World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Amúgy vannak még itt US szerveresek?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Annak idején még a "szepjátékos" korban voltak rá jól megirt képletek...
Remélem érthetõ a kérdés! 😊
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Ha mas fajhoz akarsz mountot, akkor annal a frakcional EXALTED-nek kell lenned.
Lehet nem jo ehlyre irok de azér han tudtok probáljatok segíteni...szoval minden áron leakarja szedni az 1.9es patch de én ezt nem akarom mit tehetnék ellene?
Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Szerintem nem, de jó lenne 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"és hátba támadott egy +2 lvl human hunter"
hunter mióta lehet human? ^^
alli oldalon max. night elf vagy törpe, horda oldalon meg tauren, troll vagy ork...
Na meg persze a repu miatt olcsóbbak a cuccok az adott városban 😊
Ja és múltkor azt írta vki, hogy a sergant miatt nem jár kedvezmény a mountra. Nos megnéztem és jár 😛 Honored vagyok UC-vel + Senior Sergant és így 64g a gebe, meg 16g a tanulás.
/spit
<#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mas ertelmet nem latom a dolognak. Illetoleg meg arra lehet jo, h kiszurjek azon idiota egyeneket, akik kaszttol fuggetlenul mindenre need-elnenek. mondjuk ezek az egyenek egy ilyen mozzanat utan ugy is repulnek a party-bol, vagy rosszabb esetben egybol felbomlik a party...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A BoE szarabbik tesója.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Hihetetlen hogy még mindig akad betûszó amit nem ismerek 😊 de ez még a Glossaryban sincs vazz!
DB
Van egy olyan szakma, amit enchanternek hívnak. Ennek a szakmának a mûvelõi a varázstárgyakat szét tudják bontani alkotóelemeire, a mágikus esszenciákra. Magasabb szintû tárgyaknál gyakran elõfordul, hogy a kinyerhetõ esszenciák magasabb értékûek mint az, amennyit a vendor ad érte. Abban az esetben, ha a tárgy Binds when equipped, nincs gond, mert a tárgy eladható az aukciós házban, vagy szabadon átadható egy enchanternek.
Abban az esetben viszont ha a tárgy binds when picked up-os, akkor az azt felvevõ ember bele van kényszerítve abba, hogy eladja azt a vendornak. Ezért született az a rendszer a partykban, hogy egy bopos tárgyra "need or pass" rendszer van, amit aztán ha nem kell senkinek, a csapatban lévõ enchanter vesz fél, szétkapja, a csapat pedig dob a tárgyból kinyert esszenciákra.
Ehhez viszont kell az, hogy legyen a csapatban enchanter (érdemes megkérdezni), és hogy mindenki tudja, hogy hogyan mûködik ez a rendszer (többször elõfordult már hogy nem sikerült megértetnem pistikékkel).
Egyébiránt én pickup teammel mindig azt csinálom, hogy nem nyomok rá elsõre sem lockboxra, sem BOP-os itemre, így kiderül hogy a lockboxra mindenki need-et vagy mindenki greedet nyom, a bopnál meg kiderül hogy passt vagy greedet nyomnak a népek...
MadWolf#11626
viszont ez az ikonos betöltés nem mûködik, mivel 5 perc után sem töltött be semmi olyat, amit az elején nem töltött be 😊
és csak ennél a peccsnél jelentkezett nálam ez a gond
hmuda: már vagy 5x kiléptem és vissza
most állítgatom a hálókártyámat
MadWolf#11626
gg blizz
A leatherworking-beszarós bug is megvolt, szerencsére miután kilogoltam és vissza, nem kellett sorba állni 😊
DB