World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SamuraiJack
hay!rougem van a talentekböl mnire pakoljak??

Hamed
Jaja, már én se nagyon scannelek, csak idõpazarlás. Az "uralom a piacot" taktikához meg idõmilliomosnak kell lenni, félóránként nézegetni, kivenni-visszarakni, stb. Ha nem nézed folyamatosan szépen berakják alád 1g-vel olcsóbban és másnap takaríthatod a postaládát...

Namost ez egy medium serveren még mûködött, de mióta megjöttek a farmerek esélytelen a dolog, mert akkora a túlkínálat mindenbõl, hogyha kivásárolsz egy fajta cuccot a fele rád rohad, mert egyszerûen nincs annyi ember akinek kell. Emlékszem még mikor a pristine black diamond 10g körül mozgott, ma meg 80s-ért alig lehet eladni. Én ráálltam a receptekre, sokan nem vágják mennyit érnek és lehet azért keresni, és kb 2 perc átnézni. Nem sokat, de a javítási költségeket, meg az alapanyagokat fedezi😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

magus
hat, most farmoltam egy egesz napot, ha minden elmegy ahban bejon 15 g (de ketlem).

de nagyon fogy a penz. nem figyeltem, elment 10 g alchemy skillekre, 40 en 8 g normal skillekre. sm runokbol meg nem jon sosem semmi mert nem nyerek dolgokat. rfd-ben mindent megnyertem (majdnem ki is rugtak mert h cheatelek), de azok boposak voltak, es maradt a vendor... egyszeruen nincs penzem... most smben a gyengeb eliteket solozom a penz es silk miatt

Azabaj, hogy ez már sok szerveren nem mûxik...Régen ragnaroson, amíg medium volt auctiooneerrel meg lehetett gazdagodni, De amióta van ez a farmolós társadalom (két hét alatt összehoznak neked 60-as karit stb.) azóta minden egységáron van szinte...
Amúgyis kell valamilyen "alaptõke" hogy be lehessen fektetni ebbe az xtreme "trade"fiilingbe sajna nehéz nekem elhinni hogy soha nem farmolt semmit.
zsidok elonyben😊

zero the hero
hm

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

pl olcsón vesz meg cuccokat eseleg midet megveszi (uralja a piacot) és utánn tudja szabályozni az árakat!

zero the hero
a játékban kapásból, ha eredeti a gamed, vagy próbáld meg a wow honlapját
ha magyarokkal akarsz gamelni, akkor javaslom az angol realmokat, bloodscalp, ragnaros /bár ezeken lehet letiltották a karakter generálást, mert jól tele vannak/

Megveszed, regisztrálod, leszedi a hiányzó patch-eket és indításnál feljön a szerverlista. Ha magyarokat keresel, nézd meg a wow.hu által ajánlott szervereket.
Str33tFight3r
Csá én most kezdenék játszani a Warcraftal, és az érdekelne hol tudok szerverek után nézni!?

zero the hero
ha nem farmolsz mit trade elsz? és hogy szedsz össze annyi pénzt az epic mountokra?

Tatyla
detto...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tuti, hogy menni fog. Nekem is az van, igaz OTP web kártya, de mastercard-nak felel meg...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Elintéztem a Mastercardot (bankot is váltottam) szóval úgy néz ki hogy 2 héten belül tudok játszani. Azonban Mastercarddal tuti hogy mûködni fog az elõfizetés? Elvileg mennie kéne ugye de nem szeretnék meglepõdni 😊

amióta kijött a játék én még nem farmoltam 10 percnél többet sose. és nem is esett még sose epic 😄
nálam a kulcsszó a trade 😉

Lacc
De van úgy is Csak így valamivel komplikáltabb 😛
Lazarus
fordítva nincs?
Lazarus
Gondoltál már arra hogy goldot adományozz a rászoruló magyaroknak? 😄

u.i: Bár úgy látom gondod az nincs sok, de a farmolási kényszered vetekszik bármely kínai jómunkásemberével 😛
Lacc
Biztosan sokan ismerik, de páran talán nem: Alliance - Horde szótár

Ha éppen orkul akarsz haverkodni, vagy legalábbis anyázni 😛
nekem occso epik(Destiny - 80g) 52-es szinten crusaderrel tökjól bejött 😄 tudom , nem untamed blade, de megteszi a jelenlegi szintemen...
Amíg nincs epic addig ne költs drága enchantra szerintem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sound
jah bocs<#lama>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Forrest Gump
Srácok, ezt a 10 napos kártyát odaadom 1 havernak, az alapjátékot is oda kell adni hogy feltegye, vagy letöltheti hivatalosan valahonnan?
Köszi a válaszokat!
Megtudná nekem valaki mondani PLS, hogy Wowrankings.com -oldalon hogy kell frissítésre jelölni a karaktert? Egyszer feltöltöttem egy állást, aztán azóta nem frissül.

PLS HELP ME!
Botond
Ne aluggyá baszki! >.<
Sugam
strat scarletban esik mint farm, ara mikor meg bs en voltam"horda" oldalon 30-40g volt, trollbráneren 120 😄😄 annyira nincs strat scarlet se semmi.. es 30g 25g ert mar erdemes megvenni, bár nemtudom mik az arak ott minjdá beloggolok oda megnezem neked 😊

salazar
Ok köszönöm a válaszokat😊
Rá fogom tetetni. Megnéztem közben Righteus orb is kell hozzá tudja valaki milyen árban szokott benn lenni ah-ban mennyit érdemes kiadni érte? Vagy érdemesebb farmolni? Most munkahelyen vagyok nem tudok benézni sajnos ah-ba gyenguszka a gép😞

Davidus
tudd a helyed loladin! 22 int

V9ykn8_TZL0

ketkezesre midnenkeppen crusadert. erot noveli ezaltal az attackpowert -> sebzest + healel is. eleg gyakran procol.

salazar
A crusader azt hiszem strenget növel valamilyen eséllyel de nem vagyok benne biztos...lehet még healel is engem arra viszont kíváncsi lennék milyen eséllyel növeli meg a strenget
A beastsleying az csak a damagét növeli a szörnyekkel szemben ... nem tûnik valami jónak.

Lynx_TWL
beastslaying:c

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Valen
Crusader sztem

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

salazar
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Lassan 60-as lesz a palám és szeretnék a fegyveremre valami enchantot rakatni.
Kétkezes Axera mi a legjobb szerintetek?
Elõre is köszi

raptor már megvan <#vigyor1>

Sound
lamavagy, raptor ftw!! :>

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

I.C.ram
Simán összeleht szedni, farm nélkül is. Nekem 40re olyan 40 goldom volt úgy, hogy kb minden 2 szintenként elköltöttem 10-20 aranyat cuccokra AHból.
I.C.ram
és csak caps lockkal tudott kommnikálni, meg mondta, hogy biztos 10 éves vérpistike vagyok 😄 Kb a nagyapja lehettem volna szvsz 😄
I.C.ram
Akkorl ehet ugyanazzal a loltrollal találkoztam én is! 😄

Engem is azzal basztatott, hogy: SLAVA, PALA SVLAA! Mondtam neki, hogy tök fölösleges, mivel nincs warrior, is így is úgyis õket fogják ütni, mert AoE-znek. Persze nekem volt igazam... Jött a válasz, hogy LOOOOOLLLLLLLLLLLOL NOOOOOB. Mondtam, ok.... 😄
zero the hero
ok, semmi gond

töccsed fel filefrontra

nincs müködö 1.9es verz elérhetö helyen most sry ~

fogjál olyan állatot, aminek megvan ez a kéépessé, és tanuld meg tõle. Majd utána te is megtudod tanítani a sajátodnak.

Nah most egy igazán láma kérdés.

Hunterrel hogy tudnám megtanítani a macskámnak a Claw-ot és a Bite-ot?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sugam
wánt to sell rúnklot for 2,2g per sztek on trollbráner szerver----

PiszkosFred
Értem már miért van neked csak lockod 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

zero the hero
ömm, Devilking, szeretném kipróbálni a mod od, tudsz adni linket? vagy a nevét.(az ometh nem jött be)

a ma reggeli adag 😊
asszem hamar meglesz orgri exalted is 😄

én ingyen kaptam lovat 40-en <#idiota>
warlock rulz 😄

The Garrett
war effortbol jo penzt lehet most csinalni 😊 nyersanyagokatz erdemes eladni AH ban

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

magus
jah azokat dobaltam, most badlands elementalokat gondoltam h olok de az meg mint kiderult 3 szinttel magasabb mint en... rogue vagyok amugy.

amugy most pl van 150 silk clothom, ezeket hogy erdemes eladni? bevaltom war effortra es elado a zold cuccot vagy elado mmagat a silket?