World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy Õ jobban felhúzza magát az ilyen beszólásokon, vérmérsékletébõl adódik, miként az is, hogy jobban szívén viseli a klán sorsát és próbálja a klánunkat olyannak bemutatni amilyennek mi látjuk belülrõl.
Én egyáltalán nem próbálom az "ellenséges" frakciót gyõzködni, annál is inkább mert van allis karim is. Nincs olyan, hogy mindenhordás/allis köcsög, mint ahogy a fradisták között is vannak normálisak <#wink>#wink>
Ez egy játék, fölösleges becsületsértésekig elmenni, de még felhúzni magatokat is rajta. Én sem haragudtam Botondra mikor hátbabökött AB-n: ez nem személyes, csak játék. A moonfire sem neki szólt, hanem a törpe rugójának, aki történetesen a BG rossz oldalán volt.
Ennyi. Inkább válogassatok a lenti slágerebõl, aztán nyomás gémelni, vége a munkaidõnek. <#nyes>#nyes>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bár talán azért, mert mindig én nemtem el élve, még akkor is, ha úgy támadtak be 😛
egyszerüen dönyöjü leszek 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- egyszer mikor ugyanaz a 3 alli vert le LHC-ben 3.* egymás után
- egyszer mikor 2 60-as és egy 48-as alli Tarrennél húzogatta ki az õröket és ölte a kicsiket (õk magyarok is voltak és max 1 hete volt)
- egyszer mikor Thorium Pointnál egy mage 4.* nyírt le egy nála kisebb szintû hordást és az rámwhispelt, hogy kísérjem ki, mert egyedül nem tud kijönni - ekkor is csak leköptem az allit és nem ütöttem be.
Mellesleg e két hozzászólás remekül megmutatja, milyen értelmetlen dolog ide irdogálni. Mint Arx Pannonia officer nem szeretek ilyeneket olvasni arról a klánról, amiben az elejétõl kezdve ott vagyok és 4 szakadást megéltem, sõt ha van rá mód igyekszem tenni ellene. Igaz maximum annyit tudok tenni, hogy megkérem az esetleges delikvenst, hogy ha lehetséges a jövõben tartózkodjon az ilyen dolgoktól - ezért is kértem volna neveket.
Erre mi a vége? Még én magyarázkodhatok és természetesen semmivel se tudom bizonyítani, hogy nem köpködök lowbiegankolás közben.
Kedves bakfitty és botond, további sikeres wowozást kívánok nektek.
TSW: Tunderke
fene tudja mennyire fake 😊
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mondjuk néha tud idegelni, ha egy shammy belémvág egy 2k+os chain lightingot és rögtön egy 1,2k tetszõleges shockot, de azért még minket jobban gyûlölnek <#ravasz1>#ravasz1>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
V9ykn8_TZL0
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
V9ykn8_TZL0
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Hát segíteni nem segítettem, de a többi igaz, kivéve a "néhai" DiE-t ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na, nem azt mondom, hogy nem öltek le ??-es hordások, mikor kisebb voltam, de sose kempeltek be. MC elött sem volt még különösebb atrocitásban részem 😊
Persze berágtam és is, hogy a köcsög minek vágott le, mert értelme nem volt. Megfogadtam, hogy az utamba kerülõ összes kicsit én is lecsapom, de mire szembejött egy, már rég elfelejtettem és azon kaptam magam, hogy segítek neki 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mondjuk a nullást <#eplus2>#eplus2>
Ja és majd viszek pár alapanyagot MC-be, hogy fõzõcskézz nekem kicsit, ha tankolás közben épp ráérsz <#worship>#worship>
Én Azjol-Nerubon játszomn ott is sok a magyar és csak medium a pop. 😊 a szerver 60-70% a allis szal elkélne 1 kis segítség 😊
60-60 ellen persze mehet a fight szabadtéren ugy illik 1 vs 1,BG meg ugye bárhogy.
sztem ezek lennének az elvek amit követni kellene ha már egyformán Hungarinas vagy Hungadrians vagyunk<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
azt meg nem értem,hogy egy szerveren hogy lehet teli egy raidgroup..nálunk kb 100an vannak a group 1 nevü szervezetben akik egyszerre járnak raidelni, nyilván nem egyszerre vannak mindannyian,de van olyan,hogy simán kell a group 2-3-5 böl is valaki ,mert nem vagyunk elegen..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
"...Nem, látok egy 32es APst,már logolok is át szólok a haveroknak és hullacamp..."
"...értelemszerûen,ha te eddig nem keveredtél bele ezentúl se fogsz..."
TSW: Tunderke
Elastic An-usZ Boys
Már csak egy szám fér be mai kívánságmûsorunkba, de sajnos az általad kért dzsásztintimbörlék felvétel annyit forgott ma, hogy azt újra nem játszuk le, helyette az alábbiakból választhacc:
a. Guns N Roses: Don't Cry
b. Aerosmith: Cryin'
c. V-Tech: Nem szabad sírni ha fáj
d. Zámbó "I-IV. Jimmy Király" Imre: Gyere sírj a vállamon
Nos melyik legyen?
Vagy vegyen el a számítógép kettõt? <#vigyor>#vigyor>
Természetesen a "küldenéd magadnak, leendõ áldozataidnak és mindenkinek aki szereti" részét a kérésednek akceptáljuk. <#hehe>#hehe>
Sem idõm, sem energiám nincs ilyesmire engem ez valószínûleg nem szórakoztatna, vagy tesz boldoggá és azt hiszem ha bosszúból ilyesmire vetemednék sem éreznék elégtételt.
Bõven elég büntetés neki, hogy napi 24 órában el kell viselnie a saját társaságát, nekem az is sok, ha naponta átfutom a hozzászólásait itt.
A "hadüzenet" komolyságát nem tudom mire vélni, de ha képes vagy az egész klánodat mozgósítani ilyen szent cél érdekében (köpködés és hullakempelés) akkor biztos hozzád hasonló felnõtt értelmes emberekkel lehet tele.
Ja egyébként meg nyugodtan rámállíthacc' akárhány rugót, a klánraidek kivételével sosem játszom a bocimmal, Blackrock mountains elõtt meg úgyis mindig balhé van a bejutáskor, néhánnyal több vagy kevesebb nem fog feltûnni.
Amúgy az eggyik legjobb kaszt, mivel akkor kerülöd a harcot amikor csak akarod😊
Elastic An-usZ Boys
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Igaz tegnap is belebotlottam olyanba aki lvl60asként a 44es mage-m szurkálta hátba és mire odaértem a 60asommal szépen lelépett, vagy csak nem mert már elõjönni. Aztán hirtelen mi lettünk a kicsiket öldösõk, mert jobb hijján nekiestünk annak akit találtunk, hátha elõbújuk a sunyi.
Nálam is elérték hogy muszály lesz a rugomat felhuzni 60ra.
Elastic An-usZ Boys
Ha a warlockkal játszom, 1 run alatt kiesik,MINDEN amit csak kineztem a druidamnak, es csak anyazok.
HA a drudiaval jatszom akkor meg kiesik minden ami a warlockomnak még kéne. :/
<#miaz>#miaz><#nemtudom>#nemtudom>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.