World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Namost ez egy medium serveren még mûködött, de mióta megjöttek a farmerek esélytelen a dolog, mert akkora a túlkínálat mindenbõl, hogyha kivásárolsz egy fajta cuccot a fele rád rohad, mert egyszerûen nincs annyi ember akinek kell. Emlékszem még mikor a pristine black diamond 10g körül mozgott, ma meg 80s-ért alig lehet eladni. Én ráálltam a receptekre, sokan nem vágják mennyit érnek és lehet azért keresni, és kb 2 perc átnézni. Nem sokat, de a javítási költségeket, meg az alapanyagokat fedezi😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
de nagyon fogy a penz. nem figyeltem, elment 10 g alchemy skillekre, 40 en 8 g normal skillekre. sm runokbol meg nem jon sosem semmi mert nem nyerek dolgokat. rfd-ben mindent megnyertem (majdnem ki is rugtak mert h cheatelek), de azok boposak voltak, es maradt a vendor... egyszeruen nincs penzem... most smben a gyengeb eliteket solozom a penz es silk miatt
Amúgyis kell valamilyen "alaptõke" hogy be lehessen fektetni ebbe az xtreme "trade"fiilingbe sajna nehéz nekem elhinni hogy soha nem farmolt semmit.
ha magyarokkal akarsz gamelni, akkor javaslom az angol realmokat, bloodscalp, ragnaros /bár ezeken lehet letiltották a karakter generálást, mert jól tele vannak/
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
nálam a kulcsszó a trade 😉
u.i: Bár úgy látom gondod az nincs sok, de a farmolási kényszered vetekszik bármely kínai jómunkásemberével 😛
Ha éppen orkul akarsz haverkodni, vagy legalábbis anyázni 😛
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Köszi a válaszokat!
PLS HELP ME!
Rá fogom tetetni. Megnéztem közben Righteus orb is kell hozzá tudja valaki milyen árban szokott benn lenni ah-ban mennyit érdemes kiadni érte? Vagy érdemesebb farmolni? Most munkahelyen vagyok nem tudok benézni sajnos ah-ba gyenguszka a gép😞
A beastsleying az csak a damagét növeli a szörnyekkel szemben ... nem tûnik valami jónak.
A segítségeteket szeretném kérni.
Lassan 60-as lesz a palám és szeretnék a fegyveremre valami enchantot rakatni.
Kétkezes Axera mi a legjobb szerintetek?
Elõre is köszi
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Engem is azzal basztatott, hogy: SLAVA, PALA SVLAA! Mondtam neki, hogy tök fölösleges, mivel nincs warrior, is így is úgyis õket fogják ütni, mert AoE-znek. Persze nekem volt igazam... Jött a válasz, hogy LOOOOOLLLLLLLLLLLOL NOOOOOB. Mondtam, ok.... 😄
Hunterrel hogy tudnám megtanítani a macskámnak a Claw-ot és a Bite-ot?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
asszem hamar meglesz orgri exalted is 😄

warlock rulz 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.