World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
mivolt a gond?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Martin576
Ez a Broodlord milyen egy szemétláda. Nem sikerült elfektetni, sem óvatos piszkálással, sem zerggel. 50% a legjobb. Monnyatok' má' egy jó ötletet hozzá... 😊

Lacc
Ezt a mondatot értelmeznéd?
kiserik
Egy ilyet kérhetnék ally oldalra is? 😊 Csak kíváncsiságból, meg tapasztalat szerzése céljából <#lookaround>

PxE
Hi tárgy id hol lehet találni az allakhazomot már mondtak nekem de ot nem találom!!??

ATI POWER!!!!!!!!!

Forrest Gump
Ide csak lvl55 feletti karit lehet feltenni?
"Meg a 2-3db lvl60as rogue kurva nagy adrenalin bomba huntercampben...

Na mind1,ez is egy szint."

nemtom' amúgy, de ez a hullakempelõsdi engem valahogy mindig elkerült.
mondjuk az meg a hullakempelõket is jellemzi, ha ilyet csinálnak. gratula nekik, komoly kihívás lehet szürkéket halomra ölni... na mindegy, az ilyet soha nem értettem, hogy ez miért jó valakinek <#rolleyes>

ÉN csak most fogom valamikor elkezdeni, még várom a Mastercardomat 😊

Forrest Gump
Nordrassil, human warrior,alliance.
antgecc
Melyik serveren és milyen karit, melyik oldalon csináltál? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Forrest Gump
Én is most kezdtem( egy hete), igaz PvE, de így is nagyon élvezetes.
Botond
Félsz?rofl

Meg a 2-3db lvl60as rogue kurva nagy adrenalin bomba huntercampben...

Na mind1,ez is egy szint.
QuippeR
én ha most indítanék main karaktert, akkor új szerverre mennék. ha tényleg sok idõd van játszani, akkor még a régi szervereken is bekerülhetsz top guildekbe, és élvezheted a teljes játékot, de ha csak normális mennyiséget akarsz játszani (értsd két-három-négy hónap alatt lvl60, majd endgame), akkor új szerveren van igazán esélyed érvényesülni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ahn'qiraj, dentarg, chromaggus, wow-eu forumban irjak mindig, ha indul.

ha félsz a pvp-tõl, akkor játszhatsz pve serveren is.
itt csak akkor tudnak contested területen megtámadni, ha te kezdeményezed a harcot.
viszont pvp serveren, meg mire pvp szituba kerülsz, addigra megtanulod használni úgy a karaktered, hogy meg tudd magad védeni vele.
lehet fogsz gyõzni, és vesziteni egyformán, de pont ez a jó a pvp serverben, hogy sose tudhatod, hogy melyik bokorból akar valaki rád ugrani, hogy kivégezzen...lvl 35-tõl Stranglethorn Vale egy kész adrenalin bomba ilyen szempontból, tuti élmény 😊
(én legalábbis mindig élveztem azt a helyet 35-45 között, a legjobb 😛 )

Pl. melyek azok?

Kb 30-as szintig nem valószínû, hogy túl sokan megtámadnának, azután meg már meg is tudod védeni magad. Ez persze PVP szerveren, van PVE és RP szerver is, ahol még lájtosabb.

Nehany hete indult tobb uj realm, ott nem lesz nagy kulonbseg.

Értem...Mondjuk a pvp kemény lehet egy kezdõkarakternek nem fog elmenni a játékkedvem? 😞

Érdemes. Elég sok tartalom van benne, amit 1x mindenképpen élmény végignézni.

Ja, az warriornak +140 strength, gyakorlatilag a statisztikai hibahatáron belül marad a különbség. <#kacsint>

Szerintetek érdemes elkezdeni nulláról WoW-ot? Vagy inkább hagyjam?

Akartam mar irni, de aztan megsem irtam le, mert azert nem rossz az. Ca. +50 dam, de a 2 (1:40) perces CD azert eleg pozitivva teszi a dolgot. Foleg mivel a Diamond Flask 6 perces CD es +150 AP csak.

Davidus
280 ap kb semmit nem ér😛

V9ykn8_TZL0

lvl 19-en irány Barrens és ott csináld meg az összes küldit, amit Camp Taurajo-ban, Xroads-ban és Ratchet-ben adnak.
Garantáltan el leszel vele lvl 24-27-ig, onnantól meg simán lehet menni Stonetalon-ba, 1000 Needles-be, vagy Ashenvale-be.

én anno igy fejlõdtem horda oldalon (még akkor is, ha épp undead karim volt):
- 01-13: durotar,
- 13-26: barrens,
- 26-35: stonetalon, majd 1000 needles (shimmering flats 30+ felett ideális)
- 35-45: stranglethorn vale
- 45-50: feralas, hinterlands, blasted lands
- 50-53: un'goro
- 54-60: western + eastern plaguelands, winterspring, silithus, stb.

lvl 50 felett már annyi hely van, ahová lehet menni, hogy megszámolni is alig lehet. és akkor még ott vannak az insták is, amikbõl 60-ra fel lehet cuccolni magadat kék set cuccokból.

Sephi
Koszi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shaman nekem sem volt gond 31arc/20 fire buildel.

köszi. Akkor már csak vmi LW expert válaszát várom ^^' #63412

Mighty
Gondolom úgy, hogy belépsz a játékba. Vagy küldesz egy levelet Blizzardnak, amiben megkérdezed, hogy megvannak-e még a karijaid.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

valaki válaszoljon plz <#confused><#worship>

antgecc
Igaz, elõször gyalogolj be Stonetalonba és ott mûködj. Az jó lesz 19-re. Hillsbradba inkább 22-tõl menj, de nem árt a 24.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sephi
De varjal. Hillsbrad az nem nehezebb mint Stonetalon? Vagy eroltessem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

raziel.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

antgecc
Kihagytál valami olyan kvesztet, ami elküld valahova. Pl Hillsbrad vagy Crossroads.
Ha azt nem hagyod ki, akkor idõben elkerülsz xroadsra és nem szürkék a kvesztek.
Jelen esetben szerintem ezt tedd: Silverpine-bõl elszaladsz Hillsbradba Tarren Millbe és felveszed a kveszteket és csinálod.
Amit még tehetsz: megcsinálod gyorsan a szürke kveszteket, és megkapod a következõ fokukat. Rengeteg ilyen van xroadson. De sztem ezzel ne tökölj.
Amit viszont még tegyél meg: Nézz körül Thunder Bluffban, hátha van kveszt. Tuti hogy van, pl Spirit Rise-ban (WC-s) esetleg Elder és Hunters Rise-ban is.
Ratchetben is tuti lesz megfelelõ kveszt.
Szal hajrá! 😊

Mighty
Elvileg a questek egy idõ után átküldenek olyan területre, ahol jobban fejlõdhetsz.

Sephi
Gyerekek lvl 19-es warlock-al megcsinaltam az osszes questet Trisfal Glades es Silvepineba (meg az eliteket is helpel) de mar nincs quest. Erre elmegyek barrensbe de ott minden quest szurke. Lemegyek Camp Turajo vagy mibe de ott mar minden piros es agyon kinlodom magam.

Hova a pixaba menyek 19-esen? Stonetalon?

magus
um, ez milyen q?

Mighty
Micsodaaaa? Quest reward? Na elmegy a picsába a Blizzard.
ToEP meg 4-5% eséllyel esik 4 MC-s bossból. Nekünk eddig 1, azaz egy darab esett.

Rank 13on pláne kíváncsi vagyok mage vs sámánra.... (mert szerintem max mákkal lehet nyerni jól idõzített counterspell+arcane power-el)

ja, és mekkora pofátlanság kell ahhoz hogy ezt quest rewardban adják, amit BÁRKI megcsinálhat egyedül!!

Mighty
ToEP warrior/rugó/hunter megfelelõje. Ezek után kéretik nem sírni az 1 kattintásos halálok miatt <#hehe>

kapunyitásért a reward
most csak nekem tünik úgy hogy a caster sword egy rakás szar? majdnem ugyanolyat kapok aq20 quest rewardban...

gyakorolt már Rammirezz eleget AB-n, hidd el, mire meglett neki a rank 13 😉

egyébként nekem is vissza kéne szoknom egy kicsit többet AB-be, mert mióta instázgatok csak javarész, érezhetõen "megkoptak" a reflexeim 😊
pff...e héten még 30000 cp-t se csináltam...
ez gáz... :/

MarkBlade
Nekem meg a pap,és a lock a legnehezebb.. a többi megyeget.. 😊
Te fennakadás nélkül vered le akkor a sámánokat?
Most nem kötözködni akarok, (mert én 90%ban halok tõlük, 10%mák) de neked simán lemennek? Kíváncsi lennék egy olyan harcra hogy tanuljak akkor...

és nincs semmi bajom, csak irónikusan válaszoltál, lehet én értettem félre (bár kétlem 😛 ) bocs...

nemertem a problemad azert van a forum h leirjam a velemenyem, ha nem tetszik nem olvasod el ennyi

-Rammirezz-lvl60-Human mage-eu-bloodscalp-

nem ezzel azt probaltam kifejezni, h a nem emlitett kasztokat 85% ban le lehet verni fennakadas nelkul az emlitettektol meg az esetek 75% aban kikapok >😉 Mindig vannak kivételek es hihetetlen tehetseges 😄D jatekosok akik mindenkit szetvernek 😄D de átlagban sajnos ez a helyzet 😛, nem szabad elfelejteni azt sem h ki ul a masik oldalon. Lehet akarmilyen bicskaja ha nem tudja hasznalni a karakterét.

én kérek elnézést Yoda....

Tehát egy epic bicskás rugo az semmi? 😄 Mondjuk BSen nem csodálom h ilyen tapasztalataid vannak.<#buck>

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Ha te mondod mester<#worship>