World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok megértem, hogy tetszik ,neki 😊 A blizz volt egy barom amikor a paladinnak is
elérhetõvé tette 😄
A mage kard tényleg jól néz ki ezért is meg tudlak érteni, Majd nyomass rá egy crusaidert 😄DD
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
érdemes a kék postokat olvasgatni. lesz valami új set cucc, több solo content, priest review, meg még pár apróság... 😊
😄
keep walking... www.artum-inferniti.net
Szerintem nem ez a pala szerepe, de ha valaki ettõl hiszi egyéninek a kariját szíve joga.
Azért érdekes, hogy több pala hiszi magát tanknak mint druida <#kacsint>#kacsint>
mert akart egyet magának. és elérhetõ volt számára. akkor meg miért ne használta volna ki?
lehet én is majd valamelyik baron run-on majd elviszek egy Skullforge Reaver kardot...nincs rá szükségem, viszont nagyon jól néz ki. s miért is ne? ha senkinek se kell, meg különben is, mage is tud kardot forgatni 😊
pont emiatt is lesz az, hogy MC-bõl is Mageblade-et fogok vinni, s nem Dominance staff-ot. hogy miért? mert a kard jobban tetszik, bottal meg járkáljanak a idõsek 😊))
MadWolf#11626
Vmi jelzés van, hogy kezdõdik vagy mikor lesz, mert azért szívesen megnézném "élõben" is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Wallentinus
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elore is koszi a valaszokat!
legalább akkora fake kép, mint ez a staff 😊))
a legnagyobb hiba a képen, hogy a viselt staff-nak nem "binds when pick up"-nak kéne lennie, hanem "soulbound"-nak, de mindegy 😛
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
mondjuk ennek a story-nak érdekes elõzményei voltak, ugyanis ez a pala haver, napokig spórolt, meg farmolt, meg kért kölcsön, hogy megvehesse a Foror's Compendium-ot, ami végül sikerült is neki.
az már csak a hab volt a tortán, hogy a következõ Dire Maul run-on, asszem' 1 napra rá ki is pottyant belõle neki egy, igy kapásból KETTÕ lett neki 😊)
pont ott voltam azon az Onyxia run-on is, mikor egyszerre döfte bele a két kardot Ony fejébe a pala és az egyik main tankunk is 😊)
(ugyanis a másik könyvet az egyik MT-nk kapta meg)
azon meg lehet röhögni fox, de egész jól tankol vele 😊
(igaz közelében sincs egy prot-os warrior-nak, de pala-tól nem el kell ismernem, nem rossz, amit véghezvisz vele)
DB
A ti kung-futok nem erős!
V9ykn8_TZL0
Jól megmondta a frankót :
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-bloodscalp-en&t=14649&p=1&tmp=1#post14649
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
V9ykn8_TZL0
amire vágyom, annak ellenére hogy van jobb fegyó is:
http://thottbot.com/?i=40807
mindig megszeppenek ha látom valakinél. 😞((
Írna nekem valaki egy jó Hunter talentkiosztást? A sebzés a lényeg :-))
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
kicsit okoskodtam magamban, de abszolut laikus vagyok.
az teny, hogy a ket kontinens 2 kulon serveren megy, valszeg ket kulon gepen is, de ez nem lenyeg. de, miert van az, hogy ha egy helyen (zonaban) osszegyulik sok jatekos, es varazsolgatnak, akkor lehal a szerver, de ha ugyanennyi jatekos szeszorodva helyezkedik el, akkor nincs gond? valami olyasmi lehet ez, hogy mivel egy jatekos sok masik jatekost lat, ezert annak a sok jatekosnak az adait meg kell kapja a szervertol. ugyanez vonatkozik a tobbi jatekosra is, tehat annyi adat generalodik, hogy nem birja a szerver?