World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ami inkabb problema, hogy valami pozicios bug miatt most neha a karakterek setafikalas helyett csak teleportalodgatnak. De ugy hallom ma is lesz valami hotfix ami ezt kijavitja.
MadWolf#11626
BoP-os itemre általában passzolni szoktak, ha nem need.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2. vannak íratlan loot-szabályok, de ezt általában instance elõtt megbeszélik az emberek. Ha elfelejtették közölni veled, hogy a bop cuccokra "all pass", akkor nyugodtan küldd el õket jó messzire. Igazából nem értem én ezt az "all pass" dolgot: ha valakinek need, akkor ott a kocka, ha greed, akkor meg az érme. Ha valaki ninjázni akar, akkor úgyis needel, miután a többi passolt, vagy simán felveszi, ez a technika elavult az új roll-rendszer óta.
amit még érdemes letisztázni instance elõtt: lockboxokra greed vagy need. igaz, ezeket át lehet adni utólag is, mivel boe, de azért megelõzhetõ egy kis anyázás.
MadWolf#11626
A másik kérdésem hogy vannak dolgok amire még greedelni sem szabad?Pl a BOP itemek?Mert tegnap engem ezért eléggé letoltak.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MadWolf#11626
Lenne egy olyan kérdésem, hogy human paladinként melyik városban érdemes a reput növelni, és miért?
jóéjt mindenki! 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Kis fejtörés után rájöttem, megtámadott egy WARLOCK!
De nem adtam magam, isten látta lelkem, sötét mágia tudásom ellenére látta hogy az jó, adott hát még egy esélyt az életre. Visszamentem hát a gyilkosság helyszínére, elégtételt venni. Mivel nincs nagy tapasztalatom más lények elleni harcban, akik relatíve intelligensebbek a farmolásom tárgyát képezõ lényeknél, ezért kicsit félve fogadtam el urunk ajándékát, a feltámadás gombot. Barátom épp egy toxiccal harcolt, végzett vele annak rendje módja szerint, én pedig ahogyan velem tette, támadásba lendültem. Elõbb persze begyüjtöttem lelkem hordozóját, majd pedig azon nyomban rászórtam nem meghatározott sorrendben rontásaim, és mivel hatásosnak bizonyultak, a féreg formájú, rothadó testû betolakodó feladván a küzdelmet, de nem megadva egy nyamvadt tizedesnek az örvendetet, hogy legyõzte õt, eltünt, mint a kámfor!
Mivel lusta vagyok UTánaolvasni mi is ez, Warlock ismerõsöm pedig még csak 42 es, a pajzsra, ami alatt túlélte magyarázatot kaptam, de az eltünés.. az miaz?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ha jövöhetre osszeszedjuk a war effortot ( tutinem de tegyuk fel) és megvan a specter, nem mehetunk oda kinyitni?
nanemá.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
"A kapuk egyszerre nyílnak ígyis-úgyis world eventként, akkor is ha minden megvan, és akkor is, ha egy vacak lightleathert sem adtak le."
Remélem ez nem marad így sokáig.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
szal nem kell a flame, mindenki eélgedjen meg a magában kialakult képpel, mert a másikat észérvekkel sem lehet meggyõzni. (hiszen magyarokról van szóó)

rinse repeat...
téma lezárva amugy. ahogy én láttam classnerf volt a téma amihez hozzászóltam nem az hogy ki kit hogy öl/nemöl
a harmadik, nekem olyan lockom van, hogyha egyszer rádnyomtam a dct, utána már vége a dolognak, mert az alatt a 1,5 sec alatt leszedek 3-5k hpt (mostmeg már föleg mert megvan 28as ss bag, szal nem spórolok shardal =P(bár hst még mindig nem szoktam használni, mert az nemskill ugy =P))
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"