World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martin576
Borzalmas idegesítõ egy szemét szar görény rendszer. Addig, amíg mindenki boldog lehet egy cuccal, de nem az én kasztomnak esik lõször, azt mondom oké, legyen meg mindenkinek - de amikor kb. 25-30 fullos Molten Core raid után EGY DARAB Giantstalker sapka sem esett (és ha majd esik, minimum 5 szerencsétlen hunter fogja hülyére licitálni magát rá), az már cseppet szomorú - a drudáink meg 2 hét alatt fullba öltöznek.

szép kis sárga béka<#smile>

Nesze

Forrest Gump
THX!
Megyek is, mert idegesített már, hogy benyelték a zsémet<#vigyor0>.
Nem volt könnyû megkeresni.
ha bid-eltél rá, akkor licitáltál rá.
ha outbid-eltek róla, akkor valakinek fontosabb volt, te pedig a bid összeget visszakapod.
keress egy postaládát az aukciós házak, bankok, kocsmák közelében, abban lesz a pénzed vagy a cucc.

mi netherwind sapit nem láttunk már 2 hónapja...
de az összes rugónk meg druidánk már mind t2-es sapiban rohangál...
phöcs blizzard...utálom ezt a random loot rendszert :/

Forrest Gump
Hali!
Lehet, hogy lámer kérdés, de nagyon az elején vagyok<#vigyor0>.
Az olvasatlan mailt hol lehet elolvasni? Voltam vmi aukcion, tettem is ajánlatot egy fegyverre, de meg nem kaptam.Lehet a lovét kaptam vissza? (vagy nagyon elb*****m vmit)<#vigyor>
Köszi a választ, ha vki tudja!
Count Adyn
Csak 2 nefi killbõl 2 staff... 😛 xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
nekunk viskag nem esett még 1x se, a tobb mint 30-35 killbol 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Martin576
Imádom a Blizzard random lootjait. 18 Onyxia killbõl egy darab Dragonstalker kalap sem esett. De druid meg rogue az mindig volt bakker. Az egyik mindig...

LOL

Deikath

😄

Mai mottó:
"A mai fiatalság azt hiszi, hogy ha trágárságokkal tûzdeli tele a mondanivalóját, akkor azzal egyénivé válik. De mekkorát tévednek a nyomorult kis gecik." <#zavart1>

DonnieBrasco
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=14185

1 millió Európai WOW elõfizu... hát ehhez képest a bannolt ezervalamennyi nem tétel :/

DB

A ti kung-futok nem erős!

Az teljesen mindegy hogy mit mondanak rá ugyanis szabad országban élünk (még)

Igen én is érdeklõdtem hogy mi hogyan mûködik és ez nekem jobban tetszik mint az otp 😊

Ennek az Erste Bankos dolognak meg jól utánanézek én is, mert sok jót hallottam róla és náluk is lehet közüzemi számlákat átutalással rendezni.

hmmm, hát igen, az az 1200 pénz elég sok. Csak az a gáz, hogy nekem van még az OTP-nél egy lakossági folyószámla is, amirõl a net elõfizetés megy, nameg az autó kötelezõje is. Szal nem tudom mivel jár ha mondjuk felmondanám az OTP-nél a számlát és átmennék az ErsteBankhoz. Gondolom nem nagyon repesnének az örömtõl, bár úgyis azt mondanám, hogy sokallom azt a havi 1200 pízt.

Nálam az lesz úgyis hogy váltok az ErsteBankra mivel szombaton is van ügyfélszolgálat, hétfõn megszüntetem a folyószámlámat az otpnél, és igénylek egy mastercardot az Erstenél 😊 Valamivel olcsóbb mint az otp és hétvégén tudom intézni a bankos ügyeket mert az otpbe bejutni hétköznap számomra lehetetlen 😊

MrStokes
Ezt mondjuk nagyon nem is ertem, met ha nem ir be nevet, vagy rosszat ir be, akkor nem fogjak tudni levvenni a penzt, szoval itt nem lehet akarmit beirni, csak a kartya tulajdonos nevet.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Jaja OTP 1 rakat ...r, eddig nekem is az volt, es a havi 1xi tranzakciot leszamitva a semmiert fizettem havi 1200-t.

Aztan nagy nehezen erot vettem magamon (tudniillik rettento mod lusta vagyok 😄) es vegre csinaltattam a bankomnal( mert hogy OTP nem az, nem orultem meg) egy internetes fizetesre alkalmas, de nem hitelkartyanak minouslo kartyat es eddig jol elvagyok vele, havi dija vmi 200-300 ft max, de az is lehet h ez a negyedeves ;D Mindenesetre jobb, mint a havi 1200.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

http://www.goblinworkshop.com/darkmoon-faire.html
Február 6. és 13. között várunk szeretettel Ewlyn Forestben 😄

Deikath

QuippeR
"Hat, a haver mindig elfelejtette beírni a Nevét a Card Ownerhez."

Szerintem TVelvet történetében ez a kulcsmondat. De persze nem vagyok banki szakember, szóval majd az okosabbak is nyilatkozzanak ezügyben pls.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Huhhh, aztabüdösmindenit embörök, még jó, hogy benéztem ide, mert amit itt írtok az sajna engem is érint.
Ugyanis én és a haverom is az én OTP-s webkártyámról intézzük az acc fizetést. ÉN átutalom a két hvidíjat és eddig szó nélkül levonták. Nem volt semmi baj. A haver meg ideadja nekem kézbe a lóvét.
Az itt olvasottak szerint viszont nem nézik jó szemmel, ha ketten két külön accot egy kártyáról fizetnek<#szomoru1>
A gáz csak az, hogy mi van, ha az én accomat bannolják? Mondjuk én már régebbóta fizetem kártyáról, mint a haver.
Ezt nagyon gyorsan meg kell értekeznem vele. Az a rohatt GC itt keleten elég drága rohadjanak meg.

jaja, CIB Inetkártya FTW 😊

Mondjuk az viszont tény, hogy az OTP web-es felülete rettentõ tré. Kb. az öt-tíz évvel ezelõtti szinvonalon mozog.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

skorpio7
Akkor én is adok egy tippet, hol érdemes internetes kártyát váltani.

Magyar Külkereskedelmi Bank internetes Visa kártya (ugye csak a neten való fizetésre használható).
Nyitnak mellé egy külön számlát aminek havi díja 220 Ft havonta és ennyi az összköltség.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Nem beszelve arrol hogy az egyik legjobb felulettel es rendszerrel rendelkezo ibank progit is megkapod hozza az emlitett szamlafentartasi osszegert.

Boven jo a CIB elektronikus szamla csomag a netkartyaval mivel az mastercard.

kiserik
Akinek meg nincs ilyen igénye, az csináltasson 4000Ft-ért egy MasterCardot. Elég sok elõnye van annak is egy mezei Visa Electron kártyával szemben.

Egész pontosan 1290 a havi díj és ha nem kérsz postán küldött havi egyenlegértesítõt akkor 1200. Mondjuk az igazsághoz tartozik még, hogy ezzel a csomaggal pl. az elektronikusan (értsd a web-es felületen)végzett összes tranzakció, ill átutalás díjtalan. De ezen kívül is van még egy-két elõnye amiket itt most nem részleteznék. Akit érdekel az utána tud nézni. A lényeg a lényeg, hogy mindent összevetve aki pl. sok csekket fizet be ill. sok atutalást csinál mindenféle számlák közt és még web kártyára is szüksége van annak tutira megéri ez a dolog.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Igen...

- és ez mellett megmarad a normál számla havi zárási díja is
- 1x akartam fiamnak elõfizetni egy játéra (azt hiszem runescape) amit akkor nem mertem bevállalni, mert az amerikai bankba történõ átutalás díja 2k-5k (vagy több!!!) forintomba került volna, a sima web-kártyához meg szükséges az említett csomag megvásárlása ami így nem az igazi... (évi 14400 Ft csak azért, hogy legyen)
- a bankkártyával történõ fizetés más kategória (annak nincs ilyen többlet költsége mint az átutalásnak) de nekem akkor átutalás kellett volna

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Botond
Konkrétan azt írják,hogy egy accot több kártyával is fizetnek akkor gyanús,hogy acc trade van a háttérben és nem ritkán hamis kártyaszám is keveredik a buliba,szal inkább bann,semmit rohanjanak a lóvé után.

Érdekes koncepció, ha így akarják megakadályozni az acc tradelést.
DonnieBrasco
<#guluszem1><#vigyor5><#vigyor1><#worship><#taps>

DB

A ti kung-futok nem erős!

capaszabi
valaki lécc tolja be a ryan közlegényest is

Hmmmm az igen...AZ OTP-nél elõször is kell egy sima folyószámla, utána át kell szerzõdtetni elektronikus folyószámlacsomagra ami tartalmazza a webkártyát, és a havi zárási díja 1200 forint 😊 Ha nem kérsz havi összesítõt akkor 90 Ft-tal olcsóbb 😊

A folyoszamla havi dija 500 Ft, a kartya ingyenes. De ez az 499 Ft lehet akar havi 49 is.

Csak 500 forint lenne? Nem kell CIB-es folyószámla hozzá? Mert az otp-nél kell...

neked is csak javasolni tudom. minimális a költsége havi szinten (nekem 499 HUF a két számlavezetési díj és az sms értesítõ szolgáltatás, amivel minden akcióról érteítést kapok azonnal, ami a bankkártyámmal kapcsolatban történik)

..:: CIB Internetkártya ::..

eddig csak pozitív tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban.

amúgy ennek a számlacsomagnak a része.

ez miert szanalmas? sajat tudatlansagodat szivtad meg😊 patch notesban amikro bejott ez akkor egyertelmuen levolt irva. midnen honap elejen van csak, utana osszeszedik a cuccot es setalnak at a kovetkezo honapi helyszinre😊

I.C.ram
Ez kegyetlen! 😄

I.C.ram
Nem WoWról beszélek. SWGnél volt ez, mikor már voltak eu szerverek is.
Csinaltam 4-5 eu-s accot tavaly es egyiknel sem vontak, amerikaban meg a trialnal is. Persze sokkal jobb lenne ha itt is lenne mindig ellenorzes.

I.C.ram
Nem nem. Szoktak itt is ilyet csinálni, hogy ellenõrzés közben levonnak 1 eurót.
capaszabi
hát hjja. nem "jómunkásemberek" a cirkuszosok...

Lazarus
Megpróbálják levonni és ha sikerül(ne) megszakítják a tranzakciót.

Más: Végre megszereztem az Ace of warlordst, sietek TBbe és sehol se találom a Darkmmon fairet, guildchaten, generalon se tudnak válaszolni. Thotton pedig ezt találtam:

The faire is build up every 1st friday of the month, and starts on monday after that... (8 january in this case)

SZÁNALMAS!
próbadellát nem vontak európában sosem, elvileg amerókában volt/van szokás

SamuraiJack
nekem müködött<#buck>

Lacc
Elvileg nem, mert levonnak egy próba dellát. Vagy én tudom rosszul.