World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
kár hogy elvesztették ezt a kreativitást a wowal
ok, de ott a másik véglet is. milyen hülyén nézne már az ki, hogy a friss 60-as ugyanolyan képességekkel, sebzéssel, hp-val, stb. rendelkezne, mint az, aki már több hónapja járja a guild-jével MC-t meg BWL-t cuccokért.
ha egynelõek lennének az erõviszonyok, akkor mi értelme lenne instázni?
mondjuk ettõl függetlenül még igy is le tud verni egy friss 60-as egy BWL set-es karit, de neki a cuccai hiányát a skill-jével kell, hogy pótolja. nameg az se mindegy, hogy milyen kaszt megy milyen ellen (kõ-papír-olló rendszer, vagy mi)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(Konkrétan arra gondolok, hogy az epic mount ára 800g-re csökken-e?)
kérdezd a blizzard-ot. amúgy nem nehéz kitalálni miért van ez. minden egyes új instával egyre durvább cuccokat kell implementálni a game-be, ha azt akarják, hogy a playerek foglalkozzanak a játékkal, s ez vonzza magával, hogy akár akarják, akár nem ez a szitu alakúl ki. aki táposabb cuccal rendelkezik 60-on, az bizony már csak a cuccai miatt le fogja vágni azt aki mondjuk feleolyan jó cuccokkal sem rendelkezik, vagy éppen friss 60-as.
s ha ezek a cuccok nem lennének, akkor mi motiválná a régi 60-asokat, akiknek effektive már mindene megvan a game-ban - nézd meg pl. Devilking-et, õ is imba már nagyon <#zavart1>#zavart1> - amit már el lehet érni? ha ezek nem lennének, nem volna kihívás, nem volna cél, amiért lehetne görcsölni napokat, heteket, s a játékosok pedig szép lassan elfordulnának a wow-tól.
ezt pedig a blizzard nem engedheti meg magának.
hát ez van... a kiegészítõig nagyon nem is fog megváltozni már semmi ezen a téren...
keep walking... www.artum-inferniti.net
z Immortal Army -ba (Bloodscalp - Alliance) tagfelvétel van:
Nos tehát várunk minden kedves játékost ( inkább 50 felettiek írjanak de legalább 40 )
Jelentkezni lehet mailba: [email protected] vagy a Bloodscalp szerveren keressétek Sery –t vagy Timber –t.
Jöhetne már vmi mmo,ahol nem fps a pvp,hanem vmit taktikázni is lehet.
amúgy ha engem levághat 2 ütéssel egy full epic, MC+BWL gear-es warrior vagy 2 lövéssel kinyúvaszthat egy MC+BWL gear-es hunter, akkor én (majdnem) MC gear-es mage-ként nehogymár ne lõhessek le 2 lõvéssel valakit? úgyhogy errõl meg ennyi.
én is sírtam friss 60-asként, hogy omg, 2 ütéssel levágnak, belátom hülyeség volt...
amúgy tegnap leküzdöttük Vael-t 0,2%-ig kb. 1% után még még belevágtak pár kalapácsot, aimed shot-ot, etc, de csak túl élte 16000 hp körüli mennyiséggel az a szemét <#idiota>#idiota>. mondjuk elsõ komolyabb próbálkozásra nem is volt rossz. na mindegy, e héten meglesz, ha törik, ha szakad...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nekem már van <#hehe>#hehe>
már csak a toep kéne, most arra spórolok, ha kiesik, nem érdekel mennyi lesz az ára, elviszem, még akkor is, ha az összes dkp-m rá fog menni <#kacsint>#kacsint>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
2. BS-en mar nem lehet karit krealni.
Szal Ragnaros a te szervered.
Ja, es alli horda magyar is sok van.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
És BS-el is ugyanez a helyzet asszem
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
és hát az lenne a kérdésem hogy a befogott állatnak direkt -12TP je van vagy hogylehet ezt +ra rakni? 😄 hogy tudjak neki tanitani dolgokat 😄
Kicsit zavaros még 1-2 dolog, de itt szerencsére sok segítõkész ember van!
A legnormálisabb topik, amiben idáig jártam az sg-én.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
szerintetek annak van ertelme, ha lesolozok egy gyengebb instancet? nemtom, pl stockadesben siman lehet 2-esevel 3asaval irtani az embereket, allitolag jol fizet
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Tradeskill-t hol lehet választani?
Illetve, ha már ki van választva, meg lehet változtatni valahogy?
Ezt még nem tudtam mikor elkezdtem, és kiválasztotam a kovácsot meg a halászt, de nekem a mining kellene a kovács mellé.Ezekbõl csak 2 lehet?
Köszi!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”