World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gogo27
Ezt mar be kene default-bol tenni minden oldalra, vagy alcimkent 😊

Jatek kb. 10e Ft(ez magaba foglal 1 havi elofizetest)
+havonta kb 3.500 Ft

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

hali all
valaki el tudná mondani hogy mennyibe kerül a játék és hogy mennyit kell érte fizetni havonta?
elöre is köszönöm

Devil... Leszedtem a Combat Gizmo Sentryt, mert megtetszett nálad. Arra gondoltam, hogy jó dolog az hogy egy instában a sok mob közül azt tudom ütni, aki engem támad, ezért milyen jó, hogy felsorolja nekem hogy melyik mennyit ütött belém, satöbbi. Viszont az elsõ tapasztalatok szerint nem tudok célpontot kijelölni a segítségével, akkor viszont nem igazán használható... hiába kattintgatok bõszen az ikonokra, nem jelöli ki célpontnak... bár azt sem állítanám hogy nem csinál semmit, mert néha leveszi a targetet az épp aktuális mobról majd visszateszi rá a kattintás hatására, néha meg másikra teszi... kicsit rapszodikusnak tûnik nekem... mik a tapasztalataid vele?

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

TLD Robi
tényleg lehet,hogy benevezünk😊

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

s0n1c
azért nem ugyanaz a kettõ (van neked is lehetõséged healre pl. potion, bandage 😊 nade nem arról volt szó, hanem arról, hogy ha warrior elsõ a killing blow listán, az nem a tudást tükrözi, pont. (még healer nélkül is nézd meg crassust 😊
Sugam
omgwtfpwnzorpffroflmao!n3rf

Sugam
omgwtfpwnzorpffroflmao!n3rf

Nerf?

The Garrett

<#vigyor3><#buck>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

lol ezzel simán indulhatnátok a filmkészítõ versenyen 😄

Neked maci formád meg skilled van hogy healezd magad nekem nagy dps-em meg healerem.Sztem ezt kár tovább ragozni.Ha egy warriort nincs aki életben tartson akkor olyan mintha ott sem lenne.
TLD Robi
Itt van egy kis video a guildunkról:
Order of Watchers

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Freecee
Gyari hibas a baratunk, van ilyen <#zavart2>

Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)

Davidus
reapir.exe
ha tuningolt a géped vedd vissza
teszteld le a ramot

V9ykn8_TZL0

koosadam
??? senki ???

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

[Walaki]D`Lair
Safranek iz gay!!!! kinyírt a penpõek!!!!!!!!!!!!444444444

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sound
/y D A P YU VB

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

SinClaiR
Ezaz, fényezz még minket, megérdemeljük 😄 (mondjuk én nem, mivel nem pvp zek, corporal a rangom) 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

s0n1c
"ha van kedvem játszani nem csak a cp-t farmolni akkor álltalában én vagyok az elsõ killing blowban"

healerekkel a hátad mögött azért ez nem egy nagy feladat...
Davidus
így lenne fair meg logikus😊

V9ykn8_TZL0

igazábol nem lényeg, csak jó értzés😊
De ugyis mindig a hunterek meg a warik leszek a legjobbak benne😊kivéve av-n mert az a magek játszótere😊
Nem igazan vagom: Miert olyan jo ha az en lovesemmel hal meg egy ellen, azaz miert a killing blow alapjan rangsorolja a jatekosokat bg-n? Lehetne mondjuk osztott dmg/heal alapjan is.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Thalrog
ha egy játékon így felhúzod magad akkor már rég rossz... 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

Na látom egy ujabb Bg-vesztes, nem baj malyd meggyógyulsz, amugy nekem van rendes életem is csak olyankor kicsit más játszik a karimmal.Amugy meg arra hogy nem csinálok semmit, ha van kedvem játszani nem csak a cp-t farmolni akkor álltalában én vagyok az elsõ killing blowban.És különben sem akarok senkinek semmit bizonyítani fõleg nem egy ilyen senkiházi noobnak.Legközelebbi kedves hozzászolásod elõtt kérdezd meg magatól hogy egyrészt mit tudsz te rólam vagy akármelyikünkröl , aztán gondolkozz azon hogy mi közöd van hozzá(még ha igy is lenne),amugy meg ird oda a karid nevét ,hátha abbol kiderül miért fáj ez neked ennyire.
QuippeR
raptor nagyokat üt, nem érdemes életben tartani, mert a healereknek plusz manába kerül az OT gyógyítása

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Aquli
A figyelést azt vágjuk, CTRA is van mindenkinek, csak abba nem voltunk biztosak, hogy melyiket kell ölni elõször. Majd mondom nekik, hogy próbáljuk meg egyszer a raptort elõrevenni.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

TDC Geronimo
Egyszerû betû-szám kombináció. Mi is csináltunk ilyet

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

az nem eleg hogy L O L attol odaat nem az lesz hogy L O L 😊 kerj meg valami ellentetes frakcio havvert hogy talalkozzatok valahole s bogarasszatok ki hogy melyik beture mi jon at a masik oldalt es kozben ircen vagy ventrin dumaljatok😊

pl ha hordaskent allynak L O L t akarsz irni akkor azt kell beirni orcishul hogy: O G O 😊 amuggy ugye a "y o u lo se" resznel pl a lo az az uden lo bol jon ami annyit tesz hogy help me vagy heal me tehat ha allykent "me" t irsz akkor az odaat "lo" lesz.

<#wave>

Botond
Külön a nagybetûket nem fordítja át random marhaságra.

Beírod L O L akkor azt egy ally is el tudja olvasni. :-) Beírod lol,akkor is tudjuk,mert kiírja,hogy kek :-D
Chrystopher
Vissza se jöjjön 😄

Egyébként megoldottam.
Csökkentett módban kell indítani a windows-t, és ott felpatchelni. 😉<#hawaii>

Count Adyn
Akkor a support kasztokat nevezzük haszonállatnak😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

koosadam
Sziasztok!
Nem tudom miért, de 3 napja ha fellépek a WoW-ra kb 10sec-ig maradok fenn, mert után lefagyok és csak resettel lehet megoldani, mert se az Alt+F4-re, se a Ctr+Alt+Del-re nem érzékel semmit. Teganp elõtt voltam életemben elõször MC-ben és nagyon betett neki, elég rosszul viseltem a dolgot, hogy ilyen az egész. Nem tudjátok, hogy mit lehtne tenni? Vírusom nincs meg semmi😞

PLS HELP, mert 3napja csak alig-alig tudtam még játszani 😞((

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Esetleg valaki nemtudja hogy ezt hogyafaszomba.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Frankie
szeretem a haszonállatokat na 😄

TDC Geronimo
Huma dance ftw 😄

Lacc
Hát nem mindenki akar Riskával játszani 😄
Frankie
"amelyik a groteszk hordában talált magára"

Ezt nem értem 😊
Csak a homo feeling alli az igaz út? 😄D

TDC Geronimo
Ez a sorsunk ;P

Martin576
Kérném a T. kompániát, ne kezdjetek el flémelni. <#ejnye1>

Egesz jo, de meg gyakorolnod kell, ifju padawanom.
A "Valo eletben elerni semmit nem tudo es nem is akaro, akaratgyenge, ezert egy virtualis vilagba menekulo emberek, ahol eleg sok ido befektetesevel sokkal konnyebb elerni dolgokat" resz kimaradt.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Botond
Bízok benne,hogy csak simán unatkozik és flémelni akar,mert ez még nekem is vad volt. :-D
PiszkosFred
"egyszerû kockák, kiknek nincs családjuk , sem életcéljuk"

Mivagyte? Népmûvelõ? Miért fáj az neked, hogy ki hogy él és mit csinál? Ennél szánalmasabb az, amikor azért hülyéznek le valakit, mert havonta fizet a játékért. Miért fáj a magadfajta embereknek ez, és miért foglalkoztok ennyire a mások életével? Egyáltalán mi közöd van neked ehhez? És annál nagyobb önámítás a világon nincs, mint a "való élet" kontra wow téma felhozása. Ugyankérlek, ekkora öngólt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
Csernus Imihez majd látogass el😄

V9ykn8_TZL0

ROTFL😄DD nezzel mar magadba srac😄 mondjuk nemely resze igaz, de azert hat ez...ize...😄

RangeR
Na ezek az igazi "szar emberek". Csak figyeljétek a testtartást4 Aki ilyen karikat választ és élvezettel irányítja, egy köpedék. Groph, vagy hogy a f...szba hívják, meg molokay, egy nulla, molokay warriortól egyetlen bg-n sem láttam semmi extrát, meg a senkiházi rugótól sem, gromptól, vagy hogy f...ba hívják, egyszerû kockák, kiknek nincs családjuk , sem életcéljuk és magam pvp rankot tudnak elérni a semmittevõ óráik száma miatt. Ezek miatt a senkiháziak miatt hagyom anna WOW-ot ezennel. A soha viszont nem látásra egyikkel sem, fõleg amelyik a groteszk hordában talált magára, fõleg nem a való életben!

Tyler Durden
Corrosive acid + Incinerate. Ha nincs time lapse, akkor nem ellenfél <#hehe>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

PiszkosFred
Elõbb a raptor, full dmg, hamar megvan. Ha a boss benyögi vki nevét hogy figyeli, akkor sürgõsen hagyjon abba mindent, amíg a debuff el nem múlik - 5-10sec kb. Sajnos a mindenben a healtõl kezdve minden bennevan. Használjatok CTRaidAssistot, szól az majd mindenkinek hogy kire figyel a fõnök. Lehetõleg ne haljatok meg sokszor, mert minél több a ressurect a szellemek által, annál erõsebb lesz. Szép hosszú kis harc, semmi extra nincs vele.

Hunterek álljanak fel a bejárat és a torony között levõ kis "kert" szélére, és onnen lõjenek. Ha úgyanis rájukszalad mandokir, akkor körbe fog menni, van idõ bõven egy feign deathre. De ha az resist - amire van esély ;] - akkor onnan gyors leugorva még midnig hamarabb odaérsz a tank mellé, mert a lordnak megint körbe kell mennie...

Könnyû boss, csak próbálgassátok aztán a végén rutinból megy majd félkézzel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"