World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
.:Lorog lvl60 shaman-Bloodscalp:.
szerencsére engem elkerültek eddig az ilyen emberkék, bár nem idtam rá okot soha, hogy szórakozzanak. MEg amúgy hülye vagy a PvP-hez a holy priesttel. Shadowal nem volt gondom, de ehhez sajnos nem értek. 😛
WoW még mindig :P
Lacika 79-nek szólt
Thx a megértést
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Valaki be tudná linkelni az oldalt plz..
V9ykn8_TZL0
Köszönjük az érdemi "geciek" hozzászólást a klán értelmes és normálisan játszó része nevében. Az nyitogassa a száját akinek a guildjében még soha senki nem követett el szemét dolgot. Annyi a különbség, hogy mikor nállunk a rugó eldicsekedett a hõstettével guild cseten, kegyetlenül le lett baszva, még AB-t is felfüggesztettük olyan balhé volt. Más klánoknál hiába irkálsz a leadernek hogy hülye az embere, kiröhögnek. Nem lehet valamit megtiltani amire még nem volt példa, csak igy utólag. Nem érdekel ki akar ezért majd megbüntetni, állunk elébe, de akkor sem fog elõfrodulni ami tegnap. És csak azért nem leszünk állatok mert mások azok velünk szemben.
Az érintett sárkányölõktõl próbáltam azonnal enlnézést kérni de nem figyeltek IRC-n. sajnos divat egy hülyeségért egész guildeket leirni, ha jólesik tegyétek ezt.
akinek nem inge, az meg nem veszi magára, de ugye boss kill közben hátbaszúrni valakit csak 1 dolgot vonhat maga után, szopatni fogják az egész guildot.
Jó kis videó 😊
a mastercard asszem a 4 jegyü..de mondom nem azzal van baj , az adatokat 10000000000% hogy jol adom meg!!!és 2 kártyán nem baszhatok el valamit..pláne hogy 1 évig tökéletesen münködött..
Már igyis lemaradtam 15 raidröl amit a group-om csinált😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
thx
MadWolf#11626
parasztok voltak, vannak, és lesznek is mindig.
ennyi
MadWolf#11626
ez egy magyar mondat lett volna?
nem vagyok geci amúgy
hogy is szokták mondani? pve szerver a barátod?
na mind1, csak azért szóltam hozzá, hogy ne az egész guildet szidjátok azért, mert néhány kisgyereknek nem lehet megmagyarázni az alap illemszabályokat.
pedig próbálkozunk...
MadWolf#11626
\" örökké nem eshet.... \"
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Triathlon for life
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
Nem vágja vki, hogy melyik az az addon amivel kapáspól lehet a térképen keresni coordináta alapján? Csak beírom a kívánt coordinátát a map-on és már oda is uggrik a keresõ. Csak mert kezdem únni, hogy keresgélni kell.
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
PWND! 😄DD
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Fura módon Cruentus-sal soha nem volt bajunk, õk tudnak normálisan játszani. Mindíg elfértünk egymás mellett, legyen az BRM, vagy Tyr's Hand.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
USben játszok/játszottam dec 20ig..
Gondoltam tartok egy kis szünetet január elejéig ugyhogy kivettem a kártyámat a subscriebe-böl..
a poén az ,hogy nemtom visszairni lassan 7 napja(hiába elvonási tüneteim voltak..)!!!
A hülye 3 számos koddal van valami baja,és sehogysem akarja elfogadni, pedig baromira jol adok meg mindent neki..a poén hogy ma megprobáltam a barátnöm kártyáját és az övét sem fogadta el ugyanazzal a hibával..
Valakinek esetleg van valami 5lete mi lehet a baja??Nem szeretnék rácseszni ilyen hülyeség miatt😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)