World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Par napot meg birj ki valahogy...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok.

Az 5.0.4.-es patchet hol tudom elõre letölteni? Mert ma hosszú kihagyás után visszajöttem, felpatchelte 4.3.4-re és kész. Megvettem a MoP Digital Deluxe Edition-t is, de azt se tudom még, hogy hol tudnám letölteni elõre.

Köszi a segítséget.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Prody
A lényeg h a RAF accountra meg kell venni a teljes Wow-t és fizess is elõ egy idõ után... de addig ha egymás mellett fejlõdtök akkor 3x-os XP-t kapsz, sõt leadásnál is szorzódik.

Fehercsoki
Tényleg, érdekes, de ha ott a starter edition a battle.net accon akkor nincs probléma.

Prody
..."using the Recruit-a-Friend program"... = RAF -.-

Fehercsoki
Ennek semmi köze a RaF-hoz, a starter editionnel lvl 20ig játszhatsz idõ limit nélkül.

LaliK
De arról volt szó hogy a RaF nem mûködik magyarországon. Ezt Görögországból küldték. Ha az számít

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Lazarus
Xp bónusz, egymás summonálása haverral meg hasonlók vannak benne ha jól emlékszem
LaliK
Hello,

... has sent you an invitation to play the FREE Starter Edition of World of Warcraft® using the Recruit-a-Friend program.

Click here to activate your Free Starter Edition! - This invitation will expire on 23/11/2012 19:53:23

You must use the link above or the URL below in order for your accounts to be linked and receive Recruit-a-Friend benefits.

* If you prefer to type the URL into your browser for security purposes, it is:

Itt meg egy link, rákattintottam és lett egy WoW1 Starter editionom. Most ezzel egyébként mit érek? Az amúgy is free lenne nem?

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Prody
Oh, ha számít a doboz, akkor CdGalaxis 😊

LaliK
Már megvettem CDGalaxysról, mert így kapok hozzá szép dobozt is 😄

Prody
Az az alap + TBC, amit Bnet-en látsz, igen. Egyben van már. 5euróért ingyen van 😄 Kapsz 30 napot hozzá, és bankkártyával fizethetsz. Kövesd az utasításokat.

Fehercsoki
Megadod a kártyád adatait, és ha minden rendben van rögtön rajta lesz a battle.net accodon a játék és tudsz játszani.

LaliK
Várj, sztornó... battle.net-en láttam hogy 5Euróért lehet Digital Copyt venni. Az ugyanígy BattleChest. El tudná valaki magyarázni, hogy ez hogyan mûködik? Utalom kártyáról a pénzt, azt kapok egy letöltõ linket és már játszhatok is? Ehhez jár a 30 napos playtime ha jól értelmeztem.

Fehercsoki
Battlechestben benne van az alapjáték meg a BC.

LaliK
Tehát ha CSAK az alapot veszem meg? Vagy így a BattleChesttel együtt is?

Fehercsoki
Alapjátékhoz jár 30 nap.

LaliK
Sziasztok, ha most rendelem meg a Battle Chestet CD Galaxysról, akkor adnak hozzá 30 napos gametime-ot? Mert valamikor oda van írva, de most nincs. 30.-ig -50%. Így lenne 1990. Régebben amikor néztem, akkor járt hozzá 30 nap.

Tudna vki küldeni sor-t. (Ragnaros) email: samples 30 kukac gémail. kom Elõre is köszönöm!
skorpio7
Nincs nagy választék, de ha magas populációjú, pvp és magyarok által bõven lakott szervert akarsz, akkor csatlakozva az elõttem szólóhoz mindenképpen a Ragnaros a jó választás.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Zenszkij
Ragnaros

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy melyik pvp serverre érdemes menni? Alapvetõen érdekel a PVE is de nem szeretnék csak pve servert. Elõnyös lenne magyarok közt is játszani de olyan serverre se akarok menni ahhol minden ár már az egekbe van és kiégett régi playerek vannak 😄 Tudnátok ajánlani pár servert?
Zenszkij
alkalmas

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

kakaoskalacs
Halló , van itt valakinek OTP junior bankártyája? Az lenen a kérdés , hogy alkalmas e wow elöfizetesre. masterCrados payPass cucc.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Prody
Egyszer már fogadtam el, igen. De azért megpróbálhatjuk 😊 pü.

Ha 1x már elfogadtál akk még1x nem tudsz fogadni. Viszont, ha én értelek félre és akarsz még1et mert kell akk adj mailt és küldök.

Prody
Egyszer már kaptam SoR-t. Most is kaphatok egyet valakitõl?

torrente111
na mi a fene behaltak a szerverek?

Sajnos nem látszik a lángszóró a kezében. (pókok + kill it with fire)

antgecc
Amúgy így nekem errõl a képrõl nem jött le, hogy mi a poén.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sosenem.
Amúgy elég izgalmas lett így a questelés az utolsó két zónában. Ehhez mondjuk rengeteget adott az, hogy gyönyörûen meg lettek csinálva a zónák. Majd rakok képeket.

antgecc
Vegyé' 16:9-es monitort <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Uh, ezen a questen hatalmasan felnevettem. 😄

belenéztem az arénába Twiccsen ami most megy a meghivásos verseny....û

azok a gyökér faszkalapok akik baszki a 30.000dolláros verseny közben direkt nyomatják a party meg aréna csapat inviteokat,hogy zaklassák a versenyzõket mekkora undoritó mocskos szétládák már??!!

nem tudják ezeket kibaszni a játékból minimum egy hónapra?

gusztustalan!

Hát ezen nagyon besírtam. Ingame quest közben háromszor benyom ilyen kung fu filmes felkészülökanagycsatára jelenetet...
Lemostam néhány yak-ot, összeszedtem sör fõzéshez a hozzávalókat. Komolyan milyen kihívások várnak még rám!

PiszkosFred
Engem nem zavar, konkretan leszarom a WC kapcsan mi merre hany meter. Ismerem a loret, nagyjabol tisztaban vagyok a reszletekkel, de abszolute nem erdekel, hogy merre vezetik tovabb a sztorit. (Pont eleg nekem a TES univerzuma). En szorakozasra es kikapcsolodasra hasznalom a wowot, nem elek a vilagaban.

Amit irtam a kommentedrol az arra vonatkozott, hogy a lore-nak, a sztorivezetesnek es a tortenelmi husegnek, amirol szo volt az intro utan itt, semmi koze ahhoz, hogy maga a jatek mennyire konnyu, vagy mennyire nehez az endgame hc tartalom. Ezt kar volt belekeverned, mert koze sincs a kettonek egymashoz.

Az "en" vilagomban (TES), gyikemberek es macskak ugyanugy megfernek egymas mellett, mint a hagyomanyos eszaki barbarok vagy elf bergyilkosok. A wowban sem erdekel, hogy a tehenek melle most jonnek a pandak. Csak nyujtson a jatek tovabbra is heti par ora szorakozast, es akkor boven megerte. A sztori miatt aggodjon az, aki tenyleg kedveli a WC univerzumot, mert nekik biztos, hogy csalodas a jelenlegi allapot. (ahogy a jarjar fele elmebeteg leny is kiverte a biztositekot az SW fanoknal, teljesen jogosan, stb)

Hozzateszem, ha a TES VI-ban bekerulne 11. fajkent egy panda, vagy gyilkosmokus, vagy vernyul vagy mittomen, en is biztos ideges lennek. De, ezen majd raerek aggodni akkor.

tarti19
Egyébiránt magyarázd meg kérlek, hogy egy FANTASYba, mitõl jobb/rosszabb, ha darkos/világosabb közeg van?
Miért baj, ha van kitérõ egy másik irányba is, ami a jelek szerint jól megvan komponálva?

tarti19
Õszintén legtöbben semmit sem láttak a pandából, csak egybõl megy a puffogás...
Attól, hogy világosabb lesz a kiegészítõ, még bõven elférnek a sötét alakok is. Ráadásul nem is kevés van belõlük.
Ez a kiegészítõ pedig rátesz egy lapáttal az LK népszerûségére.
Azt meg sajnálom, hogy mások 1 videóból képesek leszûrni, hogy mit fog tartalmazni a játék.
Egyébiránt a játék maga nem változik oly mértékben, mint maga az ember ki idõvel felnõ s más szerepet kell vállalnia az életben.
Kicsit nyitottabban kell járni a világban s akkor majd értelmet nyer egy nyugati kultúrába beültetett ázsiai világkép.

PiszkosFred
Semmi, a kollega keveri a szezont a fazonnal.

"Sokan irkáljátok itt, hogy nem veszi magát komolyan a wow. Mégis megkérdem hányan öltétek nerfeletlenül, hc RAgnát, Spine, Madness kombinációt."

ennek mi koze ahhoz hogy a MoP intro, meg az egesz kiegrol az sut le hogy nem veszi magat komolyan?

Omlás
Ne zavarjon, hogy nagyrészt a legtöbb "öregnek" magával a körítéssel van baja ugyanis van akinek még számít a játékélmény na most ha nem veszi magát komolyan a játék és viccet csinálnak az egészbõl az ember szemében akkor nem sok kedv lesz leülni játszani vele...

;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

tarti19
Sokan irkáljátok itt, hogy nem veszi magát komolyan a wow. Mégis megkérdem hányan öltétek nerfeletlenül, hc RAgnát, Spine, Madness kombinációt?
Ohh wait...! segítek Senki...

Minden más amit most fogtok látni az csak egy másik rétegnek szól, akiknek nincs idejük/vagy nem olyan ügyesek, hogy 1-1 lássák a PVE end tartalmat, netán PVP-ben elérjen valamit.

Azért valljuk be nem az a 3-5K guild viszi a hátán a játékot akik által még némi nerffel meg is hal a legutolsó boss, hanem a "casualok".

Aki már járt a bétában csak 1 LFR raid közelébe is az láthatja, hogy ott nincsenek rózsaszín máz. Nyilván itt mindenki béta raider s panda loremaster, minden repu kifarmolva, összes challange aranyra lezúzva meg pár apróság amit kár is említeni.

Az a legnagyobb probléma, hogy csípõbõl elutasítják az új kiegészítõt, mert panda lesz benne. Megközelítõleg zéró objektivitással egy animációs filmre asszociál, holott az csak maximum kulturális közegben van köszönõviszonyban az új kiegészítõvel.

antgecc
Ez az amitõl mindig a fejemet fogom: karaktered már minden katasztrófát túlélt: leölte ragnarost, nefariant, illidant, a lich kinget, már deathwinget is, egyszerûen a karaktered maga a rettenet, erre kijön az újabb kieg és kezdheted a disznókat és szarvasokat ölni. Hát ez akkora vicc, olyan illúzió romboló, hogy szavakat nem találok.

A star WARs-nak se arról kéne szólnia amirõl az swtor szól, hogy hurrá lvl50 menjél datacront gyûjteni, ha elfáradtál menjél buzibárba ismerkedni.
Ha arról szólna a star WARs amirõl kellene, a rep és imp "WARjáról" egy szavam se lenne (plusz a semmi endgame+fos engine+minden más).
Ha a játékban nem buziság lenne akkor én is dicsõíteném az swtor-t, ha nem lenne ekkora fostenger.
Azért megkapjuk rendesen a teljes wow "experiencet". Remek kis questek. Disznókat kell elkapni, patkányokat írtani, sarat gyûjtögetni, vagy éppen várni a 10 2 percenként spawnoló mobra 30 másik remek legénnyel.

esküszöm amilyen minõségü trailereket összedob a blizzard.. eldobom az agyam.. foglalkozhatnának inkább egy mesefilm elkészítésével, a wow erõltetése helyett.. komolyan, már csak a starcraft miatt blizzard a blizzard..
Na, megnézem mégegyszer ezt a majom írtást, hátha..

De hát vért nem szabad mutatni a játékban!!! De a meleg esküvõ simán benne lehet. 😊)

/kis ferdítés, de ez akkoris így van

wowot is szivesen dicsoite(ne)m, ha nem lenne ekkora fostenger.
tudom, h ez nem az a WARcraft amit en szeretnek, soha nem is lesz, ezert lehetet kicsit zabos ugye

-> ha a trailerben nem buzisag lesz mint a mostaniban, hanem a kovetkezo; ork elkap egy urgabugra pandat es eltori a gerincet, felredobja, elkap meg egyet es letepi a kezet tobol, a harmadikat pedig kettecsapja egy bazi nagy baltaval.
hullahegyek, kardok, fejszek, kurva sok vér, WARcraft, ennyi
dicsoitenem, jatszanek vele eskü!

anti hero