World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
végülis nemis rossz, a totem bajlódás helyett megkaptuk ugyanazt a balancet passzív skillekként. elég jó (support) healer is jelenleg. node majd meglátjuk az end contentben milyen lesz
Felgolos
scroll of resurrection - tudok küldeni ha kell valakinek!

tigeroo
na akkor viharvész néven megtaláltok arathor hordán
Az igaz, hogy egyesével kell lerakni, de helyette viszont lehet mozgatni õket 10 secenként.

tigeroo
tényleg ilyen fos lett? pedig RAF-al most egy sámánt csináltam volna.

mi most az op kaszt? (tudom-tudom, wildorsztíló...)<#idiota>
Ha a ruthless cuccodra ver 40k-t akkor a hiba veled van. Plusz te affin SS-eket gyûjtesz.Az affi egyébként nincs elbaszva pvpbe is jó mert van healje ugyanúgy tud fearelni és mivel a haunton kívül minden dotot instantba felteszel minden dotot ezért egyáltalán nem szar. a dk meg úgyis mindent ver most kivéve resto sámit. A dotok egyébként is tikkelnek 2000reket ruthlessnél rosszab gearbe. ami 800at vagy ilyesmit tickel az a malefic grasp effektje.Szerintem elõbb olvasd el a spellek tooltipjét mielõtt QQznál vagy csak nézz a karaktered felé (ott lebeg 3 rohadt lila bigyusz nehéz õket nem észre venni).

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Na, rávettem magamat, és kirakosgattam a skilleket, és mentem pár kört. Csaka DK-nál, mert a többinél nem volt lelkierõm végigcsinálni a komplett regem/reforge/retököm procedúrát.

Blood: nagyon jó lett. Király vele tankolni, jó lett az AOE, és kellemes a selfheal. Itt ugye nem változott az active mitigation miatt a sílus, mert eleve az volt, és most olyan az érzés, hogy sokkal több eszköz van a kezemben. A Conversion brutál. 4-5K selfhealt ki tudok tolni simán. (igaz, ilyenkor a DPS visszaesik, de ez van)

Frost (PvP) nem lett rosszabb, mondjuk sokkal jobb sem, kb maradt a szintjén. Szerencsére a 2H életképes maradt, ami nem baj. A túlélõképesség megnõtt, az sose' baj, fõleg frost DK-nál A rng faktor még mindig magas, ha jól proccol a rime, meg a killing machine, akkor valami brutális nuke-ot tud tolni, de anélkül sem rosz.

Szóval az összbenyomás nagyon pozitív.

Külön jóság hogy végre hozzáférek minden mounthoz és pethez minden karinál. (mondjuk haver anyázott, aki többszázezer goldot fizetett ki, hogy mindhárom nagyobb karijának meglegyen a Ragnaros madara, de ez van...)

Már csak a Pet Battle System jöhetne végre...
adtam egy eselyt a Destro agnak ... hat mit mondjak, mega-imba, ugy tunik csak az Afflit csesztek el

tigeroo
szeptemberben tényleg nem lesz már sor?
Ugy erted elbasztak. Lehet, hogy PvE-ben uberkiraly a warlock, nem tudom, nem probaltam, de PvP-ben a tulelesi kepessegeit ugy a felere redukaltak.

Egyik ismerosomnek panaszkodni mertem a lokkomrol, erre kioktatott, hogy a Soul shardok helyett most Burning emberst vagy mi a rakot kell gyujtenem .... de ha en egyszer affli lokkot jatszom, megis hogy a rakba gyujtsek Emberseket?

Ertem en, hogy MoP-ban meg rengeteg minden valtozhat, de amig en 5-800-as DoT-okkal szarakodom, addig nem nem erzem farinek, hogy a FrostDK 40k-t raver a Ruthless gearemre.

már ezerszer elmondtam én is ,hogy nem kell trükközni egy ezresért kb.,mert megszívod....😞(

kakaoskalacs
5.0.4 Live

Nekem tetszik az uj talent rendszer
igaz pl a Warlockot eléggé megkopasztották.. mármint spell ügyileg.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Fehercsoki
Pár amerikában élõ magyar biztos amerikai szervereken tolja, de amúgy nem jellemzõ, maximum 1-2 embert találsz nagyon nagy szerencsével.

Sziasztok! Én hülye amerikai wowot vettem meg és állítólag azzal nem tudok európai servereken játszani. Van valami megoldás nem tudjátok? Van valami amerikai realm ahol vannak magyarok?
Erdekes, nekem pont az ellenkezoje tortent, 200 folotti fps ultra settingsen, a gepem meg tulhevult es kikapcsolt...
Sziasztok,ha valakinek kell Scroll Of Resurrection meghívó,vegye fel velem a kapcsolatot. 😊
xfire:ben981
email:[email protected]
LaliK
Látom, már photobucketrõl sem lehet linkelni...(?)
link

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

LaliK

Ilyen csak nálam van? Akármi esik DFben, azt így mutatja. Persze csak vizuális bug 😛

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Zenszkij
jön egy peccs és kijavítják, nagyon remélem mert a shaman így tényleg "más" lett

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hja, és látnád a sámánt...tisztára vanilla lett, a tolbar fele csak totemekbõl áll. Mert micsoda hülyeség az, hogy egy gombnyomásra lent vannak a szükséges totemek..???ááá az úgy nem jó, vissza a kezdetekhez...egyesével rakosgasd, több idõt töltök a totemek megfelelõ használatával minta a tank hp-jával. Jó kis új/régi játék lett ez.
Kiváncsi leszek a végére, mert ez még csak a fele a változásoknak....
Szóval nekem nem bejövõs ez.😞
PiszkosFred
Potyafrag lett a lock? Az szep.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ezt igy most komolyan gondoljak? Hogy konyorognom kell a Soulshardert, mert kulonben nem tudom elloni a Haunt-ot? Azert a Soulshardert, ami a jatek kezdete ota alapbol jar a lokkoknak? Es visszatolteni sem lehet Soul harvesttel, mert azt is elvettek (igaz, passziv lett es csak eletet tolt vissza) Hova tunt a Death coil es a Shadowflame? Es megis ezentul hogy menekuljek el a meelek elol? A DoT-jaim 6-700akat sebeznek PVPben, de a Frost DK azert ramver 15k-t. En ezt nem ertem. Hogy lehet valamit igy elbaszni?

torrente111
kösz az segített

LaliK
Ezeket írták máshol:
"US forumokon írták sokan, hogy drasztikus fps csökkenést tapasztaltak post patch.
Több embernek megoldotta a problémát a következõ:
vidkártya graph driver conrol paneljében restore to default! Wow graphics, restore to default."

"A legtöbben azt írják, hogy a launcherben az Options > Game preferences > Reset all game preferences mûvelet megjavította nekik."

Voltak, akiknek ezek sem segítettek, õk újratelepítették, aztán jó lett.

Addonokat kapcsold ki, vagy updateld, illetve nézd át az optionst, hogy az új patch nem-e állítottvalamit túl magasra.

torrente111
sziasztok.valaki segítsen.mióta bejött a patch nagyon leesett az fps em.szaggat mindenhol.tudja valaki,hogy mi lehet a gond?
kösz

PiszkosFred
Hajjaj, mennyi vicces (vagy WTF) pillanatot is szult ez a "bug" a general es a guild cseteken anno, es talan szul meg ma is 😊

QuippeR
mert altgr=ctrl+alt, és a ctrl+v-t korábbi kódban kezeli le a játék, mint a betûhozzáadást. (tipp)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

LaliK
Hülye kérdés, de nem csak nálam fordul elõ, mégsem hallottam még megoldást rá. Miért van az hogy amikor WoW-ban @-ot akarok írni, bemásolja a vágólapom tartalmát? Igen tudom hogy ALT+num64-el is lehet, de érdekelne hogy az AltGr+V miért nem mûködik.

shaddam
Ez még hagyján, de amikor van ember dögivel, de a városban rejszol. Úgy felhúzol egy karaktert hogy mást nem is látsz

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Zenszkij
Örülj neki, az öszes rare petet, idõszakosan spawnoló mountot beszerezheted. <#idiota>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Prody
Pontosan, lesz populáció :p

PiszkosFred
Legutobb valami nemet nyelvu szellemszerveren jatszott es linkelt populacios adatokat. Gondolom onnan tovabballt, de a kovetkezo allomas sem lett jobb. 😊 Vagy peches, vagy direkt csinalja, de ez mar legyen az o gondja, ha nem hallgat a tanacsokra, am legyen.

skorpio7
Nem vagy te véletlenül egy kicsit mazo? 😊
Ismerek olyan szervert is, ahol éjjel 4-kor is éppen DS-re szerveznek raidet. Ha gondolod ideje átköltöznöd a Draenor-ra ha PvE vagy a Twisting Netherre ha PvP párti vagy (és látom hordás).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ha jól tudom az uj patchben nem csak a bgknél lesz cross-realm ha nem questeles stb kozben is. Igy elvileg a low pop server sem lehet gond.
Cross-Realm Zone

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

PiszkosFred
Rossz serveren vagy meg mindig, nem keso valtani.

MMO feeling megvan..

skorpio7
-g kicsit késõ van már.

skorpio7
A szerveren mind a maggyarok mind a játékosok száma közel egyforma a 2 oldalon. Bármelyiket választod, szerintem nem fogsz csalódni. Amúgy a magyarok mellett a svéd játákosok alkotják a másik nagy közösséget a szerveren.

Az 576-nál újra lehet rendelni Panda CE-t!
Ragnaroson hol van több magyar? Ally vagy horda? vagy vegyes?
LaliK
Azzal is spórolok pár órát, köszi 😛

játszhatsz, csak a profok nem fognak 100 fölé menni (ill. archeologyt nem fogod tudni felvenni triallal)
LaliK
Ha starter editionnal elérem a level 20-at, akkor aztán még játszhatok (persze úgy hogy maradok level 20), vagy már be sem enged amíg nem "teljes" az accom? Szerdán érkezik a pack, Battle Chest+LK+Cata azt addig húznék proffot, vagy valamit ha lehet 😄

Prody
Jah... most olvasom, f*szom 😄 Pedig holnap jó lett volna.

Fehercsoki
Ja USA-ban, de itt csak 29-én azaz szerdán mivel akkor van patch nap.

tarti19
Nem kell izgulni, mert az 5.0.4-es patch már magában foglalja az egész Mop-ot is...

Prody
A honlap azt írja, hogy 28-án, tehát holnap. Most akkor mivan?

Ok, ezt nem tudtam. Csak kicsit furcsálltam, hogy az elmúlt 3-4 hónapban nem játszottam, viszont csak 1,2GB-t töltött le a Downloader. Majd szerdán kiderül. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

skorpio7
Elvileg amikor elindítod a wow-ot (kb 2 hete már) a blizzard downloader is elindul(t) a háttérben és letöltötte a patch-et. A legtöbbünknél már így van és a héten szerdán élesítik. Max adig kell várnod.