World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GothiK Aesh

Ja és megy a BS

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Botond
Én azt mondtam PK szerver,és ez be is bizonyosodik naponta. Meg azt is mondtam,hogy nincs ebbõl probléma,csak nem akarom,hogy itt taknyanyála egybefolyon a sok szellemileg sérült APsnak,hogy 60as rogueok campelik õket,és jajj de csúnyák vagyunk,úgyhogy szólok elõre,hogy ez lesz innentõl kezdve. Nem lesz ilyen,ha üt visszaütünk. Nem, látok egy 32es APst,már logolok is át szólok a haveroknak és hullacamp. Karácsonytól kezdve mindennap megtámadtak +10 szintesek 4-5en és sose voltak restek hullacampelni,és bár többnyire 2-3-4 guildbõl voltak az egyetlen fix dolog,hogy volt közöttük APs,és az köpködött mindig.
jah, és igen szájbabaszott BS megint nem megy, ne is próbálkozzatok
Bár már nem vagyok AP-s, de azért majd figyelek, hátha csóri priesttel le tudom nyomni Botondot 😛
De akár azt is mondhatnám, hogy ez egy PvP szerver. Emléxel rá Botond, hogy ki hangoztatta ezt annak idején? <#fejvakaras><#mf2><#eplus2><#banplz>
Slow
a kedves blizzard ismét remekel... rakat szerver nem megy... szerda van? he? ez amolyan elõ-szerda, mi? pff

Friczy
Crassusnak, és aki még nem látta!

keep walking... www.artum-inferniti.net

McHaals
simán

MadWolf#11626

DonnieBrasco
THX 😊 és BÚÉK (ez mindenkinek szól!

DB (Milwendar on Arathor)

A ti kung-futok nem erős!

igen

DonnieBrasco
Ja, újév napján 55 fõs Queue várt délután 😞

Van egy kérdésem viszont! A barátnõm is rákattant a WOW-ra (hálistennek... 😞 ), úgyhogy a laptopjára is felrakom. Az triviális, hogy ugyanazzal a WOW regkey-jel egyszerre ketten nem tudunk játszani, de ugye a saját gépérõl is tudja az én accomat használni (másképp fogalmazva, ugyanazt a regisztrált kópiát használnánk ketten felváltva, 2 külön gépre installálva, de egy IP címrõl (wireless router van a kábeles netmodemen). Gondolom, IGEN a válasz de azért erõsítsetek meg.

Köszi

DB

A ti kung-futok nem erős!

- köszönöm, ez elég kimerítõ volt 😊 és mivel konkrét kérdésre volt válasz nem tartom reklámnak (ha jól értem elég fontos az elején eldönteni melyik szervert választja az ember)
- annyira nem parázok, a guild wars fóruma alapján is rosszabra lehet számítani mint ami a játékban van... viszont ott pve rész elég hamar unható pvp-re meg nem akar összejönni a csapat...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- köszönöm, a wow fórumában vannak ilyen megkülönböztetések, hogy pvp meg normál szerverek, ezt próbáltam meg értelmezni (ezek szerint hibásan)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Botond
60as rugó,azt campeljétek és köpködjétek. A 40es pap ellen nem nagy vitézség 4vs1be 60asokkal vagizni. Tudom,hogy nektek ez a kihívás szint,ami még elmegy,de kénytelenek lesztek magasabbra tenni a lécet.
Friczy
Nem kérünk reklámot, Arathor is full 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Davidus
1. Ragnaros, Bloodscalp, Arathor
2. ezt nem értem<#idiota>
3. épkézláb klánba bekerülni kb mission impossible(fõleg 2-3 óra játékkal)
4. ha tudod mi merre akkor 60
5. tök egyedül is simán eljutsz hatvanig

V9ykn8_TZL0

- ha magyarok közé vágysz, akkor elsõsorban Bloodscalp (pvp), másodsorban Ragnaros (pvp), Arathor (pve) szerintem, ha tökmindegy a nemzetiség akkor akármelyik másik server
- kétféle server-típus van a pvp és a pve (meg még pár másik fajta, ami kevésbé populáris) a pvp-n akárki megtámadhat a kezdõterületek kivételével, a pve-n csak akkor támadhatnak meg semleges területeken, ha bekapcsolod a pvp módot. és karit nem lehet átvinni pvp és pve serverek között, amelyik serveren megcsinálod, oda fog kötõdni.
- leginkább a játékon belûl kell keresgélni. nincs összegyûjtve sehol, hogy melyik klánnak hol van hp-ja. ahová bekerülsz, ott majd úgyis elmondják guild csatin a honlap cimét.
- kb. lvl 60, azaz a maxot.
- simán lehet egyedül is csinálni

- emiatt én nem aggódnék, ez része a fóruméletnek itt 😊 a játékban minden tök más. és a pvp server sem olyan gáz, mint amilyennek itt a fórum olvasása alapján tûnik. szóval nem kell parázni 😉 és szerintem pvp server rulz... ha tehetném, én még a kezdõterületekrõl is kiszedném, hogy ott ne lehessen támadni a kisebbeket, igy lenne teljesen "életszagú" a dolog...

skorpio7
Pont ezt akartam kérdezni... 1/2 órája sem a BS sem az Arathor nincs a realmok között nekem. Más szerver persze megy...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

mi van már megint BS-el? megáll a karitöltõ képernyõnél ^^

- nincs meg a játék és el vagyok veszve kissé. Ha megvenném az alábbi problémáim lennének:
-- melyik szerveren lenne célszerû létrehozni a karit? (a horda oldal erõsebbnek tûnik)
-- egy szerver pve és pvp része gondolom átjárható (tehát adott szerveren kell karit létrehozni és onnan lehet menni pve vs pvp helyekre)
-- milyen klánok vannak és hol találni infót róluk? Egyáltalán bevesz-e valaki teljesen kezdõt vagy jelentkezni csak egy bizonyos szint elérése után illik?
-- 3 hónapnyi játékkal napi 2-3 óra játékkal kb. milyen szint érhetõ el?
-- a pve résszel lehet-e nagyjából egyedül boldogulni vagy csak csapattal?

- pár hete olvasom ezt a fórumot, és voltak olyan megnyilvánulások amelyek elvették a kedvem a játék megvételétõl (alacsonyabb szintû játékosok szivatása)
- a fejrészben megadott oldalról is próbáltam tájékozódni de pár hónap alatt talán végig is tudnám küzdeni magam a fórumban írtakon

Könyörgöm legalább a karijaid (titkos project) nevét oszd már meg az Arx Pannonia tagjainak 99%-ával, hogy tudjuk kit is kell kempelni meg köpködni, ha meglátjuk. Még sose csináltam ilyet, de egyszer mindent el kell kezdeni és én szeretném veled - ha már úgyis csak ezt tudja minden Arxos.

TSW: Tunderke

Pedig reménykedtem, hogy majd 50 éves fejjel azt nézem, hogy lelógnak a csillagjaim oldalt, de látom, hogy ahhoz már 200 évig kell majd élnem. 😊

Botond
Adunk a formalitásokra.Hadat üzentünk. :-P
Mighty
Én csak azt nem értem, ha ismered az ellenszert, miért írod ide, hogy már megint bekempeltek téged, de visszavágtál?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Asszed minden altot felírogatok? Ez volt a 122. alkalom,hogy Arx Pannóniás nekem ugrik sok vs 1,és plusz 10-20szint birtokában. Nem kell itt ebbõl dzsásztinos ügyet csinálni,csak bevezettük azt a rendszert a guildben,hogy ha APs karit látunk mindenki logol egy 60as rogueot,és hullacamp amíg spirithealer vagy logout útján nem távozik. Értem én a tréfát,csak nem szeretem.
Kriger
Ja mondjuk a palával elõfordult már, hogy leköptem aki kempelt, sõt ninjázó partytagot is, de azt hiszem egy palától el is várják <#eplus2>

Kriger
Ez már a sokadik bölcs általánosításod. Akkor címezd nekem, ha engem látsz hullakempelni meg köpködni. Addig is leírhatod, melyik Arxosnál tapasztaltad ezt a sportszerû hozzáállást, ha ezt továbbra sem tudod megtenni akkor nyomás vissza kockulni, meg dzsásztint hallgatni és kíméld meg a fórumot az ilyen hozzászólásaidtól, sokadszorra már sem nevetni, sem felháborodni nem tudok rajta.

McHaals
számoljátok meg, hányszor írta le helyesen a hungarians-t 😊

MadWolf#11626

I.C.ram
Nyilván így értendõ a mondat. De líriom újra, hogy fix legyen 😛 A magyarok soraiból kerülnek ki a legnagyobb köcsögök 😛 Már már én is jobban félek honfitársaitól, mint egy 11 éves holland aggrokirálytól.
The Garrett
nem 😊 broodlord utanni termekben vegig lesznek ilyen mobok.

A scr shoton lathato loves utan pedig ezt a pár kepet lehetne csinalni:

aggro from DToverseer!

U die!

Mindekit stunol korulotted!

Anyaz az egesz raid!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
++ én pl nem lõhetek shadow erzekeny mobba shadowbolttal 😄 max dotolhatom meg drainlife

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lacc
Hát a korona miért jár?

szerk.: hopp már látom miért 😄
Lynx_TWL
hú de menõk a csillagaid

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Az egyik legnagyobb klasszikust idézted... ;D

Botond
Na jólvan,most már jókedvûen megyek aludni. Félig megbocsájtjuk a nindzsázást. :-D
KhanCommander
Gyerekek ilyen nincs sorban állok a sunstrider serveren... ROFL

Veni Vidi Vici

QuippeR
egyébként meg realm forumon írta valaki, hogy aki két migrálás után még a magyarokat szidja az retardált. a kezdetektõl ennyi magyar van a BS-en, ha nem tetszik már kétszer le lehetett volna lépni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
"a magyarok a legnagyobb köcsögök a szerveren"

helyesen:
néhány magyar a legnagyobb köcsög a szerveren

ezzel még akár az is egyet mer érteni, aki magyarnak vallja magát...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

I.C.ram
Egyedül már be sem merek menni IF sötét sikátoraiba :/
uncheck profanity filter😊

Sound
nah elszóltad magad

hunpista is ignoring you.
köcsöggyerek is ignoring you.
hunjózsi is ignoring you.
fényharcos is ignoring you.
MárABátyámIsPalávalKezdte is ignoring you.
Árnyéjj is ignoring you.
huntörphunter is ignoring you.

kész a community legjava már kitagadott 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

I.C.ram
Mondjuk megértem, mert nekem is úgy tünt, hogy a magyarok a legnagyobb köcsögök a szerveren 😄
Sound
Szegény, nem indul valami jól az új éve. Hunscalpon szért sírni mert sok a magyar, elég reménytelenül hangzik :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

I.C.ram
kikapcsoltam 😛
assholet mióta nem filterezi D:

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

I.C.ram
5 perce IFben 😄

Akartam mondani volt <#eljen>

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Soundnak is ajánlom figyelmébe ^^ bejön és lenyomja kjjubnyelvén a napi osztásadagot, de ahogy elõttem anno valaki írta, egy kis tartalam kétségtelenül feldobja a hozzászólásokat 😛

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

megérte hozzászólni.

Chrystopher
L l l L L L l l L L l L l L o o O O o o O O o O L L L l l l L L l L L l L
<#idiota>

TVelvet
Nem csak vealesztraszba lehet ekkora dmget nyomni? Sound, nem én vagyok😄 Ezt a képet csak talaltam..