlékszem.

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nem nehéz végigtekerni wowheaden a potikat. 😄

skorpio7
Vagy csak egyetlen bétázó (már aki még jár ide, ami nem olyan sok fõt jelent) sem foglalkozott behatóbban a mop-os alkímiával, mert nem a szakmák különlegességei érdeklik.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

senki sem tudja?
ez gáz...

itt a link:
VIDEO - 2:55-tõl

valaki nem tudja, hogy mi annak a potionnak/flask-nak a neve, ami ebben a video-ban van 2:55-tõl és undead-dé változtatja a karaktert, aminek a hátán ilyen permetezõs cumó van???

Joe004
Parancsolj. (nem spamben volt).

kakaoskalacs
Engem kimondottan az erdekelne ,hogy melyik a hivatalos blizzard mail mert kaptam pár MoP Beta invite-ot, de mindet spam reszlegbe rakta a gmail. Hatha van kozte igazi is.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Joe004
Hey! Kaptam ma 2 emailt- blizztõl mindkettõben 1-1 MOP bétakulcs, egyiket felhasználtam másikat meg aki kapja marja 😄

Key : 5109222944977387074376257

Jah és ha nem jó mert tévedésbõl küldtek 2õt sry, a másik nekem ment. Aki vitte írja be pls.
1) Log in to Battle.net Account Management at www.battle.net
2) Select Add or Upgrade a Game from the "Games & Codes" drop-down
3) Under "Add a Game Key," enter the key above and click "REDEEM CODE"

Fehercsoki
Hiába rakod körbe ventikkel, ha belül az egész poros. Egyébként meg lehet, hogy van ott valami bugos/szarul megírt dolog ami túlterheli a procid/vga-d. Azért csak teszteld le.

köszi a választ, de jól sejtem, hogy ha túlmelegedésrõl lenne szó, akkor nem csak old townban jönne elõ a dolog? hiszen pl hyjalban durvább grafikai elemek vannak, és ott tisztán fut az egész. amúgy használok a gép alatt hûtést, tripla ventis asztalit, és még mellette jár egy közepes méretû venti is, ami nem csak a gép hûtését, hanem jómagam testhõmérsékletéért is fele 😄
Fehercsoki
Vagy a CPU is túlmelegedhet, notebookoknál gyakori a porosodás.(mert ugye nehezebb tisztítani, ezért az emberek nem is szokták)

Fehercsoki
Nem lesz nagyobb MoP-nak sem a gépigénye valószínûleg. A képernyõ kikapcsolás meg hát bármi lehet, esetleg túlmelegszik a vga-d, érdemes lenne tesztelgetni, pl. "hideg" notebooknál(amikor nem volt használva jó pár órán át) rögtön a wowot indítod és elmész oda(legjobb ha ott logolsz ki), akkor valameddig bírnia kéne, és nem kéne rögtön kikapcsolnia, ha a túlmelegedés a gond.

üdv. olyan gondom lenne, hogy sw egy részén(Old Town) egyszerûen kikapcsol a laptopom képernyõje...játék szerintem fut, mivel a hang ugyanúgy hallható, de a képet semmilyen módon nemtudom visszavarázsolni. és csak ott, azon az egy helyen fordul ez elõ. többször is telepítettem újra a klienst, a win7et is már, de semmi változás. és még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a lichkinges és cataclymes raidek alatt 15-20 fpsel futocsgál a laptopon a wow, akkor a MOP-al sem lesz gondom?

üdv.: Balázs
antgecc
Sztem general channelen hirdesd magad. Nem is tudom jár-e ide aktív gamer.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Haliho. Csaladias hangulatu guildet keresek a Bloodscalp serveren. Fo profilom a PvP - a raidelest kb. BC elejen abbahagytam. A guilddel szemben tamasztott egyetlen kovetelmeny, hogy jo hangulatu/csaladias legyen.

Onmagaban nem erdekel a progress, sem az, hogy a high-end PvP/PvE cuccban legyek - emberekkel szeretnek jatszani, raid/bg alatt beszelgetni, es ha nehanapjan hibazok, akkor ne kuldjenek el elbol a kurva anyamba.

Jobbara horda olalon vagyok, de van egy full PvP cuccos gnome mageem.

Beke veletek.

Lazarus
Ha valakinek szánalmas a helyesírása és hanyagul összehányt szavak formájában fogalmazza meg az amúgy is értéktelen gondolatait az hiába bújik a diszlexiája mögé, mert az csak az olvasás sebességét csökkenti. A korlátozott mentális képességekre és elfogadhatatlan viselkedésre nem mentség. Én is az vagyok
Igazad van, nem voltam pontos, és sértõ lehettem azokra nézve, akik önhibájukon kívül szenvednek valamilyen tanulási nehézségben. Ezért bocsánatot is kérek!
Én az egyre jobban terjedõ áldiszlexiára céloztam, de nem fogalmaztam körültekintõen. Az ilyen típusú emberektõl, akik még emellett arrogánsak, agresszívek is, nagyon durván feláll a hátamon a szõr, ha véletlenül nem sikerül elkerülnöm õket.

Lazarus
Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

picket
"diszlexiás gyökereknek szánt tartalom" - Miattam flémeljetek nyugodtan (amíg nem torkollik anyázásba meg egymás szidásába), de ne gyárts már olyan szavakból szitkot, ami nem az (gyk. aki diszlexiás, az nem hülye). Te kalapácsnyél te, te telefonkagyló, te vállfa <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
Minden tiszteletem, amiért volt türelmed ehhez a kommenthez. Kár, hogy pistánk ebbõl semmit nem fog megérteni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
Olyan mint a drift, csak d nélkül.

torrente111
mi a szar az a rift?

Egy csecsemõnek minden vicc új, úgyhogy leírom.
Az interface-t a WoW is lopta (meglepetés!), elõtte és azóta is ez az általános mmo interface. Az is érdekes lehet számodra, hogy a WoW-játékosok utálják a beépítettet, és mindenki addonokkal módosítja.
Sose volt arról szó, hogy a Rift nem vett át egy rakás jól mûködõ dolgot. Az se nagyon rémlik, hogy nagyon WoW-verõnek tartották volna, ennek ellenére rengeteg elõfizetõje lett megjelenéskor, és azóta is nagyon szépen mûködik elõfizetéses rendszerben. Illetve gyakrabban adnak ki új tartalmat töredék költségen.
Persze meg sem próbáltad megtapasztalni magát a játékot, kapásból tudtál róla mindent.
A WoW valóban etalon még mindig, és az is fog maradni egy darabig. De mióta a diszlexiás gyökereknek szánt tartalom képezi a fejlesztés magvát, azóta egyre kevésbé élvezhetõ.
Mivel már nem játszom egy éve, nem tudom hogyan jön ide a volt guildem, és hogyan is minõsíthetném egyszemélyben egyáltalán. Az általános iskolai szörnyen bonyolult képességek hiányára utaltam, melyek használata nélkül komponálod meg a kommentjeid.

Szerinted nem léteznek olyan mechanizmusok, amelyek hatására valaki tök értelmetlen dolgokat mûvel vagy hord, stb. Például ultraciki tarisznyát használnak táska helyett, fiatal kölkök a szemükbe fésülik a hajukat és nõiesen viselkednek, esetleg mindenféle növények égéstermékével mérgezik a levegõt és a tüdejüket. Igen, ezt divatnak hívják (ez társulhat még megszokással, kényszercselekvésekkel, stb.).

antgecc
Hát komám, nem is baj, hogy a magadfajta fiúkák maradnak a wownál. Csak mi járunk jól. Jó játékot! 😊

Hát neharagudj, de ha egy játékot beharangoznak wow-verõnek, felteszem, indítok egy karaktert és már a legeleje is tökúgy néz ki, mint a wow, nos ez eléggé gáz szerintem... Még arra sem vették a fáradságot a készítõk, hogy legalább az elsõ pár órában ne tûnjön fel a menezi usernek, ez a klón... Persze, lehet, hogy én vagyok a hülye és a sokmillió wow elõfizetõ minden bizonnyal csak megszokásból játszik a csodálatos Rift helyett, amúgy totálisan unja a játékot. Ebben a topikban amúgy is 90%-ban kiégett emberek irkálnak, közel sem tükrözi, hogy a wow hangulata milyen.
antgecc
És képes az interface-re alapozni az ideböfögését <#taps>

Na belenéztem ebbe a Riftbe, tiszta wowkoppintás az egész interface haggyadmár... Pár évig még a wow lesz itten az etalon, kéremszépen. A facebook/napiszar színvonannal meg nem értem, mit akarsz, ezzel max a guildet minõsíted, amiben vagy, a játékot a legkevésbé.
A Rift tényleg a legjobb alternatíva, mióta a WoW átment a Facebook/Napiszar színvonalra. Én magyarokkal játszok együtt szívesen, és mivel azok ott nincsenek, ezért nekem nem pálya már.
Annak ellenére, hogy mennyire alacsony költségvetésû MMO, és milyen sok apró koncepcióhiba van benne, régen élveztem úgy játékot, mint ott a mage-emet.

Az release óta az, semmi újdonság nincs itt.