World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ohh a Skullforge Reaver mennyit áhitoztam rá 😊 És sosem esett amikor ott voltam.

Ok megértem, hogy tetszik ,neki 😊 A blizz volt egy barom amikor a paladinnak is
elérhetõvé tette 😄

A mage kard tényleg jól néz ki ezért is meg tudlak érteni, Majd nyomass rá egy crusaidert 😄DD

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Botond
mire 60as lesz a papom szétnerfelik,remek ^.^
1.10 infok

érdemes a kék postokat olvasgatni. lesz valami új set cucc, több solo content, priest review, meg még pár apróság... 😊

Kriger
Full prot build, korrekt fegyver és üti az arcát széjjel a mobnak <#boxer>

dps-sel

😄
[HUN]Crassus
Azt meghiszem!!!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

McHaals
nyihihi

MadWolf#11626

Hát kb. ugyanannyi dologgal mint a druida... kb. semmivel... a palának van egy blessje, ami 30%-al több aggrót generál neki, aztán ennyi... még sosem próbáltam igazán tankolni a palámmal, gondolom annyit tud, hogy megfog egy mobot, amíg nem lesz üres az egyik tank... még mindig jobb mintha egy healer fogná...

Friczy
Hát wsg-n pl a immun shieldjeivel! Olyan aggrot tart a hordásokon hogy olyanra egy warri sem képes! 😄

keep walking... www.artum-inferniti.net

McHaals
nem nagyon értek a palához: mivel tud aggrót tartani?

MadWolf#11626

Kriger
Nekem is van palám, egész jól tankol megfelelõ talentelosztással, végszükség esetén offtank is lehet, majordomo egy addját simán megtartja gondolom.
Szerintem nem ez a pala szerepe, de ha valaki ettõl hiszi egyéninek a kariját szíve joga.

Azért érdekes, hogy több pala hiszi magát tanknak mint druida <#kacsint>

egyszerû.
mert akart egyet magának. és elérhetõ volt számára. akkor meg miért ne használta volna ki?
lehet én is majd valamelyik baron run-on majd elviszek egy Skullforge Reaver kardot...nincs rá szükségem, viszont nagyon jól néz ki. s miért is ne? ha senkinek se kell, meg különben is, mage is tud kardot forgatni 😊

pont emiatt is lesz az, hogy MC-bõl is Mageblade-et fogok vinni, s nem Dominance staff-ot. hogy miért? mert a kard jobban tetszik, bottal meg járkáljanak a idõsek 😊))

nem csak te voltál benn AQ kapun belûl, nekem is sikerült átgaloppoznom rajta 😄

McHaals
aztán onyxia pont a kardokon halt meg, és ott rohangáltak a hatalmas hullában, a kardokat keresve kétségbeesetten 😊))

MadWolf#11626

Valami video készült legalább a worldevent-rõl?
Vmi jelzés van, hogy kezdõdik vagy mikor lesz, mert azért szívesen megnézném "élõben" is.

Sephi
Az tuti hogy ez fake mert ha lesz is ilyen kard akkor az sokkalta erosebb kell legyen vaze. A tortenelem szerint a legerosebb fegyver.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lazarus
Kis lépés neked, de nagy lépés a szervernek!
Botond
Ember a Holdon!
Jó volt a tegnapi world event... a BS-en elsõként nekem sikerült átjutnom a kapun AQ-ba. Sajnos az instákba már nem engdett be

Wallentinus

MrStokes
Az otlet nem rossz, a hirhedt kardot sztem barki szivesen a kezebe venne.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Fenet, semmilyen fegyver nem fog neked +5% crit eselyt adni, onmagaban mar ez god mode, a tobbi hulyesegrol nem is beszelve.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tyler Durden
Szóval sem mondtam, hogy nem az, mindenesetre csini darab..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

MrStokes
Tudtommal 5 ponttal 40%-kal novelte, na ezt most levittek 25%-ra. Azt meg, h szamodra erdemes-e, dontsd el magad 😊

Sephi
Majd kesobb amikor megnyilik Northend akkor meg elhiszem...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ahogy nezem azert meg annyira nem lett kivesezve a tema,szal batorkodom megkerdezni h az enrage-t mennyire butitottak le,azert meg megeri rarakni talentbe,v felejtos??
Elore is koszi a valaszokat!

MrStokes
Ez akkora fake, amit ember meg nem latott...

Paladinnak ez a kard minek?

Ez vagy valami fake vagy "lehetetlen megszerezni"

MrStokes
Fuuu de komoly 😄 Kell nekem is! Jo lesz Fury DW buildhez! ^^

ja a legszebb benne, hogy még az Allakhazam-on sincs róla semmi 😊)

legalább akkora fake kép, mint ez a staff 😊))

a legnagyobb hiba a képen, hogy a viselt staff-nak nem "binds when pick up"-nak kéne lennie, hanem "soulbound"-nak, de mindegy 😛

Tyler Durden
Nemtom ez volt e már: kard

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

én inkább EZT ajánlanám mindenki figyelmébe...

nem gyenge story...

jah, ismerem 😊
mondjuk ennek a story-nak érdekes elõzményei voltak, ugyanis ez a pala haver, napokig spórolt, meg farmolt, meg kért kölcsön, hogy megvehesse a Foror's Compendium-ot, ami végül sikerült is neki.

az már csak a hab volt a tortán, hogy a következõ Dire Maul run-on, asszem' 1 napra rá ki is pottyant belõle neki egy, igy kapásból KETTÕ lett neki 😊)

pont ott voltam azon az Onyxia run-on is, mikor egyszerre döfte bele a két kardot Ony fejébe a pala és az egyik main tankunk is 😊)
(ugyanis a másik könyvet az egyik MT-nk kapta meg)

azon meg lehet röhögni fox, de egész jól tankol vele 😊
(igaz közelében sincs egy prot-os warrior-nak, de pala-tól nem el kell ismernem, nem rossz, amit véghezvisz vele)

Friczy
Szervert akarok most azonnal! Hetek óta az elsõ olyan napom amikor semmi munkám. 😊

Tyler Durden
Ennek a kinézete egy hányás. Elrakva úgy néz ki, mintha hõmérõt szorongatnál a hónod alatt..

DonnieBrasco
Ez az gyûjtögetõs hülyeség szerverenként van? Arathoron az életben nem fog összegyûlni az a 600,000 vagy mennyi light leather 😞 csak a legmagasabb szintû cuccokat gyûjti mindenki. Kíváncsi leszek....

DB

A ti kung-futok nem erős!

Davidus
az elöbb még nem volt😄 60 után a farmolás már nem szempont. PvPben meg instákban hurka a wyvern string.

V9ykn8_TZL0

Friczy
Van trueshot benne. A wyvern stinget próbáltad már? Farmolni atom!

AndrewCB
Ez van az új patchben:

- The /split command has been disabled.

Végre 😊

Kriger
Wildor ez a jóember ismerõs?

Jól megmondta a frankót :

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-bloodscalp-en&t=14649&p=1&tmp=1#post14649

<#vigyor><#vigyor>

Davidus
ezek szarok😊 A sharpshooter buildben nincs trueshot aura vagy legalabb lightning reflexes?:p a ranger meg egyszerüen no comment... wyvern string😄

V9ykn8_TZL0

capaszabi
teljes mértékben egyetértek veled. (bár az én karim tápos is. 😄 )
amire vágyom, annak ellenére hogy van jobb fegyó is:

http://thottbot.com/?i=40807

mindig megszeppenek ha látom valakinél. 😞((

itt, lap alja
McHaals
elõttem megy vagy 70
ja, lehet peccset tõteni 😊

MadWolf#11626

Sziasztok.
Írna nekem valaki egy jó Hunter talentkiosztást? A sebzés a lényeg :-))
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Néhány szervert elköltöztetnek, és emiatt 24h-ig állni fog még néhány másik is...

Friczy
Aham, olyasmi. Plusz a rajtuk lévõ gear, mozgás, a cs-guy ugrálás, ilyenek. Az aoe még pluszban rátesz hogy a saját gépet megfekteti a grafika miatt.

Botond
Tegnapelõtt már volt sor 9órakor. 7db ember volt elõttem. :-P
antgecc
Teljes mértékben egyetértek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

a mostani world eventtel egyutt jarok server crash sztetek miert van?

kicsit okoskodtam magamban, de abszolut laikus vagyok.

az teny, hogy a ket kontinens 2 kulon serveren megy, valszeg ket kulon gepen is, de ez nem lenyeg. de, miert van az, hogy ha egy helyen (zonaban) osszegyulik sok jatekos, es varazsolgatnak, akkor lehal a szerver, de ha ugyanennyi jatekos szeszorodva helyezkedik el, akkor nincs gond? valami olyasmi lehet ez, hogy mivel egy jatekos sok masik jatekost lat, ezert annak a sok jatekosnak az adait meg kell kapja a szervertol. ugyanez vonatkozik a tobbi jatekosra is, tehat annyi adat generalodik, hogy nem birja a szerver?