World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

USA/Blackhand az Angelic Wrath guild elõször ölte meg Razorgore-t tegnap!
Haladunk, haladunk 😊
ja, vagy war effortba outdoor kell ellensegbol lootolni cumot mint AVn. na az meg szep dolgokat eredmenyezett volna 😊

Tegnap a ragnaroson egyik playa elert a questben odaig, mikor levetitik a videot a multrol. ircn kihirdettek es kib.szott sok ember jott el, 200+ mind2 oldalrol szerintem. nagy moka volt, annyi player 1xrre 1 helyen. mondjuk a movie folyt vagy 10 fps-el ha nem kevesebbel.

Vernita lvl 60 rogue - ragnaros Vernita lvl 60 priest - arathor

raziel.
ez a forditás honnét van pontosan?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

DonnieBrasco
"Tigrisen szállni élvezet...." tegnap óta 😊 csak a bukszám lapos nem kicsit 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Friczy
Azon gondolkodtam Szabi, ha te itt sem tudsz kultúráltan ember módjára beszélni, a játékban sem, akkor mennyit szívhattál ezzel a problémával az életben. <#fogmosas>

keep walking... www.artum-inferniti.net

ez ugyan nem addon, de tökéletesen jó:
F12,
jobb click,
jobb click,
jobb click,
stb...

😊

Friczy
Hát a Wardrobe nem a legegyszerûbb, de el lehet vele boldogulni..

keep walking... www.artum-inferniti.net

Sziasztok!

tudnatok ajanlani egy konnyen es egyszeruen kezelheto addont, ami a ruhazat valtasara alkalmas ?

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

capaszabi
elfek szemöldöke minden fejesen átlóg. szal no para

az én karimnak meg a haja lóg át az arcanist fejesen. elég gagyin is néz ki miatta. (ki is kapcsoltam inkább, hogy mutassa a helm-et)
de remélhetõleg hamarosan le tudom majd cserélni netherwind fejesre, azzal megoldódik majd ez a gond 😊)

"Lehetõséged van az 1000 Signetet összekombinálni 100 Blood of Heroes-szal, 100 Nexus kristállyal, vagy 100 Skin of Shadow-val. Miután a kombinálás megtörtént, az így létrehozott itemért cserébe a War Effort Masternél egy Enchanted Tabardot kapsz. Újabb szerteágazó questline: A Tabardnak lesz egy mágikus száma, véletlenszerûen 1 és 60 között. Ez a szám lesz a karaktered War Effort Száma és meghatározza a hátralévõ életét. Ilyen szintû mobok legyõzésekor kis eséllyel eshet belõlük egy speciális tárgy, ha a Tabardot viseled: Gadget of the Quirajis. Ebbõl egy ember csak 1500-at adhat le és oldalanként 180000 Gadget of the Quirajis-t kell összegyûjteni. Ha ez megvan, az Ahn'Quiraj War Effort új stádiumba lép"

magyarán farmolj mindhalálig...
most komolyan, valami ötletesebbet nem képesek kitalálni a blizz-esek, mint a farmolj ki ezt, farmolj ki azt story-t?
kezd már unalmas lenni...

I.C.ram
Legközelebb majd 10x meggondolod, hogy indítasz-e olyan undorító karaktert, mint egy UD rugó 😛
Lacc
A képenyen is átlógnak a testrészek itt-ott egyes fajoknál. Gondolom azért van, mert nem csináltak meg minden equippelhetõ ruhadarabot minden egyes modellre és annak variációira, csak egy szabványt - így is elég sok munka lehetett vele -, aztán a lógó állkapcsos modellnek ilyen lett. Válaszottál volna áll nélkülit 😛
Lazarus
Szerintem így jobban néz ki <#nevetes2>
Nemtok segíteni
Iwant2Belive
Ja és ha nem lenne világos a maszkon átlógó állkapocs a bug, Shadowcraftal meg Ebon maskal is dettó. Bocs hogy csak 3 postban sikerült összehoznom=(

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Iwant2Belive
szóval a kép

sry

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Iwant2Belive
Van egy problémám ami eléggé idegesít. Próbáltam már a GM-et aki a Technical supporhoz küldött de tõlük sem kaptam érdemi választ erre a hibára:

1-2 embernél már láttam hasonló hibát de öket vagy nem izgatta a dolog vagy egyszerüen csak fogalmuk nem volt hogy mi lehet a bug oka. A legutóbbi válaszban amit a Tech supporttól kaptam olyan okosságokat irnak hogy próbáljam törölni az Interface könytárat illetve cseréljek drivert és/vagy directxet, magyarul halvány gõze nem volt annak aki olvasta az emailem. Ezeket természtesen már rég vigigzongorázram és nem segitett egyik sem... Remélem töletek kapok 1-2 ötletet.

Lazarus
Ilyen fickók minden bokorban termnek, KAPDBEAAA .... !!!
Lacc
Ennyi marhaságot, komolyan. Ez olyan, hogy ha összegyûjtesz 5 pirospontot, akkor kapsz egy zöld kört. 15 zöld körért egy fekete hármszöget kapsz, amit ha kombinálsz 15 kék négyzettel, akkor kapsz egy sárga rombuszt. Csak itt ezekbõl 150 ezreket kell gyûjteni, ez aztán a world event, gratula a kreativ csapatnak a blizzardnál 😄
Lynx_TWL
nevetséges

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

capaszabi
na jócca mindenki!!!!
GMmmel tetessetek egy lockot silithusba ti meg!

capaszabi
legalább lefexek idõben.

amugy a "die in fucking hell" nem értem miért life threatening
kvára nem azt mondtam hogy "ill kill ya to die in fucking hell"

na mind1. a kis kocka meg reportolt. szánalmas.

PiszkosFred
Hát öregem, te többet szívsz a wow-tal ebben a hónapban, mint más egész életében. Lehet kellene egy kis szünet, összeesküdtek ellened az égiek ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

azt meg hogyan?

capaszabi
3 óra ban. fasza. mindezt azért mert elküldtem egy taplót a jókurvaanyába guildjével együtt.

persze amikor exploitert jelentek, harassmentet jelentek, goldfarmert jelentek akkor szarnak bele nagyívben.

büdösparasztgecibandarohaggyatokmeg

3 nap alatt szedtem össze a hiányzó 21k reput ugy hogy kiszedtem if ahbol a hordás war effort cuccokat szinte ingyen 😄

wsgt nemszeressem, csak a trinket miatt van azis ami van 😄
mondjuk most hogy már bennt lehetsz több sorban, igy abba is lejárok a honor miatt 😊

nolifer😄

WSG-t húzzad, szégyen, ahogy állsz...

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

magus
egy nyambadt kemotoxxal megoldanam az egesz bogar ugyet

na, már csak orgri, és uc van hátra <#vigyor1>

sry<#szomoru1>

Lynx_TWL
faszság felsõfokon

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ezt mind az újjadból szoptad ki? 😄

Elrontod a poént 😞

1/17? Mi az az 1/17?

Ahn'Quiraj War Effort leírás
-----------------------------

1/17
Ha összegyûjtötte a szövetség és a horda a szükséges nyersanyagokat, a karaván elindul és öt nap múlva elérkezik Silithusba a kapuhoz. Elérkezne, ha nem állná útját egy hatalmas, bogarak által épített erõtér Tanaris és Un'Goro átjárójánál. Újabb küldetések lesznek elérhetõek az erõtér lebontásának érdekében. A lényeg röviden a következõ:
Az eddigi cuccleadó helyeken megmaradnak az NPC-k és tovább lehet gyûjteni az eddig szükséges nyersanyagokat. A cél 1000 Commendation Signet összegyûjtése. A helyszínen lesz egy új NPC, akinek titulusa War Effort Master. Nála újabb küldetések lesznek elérhetõek. Az Epic event itt több szálon folytatódhat! Lehetõséged van az 1000 Signetet összekombinálni 100 Blood of Heroes-szal, 100 Nexus kristállyal, vagy 100 Skin of Shadow-val. Miután a kombinálás megtörtént, az így létrehozott itemért cserébe a War Effort Masternél egy Enchanted Tabardot kapsz. Újabb szerteágazó questline: A Tabardnak lesz egy mágikus száma, véletlenszerûen 1 és 60 között. Ez a szám lesz a karaktered War Effort Száma és meghatározza a hátralévõ életét. Ilyen szintû mobok legyõzésekor kis eséllyel eshet belõlük egy speciális tárgy, ha a Tabardot viseled: Gadget of the Quirajis. Ebbõl egy ember csak 1500-at adhat le és oldalanként 180000 Gadget of the Quirajis-t kell összegyûjteni. Ha ez megvan, az Ahn'Quiraj War Effort új stádiumba lép:

2/17
Az Erõtér mellé cipelt Gadgetek mágikus energiája lebontja a falat, a karaván tovább haladhat. A katonák kipakolnak, felszerelkeznek, azonban a két oldal csapatainak a vezetõi mindketten otthon hagyták (Orgrimmar, Ironforge) a Védelmezõ Talizmánjaikat, amik nélkül képtelenek lennének felvenni a harcot a hatalmas bogársereggel és méghatalmasabb mágiával rendelkezõ csótány-fõnökükkel. Kisebb csapattal visszaindulnak városukba, azonban a fal Tanaris és Un'Goro között felerõsödött, sõt kiterjedt akkorára, hogy elzárta az egész krátert. Újabb Epikus World Eventnek lehetünk taúi: az egész világ felépítése megváltozik, innentõl már Wind Riderrel sem lehet megközelíteni Cenarion Hold-ot, csak warlockok által summonálva lehet átjutni a falon. (A túloldalt ragadt karakterek között kell lennie legalább egy warlocknak, vagy az egész szerveren kell, hogy legyen egy warlock, akinek a hearthstone-ja Cenarion Holdba van rakva). A hazatartó csapat letáborozik Un'Goro délkeleti részén, újabb Epikus küldetések teljesíhetõek a helyszínen. 600000 Gadget of the Quiraji-t kell leadni, hogy a hatalmas erõtér eltûnjön. Könnyítés: mostmár bárki leadhat 1500-nál több ilyen tárgyat is és nem oldalanként kell leadni 600000-et, hanem összesen. Sajnos a mi szerverünkön nem volt egy warlock sem, aki a túloldalra tudott volna jutni, csak az a pár egyéb kaszt, akik ki tudták deríteni az Epikus World Event eddigi részeit. Nálunk sajnos nem fog kinyílni AQ, viszont kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a folytatás!

3TOMI3
mine/engi
herb/alchemy

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

szobatisztasag es etikett

most kezdtem el egy night elf rouge karit, szentetek mijen szakértelmeket tanuljak meg?halászat vagy mit?

Felwood toxic horror?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

BEAST
nem lenne erõs , szerintem nagyon jó ötlet ... nálunk 73% allis , de a horda sokkal szervezettem és mindenkit bealáznak bgkben ... így legalább az allis csürhe is érvényesülhetne <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
hmm ... kérdés , tud valaki egy jó water essence grindhelyet ajánlani? <#dumcsi>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TVelvet
csodas... még 1 nap wow nélkül.. no respone, csak azt dumaljak, sok a mailjük, és várjunk, várjunk... váááááááááááááárjunk... kezdem unni, csütörtökön MC.. és ha perdi esik felakasztok valakit... Nahjo, csak Molokayt verem el 1v1ben dühömben😊
GothiK Aesh
f

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

magus
az azert eros lenne... egy egy szerveren ellehetetlenitenek a jatekot a fele jatekosnak, nalunk ahogy lattam a horda sokkal szervezettebb

Davidus
aztán lehet hogy nem😛 már 20 félét olvastam

V9ykn8_TZL0

Davidus
a priest 13/4

V9ykn8_TZL0

Sámán pl. 15 + spirit/5