World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
akkor eleg sok magyarnak is letiltották volna. Szerintem csak sima blizzardbaki megint, mint anno a szállodás.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TVelvet
ennek semmi köze hozzá, én már rég más bankszámláról fizetem...
TVelvet
semmi fejlõdés ebben a kurva account suspendes problémában, a jól megfogalmazott mailemre sem érkezett válasz, ugyhogy most faszomkivan
- oroszok mellett van néhány finn is...
- az egyik mondat vhogy úgy hangzik : "a játék telepítésekor hamis bankszámlaszámot adtunk meg", ez igaz azokra akiknek letiltották a hozzáférését?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

mage-nek

Tepet
59.5 blizz forumon kint volt

Yah sry akkor tényleg ismerlek,😊
De csak egyszer csaltam akkor is csak poénbol, ha látnád azt a fist weapont akkor röhötél volna a leggagyibb fegyó egész azerothban😊😊
Sound
100 mint bármelyik más caster classnak

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lazarus
Valami okostojás mondja meg plz, mennyi intellect kell 1% spell criticalhoz? Sámánnak. 50, 59, 100?
Molokay mit csodálkozol hogy levadászunk, ki akarja megvárni mig közel érsz? 😊
Hunter amúgy a leggyengébb és legerõsebb kaszt is. Ha ráérzel jöhet akármilyen kaszt szembe... sámánnal pl szerintem én voltam ez egyik legbénább arc 😊
Sugam
azé ez elegge gaz... rosszabb mint az acc lopasok mert itt asse tudod miert vagy letiltva vagy mit ez, ott meg legalabb tudtad hogy szopi szopi 5 dolcsi , volt accod nincs... itt viszont ;(...

TVelvet
Tevedsz... nem ismerlek teged. 2 alkalomra emlexem, amikor ABn okollel utottuk egymast. Mind2 esetben csaltal, 1szer felvetted a dmg bonus buffot, majd a masodiknal a fist weapont. Poen volt az egesz mert meg nem oltel 1szer sem. Gondolom igy talan neked is remlik valami. Egyebkent enis leszarom kivagy...

Boff

ofc

WOW: Lenoil, lvl60 NE warrior Cruentus AO: ex Hentmester, lvl170 enforcer, presidente of HunoK

Nem, a hunter mana szivasa poison, azt pedig le tudja magarol szedni a shaman.
Így csökkentik a populációt a bs-en?

cikasz
szasztok.
Van valaki aki MX1000-es egérrel tolja? + felvan neki rakva a legujabb setpoint??
Nekem nem müködik a gémben a 3-4-5-ös gomb.
thx

http://www.akciofigura.hu

PiszkosFred
Retorzio az olaj kekeckedes miatt? 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Gondolom rank 2 purge FTW, ami valljuk be 1 vicc, annyi manaert ajandek.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tepet
nálunk is guildben orosz sráccal ez történt, és mondta hogy minden orosz haverjával ez lett....

MrStokes
Most neztem, az acc-om meg megvan es mukodokepes. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Mi 4-en fizetunk 1 kartyarol es eddig semmi gond nem volt belole. Na kivancsi leszek ma lesz-e vmi vele, nagyon ajanlom Blizznek, h ne legyen.

A hulye shaman pedig nezi, ahogy fogy a manaja 😉 az okosnak kevesebb manaba kerul leszedni, mint neked beleloni 😉
The Garrett
eddig csak annyi a hasonlosag hogy ott is 1 kartyarol ment a 2 acc.
hüüüüm

Igen ez az egy gond van a hunterrel hogy nem könnyû játszani. Warrior ellen nagyon nehéz. FREE HK kategória a mage és a rogue. A többieket meg le lehet szedni csak elegendõ skill kell hozzá. Meg tudni kell milyen class ellen mi a legjobb. Pl sámánoknak manaszívás, és addig futni kell elõle amíg el nem fogy. Onnantól õ is FREE HK 😊

BTW én 31 marksman, 20 beastmaster buildet ajánlom szerintem attól jobb nincs. Szerintem és nekem és most 😊)
nálunk 3 acc van fizetve egy kártyáról, és eddig semmi 😊

Higher
Meg az is érdekes, hogy "permanently" azaz végleges ban. De télleg érthetetlen az egész. 😞

De ha ugyesen játszik akkor nincs is rá szüksége mert nem kerül bele a darálóba😊
Köszönöm a válaszodat.
Én is ezt hallottam, csak kár hogy nem tudja magát gyógyítani :-(((
Én pt-s vagyok,
És a hunter a leg gyilkosabb pvp-classok egyike, nagyon idegesítõ kaszt és nagyon durva is😊
TVelvet
Hát az én lobotmizerem, nemfog fejlõdni, ha nemlesz accom, ugyanis perditionért lekéne meni MCbe, meg bwl meg minden sok cuccot eltudnék, végre vinni, de nem, méris hiszen blizz elbassza..
TVelvet
Nos, valami olyan gáz lehet, hogyha 1 kártyáról több accot fizetnek, akkor blizz most kitalálta, hogy suspendeli az accot... hogy mér azmég rejtéj számomra, de valaki aszonta nekem, hogy a rendszerükkel lehet valami baj ( mér ne mérne a rendszerrel ) és nemtudja rendesen "kezelni" ezt a 1 kártya 2 acc helyzetet...

szánalom.txt
Mondjuk azért bírom hogy néha 'csak úgy' eltûnnek hozzászólások. Nembaj, Sound már lejáratta magát rendesen. Én ismerem a titkát. 😮
MrStokes
A Blizz azon felul, h MMO meg nem kaszalt ennyit, minden negativ rekordot is felulszarnyal. A jatekszoftvertol kezdve a szervereken keresztul a szamlazasig minden szolgaltatasukba tudnak bugot tenni. Ha nem lennenek ki kene talani oket.

Molokay, melyik a Te guilded?
Szerintetek jó a hunter pvp-re? Mert arra váltottam druidról. Nem akartam csak healerként nyomni instákban meg AB-n.
The Garrett
guildtarsunknak tegnap este ugyanez a problemaja lett, ha lesz valami nyuuuuz írjál majd plz.

A hírnév átka😄DD

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Egyépként ez alap, egyik kedvenc élményem amikor a többiek av-n voltak engem meg nem hívott be szal randommal ab-n toltam bloodpantherék ellen, kb némi elképzelésem van mi lehetett náluk ventri :" nézd ott szalad , ok halott , nézd megint ott van ne hagyd elfutni😊Szal kb volt vagy 2seces élettartamom😊))))))
k, de remélem 2-hétig nem lessz😊
És akkor már hw-fegyóval nyomom😊
TVelvet
molo, majd ha lesz accom nyomjunkmár 1 duelt 😊
Az a baj, hogy ez forditva is igaz, tegnap is anyázott egy guild társ amikor a random team ült a bejáratnál mert vmi komolyabb ellenfél volt...

Egyébként nem igazán értem õket, mert pvp set cucc tömegbunyónál jobb csak mint a highend insták cuccai. Ezért fogja Koshy is megszivni amikor visszatér pve-re mert a több hónapos álmai generál ruháiban szart sem fog érni egy közepes bossnál.
Egy hónapja kb jáccottam ellenetek, nem vagyok egy nagy pvp arc, de szoros küzdelemben kaptunk ki, volt pörgés meg minden, persze ha láttalak téged lõttelek 😊 Jót mulattunk, szóval kikapni is ki kell tudni, mint minden ez is taktika kérdése, és aki keveset jáccik annak nincs, csak megy lõni, aki meg sokat annak van bejáratott teamje és ugy már sima, még talán pucéran is.

Sugam
tauren warrior, es oemgépwnzor a gyerek 😉(szoval jol jatszik szvsz)

Molokay én nem ismerem a sztorit, nem is cseszegetni akarlak, csak 1 kérdés. Milyen karival tolod?
Válaszodat elõre is köszönöm.
TVelvet
ottvan, hogy levonta a havi díjjat
Én nem az õ teamjükröl beszéltem csak az egyik arc emliítette hogy elvernek minket és mi nem vagyunk a szarok ,a deluval régen mindeig jókat játszottunk bár sztem tööbet nyertünk mint õk ez sajnos mostmár megfordult de annyira hogy ha full teamjük van az esélytelenek teljes nyugalmával megyünk ellenük😊
Kössz bloodpanther a hozzászólást de asszem te pont tudod igazolni hogy nem vagyok az a habzószáju minden ok nélkül gyilkolászó😊
Elsõ körben nézd meg, van-e az accountodnál kártya megadva és kérdezd meg haverod, van-e fedezet a kártyán. Lehet nem tudták levonni a havidíjat, ezért a felfüggesztés.
Koshy az keménymagnak számít ally oldalon?😄

DonnieBrasco
itt a /bow most meghajlás, vagy te is véletlen nyakonlõtted szegényt (íjjal 😊) ?? 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

MrStokes
Meg jo h nem azt irtad, h /blow Molokay 😄 Meg rosszra talaltunk volna gondolni 😄D

Jooo, tudom, rossz az aki rosszra gondol... de akkor is! 😄