World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El kell fogadni lassan, hogy nem a szûk értelmiségi rétegnek csinálják már a játékokat, mint 20 évvel ezelõtt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagy komolyan, ti mivel játszottatok? Volt más World of Warcraft nevû játék is?
ha te azt tudnád...^^
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Komolyan ezzel a human odaadja a fegyvert az orknak dolog meg mintha valami gyerek filmet néznék.
És még mindig, hol a fõgonosz a kiegbõl? Egyszerûen nem látni merre tart az egész.
(Minõségi megvalósítás persze megint tökéletes az intronak, de az édes kevés)
😄
mi most a fotm kari baratom?
anti hero
ennyire azért nem egyszerû a dolog...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
ez gáz...
VIDEO - 2:55-tõl
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Key : 5109222944977387074376257
Jah és ha nem jó mert tévedésbõl küldtek 2õt sry, a másik nekem ment. Aki vitte írja be pls.
1) Log in to Battle.net Account Management at www.battle.net
2) Select Add or Upgrade a Game from the "Games & Codes" drop-down
3) Under "Add a Game Key," enter the key above and click "REDEEM CODE"
üdv.: Balázs
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Onmagaban nem erdekel a progress, sem az, hogy a high-end PvP/PvE cuccban legyek - emberekkel szeretnek jatszani, raid/bg alatt beszelgetni, es ha nehanapjan hibazok, akkor ne kuldjenek el elbol a kurva anyamba.
Jobbara horda olalon vagyok, de van egy full PvP cuccos gnome mageem.
Beke veletek.
Én az egyre jobban terjedõ áldiszlexiára céloztam, de nem fogalmaztam körültekintõen. Az ilyen típusú emberektõl, akik még emellett arrogánsak, agresszívek is, nagyon durván feláll a hátamon a szõr, ha véletlenül nem sikerül elkerülnöm õket.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Az interface-t a WoW is lopta (meglepetés!), elõtte és azóta is ez az általános mmo interface. Az is érdekes lehet számodra, hogy a WoW-játékosok utálják a beépítettet, és mindenki addonokkal módosítja.
Sose volt arról szó, hogy a Rift nem vett át egy rakás jól mûködõ dolgot. Az se nagyon rémlik, hogy nagyon WoW-verõnek tartották volna, ennek ellenére rengeteg elõfizetõje lett megjelenéskor, és azóta is nagyon szépen mûködik elõfizetéses rendszerben. Illetve gyakrabban adnak ki új tartalmat töredék költségen.
Persze meg sem próbáltad megtapasztalni magát a játékot, kapásból tudtál róla mindent.
A WoW valóban etalon még mindig, és az is fog maradni egy darabig. De mióta a diszlexiás gyökereknek szánt tartalom képezi a fejlesztés magvát, azóta egyre kevésbé élvezhetõ.
Mivel már nem játszom egy éve, nem tudom hogyan jön ide a volt guildem, és hogyan is minõsíthetném egyszemélyben egyáltalán. Az általános iskolai szörnyen bonyolult képességek hiányára utaltam, melyek használata nélkül komponálod meg a kommentjeid.
Szerinted nem léteznek olyan mechanizmusok, amelyek hatására valaki tök értelmetlen dolgokat mûvel vagy hord, stb. Például ultraciki tarisznyát használnak táska helyett, fiatal kölkök a szemükbe fésülik a hajukat és nõiesen viselkednek, esetleg mindenféle növények égéstermékével mérgezik a levegõt és a tüdejüket. Igen, ezt divatnak hívják (ez társulhat még megszokással, kényszercselekvésekkel, stb.).
Annak ellenére, hogy mennyire alacsony költségvetésû MMO, és milyen sok apró koncepcióhiba van benne, régen élveztem úgy játékot, mint ott a mage-emet.