World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Magel nekem megvolt simán a 100g, nem kellett farmolni érte (Viszont szinte semmit nem vettem AHban, csak eladtam). Castereknek könnyü mert a cuccok nem sokat dobnak rajta... legalábbis 60 alatt

Viszont Gathering skillekbõl elég jól lehet pénzt keresni, ha tudod mire van igény
arathi highlandsen refugee point-tól félnyugatra vannak kõ gólemek. azokat öljed ,mert dobálnak követ, amit jó pénzért el lehet adni.

magus
um, amint latom itt a legtobb embernek mar nem egy lvl 60as karaktere van, egy korkerdes, ti hol szedtetek ossze 40 en a 100goldot, hol erdemes farmolni, hogy osszejojjon?

MarkBlade
Trader kaszt rulez!! 😊
Hmuda
Manahiányban jól jöhet (meg hát AQ, a síma linen bandage-eket viszik kettõ aranyért <#idiota>).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Davidus
ha nem érzed a hiányát akkor nincs😊

V9ykn8_TZL0

Hmuda
Az lehet. Csak az érdekel, hogy honnan veszi, hogy nem lehet három. :-)

De azért leírom.

A következõkbõl lehet maximum kettõ:
Alchemy
Blacksmithing
Enchanting
Engineering
Herbalism
Leatherworking
Mining
Skinning
Tailoring

A következõ hármat mind felveheted:
Cooking
First Aid
Fishing

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Papnak van értelme kínlódni a first aiddel? Mert speciel azt eddig hanyagoltam...
MarkBlade
Szerintem õ nem tudja hogy sec. skill lehet 3.. 😊
Hmuda
És ez miben gátolna meg, hogy megtanuld a firstaid-et? Még az elején kellene elkezdeni, mert magasabb szinten már nem olyan nagy poén linen bandage-ekkel bénázni.

szerk: bár ez áll a cookingra is, az újoncok nem veszik jónéven ha halomragyilklják a kezdõ területeken a husis mobokat.

de ha megtanulom a cookingot megvan a négy

Hmuda
First: elsõ.
Aid: segély.
First Aid: elsõ segély.

mi az a first aid?

MarkBlade
Egy kis önreklám? Elõre is elnézést😊
Immortal Army -ba (Bloodscalp - Alliance) tagfelvétel van:
Nos tehát várunk minden kedves játékost ( inkább 50 felettiek írjanak de legalább 40 )
Honlap cime : http://immortalarmy.tx.hu/

Hmuda
Mondjuk cooking ÉS First Aid. Szerintem.

kérdésem van:most kezdtem egy night elf rouge-ot!9es szintü!megtanultam két primary-nek a leatherworkinget és a skinninget!secondarynak a fishinget és szerintetek mi legyen a 4. szakértelmem?

skorpio7
Ezen a linken kutakodj.

http://www.warcraftrealms.com/

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Forrest Gump
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet valahol nézni, hogy a szerveren amin játszok hány karakter van összesen és hány játszik adott pillanatban?
Köszi!
Nah Sentinelst inkább hagyjuk, multkor AV-n fél óráig nyafogtak, hogy miért afk-zok, miattam fog kikapni az alli, és hogy jelentenek, és bannolni fognak.
Aztán meguntam, és a druidát megkértem, hogy akkor healelje kicsiny warriorom seggét, én meg megyek irtani, erre szép caps lock-os betükkel beirta nekem vmi érdekeset és ignorra rakott. És vajon ezután mit csinált, moone fire spam, nah az amitöl az alli nyerni fog...
Vicc az egész banda, és az ilyenek után nemtom mit csodálkoznak még emberek azon, hogy utálják a magyarokat. 😊
I.C.ram
Mai WoW játékom során összefutottam a The Sentinels guild LOLTROLL delegációjába...

Loltrollunk azt hitte, hogy majd jó poén lesz beugatni egy általa külföldinek vélt szerencsétlennek...

Hát nagyot tévedett 😄

Freecee
Angol tudasom a nullahoz konvergal, de magyar szovegertes tobbnyire menni szokott.

Idezek egy klasszikust:
"Konkrétan azt írják,hogy EGY ACCOT TOBB KARTYAVAL is fizetnek akkor gyanús,hogy acc trade van a háttérben és nem ritkán hamis kártyaszám is keveredik a buliba,szal inkább bann,semmit rohanjanak a lóvé után."

Egy accot tobb kartyaval fizetni, vagy egy kartyaval tobb accot fizteni ket kulon dolog.
Veszel magadnak tiz wow-ot mert az jo neked vagy a kartyaddal fizeted a haverjaid havidajat mert az jo nekik, az ok.

De...

Meguntad a wowot es eladod, az uj tulaj uj kartyaszammal fizet.
O is megunja, eladja, uj kartyaszam ... stb.
Eygik honapban Magyarorszagrol jon a penz, masikban Oroszorszagbol, aztan Kinabol (onnan speciel nem jon mert lopott volt es letiltottak)... es igy tovabb.
Ugy tunik, ezt nem dijazza a Blizz.

Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)

nagyszerü, ez hiányzott igazán!<#fejvakaras>

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

We're not making any new Battlegrounds in the near future.

vajon mit csinálnak ha nem csinálnak se raid contentet, se bgt, se casual instát?
ja tudom expansiont, ami majd egy félév múlva ha jön...
KAPJÁK BE<#fogmosas>

Hunterunk, 1 honapja a klan tagja, 7/8 T2 😄 Zold utan Tier 2-be bujt. Sirok 😄

sose lesz hakkar trinketem... egyszerüen képtelenség túldobni a sámán/druid/priest wannabeket <#idiota><#ijedt>

mapmod, questlevels

The Garrett
jobbgomb kép megjelenítése / view image. Aztán f5!

The Garrett
Naja 😄 epp mondani is akartam hogy BWL bepótolja :😄DDD

Smuge
Hali egy kérdésem lenne. Kellene nekem az a mod, amelyik kiirja kordinátákat meg a questek szintjét a journalba. Melyik CT mod tartalmazza ezeket? ctmod.net-n downloadsba elég sok van csak nemtudom melyik kellene ezek közül

Sugam
nemigaz milyen vagy ! 😊, mas is remenykedik sztem azert vagy nem?😊)( a guildetekben ^^)

TVelvet
Ragnából, hál istennek, nemesett perdi, remélem legközelebb lesz accom..
Sugam
nem nem, szoval brutalityvel tudnank dunat rekeszteni annyi esik 😄

MrStokes
Volt mar egy hasonlo vicces dolog mas, korabbi MMO-ban. Allitolag a program valahogyan a jatekosok neveit alapul veve generalta le h ki lesz az aktualis dobas (/roll) gyoztese, es igy megtortenhetett az, hogy mig egyesek nagyon sokszor nyertek, masok szinte alig. Hat elgondolkodtato mindenesetre.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Martin576
Én sokáig hittem, hogy a looter class befolyásolhatja valamilyen szinten a droppot. Addig hisztiztem, még azt mondták, oké, akkor adjam meg mikor ki lootol. Hát lóf*sz.

A legnagyobb eredményt a személyek váltogatásával tudtam elérni: van pl. egy priestünk, aki Shazztól 3x sorban tudott Giantstalker kesztyût húzni, de ugyanõ Golénál már megint druidot lootolt. Aztán inkább feladtam.

Sajnos a raid leader váltó teória nálunk problémás.

MarkBlade
Ezt a druidos dolgot még nem hallottam 😊
Davidus
te se fogod lenyomni ha nem gyógyítanak^^

V9ykn8_TZL0

raid leadert???

Ott a pont , én kb 3 hónapot vártam a might gatyámra, de végre magvan a full t1 set.Szerintetek van értelme instába lépés elõtt, vagy a Boss fight elõtt leadert váltani, vagy teljesen felesleges ?

Deikath

Tyler Durden
Sajna ez van, elég ritka a vegyes loot, Blizznek meg lehet panaszkodni, megrántja a vállát és szarik a farmra. Druiddal nem nehéz összeszedni a cókmókot, gyakran esik, meg a druidák száma is igen alacsony. Ha megnézed csomó guild aki keres 1-2 druidát egybõl felajánlja, hogy becsomagolja õket komplett bokorruházatba. AQ-t meg nemtom hova eröltetik az emberek, addig még faszán farmolni kell a guildek nagyrészének /kivétel az überkocekeknek/ MC-t meg BWL-t is, megfelelõ cuccok nélkül, max wipeolni fognak..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Martin576
Van szórás, de látod, mindenhol szar: vagy csak ez, vagy csak az. Nem igaz hogy ez a kicseszett Blizzard nem tud erre kitalálni valamit. Azért BWL-ben meg majd a 40-es AQ-ben kurtára nem mindegy, hogy milyen cucc van rajtad, és én baromira örülök ám a sok rénszarvasfejû druidának, de chromaggust nem õk fogják lenyomni...

QuippeR
zg-rõl csak annyit, hogy hónapok óta 1 azaz egy darab yellow hakkari bijou esett a guildnek 😛P

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

erre a randomra lesz megoldás az aq rendszer (mint most zg)

Tyler Durden
Na ja ebbõl is látszik mekkora szórás van, egyik klán már disenchantolja a másik meg alig várja, hogy essen belõle 1 db (:

Suga: Bruta Blade-re is olyan 3 hónapot vártam, mire végre méltoztatott dobni Garr.. swordos rugó ftw, csak mire összeszeded a 2 normális kardot, addigra megõszülsz (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

nalunk bwlben csak rugo loot van kb. Neha becsuszik 1-1 nemesis es stormrager, de kb ennyi
Sugam
nalunk egyfolytaban ns chest esik... meg earthfury.... PF..
de dagger az nuku... JA MEG IGEN...brutality blade ^^...

MrStokes
Nalunk meg az a franya Spinal Reaper nem akar sehogyan sem kiesni... 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tyler Durden
Ez totál random, nálunk rugó cuccból esik a legkevesebb. Fegyverekkel /tõrökkel/ el vagyunk látva, de set némely darabjai hiánycikkek /T1 chest pl/ + BWL-ben is nagyon gyér a rogue drop, hogy a Chromaggusból esõ kardot már ne is említsem. /4 killbõl 1x se dobta../
Chromától meg amúgy is tele van a bakancsom 5 alkalomból 3x lapse..<#boxer>

Tyler Durden
Nekünk se esik Viskag, vagyis asszem 1db esett, hasonlóan mint az NS chest..
Amúgy Martin a sok WoW mellett, hogy jut idõd a konzolozásra? Gondolom 2 módon sehogy és dehogy..<#vigyor1>

Martin576
Ja, és arról ne is beszéljünk, hogy egy Giantstalker csizma mondjuk 28-30 pontért megy el, mert két havonta esik egy, a BWL-es fegyverekre meg nincs esélyünk, mert a rugók 80 pontokkal rohangálnak 8/8 tier 1 cuccban, Ragnaros meg Domo tõrökkel...