World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali kedves veszekedõk.
Szerintem a kulcskérdést tisztázzátok mielõtt mindenki bealáz mindenkit. Az a egitõ szándékú moonfire mellément vagy nem? Mert ha télleg Molokayt lõttétek nyakon akkor jogos volt a retorzió, ha a mobba ment akkor lehet fikázni, ennyire eccerû a kérdés. tiszteletem a Cruentusnak és /bow Molokay
Szerintem a kulcskérdést tisztázzátok mielõtt mindenki bealáz mindenkit. Az a egitõ szándékú moonfire mellément vagy nem? Mert ha télleg Molokayt lõttétek nyakon akkor jogos volt a retorzió, ha a mobba ment akkor lehet fikázni, ennyire eccerû a kérdés. tiszteletem a Cruentusnak és /bow Molokay
Zámbó Jimmy neeeedddd!
Szeress ugyis ha rossz vagyok--hehe , nem baj részemröl befejeztem,ui:én egy szemétláda vagyok mert mindenkit bántok még ha segíteni is akar ,A cruentus az isten!És légyszi ne bántsatok többet mert egy láma csicska vagyok plsplspls😊
Szeress ugyis ha rossz vagyok--hehe , nem baj részemröl befejeztem,ui:én egy szemétláda vagyok mert mindenkit bántok még ha segíteni is akar ,A cruentus az isten!És légyszi ne bántsatok többet mert egy láma csicska vagyok plsplspls😊
olvasd el azt a policyt hátha kiderül belõle valami: mittomén nem lehet egy kártyáról két accot fizetni, vagy nem lehet más kártyájáról fizetni, mert asziszik hogy lopott kártyáról fizetsz, vagy nem tudom. Hátha van benne valami...
ez mind szép és jó, DE MÉR SUSPENDELTÉK AZ ACCOM !!?? fákju ahh 😞( pedig nemcsináltam semmit, és nemvágom miafaszt akkarnak, hogy valami payment pöccséget szegtem meg, mindig fizetve lett, most mi a kurvaanyám bajuk van..
😞
Deikath
Romantic-ot nem játszunk, csak Zámbó Jimmy-t
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Figyelj nézd arrol az oldalról a dolgot hogy te legalább ismersz engem , én azt se tudom hogy ki vagy😊
Az meg hogy az alli milyen véleménnyel van rólam körübelül annyira érdekel mint a személyed: zero.
Az hogy meg a deluval elvertek minket oké persze, de ha érdekel kérdezd meg koshyt hogy milyen volt a server költözés elõtt a dolog amikor még full volt a régi team.Még randomtol is kiszipkázunk néha annyira felhigult itt a keménymag,vagyunk kb max 5-en a régiek közül.
Amugy meg nem tom milehet az a "nem túl jó vélemény", már nem szoktam gankolni nem köpködök csak ha valaki megérdemli, és sztem tisztességes harcban nem sok mindenki állt még a hullám felett röhögve.
Az meg hogy az alli milyen véleménnyel van rólam körübelül annyira érdekel mint a személyed: zero.
Az hogy meg a deluval elvertek minket oké persze, de ha érdekel kérdezd meg koshyt hogy milyen volt a server költözés elõtt a dolog amikor még full volt a régi team.Még randomtol is kiszipkázunk néha annyira felhigult itt a keménymag,vagyunk kb max 5-en a régiek közül.
Amugy meg nem tom milehet az a "nem túl jó vélemény", már nem szoktam gankolni nem köpködök csak ha valaki megérdemli, és sztem tisztességes harcban nem sok mindenki állt még a hullám felett röhögve.
Off:
Itt lehet zenét kérni? Mert ha igen szeretném kérni Molokay-nak a Romantic együttestõl a "Szeretem a bõröd illatát" címû számát köszönöm.
ui:megjegyzem hogy én nem voltam ott, idéztem a guild társam beírását a guild fórum-ról , ebbõl is látszik hogy össze vissza vagdalózol, vádaskodsz.
Itt lehet zenét kérni? Mert ha igen szeretném kérni Molokay-nak a Romantic együttestõl a "Szeretem a bõröd illatát" címû számát köszönöm.
ui:megjegyzem hogy én nem voltam ott, idéztem a guild társam beírását a guild fórum-ról , ebbõl is látszik hogy össze vissza vagdalózol, vádaskodsz.
Deikath
Hat nemtom en a nevedet akkor lattam amikor vagy zöld ally random grpt alaztatok BGben, vagy amikor levertunk titeket zsinorban Delusion baratainkal kozosen. Najo 1-2 alkalom volt amikor gyoztetek. Szal en elhiszem,hogy Horda oldalon te nagy arcnak szamitasz de allyknal nemigazan hallani rolad jo velemenyt.
visszaterve: felreertetted az esetet ugylatom, bar 1 moonfire gondolom nem okoz gondot a 6k hpdnak, megis elegtetelt vettel... ez nem melto egy pvp "isten"-hez.
Boff
visszaterve: felreertetted az esetet ugylatom, bar 1 moonfire gondolom nem okoz gondot a 6k hpdnak, megis elegtetelt vettel... ez nem melto egy pvp "isten"-hez.
hihetetlen min problemaztok ez egy jatek, pvp szerverne minden megengedett. en pl rugo vagyok, en igenis hatbatamadok mindenkit, kiveve ha alattam van es eselye nincs. ennek ellenere , habar en benaztam, tegnap kergettem egy priestet egy oran keresztul mert sosem tudtam leutni mindig elfutott, es o sem hivott senkit maga melle, nem spitelt...
"Utánanázegettem a CIB bankban és találtam CiBes internetkátyát...Ezzel lehet fizetni internetes játékokat? Mert ahogy néztem pl WoW esetében meg van adva 3 vagy 4 kártyatípus, nemtudom hogy a CiBes internetkártya esetén melyiket kell kiválasztani. Illetve nagy probléma az ha én OTP-s vagyok? Köszönöm a válaszokat."
igen, a CIB-es internetkártya(csomag) tökéletesen jó, hogy be tudd fizetni a wow havidíját róla.
csak onnan tudom, hogy én is azt használom (elötte GC-vel görcsöltem), s nagyon meg vagyok vele elégedve 😊
a lényege annyi, hogy nyitnak 2 folyószámlát, egyikhez kapsz egy normál bankkártyát, a másikhoz meg egy internetkártyát, a normál folyószámlára X mennyiségû pénzt be tudsz fizetni (vagy utalják rá a fizudat, mint pl. nekem), s ha van pénz a folyószámlán, akkor arról tudsz te magad is net-en keresztûl utalni az internetkártya folyószámlájára.
onnantól már a bank intézi a többit...
én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek elege van a Gamecard-os szivásból 😊
igen, a CIB-es internetkártya(csomag) tökéletesen jó, hogy be tudd fizetni a wow havidíját róla.
csak onnan tudom, hogy én is azt használom (elötte GC-vel görcsöltem), s nagyon meg vagyok vele elégedve 😊
a lényege annyi, hogy nyitnak 2 folyószámlát, egyikhez kapsz egy normál bankkártyát, a másikhoz meg egy internetkártyát, a normál folyószámlára X mennyiségû pénzt be tudsz fizetni (vagy utalják rá a fizudat, mint pl. nekem), s ha van pénz a folyószámlán, akkor arról tudsz te magad is net-en keresztûl utalni az internetkártya folyószámlájára.
onnantól már a bank intézi a többit...
én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek elege van a Gamecard-os szivásból 😊
Ez a segítettem neki mert kevés hp-ja volt igy kicsit érdekes:6k hp-m van szerintem nem nagyon éreztem magam veszélybe amikor egy darab 52-es mobal harcoltam,Különben nem tudtalak volna lecsapni amikor 2-vel harcoltam és te megtámadtál, Ha segiteni akartál köszönöm , de az a moonfire-az elsõ véletlen rajtam csattant, ha meg személyes problémád van old meg egyedül😊
Szerintem egy láma szar warrior ellen nem kell segítség aki csak akkor jani ha 3-an healelik,de ennek ellenére szépen feküdtél a fél hp-mtol 2 mobbal a seggembe no comment pvp king😊ha utána nem másztok rám 3-an maradtam volna és megtudtad volna mutatni mit tudsz a wariddal vagy a rugóddal
Szerintem egy láma szar warrior ellen nem kell segítség aki csak akkor jani ha 3-an healelik,de ennek ellenére szépen feküdtél a fél hp-mtol 2 mobbal a seggembe no comment pvp king😊ha utána nem másztok rám 3-an maradtam volna és megtudtad volna mutatni mit tudsz a wariddal vagy a rugóddal
Nem tom hogy te kivagy gondolom egy kedves cruentusos, ha segiteni akart akkor miért én kaptam a moonfiret???😊
Az hogy elnézte kicsit és véletlenül engem lõtt nyakon az már más kérdés utána levágtam,és hangsulyózom utána nem bántatottam elmentem mellete és megint megtámadt mobolás közben amikor nem voltam full hp-n , megint levágtam , az hogy utána 3-an kitudtak nyirni szerintem már nem volt nagy kihivás és elsõ sorban nem a clanotokat szeretném ezzel minõsíteni, ha meg leakarjátok vágni a pt-t szerintem elõbb ujjítsatok be pár rendes arcot mert ha ilyen pvp-istenek mint a druidátok szerintem csak iszonyú nagy röhögés lenne belõle😊
Nem az a baj hogy levágtak csak az hogy nem tud elintézni egyedül még fél hp-rol sem és utána megy a bántanak apu fáj duma gondolom.
Részemröl lezártam a dolgot.
Az hogy elnézte kicsit és véletlenül engem lõtt nyakon az már más kérdés utána levágtam,és hangsulyózom utána nem bántatottam elmentem mellete és megint megtámadt mobolás közben amikor nem voltam full hp-n , megint levágtam , az hogy utána 3-an kitudtak nyirni szerintem már nem volt nagy kihivás és elsõ sorban nem a clanotokat szeretném ezzel minõsíteni, ha meg leakarjátok vágni a pt-t szerintem elõbb ujjítsatok be pár rendes arcot mert ha ilyen pvp-istenek mint a druidátok szerintem csak iszonyú nagy röhögés lenne belõle😊
Nem az a baj hogy levágtak csak az hogy nem tud elintézni egyedül még fél hp-rol sem és utána megy a bántanak apu fáj duma gondolom.
Részemröl lezártam a dolgot.
Ebben az a szánalmas, hogyha megnézik a payment historyt, látják, hogy minden hónapban fizetve lett a wow. Na most, ebben a hónapban is fizetve lett a wow.. ott van, hogy active.... Nemértem komolyan, szánalom.txt remélem csinálnak valamit, mert kurvára mérges leszek.
Van esély, hogy tévedtek?
Van esély, hogy tévedtek?
Jóvan, megvan még 😊 de lehet hogy mégiscsak ellövöm a 60 napos card-om. Abban nincs mit belekötni!
DB
DB
A ti kung-futok nem erős!
Nos akkor ha más ismerjük "tisztelt" Molokay szemszögébõl a történetet akkor hallgassuk meg a másik oldalt is.
"Sziasztok.
gondoltam jobb ha tolem tudjatok es nem mastol.
tortent ma Felwoodban az eset. kb ez volt: Molokay utott egy mobot. nekem szokasom segiteni barkinek aki farmol es bajban van. o ott volt es a HPja nagyon lement. erre en hulye, segitettem neki es a MOBba nyomtam 2 moonfire. erre az megfekudt. kilootolta es megolt mikozben mar mas mobot utottem. Ezek utan visszajottem es igen megoltuk (Zacsi es Echo segitsegevel akiknek ismet koszonom!!). szerintem ez teljesen korrekt volt. o tamadt meg amikor en segitettem neki.
En hordasokat soha nem utok csak akkor ha ok utnek elsonek."
Szoval molokay jó lenne ha visszavennél a picike kis arcodból, mert legközelebb ha összefutnál a rugommal, vagy a warriorommal akkor én nem röhögni fogok a hulládon hanem tüzet rakok. Úgy látom te csak akkor vagy jani mikor 3-4 priest healel Av-n hátulról.
ui: Hogy kis is gerinctelen féreg, nemtudom Molokay emlékszel e arra mikor Te TP-n a griffrõl leszállokat gankelted, úgy gondolom aki ilyet tesz még ha PVP szerver is az meg se merjen szólalni.
"Sziasztok.
gondoltam jobb ha tolem tudjatok es nem mastol.
tortent ma Felwoodban az eset. kb ez volt: Molokay utott egy mobot. nekem szokasom segiteni barkinek aki farmol es bajban van. o ott volt es a HPja nagyon lement. erre en hulye, segitettem neki es a MOBba nyomtam 2 moonfire. erre az megfekudt. kilootolta es megolt mikozben mar mas mobot utottem. Ezek utan visszajottem es igen megoltuk (Zacsi es Echo segitsegevel akiknek ismet koszonom!!). szerintem ez teljesen korrekt volt. o tamadt meg amikor en segitettem neki.
En hordasokat soha nem utok csak akkor ha ok utnek elsonek."
Szoval molokay jó lenne ha visszavennél a picike kis arcodból, mert legközelebb ha összefutnál a rugommal, vagy a warriorommal akkor én nem röhögni fogok a hulládon hanem tüzet rakok. Úgy látom te csak akkor vagy jani mikor 3-4 priest healel Av-n hátulról.
ui: Hogy kis is gerinctelen féreg, nemtudom Molokay emlékszel e arra mikor Te TP-n a griffrõl leszállokat gankelted, úgy gondolom aki ilyet tesz még ha PVP szerver is az meg se merjen szólalni.
Deikath
EZ elég rosszul hangzik.... na vajon lesz-e még este accom 😊 megyek nézem is...
DB
DB
Na ez kurvajó...
Type of Violation: Terms of Payment Violation
Consequences for Account: Account Cancellation
We write to inform you that, unfortunately we have had to cancel your World of Warcraft account. It is with regret that we must take this action, however due to the running costs of the game and your failure to provide a valid payment method for the subscription to cover these costs we had no other choice than to permanently close this account.
If you wish to review our current Terms of Use and Terms of Payment, they can be found at:
http://www.wow-europe.com/en/legal/
Blizz emailt, csak tudnám mit szegtem, meg... minden hónapban, lett fizetve, haverom bankártyájáról a dolog, és lezárták az accom, miezafassság? most komolyan küldtem mailt tegnap, de még nem válaszoltak ... 😞
Type of Violation: Terms of Payment Violation
Consequences for Account: Account Cancellation
We write to inform you that, unfortunately we have had to cancel your World of Warcraft account. It is with regret that we must take this action, however due to the running costs of the game and your failure to provide a valid payment method for the subscription to cover these costs we had no other choice than to permanently close this account.
If you wish to review our current Terms of Use and Terms of Payment, they can be found at:
http://www.wow-europe.com/en/legal/
Blizz emailt, csak tudnám mit szegtem, meg... minden hónapban, lett fizetve, haverom bankártyájáról a dolog, és lezárták az accom, miezafassság? most komolyan küldtem mailt tegnap, de még nem válaszoltak ... 😞
SZÓ nem volt fajelméletrõl. Viselkedési normákról volt szó, nemzetközi közösségben, név szerint a WOW-on belül. Teljesen ontopic lenne - ha értelmesen meg lehetne beszélni....
DB
DB
Nem tudom, emlékszel-e arra, hogy az õ saját véleménye mi volt a témáról.... nem hiszem, hogy sok esélyünk lesz további "felvilágosító" jellegû hozzászólásokra 😞((((
DB
DB
Hat en egeszen mashogyan hallottam az esetrol... Morlak segitett neked leverni 1 mobot aztan õ ment tovabb. Te pedig megtamadtad. No Comment. Innentol kezdve le lettel gankolva azzal a warlock haveroddal egyutt aki 50 akarhanyas paladint gankelgetett. Ha ismerned kicsit is a Cruentust tudhatnad,hogy soha nem tamadunk elsonek (kiveve ha valami uberbarom KoS listast latunk meg). Ha joltudom PTvel pedig megallapodas is van instak elott. Nem szeretnem ha ez megvaltozna miattad es begyalulnank titeket folyamatosan mindenhol.
Boff
Gratula, te vagy a házigazda, szíved joga. Hozzáteszem, talán azért lett volna értelme, de sembaj, majd legközelebb is sírni fog a "szegény magyar", ha bannolják, csak mert azt hiszi hogy az ice cube filmeken felnõve megtanulta a "sláger" kifejezéseket. Most akkor térjünk vissza a spit makróhoz, vagy hogy éppen ki hol kempel.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én szedtem ki. Ez egy wow fórum. A beletett cirka 70 fajelméleti szociológiai hozzászólás offtopic. A hozzá kapcsolódó öt normális értelmetlen a többi 70 nélkül. Ez nem népnevelõ eszköz, hanem egy játék fóruma.
Drága, a közügyért tenni akaró moderátorunk!
Úgy vélem pont nem azokat a commenteket kellene kiradírozgatni, amik javítani hivatottak a köztájékozottságon. Vagy az sg amolyan "kereskedelmi tévés" irányelveket próbál a magáévá tenni?
Úgy vélem pont nem azokat a commenteket kellene kiradírozgatni, amik javítani hivatottak a köztájékozottságon. Vagy az sg amolyan "kereskedelmi tévés" irányelveket próbál a magáévá tenni?
Egyvmit kell csak wow-al kapcsolatban megérteni. Ez az elsõ olyan nagyon populáris mmo, ahol a nagyközönség túlnyomó része elõsször ütközik más kultúrákkal és képtelen a beilleszkedésre, viselkedési normák elfogadására.
Ezt megváltoztatni nem tudod.
Ezt megváltoztatni nem tudod.
Hát ez alapján még jó is lehet... de azért hídd fel õket mert ez így még nem garancia!
(Nekem amúgy még otthoni BBankos sima Visa Electronnal megy a dolog! (bár a legutóbbi lehúzás nem jelent meg az egyenlegemen, de ez valahogy nem zavar 😊) amíg megy a WOW)
DB
(Nekem amúgy még otthoni BBankos sima Visa Electronnal megy a dolog! (bár a legutóbbi lehúzás nem jelent meg az egyenlegemen, de ez valahogy nem zavar 😊) amíg megy a WOW)
DB
na csak hogy valami wow jellegû dolog is legyen, MC/BWL full stratok
Esetleg ha lesz egy kis idõd itt van róla egy kis ismertetõ. Én nem nagyon értek hozzá azért is linkelem be az ismertetõt. http://www.cib.hu/services/lakossagi/kartya/ikartya/ikartya
ez nem az én asztalom 😛
egyfolytaban ezt a db-t latom minden postban, mire jo hogy DB? minekke ki irni?😄(ahha , nev donniebrasco).. szvsz en legkozelebb kiirom hogy Gobi Hilda vagy vmi dizájnosat :pp
GH!
GH!
Az elõbb válaszoltam de elsiklott az off-tengerben... szóval ha kártya nincs akkor is kell legyen valami nemzetközi kártya-szabvány hozzá hogy tudj fizetni vele neten... ismertetõ nem ír semmit?
DB
DB
"Amúgy meg dögöljek meg ha mégegyszer alkalmi party miatt végigcaplatok a fél világon a játékban... tegnap is úgy beszívtam hogy csak na 😞("
Micsoda elõítéletek,pfúj!<#idiota>#idiota>
Micsoda elõítéletek,pfúj!<#idiota>#idiota>
Elméletileg nem jár hozzá semmilyen kártya, csak megadják a számjegyeket a CVC számot illetve a lejárat dátumát...
Grtaulálni szeretnék a Morlak nevü Cruentusos druidának hogy 2xori sikertelen probálkozás után 3 sikerül egyet a hullámon röhögnie , Szal gz ha egy cruentusos olvassa ezt a fórumot remélem átadja neki üzenetem, yah ez még nem is mondtam :ELÉGGÉ SZÁNALMAS VOLT!!!!, fõleg azután hogy miután õ támadott elõször és visszjött a hullájához asszem simán elmentem mellete ,pedig nem tartott volna sokáig ivás közben leütni😊
Mindegy cruentus RLZ.😊Mindegy ez a clan sem a régi már😊
Mindegy cruentus RLZ.😊Mindegy ez a clan sem a régi már😊
úgy látszik Botond mégis elért valamit a WC-lehúzón kívül 😄
Kizárólag a beírásaidra reagáltam...
Since - kérdezd meg õket, hogy megfelel-e valamelyik szabványnak. VISA-nak van ilyenje arról tudok. Amúgy ha a CIB nem reklámozza külön akkor valszeg nem lesz jó 😞(
DB
Since - kérdezd meg õket, hogy megfelel-e valamelyik szabványnak. VISA-nak van ilyenje arról tudok. Amúgy ha a CIB nem reklámozza külön akkor valszeg nem lesz jó 😞(
DB
Elméletileg nem jár hozzá semmilyen kártya, csak megadják a számjegyeket a CVC számot illetve a lejárat dátumát...
Hát ha szerepel a kártyán a VISA vagy MC vagy VISA electron embléma, akkor a megfelelõvel.
Ha egyik ilyen sincs a kártyádon, akkor sajna nem lesz jó....
Tényleg nem kell valakinek egy 60 napos game card? 😊 utánvéttel elküldöm 😊
DB
Ha egyik ilyen sincs a kártyádon, akkor sajna nem lesz jó....
Tényleg nem kell valakinek egy 60 napos game card? 😊 utánvéttel elküldöm 😊
DB
Utánanázegettem a CIB bankban és találtam CiBes internetkátyát...Ezzel lehet fizetni internetes játékokat? Mert ahogy néztem pl WoW esetében meg van adva 3 vagy 4 kártyatípus, nemtudom hogy a CiBes internetkártya esetén melyiket kell kiválasztani. Illetve nagy probléma az ha én OTP-s vagyok? Köszönöm a válaszokat
haha😄
Asszem teljes mértékben férreértettél 😄
Loál😄
Ha sértõdés lett volna, és tapló lennék, asszem leugattam volna az egészet 😊
De nem így történt 😊 Értem én a poént, és asszem meg is kaptam a választ a kérdésemre 😄DD
htx
[jah az ereimet holnap vágom föl, felvegyem? <#taps>#taps>]
Asszem teljes mértékben férreértettél 😄
Loál😄
Ha sértõdés lett volna, és tapló lennék, asszem leugattam volna az egészet 😊
De nem így történt 😊 Értem én a poént, és asszem meg is kaptam a választ a kérdésemre 😄DD
htx
[jah az ereimet holnap vágom föl, felvegyem? <#taps>#taps>]
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
nemazenyém volt ~
Megvan még valahol a Razorgore tactic képed? a link már san nem él, de atom jó volt!
keep walking... www.artum-inferniti.net
En mondjuk ezt a guildtarsat kitennem a guildbol egy hetre, ugyanmar, mit szolna hozza, hiszen az is csak poen.