World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom, szeretik egymást 😄
nálunk guildtárs jelentette guildtársat ugyanezért 😄
persze a dolog teljesen poénból ment, de az eredmény ugyanez lett 😄D

ember, ha ilyen hülye kérdést teszel fel, ráadásul helyesen írni sem tudsz, mit vársz?
en
I.C.ram
egyébként nem tudom mit hisztizel, rendesen válaszolgatunk a kérdéseidre, én is többször szántam már rá idõt...

lenyege annyi mint a valos eletben a munkanak, ezzel teremted meg az anyagi javakat a virtualis valosagban😊

PiszkosFred
Hát ha miattam fogod felvágni az ereidet, vagy miattam fogsz negatív véleményt kialakítani a magyar communityrõl, akkor az már a te bajod és gratulálok. Amennyiben bármilyen bajod van a válasszal, akkor elõbb pontosan olvasd el a kérdésedet, majd ha ez kész, vagy várj a szerdai matinéig, vagy sz*rd le, vagy ott a privát, de semmi esetre terheljük most a fórumot ilyen baromsággal, mint duzzogás, sértõdés megatöbbi. /cheers

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lazarus
QuippeR
naja, Blizzard kicsit túlzásba esik ilyeneknél. nem baj, Tom Sawyer kalandjait is be kell tiltani.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Gold farmer

A gold farmer is a person who acquires "gold" (or other in-game currency) or items in a MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) for the sole purpose of sale to other players via an out-of-game venue, such as eBay or IGE. This term is sometimes considered ambiguous, as "farming" is the term used for the activity of gathering in-game currency regardless of its intended use.

Vaxi
köszönöm nektek ezt a minden részletre kiterjedõ magyarázatot, látom érdemes benéznem ide, hisz a segítõkész emberek azonnal segítségemre sietnek, ha valamit nemtudok.
örök hála...
<#wilting><#wilting><#wilting><#wow3>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Davidus
ÁÁÁÁÁ😄

V9ykn8_TZL0

Sound
MT-nk nyomott egy "Niggah"-t BWL generalba, erre 2 perc múlva kapta whipsert GM-tõl, hogy valaki harassment-ért ticketelte, és 3napos ban-t kapott most ezért. gg? mindkét oldal szánalmas.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lacc
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PiszkosFred
Amikor egy 200 kilós "hölgyemény", barátnõivel elmélyülten beszélgetve nem figyel a környezetre, és hirtelen az öledbe "huppan" a trolin. Az a faromlás...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
ugy altalaban a farmolásnak vagy van valami elkepzeleseD? 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Vaxi
Elmondaná vki, h mi a lényege a faromlásnak?

Vaxi
Ez elég nagy fos. De jól rábaszik aki megveszi 😄

Lazarus
<#nezze>
sun rock retreat melletti dombra menj, kis osveny vezet fel.

Postan lehet rendelni gc-t abbol az uzletbol, masnapra kiviszik akarhova. Vagy egy itt hasznalhato bankkartyat is kapsz kb. 15-20 perc alatt pl. a cib bankban.

jóhát látszik mennyit értek sámlihoz 😄

STREEX
Én most értem el a 150-es fejlettséget az enchanting-ban.Hová kell mennek hogy ne ennyi legyen a max hanem 300?Hordás vagyok

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Ha mûködik akkor is kell egy GC amit gamerslootról lehet rendelni de nincs mastercardom a cdgalaxisba meg nincs idõm elmenni mert elég rossz idõtartamba dolgozom és nem is biztos hogy kapok. Pénzt áttudok utalni mert van olyan lehetõségem esetleg ha megtudnád nekem rendelni onnan.

Írj be egy fake számot, utána változtsd át a fizetési módot GC-ra
kritet ad de crit esetén +sebzést nem

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Ha valaki esetleg tudna segíteni és van mastercardja vagy hasonló kaliberû bankkártyája és aki nem gcvel játszik...Ha valaki lenne olyan rendes és átutalásom után esetleg tudna nekem rendelni egy GC-t a gamersloot.com-ról és ha tudná aktiválni az accountomat azt megköszönném. Természetesen elõbb utalnám a pénzt ne hogy azt higyjétek hogy lejmolni akarok. Szóval ha valaki érez magában ambíciót hogy segítsen egy régi játékosnak az üzenjen...

The Garrett
miert van az hogy classonként megegyezik az emberek HPjanak az utolso szamjegye? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ja mert nálatok vannak elemental shamanok is...
Ha rátalenteznék simán menne nekem is, de nem lehet.

No közben érdekesen betudtam jeletkezni...Mivel Ausztriából van a játék ezért csak akkor tudok bejelentkezni ha német nyelvûre töltöm be az oldalt (?). Elég érdekesen hangzik, de így egybõl megtalálta az accountomat :-) Azonban most egy újabb problémába ütköztem. Közel egy éve Gc-vel játszottam mert sajnos nem rendelekezem megfelelõ bankkártyával. No most suspend állapotba van a karim és GameCardot nemtudok hozzáadni, mivel csak bankkártyát tudok kiválasztani :-( Lassan kezdem feladni 😞

Van a www.wow-europe.com oldalon egy webform, töltsd ki, írd meg hogy nem találja az accountot. A felhasználónevet tudtommal nem lehet megváltoztatni, ha azt nem találja, akkor rossz helyen nézed vagy törölték valamiért.
Biztos hogy jó oldalon próbálkozom, ugyanis még arra emlékszem hogy hogyan lehet belépni az account menedzselésébe :-) Nemtudom mi történt de nemtalálja az accountot és nemtudom hogy mit tegyek...

Biztos hogy par honap alatt nem tunik el az accountod. A helyes oldalon probalod? wow.com wow-eu.com

Lazarus
resto is ad lightning spell kritet
Restoval? 😄

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Sziasztok! Remélem valaki tudna nekem segíteni, ugyanis nagy bajban vagyok. Sajna amikor anno elkezdtem játszani a WoW-val elég gyenge gépem volt és pár hónap után abbahagytam. Most eljutottam odáig hogy egy viszonylag jó gépet összehoztam, de az accountom eltünt, nem találja a felhasználónevemet :-( Ilyenkor mit tudok tenni? Sajnos angolból nem vagyok valami nagy penge ezért kérném a segítségeteket. Ha valaki tudna ebben segíteni üzenjen nekem egy privit és esetleg MSN-en megbeszélnénk a dolgokat. Hálásan köszönöm

nálunk sámli 2.2k kat critel 😊

Voltan
Van itt valaki a Kadhgar realm-bõl?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

BEAST
fúj , imba , nerfet nektek <#hehe><#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shaman pwnage 😊

Eddigi rekordom. Sámán trinket + ZG trinket.
(Nincs +100% crit bonus talentem)
(A shock nem crit 😊)

I.C.ram
Valakit már keresztre kell feszíteni azért a sk hordás bûnért! 😄
DonnieBrasco
Miattam ne, én csak röhögök a retardált lelkivilágán és csak remélem hogy az életben nem okoz kárt másban.... sajnos a pszichiátria nem jut el mindenkihez idõben 😞(

DB

A ti kung-futok nem erős!

Botond
Akkor az 70es szet lesz. :-D Majd 5en nyomjuk az onyxia runokat. :-D
Hmuda
Akkor ha minden igaz, jövõre találkozunk. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Botond
Ha 60as leszel,és mentek kék szetet farmolni szólj,még nekem is kellene a palára pár darab. :-D
Hmuda
Jah.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Botond
Blackhanden van a warrior is?
Hmuda
Én még mindig a hunteremet babusgatom (kihagytam vagy fél évet és msot meg se állok 60-ig) és mellékállásban egy hummie warrior útját egyengetem (12 a szentem).