World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kell ez a fellengzõs szöveg sztem, mindenki verhetõ!
-Rammirezz-lvl60-Human mage-eu-bloodscalp-
ezzel csak annyi a baj suga, hogy az a mage, aki tud valamennyire is játszani a karijával, az mindig úgy ül le pl. piálni is, hogy háttal valami tereptárgynak, hogy minél kevésbé lehessen ambush-olni, meg ivás közben folyamatosan nyomkodja a blink-nek a hotkey-ét.
igy mire megmoccannál a gouge-hoz, arra az ambush-od után már csak hült helyét találod, aztán 1,5 sec múlva meg figyelsz kifelé a bariból.
de a legjobban azokon a rugókon röhögök magamban, aki látótávolságon belûl száll le a lováról és megy be stealth-be, aztán utána csodálkozik, hogy miért is lett birka belõle -> perception ftw 😊
rugó nem téma (persze kivételek vannak), hunter-tõl, feral druidától és warrior-tól sokkal jobban parázok...
GL holnap!
keep walking... www.artum-inferniti.net
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
3. próbanapra hehe Hungarian Elites Arathor
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Júniusban játszottam utoljára, de pl augusztusban kapta ilyen egynapos cucccot. Az meghosszabítja a dolgot?
sõt még a nálam 5-6 szintünél is megizzadok..
én lennék a béna? 😄D . de ha rámjön és nemtok támadni rámüt még kettõt mire feléledek 5% hp kb és belecsapok azt meghaltam :\
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagyha igen, akkor valami ötlet hogy hogyen lehet úgy felhozni aaz LW-t, hogy ráadásul még jövedlemezõ is legyen? 😄
1v1 ben nem lehet megverni warriorral a magét csak ha láma, de ezt már sokszor sokan leírtát/tuk.
Az más kérdés ,hogy 1v1 ritkán alakul ki.
Sõt azt sem veszitek figyelembe, hogy a warriornak csak akkor van egyáltalán esélye ha nem tank egy guildben. Nem minden warrior DD. Akkor meg nem igazán ütünk olyan hatalmasakat.
Tegnap az is meglepett, hogy 1v1 ben egy papot lenyomtam. (én kezdtem)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
V9ykn8_TZL0
ambush+backstab blind oda ballag ahova blinkeltél és levág...
vaghy ha kell blind után vanish, ambush+backstab
nagyon skilles egy kari....nerf
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
eksön mage vs rogue mage észreveszi a roguet
Mage, trinket + wtfpwniwinbutton
mage casting fájõrbóll, krit 1800 kb
mage kaszting frsotbólt krit 3800 kb
jú dáj
na akkor képzeld el mit szívhat egy rugó, mert annak talán nincs is olyan skill-je, ami ne kapna cd-t, ha elnyomja 😊
mindig jókat vigyorgok azokon a rugó videókon, ahol a rugó szarrá ver mindenkit pár sec alatt tökéletes hiper-szuper stunlock-kal meg minden mással, csak épp utána azt az 5-10 percet nem mutatják, ami alatt malmozik magában félrevonulva egy sarokban, mire letelnek a cooldown-jai 😄
amint latjuk csupa cooldownos lehetoseg😊 ergo ha mage cdn van akkro szopicsocsinyali van😉