World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
- az egyik mondat vhogy úgy hangzik : "a játék telepítésekor hamis bankszámlaszámot adtunk meg", ez igaz azokra akiknek letiltották a hozzáférését?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
De csak egyszer csaltam akkor is csak poénbol, ha látnád azt a fist weapont akkor röhötél volna a leggagyibb fegyó egész azerothban😊😊
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Hunter amúgy a leggyengébb és legerõsebb kaszt is. Ha ráérzel jöhet akármilyen kaszt szembe... sámánnal pl szerintem én voltam ez egyik legbénább arc 😊
WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK
Van valaki aki MX1000-es egérrel tolja? + felvan neki rakva a legujabb setpoint??
Nekem nem müködik a gémben a 3-4-5-ös gomb.
thx
http://www.akciofigura.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
hüüüüm
BTW én 31 marksman, 20 beastmaster buildet ajánlom szerintem attól jobb nincs. Szerintem és nekem és most 😊)
Én is ezt hallottam, csak kár hogy nem tudja magát gyógyítani :-(((
És a hunter a leg gyilkosabb pvp-classok egyike, nagyon idegesítõ kaszt és nagyon durva is😊
szánalom.txt
Szerintetek jó a hunter pvp-re? Mert arra váltottam druidról. Nem akartam csak healerként nyomni instákban meg AB-n.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
És akkor már hw-fegyóval nyomom😊
Egyébként nem igazán értem õket, mert pvp set cucc tömegbunyónál jobb csak mint a highend insták cuccai. Ezért fogja Koshy is megszivni amikor visszatér pve-re mert a több hónapos álmai generál ruháiban szart sem fog érni egy közepes bossnál.
Egy hónapja kb jáccottam ellenetek, nem vagyok egy nagy pvp arc, de szoros küzdelemben kaptunk ki, volt pörgés meg minden, persze ha láttalak téged lõttelek 😊 Jót mulattunk, szóval kikapni is ki kell tudni, mint minden ez is taktika kérdése, és aki keveset jáccik annak nincs, csak megy lõni, aki meg sokat annak van bejáratott teamje és ugy már sima, még talán pucéran is.
Válaszodat elõre is köszönöm.
DB
A ti kung-futok nem erős!