World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Nekem a mostani elõtti patchnél volt ilyen. Kilépsz, újratöltöd a klienst és megjavul.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ha megfigyelted volna, minden patch utan igy kezdodik a dolog. Aztan miutan betoltotte az ikonokat, akkor jo lesz.

Ami inkabb problema, hogy valami pozicios bug miatt most neha a karakterek setafikalas helyett csak teleportalodgatnak. De ugy hallom ma is lesz valami hotfix ami ezt kijavitja.

McHaals
na, a mai patch óta csak ? van az ikonok helyett, és a karakterem neve unknown entity lett. nem látszik, csak az árnyéka, a táskámban is csak kérdõjelek vannak... köszi blizz, szeretem a meglepiket, de karácsony elmúlt már...

MadWolf#11626

Mighty
Aki nem nyom gombot, az automatice az idõ lejárta után passzolni fog.

BoP-os itemre általában passzolni szoktak, ha nem need.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

McHaals
1. passra

2. vannak íratlan loot-szabályok, de ezt általában instance elõtt megbeszélik az emberek. Ha elfelejtették közölni veled, hogy a bop cuccokra "all pass", akkor nyugodtan küldd el õket jó messzire. Igazából nem értem én ezt az "all pass" dolgot: ha valakinek need, akkor ott a kocka, ha greed, akkor meg az érme. Ha valaki ninjázni akar, akkor úgyis needel, miután a többi passolt, vagy simán felveszi, ez a technika elavult az új roll-rendszer óta.

amit még érdemes letisztázni instance elõtt: lockboxokra greed vagy need. igaz, ezeket át lehet adni utólag is, mivel boe, de azért megelõzhetõ egy kis anyázás.

MadWolf#11626

STREEX
Amikor egy instance ban vagyok egy csapattal és afk ba kell átmennem egy pár percre,ha találunk valami cuccot akkor az afk ban lévõ karakterem mire fog autómatikusan rámenni?A need re vagy a greed re, esetleg a pass-ra?

A másik kérdésem hogy vannak dolgok amire még greedelni sem szabad?Pl a BOP itemek?Mert tegnap engem ezért eléggé letoltak.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

capaszabi
mi az a +2 honor SCTn 😄

mockosz kisz ganker

PiszkosFred
Persze, presztízs a dolog, és a németek tehetnek egy szívességet. És persze hogy verseny. De attól függetlenül mindenhol ki fognak nyílni a kapuk, ott is ahol nem sikerült összeszedni a cuccokat. A dicsõség persze a régi "60as" serverek valamelyiké lesz, de a low pop serverek sem szívják meg, csak max leghátul fognak kullogni a kinyitás elõtt közzétett ranglistán.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kiserik
És ha csak a lovamon akarok, akkor ne is törõdjek a repuval?

McHaals
ha mondjuk cicán akarsz cicagolni (ehhehe) akkor darnassussal. ha koson (hihi) akarsz kosagolni, akkor meg ironforge. drótcsirkéd nem lehet.

MadWolf#11626

McHaals
na kijavították a teleportálást. lehet tölteni a peccset.

MadWolf#11626

kiserik
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy human paladinként melyik városban érdemes a reput növelni, és miért?

BEAST
grat!

jóéjt mindenki! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ma este végre megcsaptuk a dögöt:

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Lacc
Elportolt egy másik serverre 😛
szepkis story😄 valoszinuleg behivta az egyik battlegrounds😊 vagy haxor😄

Tepet

"The race is on! Horde and Alliance players across all realms are diligently gathering supplies and contributing to the war effort. What realm will be first to turn in all the resources, craft the Scepter of the Shifting Sands, unlock the gates, and take the war to the Silithid?"

megkell lennie a war effortnak is es a scepternek is csak akkor nyithato a kapu es tok fuggetlenul tobbi realmtol (nem veletlen van RACE a blizz oldalon is feltuntetve). ez kerlek igenis szamit ez egy verseny a realmek kozt hogy ki a nagyobb kocka es hol nyilik meg elobb a kapu.😊 es amit ezek a nemetek csinalnak az csepet sem nevezheto fair dolognak.

SinClaiR
Történt egyszer felwoodban farmoltam toxicokat, essencért, épp leültem volna inni, mert volt vagy 300 manpontom, ekkor rámtalált pár átok jellegû rontás, hirtelen a fél életem is eltünt, majd félelemtõl rémült tekintettel futottam egy irányba magatehetetlenül, miközben hátam mögül szikrázó lila fájdalomsugár cikázott végig testemen, és mivel általában farmolás közben sem figyelek jótékony áldásom magamra olvasására, ezért 3 ezer életpontom hamar tovaszállt.
Kis fejtörés után rájöttem, megtámadott egy WARLOCK!
De nem adtam magam, isten látta lelkem, sötét mágia tudásom ellenére látta hogy az jó, adott hát még egy esélyt az életre. Visszamentem hát a gyilkosság helyszínére, elégtételt venni. Mivel nincs nagy tapasztalatom más lények elleni harcban, akik relatíve intelligensebbek a farmolásom tárgyát képezõ lényeknél, ezért kicsit félve fogadtam el urunk ajándékát, a feltámadás gombot. Barátom épp egy toxiccal harcolt, végzett vele annak rendje módja szerint, én pedig ahogyan velem tette, támadásba lendültem. Elõbb persze begyüjtöttem lelkem hordozóját, majd pedig azon nyomban rászórtam nem meghatározott sorrendben rontásaim, és mivel hatásosnak bizonyultak, a féreg formájú, rothadó testû betolakodó feladván a küzdelmet, de nem megadva egy nyamvadt tizedesnek az örvendetet, hogy legyõzte õt, eltünt, mint a kámfor!
Mivel lusta vagyok UTánaolvasni mi is ez, Warlock ismerõsöm pedig még csak 42 es, a pajzsra, ami alatt túlélte magyarázatot kaptam, de az eltünés.. az miaz?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

The Garrett
ez komoly?

Ha jövöhetre osszeszedjuk a war effortot ( tutinem de tegyuk fel) és megvan a specter, nem mehetunk oda kinyitni?

nanemá.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

SinClaiR
te ki vagy sylvanason?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

PiszkosFred
PFfffff.... fáradt vagyok. Az elsõ mondat helyesen:

"A kapuk egyszerre nyílnak ígyis-úgyis world eventként, akkor is ha minden megvan, és akkor is, ha egy vacak lightleathert sem adtak le."

PiszkosFred
Számít? A kapuk egyszer nyílnak ígyis-úgyis world eventként, akkor ha mindent megvan, és akkor is ha egy vacak lightleathert sem adtak le. Max azokon a realmokon ahol kevesebb cucc jött össze, nem lesz igazi segítség npck részérõl, mint a jól teljesítõknél. De emiatt egyetlen serveren játszó ember sem fog hátrányt szenvedni, legalábbis nem huzamosabb ideig ;]

nem osszeskuves elmelet. nyilan vallaljak azsharasok, if ben yelleltek ok maguk. forumon is votl topic csak bezartak mert kicsit elfajult a dolog😄D

Lacc
Összeesküvéselmélet rulz.
ez azert van mert a nemet azshara realm ugye most offline van a server koltozes miatt, es szepen fogtak magukat ezek a csirak es krealtak karit a tobbi eu realmre aki veszelyezteti oket a aq opening raceben, es peacebloomot lefarmoljak aztan kidobjak , mindezt azert hogy azokon a realmeken ahol most megy a game gatoljak az aq war effort haladasat. nc a dolog erosen. nah msot annyit kell tudni hogy mutlheten levo maintencenel pl magtheridon realm nem votl egesz szerdan mert benaztak a franciak ergo mi mar eleve 1 nap hatranybol nyitottunk.

I.C.ram
Szívesen... iygekszik az ember.
Köszönjük, hogy újra megosztottad. -.-

I.C.ram
Fasza... újra megette.
I.C.ram
Fractured guild... ennyire egy tapló guildetm ég nem láttam. Odajön egy egy Souleater nevû fasztóni 60-as persze, én voltam 43as, látja, hogy ütöm a mobot, alig van hpm, erre odajön a szaros UD rugó persze, a változatosság kedvéért, és legyak, majd bûszkén nyomatja a /spit-et. Gratula. Ilyenkor azt kívánom ,hogy bár áttudnék nyúlni a monitoron és jól pofán baszni, hogy begyúlladjon az összes pattanása.
és van aki sírva röhög az ilyen commenteken (hogy is volt az a caster orientált a wow dolog mesélj csak 😄)

zero the hero
hm, nájsz

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

bekakilok mindjárt....355. vagyok a várakozó listán sylvanason. SOha nem kellett még várni.
Remélem ez nem marad így sokáig.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TDC Geronimo
Köszi pont most találtam meg 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

capaszabi
hagyd mindegy. van aki fél életét azzal tölti hogy OGri/IF elött duelezik miközben spammeli LFG-ot, meg van akinek van képe a classok közti balansz/inbalanszról, mert 16h-t pvpzik.

szal nem kell a flame, mindenki eélgedjen meg a magában kialakult képpel, mert a másikat észérvekkel sem lehet meggyõzni. (hiszen magyarokról van szóó)

capaszabi
dunemaul: pos. in que: 298 sstim wt: 17min
kösszbazmeg!

Ez történt

capaszabi
na hs. akkor ezt megbeszéltük. megöl, drain soul, máris HS,
rinse repeat...

téma lezárva amugy. ahogy én láttam classnerf volt a téma amihez hozzászóltam nem az hogy ki kit hogy öl/nemöl

zero the hero
pontosan mi is törpént?<#csodalk>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

súgd meg a nevét ki az (7k hp meg max buffolva van neki, szal akkor van melette egy priest is, így kb lényegtelen az egész), a másik meg hogy fél mperc alatt full hpn van, az nem skill hanem potion/hs
a harmadik, nekem olyan lockom van, hogyha egyszer rádnyomtam a dct, utána már vége a dolognak, mert az alatt a 1,5 sec alatt leszedek 3-5k hpt (mostmeg már föleg mert megvan 28as ss bag, szal nem spórolok shardal =P(bár hst még mindig nem szoktam használni, mert az nemskill ugy =P))

magam sem mondhattam volna szebben 😄

pluhi
Sylvanason 20-ból egyszer jön be a queue (helyette 1 percig connected majd DC), akkor is mire elõrekerültem 70-rõl 40-re, ledobott...
Lazarus
a Nurfed bugos szar én a Moog-ot javaslom
Davidus
2 balfaszt full zöldben^^

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
röhögve elintéz 2-õt......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Davidus
egyszerre 2 embert? ha ez így lenne a warlockot már szénné nerfelték volna😛

V9ykn8_TZL0

Sound
gg

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Tegnap azt hiszem not intended Eranikus-harcban volt részem...

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

wtf

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"