World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
na megy

Gyors segítség kellene!!!!

Olyan PvP-s szervert keresek, ahol nagyjából kiegyenlített a horda, és ally oldal, az AH sem kong az ürességtõl, és sok magyar játszik rajta... Köszönöm a segítséget!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

The Garrett
win reinstall.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

I.C.ram
és? Vannak semleges emberek, gnomeok, törpék is a világban. Simán elfértek volna a horda oldalon a goblinkák. Kitaláltak volna hozzá valami sztorit, hogy egy kis falu horda oldalra állt, miután részeg törpék megerõszakolták a falu nõstényeit, vagy mittomén 😛
salazar
Blodsalp down.......

dehogynem! nézzük a szép tüzijátékot meg ilyenek..
csak mondjuk ha arathor nem állna :\

hun csatira nem is érdemes írni
Chrystopher
Blizzard! !!! <#boxer><#mf3><#mf3><#mf1><#idiota>

bence45
Illetve eltûnt jópár szerver, miért szedték ki õket? dunemaulon semmi probléma nem volt, lehet mennek szilveszterezni, és nem akarják egésznap nézni nincs-e vmi baj a szerverekkel, ugyhogy kivették õket 😄

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

skorpio7
Na sikerült visszalépnem de minek... hun csatira nem lehetett írni, ütött egy láthatatlan mob, de semmi sérülés... szóval még mindíg vmi gáz van a szerverrel.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

bence45
Ugylátom csak a Dunemaul-t érintette a dolog, eltûnt a szerver :S

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

bence45
Mivan már megint? DC-zett és most nem akar visszalépni.

Chrystopher
és a wow.exe-vel indítani.

Chrystopher
Hmm..
Raktál fel valami plugint?
Pl cosmos?
Mert nekem az cseszte el.. Lefuttattam repairt, és megy, és 2 exe lesz a mappban. Launch.exe, és wow.exe. Launch.exe, akkor nekem is ilyen criticalt ad!

Próbáld ujratenni.
Sokszor segít!

Chrystopher
A Blizzard új év alkalmából baxik megcsinálni az Arathor loginját. Egyébként próbáltam poénból a Bloodscalp PVP-t, az is megvan dögölve! <#mf3><#violent>

Chrystopher
A játék mappájában van 1 Reapir nevü program. (Valahol így: X:\Program Files\World of Warcraft\Repair.exe
Azt futtassd le. Majd utána próbáld kézzel elindítani a játék mappájából 1 wow.exe ikont. Így sztm. menni fog! <#hawaii><#wink>

Martin576
A Blizzard fantasztikus újévi ajándéka a kedves hûséges elõfizetõknek: login szerver kampó.

MarkBlade
Vagy mégsem..
MarkBlade
Megy a BS!
Green Dragon
Végre egyedüli hunterként voltam Baronban erre tessék...

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

ehh, akkor tolom a rugómat TN-en 😛
skorpio7
Áll az Arathor is kb. 10 perce egy world lag-ba, inkább kijöttem fórumozni amíg elmúlik.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

MarkBlade
Hát akkor pasz.. Akkor ez a BS szindróma.. 😊
Green Dragon
Nektek is szarakodik a Bloodscalp?

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

The Garrett
van olyan realm amire be lehet lepni, szal más lesz a baj 😞

fakk már csak3 oram van itthon 😛 gondoltam most 3 napra kijatszom magam, erre nem 😄

MarkBlade
Szerintem most rakják be az újévi dolgokat..
Boldog újévet mindenkinek! 😊
KhanCommander
Épp a gyõztes csata után csatlakoztam újra a Warsonghoz és beléptem volna de meghalt az egész a töltõképernyõnél, nyomtam egy wow restartot és már be se tudok lépni. Sunstrider realm...

Veni Vidi Vici

McHaals
áll az egész szerver, ne aggódj, belogolva sem lehet csinálni semmit

MadWolf#11626

mi a büdös isten van már megint? karakter listánál megáll az egész kibaszott szarság. az ember buli elõtt még farmolgatna picit, erre baszik menni<#mf3><#boxer><#falbav>
Lacc
Anno volt valami olyasmi is, hogy vagy 20 lvl1-es gnome warriorral betámadták Hoggert 😛
Igen pontosan 😛

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

The Garrett
a mesztelen gnom az olyan amelyik nem hord magával meszet? oO

Nekem van egy pár screenem, hogy kb. 20 mesztelen lvl 1 es gnóm rohangál SWben, csakhát röptében kaptam le õket elég szarul sikerült :S

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Úristen remélem nem fogtok wow-ozni szilveszterkor..?
Az uj fajaként szerintem teljesen jó ez az ocsmányság,legalább ez tuti eltériti a mortal strikeot a gnomokrol.Faji képesség :"legendary agro(only pvp)" huu azt hiszem egyszer meglátnék egy ilyet bg-n sztem leszarnám hogy hány bázisunk van😊
revenge of zeh gnomsz (fel kellett volna venni a ventri szövegelést... eszméletlen volt 😄)

Goblin semmiképpen, hiszen a játék úgy van felépítve, hogy a goblin egy semleges faj: Gadgetztan, Everlook, Booty Bay...

ill. nem verseny, csak töltögetni kell/lehet vmi csészét 😊 Gondolom jól be lehet rúgni 😄

Olvasgasd a hivatalos honlapot... ott említenek vmi tûzijátékot, meg vami versenyt is (ha jól értettem).
itt egy link a "party"-hoz: link

attiGT
Mi várható szilveszter hajnalban a WoW világában? Nekem ez lesz az elsõ ilyen nap.

I.C.ram
Még mindig annak vagyok a híve, hogy két új fajnak mindenképpen horda oldalon a goblinnak kellett volna lennie, allynál meg valami nagytestû lénynek.
az igaz, nájsz 😊
Pedig azt hittem az alsobb képnél csunyább már nem lehet..

tévedtem😄D

Grat😄D

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

TDC Geronimo
lol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ezen jót röhötem.. 😄

Lynx_TWL
😄DD pedig már én is elkezdtem egyet csinálni😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

inecromancer
ROFL

Lacc
Draenei female - Blizzard concept art
Lynx_TWL