World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
na kinyították az amik AQ-t?
The Garrett
jaja funny volt ^^
de megoltuk a satyrt is duskwoodban, na az volt 1 kemeny csata.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Szovisek megideztek es leoltek Mawst, a cápát, kb ennyi.😊 Aq preq.
Lynx_TWL
egy órával ezelõtt kb, de van az másfél is😊

narancssárga betûvel a chaten jött ilyen szöveg, hogy:

"A being of great power has awaken"

mi a franc történt?😊

๏̯͡๏﴿

PiszkosFred
Az örök vita, túl kellene már lépni ezen. Ahogy azon a bizonyos makrón is, ami bennevan a játékban, használják is páran, és ami neked pl nem igazán tetszik, és nincs olyan hét hogy akár élcbõl akár komolyan, ne hoznád fel. Azon is túl kellene lépni. Pedig utóbbi még legalális wow feature, míg az accvásárlás nem az. De egyetértek veled, túl kellene már lépni ezeken... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sugam
hát õõ, grat, remelem krmoatik kard vagy bf vallas 😊

Martin576
Gratz!

TVelvet
MEGVaN CROMÁGUS !!!!!!: DDDD izomjó!!! de kár nemvagyok ott😞((

2x orra probáljuk, és lemegy 😊 Kiraa!! 😊
Köszönöm a gyors választ most életet mentettél 😊
Well the new oils are very nice and they come with 5 charges. However, the oil can be used 4 times and placed back on the AH with a single charge. Since the only way to tell the number of charges is to mouse over, you are screwed if you see a list of 3/4g bo pots and then notice a few that are 1g less thinking "wow, a deal" and you quickly purchase without mousing over.

HEE-HEE

amugy percek(+lagg-> órák) kérdése és kinyítják az amcsik aq kapuit :]

[url=http://www.fileplanet.com/158404/150000/fileinfo/World-of-Warcraft-Trial-]Innen[/url], install es patcheles utan realmlistben atirod us-t eu-ra es jatszhatsz.

Martin576
Hogy is mondják? Ha anyám trolibusz lett volna...

Sziasztok tudnátok adni nekem egy linket ahonan letölthetem a WoW Europai verzióját mert kéne egy 10 napos Guest accounthoz mindenütt kerestem de sehol nem találom.
Elöre is köszi
The Garrett
jo, csak a "2 napot szoptunk" és a "vael" szót soha nem hallottam együtt 😄

ezentul hozzászokok.

muszáj hogy több guild le tudjon menni bwlbe is, mert ígyis baromira cucc>skill a game, nemhogy akkor aqs cuccokban

The Garrett
peccs elott mit mondtatok volna? 😄

1.8 ban minden guild (a legjobbak is) heteket szopott ott, most meg 1-2 nap alatt leverhetõ

/sadpanda

TVelvet
Mi cromaggust nyomjuk, valszeg lemegy.. 2. Nap, hogy lehet lenyomjuk 😊 De én nemvayok ott 😞 cry
Botond
Jaja,nem normálisak az emberek. Van aki boltba veszi a krumplit,amikor megterem a kertben,most szólj hozzá. Vicces ez az álszenteskedés. Van akinek 800euró meg se kottyan,viszont nincs ideje 6hónapot szórakozni tier1-es szetért,mert munka család stb. Kicsit túlléphetnénk már ezen a szinten.
Martin576
Na, hát lement 2 nap szopás után Vael is.

raziel.
gratulálok annak aki lovét addot ki érte

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TVelvet
200k ért? azigen
Hangsúlyoznám, hogy EURO > DOLLAR 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

500 dollár max? Egy volt NAs dps sammyt 800 euroert vettek meg anno meg BSen. Fél t1 + egyeb epic.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Lacc
Csak azt mondja, hogy azt a fajt/calsst épp nem lehet generálni, szóval lehet hogy van ott hely, csak más karival kell próbálkozni.
Sugam
mintha mar vki irta volna, hogy fullos a realm es nem csinnhatsz uj karit arra cask ha mar van..etc.. szal valoszin ugyanaz a problema

Forrest Gump
Hi!
Szeretnék csinálni egy karit arra a szerverre, amin a haver mozog (Turalyon).
De bármit próbálok ezt írja : Creation of that race and/or class is currently disabled.
Vki segítene?
Köszönöm!
I.C.ram
Soha nem ért annyit! Ezt a faszságot nem tudom honnan veszed. LEgdrágább accok is max ilyen 500 dolcsi körül mozognak.

Akkor ezekszerint minket próbáltál átbaszni, hogy 13kért akarták félmilliós accot, vagy mi? 😄
Botond
Ki mondta,hogy nekem? És meg fogsz döbbenni európában akadnak szép számmal akik napi szinten ennyit keresnek.
A warrior meg gimp, a mage pedig overpowered ugye...
Ezek után nem tudjuk bízhatunk-e benned... ;D

TVelvet
Már respon, meg minden van, de semmit nemcsináltak ezek a buzi blizzeksek, 70 tona mail küldtem..
TVelvet
Hát mi levertük, vagyis én nemvoltam ott, az accom miatt, Flamegore is megvolt már 😊 kira 😊
capaszabi
csak halkan megjegyzem, 60as karik sima tier1-ben 250-300$-nál kezdõdnek
ezt jelentõsen feldobja a tier2, ugy 400-550$ra.
minedhhez GM rank 800-1000-1200$. valóban nem 3-400 csak 250k huf...

ami egy jó fizuból 1 hónapi kereset... nyilván nem ugyanaz a sportág nem ugyanaz a mûfaj... "-Örülünk Vincent? -Örülünk..."

Kriger
Hát azért még tõled is nagy túlzás lenne, hogy csak és kizárólag Arxosok köpködnek a jétékban. Ha tõlünk nem teszi senki akkor is marad még elég <#kocsog>

Ha zavar volt itt lejjebb egy addon, rakd fel és máris megoldottad az univerzum egyik legnagyobb kihívását: az idõutazást. Kezdheted is a többi karácsonyi ajándékodat kicsomagolni...<#wink>

Kriger
És mindenki aki szereti <#awink>

Meg persze Mino is 😄
Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Hát ja. Einstein apánknak volt egy idevágó mondása, az emberi hülyeségrõl és az univerzumról... A türelmes réteg inkább kihagyja, aztán majd letölti a warcraftmoviesról, gyönyörûen megvágva, zenével, miegymás, mint tette azt az eddigi AQs események kapcsán.

McHaals
összeállnak 40en, raidbe, és úgy próbálkoznak 😊)
mire odaérnek, a sok terület-felfedezéstõl lvl 10 lesznek, és a papok megtanulhatják a felélesztést, így felszedegetik a ment közben elhullottakat 😊

MadWolf#11626

és mindezt teszi azért, hogy utána az egészet végigélvezhesse 0,2-5 fps-sel 😄

PiszkosFred
feltámad*

PiszkosFred
Útközben feltamád mindig - van ahol a temetõvel még idõt is nyer - , silithusig elbohóckodik, aztán ott meg úgyis üres zóna fogja várni tele hatvanasokkal... (vagy locktaxi)

MrStokes
Jo neked ha napi 8 oras meloval keresel 3-400 e HUF-t...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
De ezek szerint elotte meg kopkodhet...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Davidus
ki az aki képes magát elszenvedni lvl1 karival silithusba?😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Csak tartok tõle,hogy a régi magyar mondás fog érvényesülni,hogy a "Szó elszáll a spit megmarad". <#nezze>
The Garrett
tele van a szerver level 1 karikkal más szerverekrõl akik az AQ nyitast akarják nézni, és 6-800 as sorok lettek hirtelen a semmibol.

miért?

The Garrett
ahogy olvasgatom a realm forumukat, ebbol tobb bajuk van mint hasznuk 😛

hát ehhez képest BS nagyon le van maradva ^^

MarkBlade
Hát igen.. értelme semmi..De azért volt egy kis elégtételem két svéd troll szintén gankelt bár ebben már a kis karim is szerepelet meg a haverom. 60-as mage meg 38 -as hunter volt. Bejöttem a druidommal gondoltam lesz ami lesz alapon megvédem a becsületem. Olyan jól sikerült hogy 9-3 után már próbáltak menekülni nem sikerült.. Remélem elvettem a kedbvüket <#taps>