World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tepet
ababababaaaaaaa, grat 😊

Botond
Még egy óra,és beteg vagyok szal hazamegyek meleg tea és pizsi és az asszony szeretõ karja marad mára. Na de ha egyszer felépülök lesz nemulass. :-D És megöltelek,vagy lezergeltetek?:-P
Kriger
Na mielõtt Orgit hazugnak nevezed legyél szíves mondjuk képekkel bizonyítani, hogy mikor köpködött és genkelt kicsiket. Én ismerem õt személyesen 8 éve és általában együtt játszunk, nincs spit makrója és nem szokott Õ sem kicsiket mészárolni hobbiból, inkább amolyan becsületes farmer fajta. <#wink>

Az, hogy Õ jobban felhúzza magát az ilyen beszólásokon, vérmérsékletébõl adódik, miként az is, hogy jobban szívén viseli a klán sorsát és próbálja a klánunkat olyannak bemutatni amilyennek mi látjuk belülrõl.

Én egyáltalán nem próbálom az "ellenséges" frakciót gyõzködni, annál is inkább mert van allis karim is. Nincs olyan, hogy mindenhordás/allis köcsög, mint ahogy a fradisták között is vannak normálisak <#wink>

Ez egy játék, fölösleges becsületsértésekig elmenni, de még felhúzni magatokat is rajta. Én sem haragudtam Botondra mikor hátbabökött AB-n: ez nem személyes, csak játék. A moonfire sem neki szólt, hanem a törpe rugójának, aki történetesen a BG rossz oldalán volt.

Ennyi. Inkább válogassatok a lenti slágerebõl, aztán nyomás gémelni, vége a munkaidõnek. <#nyes>

BEAST
<#worship><#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jah, ez érdekes. ez a hullakempelõsdi valahogy engem is elkerült mindig 😊
bár talán azért, mert mindig én nemtem el élve, még akkor is, ha úgy támadtak be 😛

szerencsére pont meglett nemesis vállas tegnap elött 😊))
egyszerüen dönyöjü leszek 😄

Hmuda
Már nekem is szedi, csak a tûzfal borzolja az idegeimet. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Botond
Ne add meg az account login/passwordödet az öcsédnek,vagy szokj le a hazudozásról!
Botond
76 mega.
Engem sem gankeltek soha, de ennek valszeg oka is van. Soha nem támadtam meg nálam kisebbeket. Sõt, inkább segítek, ha szarban van. Bár mikor szábsztenszes emberke jön szemben, elgondolkozok picit, de mindíg sokan vannak <#eplus2><#hehe>
nem fake

Ezen igazán õszintén meglepõdnék. Nagyon kevésszer gépeltem be a /spit-et eddigi kb 1 évem során, lowbiet kb ugyanannyiszor támadtam meg és mindig oka is volt. Egész konkrétan három esetre emléxem:
- egyszer mikor ugyanaz a 3 alli vert le LHC-ben 3.* egymás után
- egyszer mikor 2 60-as és egy 48-as alli Tarrennél húzogatta ki az õröket és ölte a kicsiket (õk magyarok is voltak és max 1 hete volt)
- egyszer mikor Thorium Pointnál egy mage 4.* nyírt le egy nála kisebb szintû hordást és az rámwhispelt, hogy kísérjem ki, mert egyedül nem tud kijönni - ekkor is csak leköptem az allit és nem ütöttem be.

Mellesleg e két hozzászólás remekül megmutatja, milyen értelmetlen dolog ide irdogálni. Mint Arx Pannonia officer nem szeretek ilyeneket olvasni arról a klánról, amiben az elejétõl kezdve ott vagyok és 4 szakadást megéltem, sõt ha van rá mód igyekszem tenni ellene. Igaz maximum annyit tudok tenni, hogy megkérem az esetleges delikvenst, hogy ha lehetséges a jövõben tartózkodjon az ilyen dolgoktól - ezért is kértem volna neveket.
Erre mi a vége? Még én magyarázkodhatok és természetesen semmivel se tudom bizonyítani, hogy nem köpködök lowbiegankolás közben.
Kedves bakfitty és botond, további sikeres wowozást kívánok nektek.

TSW: Tunderke

<#idiota><#eplus2><#taps><#worship>
Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Botond
Jól érzed, Orgival már találkoztam konkrétan lowbiegankolós köpködés kapcsán.
Tatyla
izgi lesz a holnapi nap...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Haha, frost shock 😊
Mondjuk néha tud idegelni, ha egy shammy belémvág egy 2k+os chain lightingot és rögtön egy 1,2k tetszõleges shockot, de azért még minket jobban gyûlölnek <#ravasz1>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Davidus
Vagyis már megy a karbantartás 2 órája😊 Magyar idõ szerint este hétig tart. Akit érdekell hogy van e peccs az loginolgasson US serverekre😛

V9ykn8_TZL0

capaszabi
állat-e vagy? 😄DDD

The Garrett
jaja ezt akartam irni usaban magyaridoszerint este van karbantartas 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
még nem volt amcsi karbantartás😛 amúgy 2 órával hosszabb lesz úgyhogy 99% peccsnap😊

V9ykn8_TZL0

Asszondják USnél nem volt, szal nem.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

PiszkosFred
"Persze berágtam és is, hogy a köcsög minek vágott le, mert értelme nem volt. Megfogadtam, hogy az utamba kerülõ összes kicsit én is lecsapom, de mire szembejött egy, már rég elfelejtettem és azon kaptam magam, hogy segítek neki 😊"

Hát segíteni nem segítettem, de a többi igaz, kivéve a "néhai" DiE-t ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Mára/holnapra lett igérve a peccs, vagy a jövõ hétre? Vagy lesz egyáltalán? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty
Miért van az az érzésem, hogy engem szeretnek az "istenek"?

Na, nem azt mondom, hogy nem öltek le ??-es hordások, mikor kisebb voltam, de sose kempeltek be. MC elött sem volt még különösebb atrocitásban részem 😊

Persze berágtam és is, hogy a köcsög minek vágott le, mert értelme nem volt. Megfogadtam, hogy az utamba kerülõ összes kicsit én is lecsapom, de mire szembejött egy, már rég elfelejtettem és azon kaptam magam, hogy segítek neki 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tulajdonképpen az van ezzel a lowbie killekkel hogy én gyakorlatilag sose szerettem ugyanis semmi értelme (kb 2szer volt rá precedens, de akkor is azért mert felhúztak a hordások de kegyetlenül). Ellenem nagyon sokszor alkalmazták és még õk mentek sírni amikor megpróbáltam kiegyenlíteni az erõviszonyokat. Egyszer az altomat bekemepelték, beléptem mainnel, meg is kapták, 10 perc múlva kaptam ingame msg-et hogy mircen üzenik mekkora szar alak vagyok, és az én szememben a lowbie kill biztosan hõstett. Az is nagyon felhúz amikor mobozok, és például 30% hpval leülök kajálni TUTI hogy egy hordás megtámad. Semmi gond, pvp szerver. 5 perc múlva megint. Ok, semmi gond, pvp szerver, a hordás meg tapló. De negyedjére és ötödjére BAROMI idegesítõ tud lenni, és senki ne mondja nekem hogy ez PvP. Ez színtiszta geciség. Hát az annyát az összes ilyennek. Mivel allis vagyok csak hordásokkal tapasztalok ilyet. Persze vannak kivételek. És, Orgi téged nem ismerlek de hozzászólásaidból nagyon erõs a gyanúm hogy neked is sáros a kezed, ha nem is konkrétan ebben az ügyben, pont az ilyenek csinálják akik utána itt álszentkednek. Kriger-bõl sose nézném ki, (õt se ismerem mivel másik szerveren vagyok). Szóval ennyi. Nem flame-nek szántam. De érzem hogy az lesz. Majd jönnek az okostojás hordások akik: "én még allis se láttam azt meg hollehet találni" ...
Botond
Köpködni is ráér,fõzni is rá fog. <#eplus2>
Botond
Ezt akár bõvebben is kifejtheted,mert én nem látok ellentmondást.
Botond
roflol <#zavart1>
Kriger
Ugyan ezt már megszoktuk, ahogy az általánosítást is. Ne is foglalkozz vele, inkább küldj te is egy számot <#wink>
Mondjuk a nullást <#eplus2>

Ja és majd viszek pár alapanyagot MC-be, hogy fõzõcskézz nekem kicsit, ha tankolás közben épp ráérsz <#worship>

Dacid
Hi!

Én Azjol-Nerubon játszomn ott is sok a magyar és csak medium a pop. 😊 a szerver 60-70% a allis szal elkélne 1 kis segítség 😊

Hát nemtok sajna értelmeset hozzáfüzni,mert nem játszottam még magyarok ellen,de sztem böven beleférne,hogy ha egy 60as rugoval látok egy 44es mage-t és tudom ,hogy magyar nyilván nem hátbaszurom,hanem segitek neki..sztem ez alap dolog lenne,de látom teljesen más a helyzet mint ahogy én azt elképzeltem..
60-60 ellen persze mehet a fight szabadtéren ugy illik 1 vs 1,BG meg ugye bárhogy.

sztem ezek lennének az elvek amit követni kellene ha már egyformán Hungarinas vagy Hungadrians vagyunk<#buck><#vigyor3>

azt meg nem értem,hogy egy szerveren hogy lehet teli egy raidgroup..nálunk kb 100an vannak a group 1 nevü szervezetben akik egyszerre járnak raidelni, nyilván nem egyszerre vannak mindannyian,de van olyan,hogy simán kell a group 2-3-5 böl is valaki ,mert nem vagyunk elegen..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Látok itt némi ellentmondást a két hozzászólásod között:
"...Nem, látok egy 32es APst,már logolok is át szólok a haveroknak és hullacamp..."
"...értelemszerûen,ha te eddig nem keveredtél bele ezentúl se fogsz..."

TSW: Tunderke

Davidus
állítólag

V9ykn8_TZL0

Hatt
Hát a shaman is tápnak tûnik nekem😊 Bár még nem vetemedtem a használatára, inkább próbálgatom a Mage vagy Warlock karikat😊

Elastic An-usZ Boys

Kriger
Na hát akkor ezt le is zárhatjuk.

Már csak egy szám fér be mai kívánságmûsorunkba, de sajnos az általad kért dzsásztintimbörlék felvétel annyit forgott ma, hogy azt újra nem játszuk le, helyette az alábbiakból választhacc:

a. Guns N Roses: Don't Cry
b. Aerosmith: Cryin'
c. V-Tech: Nem szabad sírni ha fáj
d. Zámbó "I-IV. Jimmy Király" Imre: Gyere sírj a vállamon

Nos melyik legyen?
Vagy vegyen el a számítógép kettõt? <#vigyor>

Természetesen a "küldenéd magadnak, leendõ áldozataidnak és mindenkinek aki szereti" részét a kérésednek akceptáljuk. <#hehe>

The Garrett
apropo Aq

peccs lesz holnap?

Davidus
mert még nem láttad az AQ seteket😄

V9ykn8_TZL0

Botond
Köpködést meghagyom nektek,és értelemszerûen,ha te eddig nem keveredtél bele ezentúl se fogsz,de szerintem meg fogom találni a célközönséget. :-)
Kriger
Ja nekem is ilyen van sajna: messze a legrondább set a cenarion <#rinya>

Kriger
A rugó táp. Nem véletlenül ilyen népszerû kaszt.
Mondom én Pala és Sámli alttal <#wink>

Kriger
Rúgjatok ki a klánból: én még ezt a szerencsétlen botondot sem vagyok hajlandó kempelni, meg köpködni. <#gonosz3>
Sem idõm, sem energiám nincs ilyesmire engem ez valószínûleg nem szórakoztatna, vagy tesz boldoggá és azt hiszem ha bosszúból ilyesmire vetemednék sem éreznék elégtételt.

Bõven elég büntetés neki, hogy napi 24 órában el kell viselnie a saját társaságát, nekem az is sok, ha naponta átfutom a hozzászólásait itt.

A "hadüzenet" komolyságát nem tudom mire vélni, de ha képes vagy az egész klánodat mozgósítani ilyen szent cél érdekében (köpködés és hullakempelés) akkor biztos hozzád hasonló felnõtt értelmes emberekkel lehet tele.

Ja egyébként meg nyugodtan rámállíthacc' akárhány rugót, a klánraidek kivételével sosem játszom a bocimmal, Blackrock mountains elõtt meg úgyis mindig balhé van a bejutáskor, néhánnyal több vagy kevesebb nem fog feltûnni.

Hatt
Hát igen, van 1 priestünk aki ugyancsak rugót csinált😊 Van 1 tippem hogy miért😊
Amúgy az eggyik legjobb kaszt, mivel akkor kerülöd a harcot amikor csak akarod😊

Elastic An-usZ Boys

Botond
Általánosítás nincs,csak ambush. :-D
QuippeR
két-három hónapon belül mindenkinek lesz lvl60 rugója, sõt a Blizzard az új játékosok accountját már tetszõleges realmre migrálható rugóval adja majd 😛P

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hatt
Szerintem se általánosítsd õket, én találkoztam már olyan Arxossal aki teljessen normálissan 1vs1-ben fair küzdelemben szált szembe velem😊

Igaz tegnap is belebotlottam olyanba aki lvl60asként a 44es mage-m szurkálta hátba és mire odaértem a 60asommal szépen lelépett, vagy csak nem mert már elõjönni. Aztán hirtelen mi lettünk a kicsiket öldösõk, mert jobb hijján nekiestünk annak akit találtunk, hátha elõbújuk a sunyi.
Nálam is elérték hogy muszály lesz a rugomat felhuzni 60ra.

Elastic An-usZ Boys

The Garrett
Kezdek rájönni mi a szar a 2 kariban.
Ha a warlockkal játszom, 1 run alatt kiesik,MINDEN amit csak kineztem a druidamnak, es csak anyazok.
HA a drudiaval jatszom akkor meg kiesik minden ami a warlockomnak még kéne. :/

<#miaz><#nemtudom>

Végre a válladról is tudsz legelni, így lesz szép az élet. 😊

Lacc
Ránõtt a hátadra a kiserdõ? 😄
GothiK Aesh

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"