World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Full raidbuffban voltam nefi elott =) de akkoris kurvajo erzes a 8k hp 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bloodpanther.. Molokay szerintem nem ellenségeskedésként mondta ezt, biztos vagyok benne, bár ezt ö tudja jobban az biztos. Amugy bir titeket a csapat 😊

.:Lorog lvl60 shaman-Bloodscalp:.

TVelvet
deadman !!! váá te holvagy? micsinalsz? másik szerver? wtf? ujari? he?😄
np, rájöttem nagy nehezen, hogy nekem jött 😄
szerencsére engem elkerültek eddig az ilyen emberkék, bár nem idtam rá okot soha, hogy szórakozzanak. MEg amúgy hülye vagy a PvP-hez a holy priesttel. Shadowal nem volt gondom, de ehhez sajnos nem értek. 😛
Rendben.

WoW még mindig :P

Davidus
sír hogy régi verzió de simán lehet használni

V9ykn8_TZL0

Spenser
Igen erre gondoltam köszi!

Na közben rájöttem, hogy a Damage Meters-re gondoltam, de az már elavult (legalábbis ami a cursegamingen van). De azért télleg köszi.

Ezt a rohadt válasz funkciót sose találom el mindig másnak cimzem 😊
Lacika 79-nek szólt
Nos ürölök hogy hogy nem tovább szitani szeretnéd a vitát úgyhogy itt mégegyszer elnézést kérek a történtekrét, ha mégegyszer elõfordulna nekem irjatok itt a fórumon vagy bárhol, mivel nyomatékosan el lett mondva mindenkinek hogy ilyet NEM csinálunk köv alkalomnál automatikusan elbucsuzunk az illetõtõl. Még annyit az illetõtõl hogy friss játékos, annyit tudott ugyebár hogy PVP szerverre jött és nem nagyon járatos az ilyen ki nem mondott szabályokban. De elfogadta a kritikát és nemhinném hogy gond lesz vele.
Thx a megértést
QuippeR
errõl van szó szerintem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Spenser
Skacok valaki régen be likellt ide egy oldalt ahol meg lehet nézni az adott Kaszthoz való legjobb felszereléseket.

Valaki be tudná linkelni az oldalt plz..

Davidus
azis úgy kezdõdött hogy a rugók szurkáltak... aztán megjelent az egész guild😄

V9ykn8_TZL0

40 vs 40 teljesen más, ezt beláthatod. de hogy egy sunyi rugó szurkálja le a healereket, az picit idegesítõ. Ha odaáll a másik frakció 40 tagja, és úgy megy a móka, az fun, de ez sztem nem.
Blood: írtam, hogy tisztelet a kivételnek, nem kell egybõl besértõdni. Vérpistikék mindenhol vannak, most éppen nálatok mutatkozott be az egyik. 😛
Davidus
BS teljesen elpunnyadt😛 Régen azuregosnál mentek a 40v40 pvp-k most meg mindenki felháborodik ha valaki be mer támadni egy guildet raidbossolás közben.

V9ykn8_TZL0

Molokay téged és a csapatod eddig ellenfélnek vettünk és nem ellenségnek, nem nagyon értem ezt a nagyon frenkizõ "eddig is alap gyilok" dumát. gondolom igy szeretnél a tinik bálványa lenni. AB-n evidens hogy öljük egymást és azért se mondok semmit hogy a farmoló helyeken gyüjtöd a CP-t de akkor legalább ne birálgass hanem hallgass. Remélem a többiek a capatban nem osztják a véleményed, szar lenne ha nem maradna ellenfél akit tisztelhetünk valamilyen szinten. elõzõ hozzászólásomhoz még annyi, hogy nem rohanok a fórumra elátkozni egy guildot ha az egyik tagja szemétkedik velem. A guildünk 90%-a felnõtt értelmes és tisztában van az etikai szabályokkal, de ha elkezdik ok nélkül "geciek" (lol) nek nevezni õket esetleg azok is lesznek.
Köszi

Jóreggelt jó szurkolást.
Köszönjük az érdemi "geciek" hozzászólást a klán értelmes és normálisan játszó része nevében. Az nyitogassa a száját akinek a guildjében még soha senki nem követett el szemét dolgot. Annyi a különbség, hogy mikor nállunk a rugó eldicsekedett a hõstettével guild cseten, kegyetlenül le lett baszva, még AB-t is felfüggesztettük olyan balhé volt. Más klánoknál hiába irkálsz a leadernek hogy hülye az embere, kiröhögnek. Nem lehet valamit megtiltani amire még nem volt példa, csak igy utólag. Nem érdekel ki akar ezért majd megbüntetni, állunk elébe, de akkor sem fog elõfrodulni ami tegnap. És csak azért nem leszünk állatok mert mások azok velünk szemben.
Az érintett sárkányölõktõl próbáltam azonnal enlnézést kérni de nem figyeltek IRC-n. sajnos divat egy hülyeségért egész guildeket leirni, ha jólesik tegyétek ezt.
McHaals
thx

Máté:
Combat Sentry Gizmo

MadWolf#11626

Melyik az az addon, amelyik egy kis ablakban jelzi, hogy ki mekkora dmg-et vitt be?

megy

McHaals
mindegy, amúgy eddig is ez volt, szóval ezután is megtámad a horda 90%a 😊

MadWolf#11626

jaja, magyar mondat, csak kicsit másképpen.
akinek nem inge, az meg nem veszi magára, de ugye boss kill közben hátbaszúrni valakit csak 1 dolgot vonhat maga után, szopatni fogják az egész guildot.
<#eljen><#taps><#worship>
Jó kis videó 😊

AZ én kártyám Visa szal nekem 3 jegyü..
a mastercard asszem a 4 jegyü..de mondom nem azzal van baj , az adatokat 10000000000% hogy jol adom meg!!!és 2 kártyán nem baszhatok el valamit..pláne hogy 1 évig tökéletesen münködött..

Már igyis lemaradtam 15 raidröl amit a group-om csinált😞(

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

McHaals
valaki nyomjon már ide egy sort, ha megy a BS, addig másik szerveren játszok.
thx

MadWolf#11626

McHaals
énis elkezdhetném sorolni azokat a klánokat, akiknek a tagjai esetleg hullakempeltek, gankeltek, köpködtek vagy akármilyen más módon felbosszantottak.
parasztok voltak, vannak, és lesznek is mindig.
ennyi

MadWolf#11626

McHaals
"geciek egy banda"
ez egy magyar mondat lett volna?
nem vagyok geci amúgy
hogy is szokták mondani? pve szerver a barátod?
na mind1, csak azért szóltam hozzá, hogy ne az egész guildet szidjátok azért, mert néhány kisgyereknek nem lehet megmagyarázni az alap illemszabályokat.
pedig próbálkozunk...

MadWolf#11626

Az ellenörzõ kód nem négyjegyû?

Thx ez építõ jellegû volt. 😊

\" örökké nem eshet.... \"

Meggymag
Van egy addon aminek a neve GuildAds. Kb 3 napja szépen egyessével kezdtek fagyni az emberkéing a guildben játék közben mire rájöttünk, hogy nem wow vírus meg ilyenek csak ez az addon hülyült meg teljesen és akasztja ki a gépet. Ha neked fentvan akkor ez a probléma tutkó ha nincs akkor énis passzolom a kérdést. Remélem segítettem!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Hatt
lol<#zavart2>

Elastic An-usZ Boys

attiGT
Mi a fasz van az US accounttal? Belépek, és csak tölt...(Retrieving Character List). Majd cancel-t nyomok, és behotta, hogy válasszak, United States VAGY Oceanic ------>>(LOOOOL). És nem hozza be a karaktereket. FUCKING! Én öngyilkos leszek ha eltûnnek a karakterjeim. !!!

hurrá....leálltak a szerverek......

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

McHaals
na, megállt a BS, pont mikor indultam volna instába

MadWolf#11626

Grat😊) Lehet áttalentelni😊

Triathlon for life

Mar nem azert, de a kutyat nem erdekli az uj faj, a main karimnak lesz hova fejlodeni igy is, ha kijonnek az uj dolgok. Radasul jovo nyar korul, ki tudja mi lesz meg addig...

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

LOL, ha kb 2 sec megtalalni egy helyet az egermutatoval, tovabb tartana beiirni a koordinatakat...

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

gothic1
Próbáld meg, hogy leveszed az add-onokat (mod) és nézd meg, hogy akkor fagy-e a géped.

Skacok!

Nem vágja vki, hogy melyik az az addon amivel kapáspól lehet a térképen keresni coordináta alapján? Csak beírom a kívánt coordinátát a map-on és már oda is uggrik a keresõ. Csak mert kezdem únni, hogy keresgélni kell.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Aquli
nah elsõ karim:

PWND! 😄DD

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

össze lehet hozni, csak 1 pár poti és buff kell hozzá
Mi is besegítünk, geciek egy banda.
Fura módon Cruentus-sal soha nem volt bajunk, õk tudnak normálisan játszani. Mindíg elfértünk egymás mellett, legyen az BRM, vagy Tyr's Hand.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VGQ !!! Te kis görcs hát még élsz? 😄

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Lenne egy baromi érdekes kérdésem..

USben játszok/játszottam dec 20ig..
Gondoltam tartok egy kis szünetet január elejéig ugyhogy kivettem a kártyámat a subscriebe-böl..
a poén az ,hogy nemtom visszairni lassan 7 napja(hiába elvonási tüneteim voltak..)!!!
A hülye 3 számos koddal van valami baja,és sehogysem akarja elfogadni, pedig baromira jol adok meg mindent neki..a poén hogy ma megprobáltam a barátnöm kártyáját és az övét sem fogadta el ugyanazzal a hibával..

Valakinek esetleg van valami 5lete mi lehet a baja??Nem szeretnék rácseszni ilyen hülyeség miatt😞(

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Gyikok gyerünk joinolni wsg-be, hol van ilyenkor bloodpanther meg skroly...meg a többiek😞
Alap you are combat és hunstars alap gyilok😊Mondjuk a többi allis clan is , de ebben az esetben mostmár legalább lehet mire fogni😊
raziel.
van ilyen majd hozzászoktok

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Tatyla
a leg szarfosabb magyar ally klán a You are combat...
ma egy egy outdoor sárkánynál egy majd mégegy rugojuk folyamatosan leölte a healereinket...
grat nekik és vadászni fogunk rájuk...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA