World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Urak egy csöpp referálást pls a #62141-re!

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Botond
Palihun szokott még ide irogatni patch napokon,õ még mindig ott tolja ally oldalon. Találtak vmi 10enpárfõs hordás kolóniát valamelyik Normál szerveren oda átszivárognak apránként.
Hmuda
/rasp

Amúgy vannak még itt US szerveresek?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Botond
Nincs bocsánat! :-P
Hmuda
Én kérek elnézést azért a gyerekért minden hordás nevében. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DonnieBrasco
Csak nem Karabasan személyesen ? 😊))

DB

A ti kung-futok nem erős!

Kérdés: lehet találni valami féle leirást, "képletet" a harcrendszerrõl, hogy hogyan számolja az értékeket?
Annak idején még a "szepjátékos" korban voltak rá jól megirt képletek...
Remélem érthetõ a kérdés! 😊

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

ha a sajat fajodtol akarsz mountot, ahhoz azt hiszem nem kell repu.

Ha mas fajhoz akarsz mountot, akkor annal a frakcional EXALTED-nek kell lenned.

Ha hivatalos, fizetõs szerveren játszol, és nem tört verzión, akkor nem tudsz mit tenni ellene, a javítások kellenek a játékhoz, anélkül nem enged be a szerver. Ha a tört verzión próbálsz játszani, abban viszont nem tudunk segíteni, mint ahogy a fõcímben is olvasható, pirossal.

<#nevetes2>kösz<#mf2>
Botond
Letörlöd a vinyóról az egészet és elfelejted.
helló!
Lehet nem jo ehlyre irok de azér han tudtok probáljatok segíteni...szoval minden áron leakarja szedni az 1.9es patch de én ezt nem akarom mit tehetnék ellene?
A hivatalos adat 7-9K letöltés / sec, 3K feltöltés/sec átlagosan. A titan panelnek azt hiszem van olyan verziója ami méri, de azt nem tudom mennyire megbízható. Napi 4-6 óra játékkal megvan a havi 3GB.

U42MAD
Volna egy olyan kérdése, hogy a WoW mennyi adatforgalmat generál 1 óra alatt, azaz mennyi adatot töltünk le játék közben? Nyilván a letöltés érdekes. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Binds on Equip. Binds on Pickup.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

igen

kiserik
Aha... Akkor ha nem akar valaki másik fajból mountot, akkor elég ha honoredre megcsinálja az összeset, igaz?

Botond
Honored ad 10%ot és kész. PvP rank3 még 10%ot,de annak semmi köze a repufarmoláshoz.
Amúgy minél nagyobb a repu, annál több a kedvezmény? Vagy az exalted is csak annyi kedvezményt ad mint a honored?

Botond
Honored összejön lvl40re minden factionnal,ha nem grindel,hanem küldizik.
Igen.

McHaals
hihi tényleg
és mivel ally volt, ezért MINDEN ally kötsög
ez amúgy logikus is

MadWolf#11626

Mighty
Tényleg! A javítási költségnél figyelembe veszi a reputációt?

Szerintem nem, de jó lenne 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Nem lesz az felesleges, mikor költöd a sok zsét reagensekre... Számít az a -10%!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

legalább hülyeségeket ne állítsd 😄

"és hátba támadott egy +2 lvl human hunter"

hunter mióta lehet human? ^^
alli oldalon max. night elf vagy törpe, horda oldalon meg tauren, troll vagy ork...

kiserik
Köszi a válaszokat. Amit levontam: nekem fölösleges ez a repus mizéria...

pluhi
Mert azokat nem lehet kimondani<#idiota>
Az is lehet, hogy az õsidõkben "on" volt.
Magas repuval (exalted) egy másik faj mountját tudod megvenni. Még én is kezdõ vagyok, de úgy tudom, hogy a palának 40-es szinten ingyen van a ló (questbõl talán).
Na meg persze a repu miatt olcsóbbak a cuccok az adott városban 😊
Ja és múltkor azt írta vki, hogy a sergant miatt nem jár kedvezmény a mountra. Nos megnéztem és jár 😛 Honored vagyok UC-vel + Senior Sergant és így 64g a gebe, meg 16g a tanulás.

BEAST
pala epic mount quest

/spit

<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Paladin lvl40en spellt kap amivel lovat idéz magának,ehhez mana kell,nem repu. 60on van küldetés az epic mounthoz ahhoz pénz kell nem repu, ha bármi mást akarsz,akkor a megfelelõ factionnal kell repu.
kiserik
#62076 erre valaki valami kimerítõbb választ tudna adni? Ha nem akarok cicát, csak a saját pala lovamat, akkor ne törõdjek a repuval? Vagy SW-ben növeljem a reput? Vagy hol érdemes? Mit érek a magas repuval?

antgecc
De miért BOE ÉS BOP, ha ez valójában BWE (binds when equipped) és BWP (binds when picked up)??

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem

Nincs valakinek egy kis fölös tárterülete? Csinálhatnák egy FAQ-t meg egy rövidítés gyójteményt... felteszem a linket a fejlécbe...

Ha vkinek van egy soulboundos iteme, akkor egy másik enchanter szét tudja szedni azt vhogy?

MrStokes
Affene nem olvastam vegig es most latom h mar egy elottem szolo frappansan elmagyarazta a rendszer hogyan s mikentjet. Sry.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
A kek BoP cuccokra meg mindig van letjogosultsaga az "all pass" modszernek, ha van a csapatban enchanter. Ha senkinek nem kell a cucc, akkor ugye CR es meg mielott a nyertes megkapna a cuccat, megkerheti az enchantert, h szedje szet neki a cuccost.

Mas ertelmet nem latom a dolognak. Illetoleg meg arra lehet jo, h kiszurjek azon idiota egyeneket, akik kaszttol fuggetlenul mindenre need-elnenek. mondjuk ezek az egyenek egy ilyen mozzanat utan ugy is repulnek a party-bol, vagy rosszabb esetben egybol felbomlik a party...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

DonnieBrasco
de pöcs vagyok, erre már egyszer rájöttem 😊)

A BoE szarabbik tesója.

DB

Kriger
binds when picked up

capaszabi
Birds of Paradise
Binds On Pickup

DonnieBrasco
Mi az a BOP?

Hihetetlen hogy még mindig akad betûszó amit nem ismerek 😊 de ez még a Glossaryban sincs vazz!

DB

Azért a bopos itemek pass kérdéséhez hozzátennék némi magyarázatot:

Van egy olyan szakma, amit enchanternek hívnak. Ennek a szakmának a mûvelõi a varázstárgyakat szét tudják bontani alkotóelemeire, a mágikus esszenciákra. Magasabb szintû tárgyaknál gyakran elõfordul, hogy a kinyerhetõ esszenciák magasabb értékûek mint az, amennyit a vendor ad érte. Abban az esetben, ha a tárgy Binds when equipped, nincs gond, mert a tárgy eladható az aukciós házban, vagy szabadon átadható egy enchanternek.
Abban az esetben viszont ha a tárgy binds when picked up-os, akkor az azt felvevõ ember bele van kényszerítve abba, hogy eladja azt a vendornak. Ezért született az a rendszer a partykban, hogy egy bopos tárgyra "need or pass" rendszer van, amit aztán ha nem kell senkinek, a csapatban lévõ enchanter vesz fél, szétkapja, a csapat pedig dob a tárgyból kinyert esszenciákra.
Ehhez viszont kell az, hogy legyen a csapatban enchanter (érdemes megkérdezni), és hogy mindenki tudja, hogy hogyan mûködik ez a rendszer (többször elõfordult már hogy nem sikerült megértetnem pistikékkel).
Egyébiránt én pickup teammel mindig azt csinálom, hogy nem nyomok rá elsõre sem lockboxra, sem BOP-os itemre, így kiderül hogy a lockboxra mindenki need-et vagy mindenki greedet nyom, a bopnál meg kiderül hogy passt vagy greedet nyomnak a népek...

capaszabi
addonokat kapcsold be az out to date-eket újra külön kell

pluhi
McHaals
ez eddig a legrosszabb peccs, amivel találkoztam... hatalmas lag, ui problémák...

MadWolf#11626

McHaals
igen, azt írtam, hogy lehet is tõteni a peccset.
viszont ez az ikonos betöltés nem mûködik, mivel 5 perc után sem töltött be semmi olyat, amit az elején nem töltött be 😊
és csak ennél a peccsnél jelentkezett nálam ez a gond

hmuda: már vagy 5x kiléptem és vissza

most állítgatom a hálókártyámat

MadWolf#11626

jah, kijött a "javító" peccs, mostmár nem ugrálnak az emberek, csak az átlag 25 ös orgri fpsemböl kora reggel amikor üres, 13 fpsem van
gg blizz

DonnieBrasco
Jah, nálam is warpolgatott mindenki csak séta helyett. Érdekes módon csak a PC-k, a mobok nem.
A leatherworking-beszarós bug is megvolt, szerencsére miután kilogoltam és vissza, nem kellett sorba állni 😊

DB

Kriger
Ez a Souleater valami UD (talán pap), kb 2 perc kellett neki, hogy felkerüljön az ignore listámra. Akkora paraszt, amilyet ritkán látni. És mielõtt valaki megkérdezné: nem magyar!