World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt repu, nincs repu :/

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

[HUN]Crassus
á áááá!! duel közel sem PvP......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
csalódtam benned azthittem annyi játék után prfofi vagy lokkal.....van nálunk a szerveren 1 lokk úgy 7000 hp-val na ez a srác simán!!! megfektet 2-3 másik class-t akármilyet és bármikor.Épp tegnap esett meg velem,hogy 1/3 hp-n és 3/4 manán volt amikor betámadtam AV-ben/azt tudni kell mi amint meglátjuk a másikat azonnal öljni kezdjük egymást😛😊/ na most kb. másfél sec alatt maxra szedte a hp-ját kb. 2 ütést bírtam ráverni mialatt szétkapott 2000+ os anyámkínja lokk spellekkel......azthittem neked is iylen lokkod van devil na mind1😊

D8

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

troll hunterem volt😄
de az én kedvencem a holy priest amugy is
kikapcsolták a taurensámánt és az andedrógot 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

bloodscalpra probáltam, és ott volt 1 karim már ami lvl30ig ment
szoval nem igen értem
Nem lehet nagy populacioju szerverekre uj karaktert csinalni ha meg egy sem volt ott neked.

raziel.
neputlonon meg olyan pangás van hogy 20-30 uj kari van, tömeg nyomor van ud kezdõhelyen😊)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

hát én bármelyik müködö szerveren kreálok karit ezt irja:
creation of that race and /or class is currently disabled

mi lehet a gond?
zero the hero
tököm, most elõször az én szerveremmel is gond van<#rinya>
vajon mikor lesz online? <#szomoru1>
valakinek tapasztalat?

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

ne logoljatok ki mert login problemak vanank szerdai naphoz hiven😊

jah, miért hova szaladnék a 10 sec alatt? ráadásul minek futnék? hogy még1szer rámchargeoljon? =P

pvpben nem kell a duelrangeben maradnod.

warri ellen duel/pvp ugyanaz, szal nemszámít

jahhogy duel...nc

hát van aki ugy prúbál duelezni hogy esélyt ad a másiknak és nem succubit használ, és mivel feart elég könnyen ki lehet "védeni" igy van hogy megüt 5ször

Ez inkabb azt bizonyitja hogy a Meele karikat jol fellehet szerelni high dps-u fegyverrel igy a high-end vegere mar lenyegesen tobbet sebeznek mint egy caster.
Amugy egyetertek, warrior 1 imbaszar ^^.

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

Mighty
A sorrend jó!

Tegnap éjjel egy warri és két warlock hullakempelt engem STV-ben...

Nem tudtam egyet sem megfektetni. NEEEEEEERF

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

5 ütés 😊 hát ha meg tud ütni ötszor a hiba nem benne van 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

de táp, mert az ashkandis full bwles warri 5 ütésbõl szétkapja az mc/fél bwl trinket nélküli lockomat! (persze hogyha kibirja addig 😄)

Kezdõdik a warrior táp mûsor 😊 mindenki kényelmesen ûl?
A warrior nem táp és csak a láma mágusokat tudja megverni! 😛
Persze ki lehet emelni extrém eseteket, de ez minden kasztra igaz.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

erröl is meséltek már hogy a greater healt majd turbozzák 😊

te valami irtó nagy téveszmében élsz, sztem kezdj valami más (caster) karit, aztán rádöbbensz a dolgokra

Sztem ami fontos lenne a papnál, az a holy ág felsõ (high) részének átdolgozása, mert ugye egy nagy kalap.. az egész. Továbbá milyen dolog az, hogy nekünk csak egy szar renew van instant spell? + a greater heal is eléggé necces, bár ha jobb lenne a holy ág talentelése, tutira raknék rá pár pontot. Így nem nagyon éri meg, meg vannak ezerszer fontosabb dolgok. Most hogy megnövelték a dispell mana igényét, így meg végképp érdekes a helyzet. 8200 mana pillanatok alatt elfogy, és még egy flash heal-t sem toltam el. Bár péntekig ez nem is érdekel, inkább élvezem a shadow formot 😄
The Garrett
hat nemtudom, en ha a sajat bopos cuccaimat nezegetm mindre az van irva hogy soulbound.

A lenti kepen szinten sajat karilapja van megnyitva, és a sajat botjat nezi amire bind when picked up irva, nem Sb.

a fake ben egyetertunk 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

<#idiota><#hehe><#taps>
capaszabi
az elsõt gondold át még1szer kthxbay

capaszabi
gyk:

a bop-os cumók inspectnél is boposak
a boe-s cumók inspectnél soulbondok
a rewardok inspectnél vagy boposa vagy binds when aquired.

na csak ennyi. amugy fake.

Botond
Már ammopouchotok is van übernagy,nem kell a sírás,mert Kriger felrakja a CDit. :-D
Friczy
<#idiota><#nyes>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Én is mindig ezt gondolom,amíg nem 1hittel egy. :-P
Warriort csak nerfelték eddig ^^

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

a másodikat gondold át még1szer kthxbay

Botond
Csak a w-vel kezdõdõ nevû classokat tápolják szét. :-( Mint a warrior,warlock,whunter. :-(
ráadásul csak talent rendezés lesz mint a többi classnál is volt

TDC Geronimo
köszi!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem tudja valaki, hogy melyik az az addon amikor a karakter körül félcsíkba megjelenik a hp meg a mana bar? Itt egy kép róla 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
a priest jobb group healer a druida viszont egy emberkét healel jobban. hol itt a probléma?

V9ykn8_TZL0

QuippeR
ki játszik ilyenkor? 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

[HUN]Crassus
KInek lagolnak a szerverek??!!😊

QuippeR
ne várj nagy elõrelépést, mert az összes instában balance gondok lennének, ha ezen változtatnának.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Viszont ha tovabb tapoljak a healt, azt naggyon kemeny lesz. Most is nagyon jo healer a pap(szvsz). Nemtudom hova tudnak meg tapolni. Az meg hogy a druida tulhealeli a papot, az nem a pap szar skilljei miatt van, hanem a druida imabasaga miatt, hiszen olyan skilljei vannak, mint az allitolagos main healernek. Ugylatszik mostanra mar a druida is main healer lett, ami kifejezetten jo, mert sokkal balancosabb groupot lehet osszehozni.

En a tapolasat ugy kepzelem el, hogy egy full healre talentelt pap is siman eltudjon verni egy eros kasztot.

Azt beszélik, hogy a holy ágat fogják erõsíteni, mert szerintük is röhej, hogy
egy holy pap disc/holy talenttel megy nem holy/disc-el 😊))

<#wilting>

Botond
Elsõre esett,és csak azért vittem el,hogy rohadjanak meg.Random runban vmi enchantreceptet elvittek,pedig én voltam az egyetlen enchanter ott. Látom kard,csorog a nyála mindnek,na akkor need nekem is. <#mf1> Shadowcraft naci esett vittem azt is mellé. <#eplus2>
Aquli
mármint milyen priest review? Shadow nerf, vagy a healelést erõsítik? Mert egy kicsit dobhatnának a priest healen, azért az lol, hogy egy druid túlgyógyít simán.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

crusadert? viccelsz?
beastslaying megy majd rá, merazszééééép' 😄DD

amúgy Skullforge Reaver-re visszatérve, ne tudd meg, hogy az UD rugómmal hány baron run-voltam miatta, de persze vagy egy hunter vitte el elõlem, vagy egy warrior, de olyan is volt, hogy warlock ^^
aztán egy idõ után úgy voltam vele, hogy f***om az egészbe, már nem érdekel... pedig jól néz ki 😊) fõleg párban.