World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan PvP-s szervert keresek, ahol nagyjából kiegyenlített a horda, és ally oldal, az AH sem kong az ürességtõl, és sok magyar játszik rajta... Köszönöm a segítséget!
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
csak mondjuk ha arathor nem állna :\
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Raktál fel valami plugint?
Pl cosmos?
Mert nekem az cseszte el.. Lefuttattam repairt, és megy, és 2 exe lesz a mappban. Launch.exe, és wow.exe. Launch.exe, akkor nekem is ilyen criticalt ad!
Próbáld ujratenni.
Sokszor segít!
Azt futtassd le. Majd utána próbáld kézzel elindítani a játék mappájából 1 wow.exe ikont. Így sztm. menni fog! <#hawaii>#hawaii><#wink>#wink>
Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat
fakk már csak3 oram van itthon 😛 gondoltam most 3 napra kijatszom magam, erre nem 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Veni Vidi Vici
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Az uj fajaként szerintem teljesen jó ez az ocsmányság,legalább ez tuti eltériti a mortal strikeot a gnomokrol.Faji képesség :"legendary agro(only pvp)" huu azt hiszem egyszer meglátnék egy ilyet bg-n sztem leszarnám hogy hány bázisunk van😊

itt egy link a "party"-hoz: link
tévedtem😄D
Grat😄D
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
๏̯͡๏﴿