World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a Wildor, mar nem az a Wildor, akit ugy megszerettunk 😊

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

ezért volt jó a dio2, ott egyedül is meg tudtál szerezni bármit, nem kellett max lvl ahoz hogy nagyon fasza cuccaid legyenek, pvp ugyan ott is ilyen 1-2 ütés volt átlag az ember, de mégis jobb volt

kár hogy elvesztették ezt a kreativitást a wowal

"végülis hja.. de egy idõ mulva annyi lesz a pvp hogy ki nyomja meg hamarabb az "i win" makróját 😞"

ok, de ott a másik véglet is. milyen hülyén nézne már az ki, hogy a friss 60-as ugyanolyan képességekkel, sebzéssel, hp-val, stb. rendelkezne, mint az, aki már több hónapja járja a guild-jével MC-t meg BWL-t cuccokért.
ha egynelõek lennének az erõviszonyok, akkor mi értelme lenne instázni?

mondjuk ettõl függetlenül még igy is le tud verni egy friss 60-as egy BWL set-es karit, de neki a cuccai hiányát a skill-jével kell, hogy pótolja. nameg az se mindegy, hogy milyen kaszt megy milyen ellen (kõ-papír-olló rendszer, vagy mi)

HunStars power 😛

The Garrett
nekunk már disenchantra megy a helm of endless rage, ha joltudom 6-7x(v többször) oltuk vael-t, ebbol 6x dobta eddig.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

capaszabi
+22 int vagy +spell dmg
bár ezek nem óccsók! 😄

Martin576
A Blizzard megcsinálta a világ elsõ "véletlenül sem véletlen" random-loot generátorát. Vael tegnap 2 sámán övet dobott, hozzá ugyanazt a necket, amit múlt héten is. Ájlávit.

MarkBlade
LOL 😊
végülis hja.. de egy idõ mulva annyi lesz a pvp hogy ki nyomja meg hamarabb az "i win" makróját 😞

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Ha elérem a PvP Rank 3-at, akkor minden olcsóbb lesz 10%-al?
(Konkrétan arra gondolok, hogy az epic mount ára 800g-re csökken-e?)

"Miért jó ez,hogy vki 2 lövés 2 ütés?"

kérdezd a blizzard-ot. amúgy nem nehéz kitalálni miért van ez. minden egyes új instával egyre durvább cuccokat kell implementálni a game-be, ha azt akarják, hogy a playerek foglalkozzanak a játékkal, s ez vonzza magával, hogy akár akarják, akár nem ez a szitu alakúl ki. aki táposabb cuccal rendelkezik 60-on, az bizony már csak a cuccai miatt le fogja vágni azt aki mondjuk feleolyan jó cuccokkal sem rendelkezik, vagy éppen friss 60-as.
s ha ezek a cuccok nem lennének, akkor mi motiválná a régi 60-asokat, akiknek effektive már mindene megvan a game-ban - nézd meg pl. Devilking-et, õ is imba már nagyon <#zavart1> - amit már el lehet érni? ha ezek nem lennének, nem volna kihívás, nem volna cél, amiért lehetne görcsölni napokat, heteket, s a játékosok pedig szép lassan elfordulnának a wow-tól.
ezt pedig a blizzard nem engedheti meg magának.

hát ez van... a kiegészítõig nagyon nem is fog megváltozni már semmi ezen a téren...

Friczy
<#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Az öregfiúk guildbe én talán beférnék 23 évesen 😊 Csak nincs 40es 50es karim

Botond
Kedves játékosokat keresnek, szal te eleve kiesel. :-(
Friczy
Én még csak májusban leszek 28, azé mehetek az öregfiúk guildbe?

keep walking... www.artum-inferniti.net

MarkBlade
Fizetett hirdetés 😊

z Immortal Army -ba (Bloodscalp - Alliance) tagfelvétel van:
Nos tehát várunk minden kedves játékost ( inkább 50 felettiek írjanak de legalább 40 )

Jelentkezni lehet mailba: [email protected] vagy a Bloodscalp szerveren keressétek Sery –t vagy Timber –t.

MarkBlade
<#eljen>
Botond
Miért jó ez,hogy vki 2 lövés 2 ütés? Akkor menjünk CSzni,aztán heccsot mindenkit. Igenis szar balance szempontból (nem egy egy klassznak,hanem úgy általában mindenkinek),hogy 2 reflex ütés/lövés és szevasz. Az a srác is kurvanagy nub lehetett akik kapott 1200+1700at 2sec alatt,és belehalt. Röhely,micsoda lémer.De hurrá elõre a narancssárga gearért,meglesz mindenki egy ütésbõl is. Új értelmet kap a KoS-lista.

Jöhetne már vmi mmo,ahol nem fps a pvp,hanem vmit taktikázni is lehet.
lõttem már 300+ dmg gear-rel is 1700+ frotbolt crit-et hordásba, meg 0,1 sec-cel késöbb 1200+ coc crit-et is, s akkor még 1 trinket-em sem volt. mondanom se kell gondolom, hogy 10% hp alá csúszott kapásból. bár ez ritka esemény volt, meg n00b volt az ellenfél is...
amúgy ha engem levághat 2 ütéssel egy full epic, MC+BWL gear-es warrior vagy 2 lövéssel kinyúvaszthat egy MC+BWL gear-es hunter, akkor én (majdnem) MC gear-es mage-ként nehogymár ne lõhessek le 2 lõvéssel valakit? úgyhogy errõl meg ennyi.
én is sírtam friss 60-asként, hogy omg, 2 ütéssel levágnak, belátom hülyeség volt...

amúgy tegnap leküzdöttük Vael-t 0,2%-ig kb. 1% után még még belevágtak pár kalapácsot, aimed shot-ot, etc, de csak túl élte 16000 hp körüli mennyiséggel az a szemét <#idiota>. mondjuk elsõ komolyabb próbálkozásra nem is volt rossz. na mindegy, e héten meglesz, ha törik, ha szakad...

két-katt-kill mage gg :C

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

"sose lesz hakkar trinketem... egyszerüen képtelenség túldobni a sámán/druid/priest wannabeket"

nekem már van <#hehe>
már csak a toep kéne, most arra spórolok, ha kiesik, nem érdekel mennyi lesz az ára, elviszem, még akkor is, ha az összes dkp-m rá fog menni <#kacsint>

990-es sor a Medivh-en 😊) mindenki akarja latni az elso kapunyitast. Az elobb meg 234 perc varakozasi idot irt, most mar "csak" 105-ot 😊))
BEAST
núb :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

raziel.
buildem az daggeros, de most két kardot használok amig nem lesz lvl 4x ;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
Te is két karddal mész, pedig megmondtam, hogy tõrös buildre menj rá ;P

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

raziel.
attol függ dagger or sword speces akarsz lenni van ezer féle változat, nyomjad ahogy érzed aztán max retalent,>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

SamuraiJack
Rougeval vok mire tegyek a talent pontjaimból???

és ha vonz nagyon a Lagg akkor Ragnaros!

1. Most minden szerver szar
2. BS-en mar nem lehet karit krealni.

Szal Ragnaros a te szervered.

Ja, es alli horda magyar is sok van.

Ha nem vonzz nagyon a PvP akkor az Arathor a te szervered.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Sylvanason ugyan ez a helyzet.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

azt elirtam de rmeélem érted, hogy mit akartam kifejezni most Ragnaroson BWL-be 6000ms; átlag 1200

Lynx_TWL
én ott vagyok 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Akkor menj BS-re

Lynx_TWL
rosszul hiszed

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ragnarost kerüld el mert leht sok a magyar de élvezhetetlen a lagg miatt néha!

És BS-el is ugyanez a helyzet asszem

A magyarock melyik serveren vagy servereken illetve melyik frakcióba játszanak? Ugyanis nemsokára csatlakozom én is és magyarokkal szeretnék játszani 😊

I.C.ram
SM-et szokták solozni a 60asok, az fizet a legjobban, és azt lehet solozni utoljára.
Crazyn
Folyton legyen boldog tehát mindig etesd ha "elmegy a kedve" vmitõl és harcolj vele, és minden loyality (hûség) szintlépésnél kap "talentpontokat". Összesen 6 szint van a hûséglétrán és 1-rõl kezdessz. Ha a peted 60-as lesz és best friend státusza van akkor van max 300 pontod

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

eddig haverom játszott a hunterel de mostmár abbahagyta szóval enyim lett. véletlen elengedtem az állatot 😄D
és hát az lenne a kérdésem hogy a befogott állatnak direkt -12TP je van vagy hogylehet ezt +ra rakni? 😄 hogy tudjak neki tanitani dolgokat 😄

Forrest Gump
Köszi!
Kicsit zavaros még 1-2 dolog, de itt szerencsére sok segítõkész ember van!
A legnormálisabb topik, amiben idáig jártam az sg-én.<#eljen><#taps>
magus
igen, mindnekinek van penze, csak en nem tudom mire szorom el folyamatosan...

szerintetek annak van ertelme, ha lesolozok egy gyengebb instancet? nemtom, pl stockadesben siman lehet 2-esevel 3asaval irtani az embereket, allitolag jol fizet

zero the hero
figy, vannak elsõdleges és másodlagos skillek, ezt látod ha lenyomod játék közben a "k" -t a horgászat másodlagos, szal eddig csak 1 elsõdleges skilled van, másodlagosból viszont felveheted mind a 3mat. Hogy hol találod a tanárt? Kérdezz megy egy õrt 1 nagyobb városban.

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

valamit valamiért (amugymeg öcsém accja szal tök8 =P)

I.C.ram
Nem Gadetzanban adta el õket?
I.C.ram
Nekem nem volt soha gondom a pénzzel. Pedig a pala a patch elött a legdrágább kaszt volt skillek tekintetében.
Mighty
Nem mindenkinek van 2 acc-a...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Forrest Gump
Hali!
Tradeskill-t hol lehet választani?
Illetve, ha már ki van választva, meg lehet változtatni valahogy?
Ezt még nem tudtam mikor elkezdtem, és kiválasztotam a kovácsot meg a halászt, de nekem a mining kellene a kovács mellé.Ezekbõl csak 2 lehet?
Köszi!
mondok egy példát. mai nap: benéztem ally ahba (IF), van bennt sok resi libram 65-80gkért, megvettem 65öst, mert azt simán eladom horda oldalon 120gért. aztán láttam hogy hirdetnek righteous orbot (2-t 50gért összesen) ezt is megvettem mert ez elmegy horda oldalon 70+g/dbért. horda oldalon vettem ace of warlordsot 100gért 2 darabot, ami ally oldalon 100+g/darab. és ez csak a mai biznisz amin csak igy kapásból 250g-t kerestem 10 perc alatt. ennyi.

PiszkosFred
Csakhogy pbdiamond kezdetben ritka volt. Manapság meg minden szarból esik egy. Ugyanez a dark ironnal, pár hónapja még nehéz volt begyûjteni, most meg boldog boldogtalan brdbe jár olvasztani... Sz'al oké hogy farmerek is tehetnek róla, de sajnos a blizz emelte fel a droprate-t és a külsõ bányák számát.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”