World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nesze
Megyek is, mert idegesített már, hogy benyelték a zsémet<#vigyor0>#vigyor0>.
Nem volt könnyû megkeresni.
ha outbid-eltek róla, akkor valakinek fontosabb volt, te pedig a bid összeget visszakapod.
keress egy postaládát az aukciós házak, bankok, kocsmák közelében, abban lesz a pénzed vagy a cucc.
de az összes rugónk meg druidánk már mind t2-es sapiban rohangál...
phöcs blizzard...utálom ezt a random loot rendszert :/
Lehet, hogy lámer kérdés, de nagyon az elején vagyok<#vigyor0>#vigyor0>.
Az olvasatlan mailt hol lehet elolvasni? Voltam vmi aukcion, tettem is ajánlatot egy fegyverre, de meg nem kaptam.Lehet a lovét kaptam vissza? (vagy nagyon elb*****m vmit)<#vigyor>#vigyor>
Köszi a választ, ha vki tudja!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Deikath
"A mai fiatalság azt hiszi, hogy ha trágárságokkal tûzdeli tele a mondanivalóját, akkor azzal egyénivé válik. De mekkorát tévednek a nyomorult kis gecik." <#zavart1>#zavart1>
1 millió Európai WOW elõfizu... hát ehhez képest a bannolt ezervalamennyi nem tétel :/
DB
A ti kung-futok nem erős!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Aztan nagy nehezen erot vettem magamon (tudniillik rettento mod lusta vagyok 😄) es vegre csinaltattam a bankomnal( mert hogy OTP nem az, nem orultem meg) egy internetes fizetesre alkalmas, de nem hitelkartyanak minouslo kartyat es eddig jol elvagyok vele, havi dija vmi 200-300 ft max, de az is lehet h ez a negyedeves ;D Mindenesetre jobb, mint a havi 1200.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Február 6. és 13. között várunk szeretettel Ewlyn Forestben 😄
Deikath
Szerintem TVelvet történetében ez a kulcsmondat. De persze nem vagyok banki szakember, szóval majd az okosabbak is nyilatkozzanak ezügyben pls.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ugyanis én és a haverom is az én OTP-s webkártyámról intézzük az acc fizetést. ÉN átutalom a két hvidíjat és eddig szó nélkül levonták. Nem volt semmi baj. A haver meg ideadja nekem kézbe a lóvét.
Az itt olvasottak szerint viszont nem nézik jó szemmel, ha ketten két külön accot egy kártyáról fizetnek<#szomoru1>#szomoru1>
A gáz csak az, hogy mi van, ha az én accomat bannolják? Mondjuk én már régebbóta fizetem kártyáról, mint a haver.
Ezt nagyon gyorsan meg kell értekeznem vele. Az a rohatt GC itt keleten elég drága rohadjanak meg.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Magyar Külkereskedelmi Bank internetes Visa kártya (ugye csak a neten való fizetésre használható).
Nyitnak mellé egy külön számlát aminek havi díja 220 Ft havonta és ennyi az összköltség.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
- 1x akartam fiamnak elõfizetni egy játéra (azt hiszem runescape) amit akkor nem mertem bevállalni, mert az amerikai bankba történõ átutalás díja 2k-5k (vagy több!!!) forintomba került volna, a sima web-kártyához meg szükséges az említett csomag megvásárlása ami így nem az igazi... (évi 14400 Ft csak azért, hogy legyen)
- a bankkártyával történõ fizetés más kategória (annak nincs ilyen többlet költsége mint az átutalásnak) de nekem akkor átutalás kellett volna
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Érdekes koncepció, ha így akarják megakadályozni az acc tradelést.
DB
A ti kung-futok nem erős!
..:: CIB Internetkártya ::..
eddig csak pozitív tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban.
amúgy ennek a számlacsomagnak a része.
Más: Végre megszereztem az Ace of warlordst, sietek TBbe és sehol se találom a Darkmmon fairet, guildchaten, generalon se tudnak válaszolni. Thotton pedig ezt találtam:
The faire is build up every 1st friday of the month, and starts on monday after that... (8 january in this case)
SZÁNALMAS!