World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az 5.0.4.-es patchet hol tudom elõre letölteni? Mert ma hosszú kihagyás után visszajöttem, felpatchelte 4.3.4-re és kész. Megvettem a MoP Digital Deluxe Edition-t is, de azt se tudom még, hogy hol tudnám letölteni elõre.
Köszi a segítséget.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
... has sent you an invitation to play the FREE Starter Edition of World of Warcraft® using the Recruit-a-Friend program.
Click here to activate your Free Starter Edition! - This invitation will expire on 23/11/2012 19:53:23
You must use the link above or the URL below in order for your accounts to be linked and receive Recruit-a-Friend benefits.
* If you prefer to type the URL into your browser for security purposes, it is:
Itt meg egy link, rákattintottam és lett egy WoW1 Starter editionom. Most ezzel egyébként mit érek? Az amúgy is free lenne nem?
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
"A BC a jobbik csapat jutalma."
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amúgy elég izgalmas lett így a questelés az utolsó két zónában. Ehhez mondjuk rengeteget adott az, hogy gyönyörûen meg lettek csinálva a zónák. Majd rakok képeket.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

azok a gyökér faszkalapok akik baszki a 30.000dolláros verseny közben direkt nyomatják a party meg aréna csapat inviteokat,hogy zaklassák a versenyzõket mekkora undoritó mocskos szétládák már??!!
nem tudják ezeket kibaszni a játékból minimum egy hónapra?
gusztustalan!
Lemostam néhány yak-ot, összeszedtem sör fõzéshez a hozzávalókat. Komolyan milyen kihívások várnak még rám!
Amit irtam a kommentedrol az arra vonatkozott, hogy a lore-nak, a sztorivezetesnek es a tortenelmi husegnek, amirol szo volt az intro utan itt, semmi koze ahhoz, hogy maga a jatek mennyire konnyu, vagy mennyire nehez az endgame hc tartalom. Ezt kar volt belekeverned, mert koze sincs a kettonek egymashoz.
Az "en" vilagomban (TES), gyikemberek es macskak ugyanugy megfernek egymas mellett, mint a hagyomanyos eszaki barbarok vagy elf bergyilkosok. A wowban sem erdekel, hogy a tehenek melle most jonnek a pandak. Csak nyujtson a jatek tovabbra is heti par ora szorakozast, es akkor boven megerte. A sztori miatt aggodjon az, aki tenyleg kedveli a WC univerzumot, mert nekik biztos, hogy csalodas a jelenlegi allapot. (ahogy a jarjar fele elmebeteg leny is kiverte a biztositekot az SW fanoknal, teljesen jogosan, stb)
Hozzateszem, ha a TES VI-ban bekerulne 11. fajkent egy panda, vagy gyilkosmokus, vagy vernyul vagy mittomen, en is biztos ideges lennek. De, ezen majd raerek aggodni akkor.
Miért baj, ha van kitérõ egy másik irányba is, ami a jelek szerint jól megvan komponálva?
Attól, hogy világosabb lesz a kiegészítõ, még bõven elférnek a sötét alakok is. Ráadásul nem is kevés van belõlük.
Ez a kiegészítõ pedig rátesz egy lapáttal az LK népszerûségére.
Azt meg sajnálom, hogy mások 1 videóból képesek leszûrni, hogy mit fog tartalmazni a játék.
Egyébiránt a játék maga nem változik oly mértékben, mint maga az ember ki idõvel felnõ s más szerepet kell vállalnia az életben.
Kicsit nyitottabban kell járni a világban s akkor majd értelmet nyer egy nyugati kultúrába beültetett ázsiai világkép.
ennek mi koze ahhoz hogy a MoP intro, meg az egesz kiegrol az sut le hogy nem veszi magat komolyan?
;]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ohh wait...! segítek Senki...
Minden más amit most fogtok látni az csak egy másik rétegnek szól, akiknek nincs idejük/vagy nem olyan ügyesek, hogy 1-1 lássák a PVE end tartalmat, netán PVP-ben elérjen valamit.
Azért valljuk be nem az a 3-5K guild viszi a hátán a játékot akik által még némi nerffel meg is hal a legutolsó boss, hanem a "casualok".
Aki már járt a bétában csak 1 LFR raid közelébe is az láthatja, hogy ott nincsenek rózsaszín máz. Nyilván itt mindenki béta raider s panda loremaster, minden repu kifarmolva, összes challange aranyra lezúzva meg pár apróság amit kár is említeni.
Az a legnagyobb probléma, hogy csípõbõl elutasítják az új kiegészítõt, mert panda lesz benne. Megközelítõleg zéró objektivitással egy animációs filmre asszociál, holott az csak maximum kulturális közegben van köszönõviszonyban az új kiegészítõvel.
Ha arról szólna a star WARs amirõl kellene, a rep és imp "WARjáról" egy szavam se lenne (plusz a semmi endgame+fos engine+minden más).
Ha a játékban nem buziság lenne akkor én is dicsõíteném az swtor-t, ha nem lenne ekkora fostenger.
/kis ferdítés, de ez akkoris így van
tudom, h ez nem az a WARcraft amit en szeretnek, soha nem is lesz, ezert lehetet kicsit zabos ugye
-> ha a trailerben nem buzisag lesz mint a mostaniban, hanem a kovetkezo; ork elkap egy urgabugra pandat es eltori a gerincet, felredobja, elkap meg egyet es letepi a kezet tobol, a harmadikat pedig kettecsapja egy bazi nagy baltaval.
hullahegyek, kardok, fejszek, kurva sok vér, WARcraft, ennyi
dicsoitenem, jatszanek vele eskü!
anti hero