World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi most az op kaszt? (tudom-tudom, wildorsztíló...)<#idiota>#idiota>
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Blood: nagyon jó lett. Király vele tankolni, jó lett az AOE, és kellemes a selfheal. Itt ugye nem változott az active mitigation miatt a sílus, mert eleve az volt, és most olyan az érzés, hogy sokkal több eszköz van a kezemben. A Conversion brutál. 4-5K selfhealt ki tudok tolni simán. (igaz, ilyenkor a DPS visszaesik, de ez van)
Frost (PvP) nem lett rosszabb, mondjuk sokkal jobb sem, kb maradt a szintjén. Szerencsére a 2H életképes maradt, ami nem baj. A túlélõképesség megnõtt, az sose' baj, fõleg frost DK-nál A rng faktor még mindig magas, ha jól proccol a rime, meg a killing machine, akkor valami brutális nuke-ot tud tolni, de anélkül sem rosz.
Szóval az összbenyomás nagyon pozitív.
Külön jóság hogy végre hozzáférek minden mounthoz és pethez minden karinál. (mondjuk haver anyázott, aki többszázezer goldot fizetett ki, hogy mindhárom nagyobb karijának meglegyen a Ragnaros madara, de ez van...)
Már csak a Pet Battle System jöhetne végre...
Egyik ismerosomnek panaszkodni mertem a lokkomrol, erre kioktatott, hogy a Soul shardok helyett most Burning emberst vagy mi a rakot kell gyujtenem .... de ha en egyszer affli lokkot jatszom, megis hogy a rakba gyujtsek Emberseket?
Ertem en, hogy MoP-ban meg rengeteg minden valtozhat, de amig en 5-800-as DoT-okkal szarakodom, addig nem nem erzem farinek, hogy a FrostDK 40k-t raver a Ruthless gearemre.
Nekem tetszik az uj talent rendszer
igaz pl a Warlockot eléggé megkopasztották.. mármint spell ügyileg.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
xfire:ben981
email:[email protected]
link
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Ilyen csak nálam van? Akármi esik DFben, azt így mutatja. Persze csak vizuális bug 😛
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kiváncsi leszek a végére, mert ez még csak a fele a változásoknak....
Szóval nekem nem bejövõs ez.😞
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"US forumokon írták sokan, hogy drasztikus fps csökkenést tapasztaltak post patch.
Több embernek megoldotta a problémát a következõ:
vidkártya graph driver conrol paneljében restore to default! Wow graphics, restore to default."
"A legtöbben azt írják, hogy a launcherben az Options > Game preferences > Reset all game preferences mûvelet megjavította nekik."
Voltak, akiknek ezek sem segítettek, õk újratelepítették, aztán jó lett.
kösz
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ismerek olyan szervert is, ahol éjjel 4-kor is éppen DS-re szerveznek raidet. Ha gondolod ideje átköltöznöd a Draenor-ra ha PvE vagy a Twisting Netherre ha PvP párti vagy (és látom hordás).
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Cross-Realm Zone
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
MMO feeling megvan..
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10