World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz király, és még mindig szebb mint egy ork vagy troll nõ, és komolyabban vehetõ mint egy tauren nõ😄
na de milyen lesz ebbõl a nõ?😄
๏̯͡๏﴿
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
...elképzelni az allynál.. <#idiota>#idiota>
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ha olyan servert keresel ahol sok a magyar, akkor Arathor. Szerintem...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
csak szar volt a drop 😊 hunter levél, druida vallas, meg fire res cloak
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lenne egy óriási nagy sürgõs kérdésem!
Sunken ben hol lehet felmenni allra az emeletre ahol ki lehet nyitni a kigyókat hogy ki lehessen nyitni a halkar oltárt?
elõre is thx
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
IFben mászkálok bizzniszelek és akkor egy lvl 13 dwarf hunter beinvitál groupba,mondom biztos segítsged akat vagy vmi.erre azt mondja nekem hogy irjam be hogy /split 40000!!!! én meg egy qrva núúb vagyok és beírtam mert nem tuttam hogy ez milyen parancs erre megshareltem vele 2g-t. na már most a poén az az hogy ha megkér rá adtam volna neki pénz. mondtam neki hogy kurva vicces meg minden de mostmár adja vissza a lét hát baszott rá ahogy számítottam.na már most engem nem a pénz érdekel mert 2g az nem sok ídõ 31es szinten de a büszkeségemet nagyon basztatja és azt kérdeném hogy ez a priestes mind control cuccal télleg lehet-e olyan csinalni hogy duelbe megnyitom tradet és elcsórom a pénzét? mert van egy jó priest ismerõsöm és akkor már megszopatom a kis gecit. vagy lehet valamit tenni ez ellne??? reportolni nem akarom mert akkora fasz nem vagyok meg egyébként is csak jot röhögnének rajtam hogy noob voltam ami valamilyen szinten igaz is. lehet hogy elõször vicces,de akkor is ez egy kurva nagy bunkóság. szal nem tud valaki vmi móccert? köcc elõre is
mellesleg tudjatok róla ha Unholy Syndicatest lát akkor egy magyarral van dolga...
és plz terjesszétek a guildba az igét...
aztán mnetünk mendgéltünk egy ujj kiraidelhetõ helyre átmentünk TM-be ott belebotlottunk egy 55+ ally raidbe akkora pvp alakult ki hogy csak ugy laggoltam de keményen elkentünk az allyk száját.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
2. dzsásztin koncertet ad
3. dzsásztint visszatapsolta a közönség, ráadás
4. outro
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2: in medias res, enumerácio
3: fölényes ironikus humor
4: befejezés
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
2. mondat: in medias res.
3. mondat: epilogus.
4. mondat: Gratulalok!
..de egy frissen erettsegizett emberke biztosan jobban elemezne
Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)
Valamint a Hungarian Darkslayers (remélem jól írtam) klánnak gratulálok a folyamatos és rendszeres low lvl karakterek lemészárlásáért. Ha valaki tudni akarja hogyan kell 28-as karaktert 3db 60-assal hátulról mobozás közben lehentelni, keresse meg õket bátran. Gratulálok!
Azok segítségét kérném akik SCT modot használnak. A gondom vele hogy szeptember óta a 3. (mindig az új) változat van fent, és én még SOSEM láttam Critical / Spell Critical szövegeket, mint az számos PvP videón megjelenik. A Sticky Crits opció se be se kikapcsolva nem megy. Mit tehetnék? (Mage és hunterrõl van szó)
Elõre is köszi
van számomra 1 kis rejtély amiben a segítségeteket szeretném kérni,
tehát, zul'grurub-ban lehet olyan questet csináli amiért kapsz egy epic armort, elvileg minden kasztnak megvan a neki megfelelõ/de lehet már itt tévedek😊/ szal a lényeg az az h a mage-emmel nem találom ezt a q-t a troll szigeten, vagy csak nem vettem észre melyik az/2 van meg/. esetleg ha valaki ismeri a q nevét az sokat segítene.
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Elastic An-usZ Boys
(esetleg az is lehet, hogy valaki elõszilvesztert tartott, és esetleg túl sok szeszes ital elfogyasztása után próbált ily módon elégtételt venni a guildeteken valamilyen gyermekkori elfojtott sérelem miatt.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Na jó nem igaz, már át is talenteltem. ^^
holy/disc 24/26
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ha jól emlékszem tegnap estefelé az eggyik emberetek Ironforge-ban kiabálta hogy a Crusadersesek ninjalooterek. Érdekelne hogy miért kapjuk ezt a megitélést.
Engem kissé zavar a dolog mert 1 olyan embert se ismerek a csapatban akik valaha is ninjáztak volna.
Választ elörre is köszi.
Elastic An-usZ Boys
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nincs meg vkinek véletlenül?
WoW még mindig :P
.:Lorog lvl60 shaman-Bloodscalp:.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473