World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért megnéznélek egy sámán ellen, vagy egy hunter ellen aki aimed shotal 2k-t lõ beléd plusz az instái, meg rugó aki kihasználja a kariját és mondjuk vanish,blind, futás gombot is kirakta a quick barra...

nem kell ez a fellengzõs szöveg sztem, mindenki verhetõ!

Mage-ként warlock, shadow pap illetve egy jól felszerelt warri lehet gáz szerintem. Ha a többit nem vered meg pályát tévesztettél 😄

-Rammirezz-lvl60-Human mage-eu-bloodscalp-

Botond
Ááááá,urban legend,hogy egy roguenak van esélye egy médzs ellen,szal neref!
mondjuk akkor gáz van, ha akkor lep meg a rugó, mikor épp a blink + iceblock cd-je ketyeg 😊 ha akkor kapok ambush+gouge-ot, akkor az általában gameover is kapásból 😊

"mage nel alap ambush es ha nagyon spammer vagy egybol gouge"

ezzel csak annyi a baj suga, hogy az a mage, aki tud valamennyire is játszani a karijával, az mindig úgy ül le pl. piálni is, hogy háttal valami tereptárgynak, hogy minél kevésbé lehessen ambush-olni, meg ivás közben folyamatosan nyomkodja a blink-nek a hotkey-ét.
igy mire megmoccannál a gouge-hoz, arra az ambush-od után már csak hült helyét találod, aztán 1,5 sec múlva meg figyelsz kifelé a bariból.

de a legjobban azokon a rugókon röhögök magamban, aki látótávolságon belûl száll le a lováról és megy be stealth-be, aztán utána csodálkozik, hogy miért is lett birka belõle -> perception ftw 😊
rugó nem téma (persze kivételek vannak), hunter-tõl, feral druidától és warrior-tól sokkal jobban parázok...

TVelvet
nekünk most jön meging cromaggus az volt a lol, 2x nekifutásra már leis ment😄
jaja enis ezt utaltam rugoban hogy kurvara viszi a penzt: mergek,vanish,blind,thistletee stb😊

magus
most hogy gyujtok nem futja ilyen uri dolgokra, hogy ilyeneket hasznaljak😊

Friczy
Az tök természetes mindenhol.. Nálunk is jó kis rotálás volt most bwl elõtt, itt az eredmény: 2 hét alatt elcsúszott Vael, holnap elmegyünk BLord elé.
GL holnap!

keep walking... www.artum-inferniti.net

Szép. Remélem holnap nekünk is meglesz végre...va(e)lami mindig közbejön és vége lesz a raidnek. Lag és vagy nem elég motivált társak....akik nem szeretnek áldozni a sok wipera.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[HUN]Crassus
és Vael down😊

3. próbanapra hehe Hungarian Elites Arathor

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Friczy
Vael 1% wháááááá 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

ja, és bocsa postfarmért, de még 1 kérdés: hogy tudom megnézni hogy törölték e a karikat, vagy sem?
Júniusban játszottam utoljára, de pl augusztusban kapta ilyen egynapos cucccot. Az meghosszabítja a dolgot?

jah kicsit olvasgattam, és azt láttam, hogy magas szinten eléggé szar a LW hunternek. Ez tényleg így van?

hmm lehet ezt fogom tenni 😊. Ez az enchantolgatás nem is hangzik olyan rosszul

hát öszintén.. nekem rouget még soha nem sikerült megölnöm egyedül!
sõt még a nálam 5-6 szintünél is megizzadok..
én lennék a béna? 😄D . de ha rámjön és nemtok támadni rámüt még kettõt mire feléledek 5% hp kb és belecsapok azt meghaltam :\

PiszkosFred
Vagy eladod a bõröket, vagy skillt fejlesztel. Kettõ együtt egy folyamatban nehéz. Viszont a gyártott cuccokat eladhatod, ami persze kérdéses, hogy kell e egyáltalán 150 skill körül gyártott leather cucc (nem nagyon). Inkább csinálj egy altot, vedd fel az enchanter szakmát, küld el neki a legyártott zöldeket, és szedegesd szét, majd a kapott szajrét add el. Lehet jobban jársz így. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sugam
hát õõ nem! 😄, mage nel alap ambush es ha nagyon spammer vagy egybol gouge, ebbol nyertel egy +bs-t , es innentol gyerekjatek,(ez lenne ha nem jatszana vele senki) de ide meg befigyel az iceblock meg ilyenek^^... szal lenyegeben nehezis meg nemis, attol fugg hogy tud e jatszani a mage, es mennyire vannak tap cuccai.. 1 et lo rad de az 4000 res..

vanisht ismered?😊 vagy ha meg leaoezott akkor blindot?😊

Sztetek lvl 44en nagy hülyeség a faszba hagyni a skinning 220 körül, LW 150 körül az egészet, és belekezdeni a Mining/engineeringbe?
Vagyha igen, akkor valami ötlet hogy hogyen lehet úgy felhozni aaz LW-t, hogy ráadásul még jövedlemezõ is legyen? 😄

magus
he? tegnap siman kiszivtam roguekent a magetol, ha egyszer tuleli az elso utesemet akokr elblinkel fagyaszt es meghaltam.

Ezzel a trinkettel nagy tápunk van ám a mágusok ellen. Fõleg, hogy vagy elfelejted kicsrélni vagy mert egyszerûen van jobb trinketed is és ezért nem is használod.

1v1 ben nem lehet megverni warriorral a magét csak ha láma, de ezt már sokszor sokan leírtát/tuk.
Az más kérdés ,hogy 1v1 ritkán alakul ki.
Sõt azt sem veszitek figyelembe, hogy a warriornak csak akkor van egyáltalán esélye ha nem tank egy guildben. Nem minden warrior DD. Akkor meg nem igazán ütünk olyan hatalmasakat.

Tegnap az is meglepett, hogy 1v1 ben egy papot lenyomtam. (én kezdtem)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TDC Geronimo
Érteni kell hozzá ;P

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nekem egy mezei rugom van de azis lazan racritel magere 1200 ambusht 900 backstabet aztan mehet mondjuk blind vagy ha novazott akkor vanish es onnantol megint halott😊

hunter reggelire? Én ahányszor találkoztam mágussal, általában az feküdt, pedig nem vagyok nagy ász PvP-ben... Vagy leegt hogy az 1sec-es atk speed-û petem miatt volt <#hehe>

TDC Geronimo
Lock gázos, a többi reggelire 😊

NINCS valahol valami leirás, hogy hogyan gyözzük le magekent duelben/BG/pvp-n a rouget?huntert?warlockot?stbstb.. ? 😄D

Egy mezei rogue a hp-m felet se viszi le ambush+backstabbel 😊 (3600hp). Az epic rogue mar veszelyesebb, de azonnal nyomom a mana shield+frost armort blink utan (hacsak nem pom sheep 😊 ).

Mighty
Na USA-ban kinyílt a kapu, kérjük megnyitni az összes serveren. Már akarom castolni a frostbolt rank 11-et, hogy kevesebb resist legyen 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nah a "nagy" háború fél nap alatt befejezõdött usa serveren... erre kellett az a nagy készülõdés? 😄DD

Nekem van 60-as mage meg warrior is. Warriorként úgy tûnik a mage a legkönnyebben ölhetõ klassz. 0 armor, legkevesebb hp, a blinket is meg a novát is csak 1x tudja elnyomni egy harcban, a novára ott a trinket, a blinkre meg az intercept. Egy druida, vagy shadow priest sokkal nehezebb falat, mint egy mágus. Az a két trinket meg sztem nem oldotta meg a mágus problémákat, csak gondoskodott róla, hogy egyhamar ne is legyenek megoldva. Kb olyan, mintha warriroknak 30dps-es lenne a legbrutálabb 2H a játékban, aztán sok sírás után betennének egy trinketet, ami pár percenként kezébe ad egy 100dps-es fegyvert néhány mp-re. És mindneki sírna, hogy imba warrior.

Davidus
Botond
Rosszul látod. Jó médzs kettesével eszi a rogueokat,szal tolni kell rogue dpsen. ^.^
Elég érdekes rugók lehettek, mert egy mezei rugóval simán ki lehet nyuvasztani a maget...

ambush+backstab blind oda ballag ahova blinkeltél és levág...
vaghy ha kell blind után vanish, ambush+backstab
nagyon skilles egy kari....nerf

shaba23
mitõl lehet az, hogy egyik napról a másikra belassult a játék? ha léghajóval utazom, mire betölti a következõ kontinenst, már majdnem visszaindult...kilépés is 5-6x olyan hosszú, vagy instance-ba a bejutás...másik gépen látom, hogy már ott áll a karim, de ezen még csak tölt...
Tyler Durden
Pally ellen szinte kötelezõ ellõni mindened /NERF pally 😛/, amúgy meg prepa és ad rush pont emiatt nem tetszik és nem is használom, 10 és 6 perces cd max duelekre jó, meg az olyan pvp majmoknak akik vidit csinálnak az über killjeikrõl /lásd Wildor commentje/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Ha 2en 1x-re támadnak és wipeolnak, akkor talán nem wowozniuk kellene (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

hat de minek hasznalsz el mindent?😊 amugy meg max warrior meg pala ellen kell "mindent" elhasznalni.

Vicces, mikor 2 60as rogue 3szor is "wipeol" rajtam 😊. A tapasztaltabb roguek nem is mernek megtamadni egy jo mage-et.

TDC Geronimo
Vki nem tud egy olyasmi addonról, ami figyelmeztet, ha a társaidra curse kerül? Ha dobna linket is megköszönném! 😊

Botond
Nah,médzs a legkönnyebb kill roguenak. Minden mással jobban megizzadok.
Botond
ammá bele van kalkulálva legtöbbször és azon van a legnagyobb cooldown ^.^
Tyler Durden
10 percenként 1x, ne viccelj már.. 1 csatában elhasználsz mindent, következõben meg kb felrúgnak mûholdnak..

TVelvet
szájkarate😄DDDDDDDDDD
eksön mage vs rogue mage észreveszi a roguet

Mage, trinket + wtfpwniwinbutton
mage casting fájõrbóll, krit 1800 kb
mage kaszting frsotbólt krit 3800 kb

jú dáj
meglepodsz nem csak elkepzelem hanem tudom is😊 de errevan a preparation 😉

Martin576
Zsír.

Tyler Durden
Gyorsan, nem tökölõdve behaladtok /ha lassan mentek respawnolnak a mobok és wipe/, majd Lootlord leölése után kitisztítjátok a termet. Decc ól..

Martin576
Kösz haver. Valami tipp?

"ergo ha mage cdn van akkro szopicsocsinyali van😉"

na akkor képzeld el mit szívhat egy rugó, mert annak talán nincs is olyan skill-je, ami ne kapna cd-t, ha elnyomja 😊
mindig jókat vigyorgok azokon a rugó videókon, ahol a rugó szarrá ver mindenkit pár sec alatt tökéletes hiper-szuper stunlock-kal meg minden mással, csak épp utána azt az 5-10 percet nem mutatják, ami alatt malmozik magában félrevonulva egy sarokban, mire letelnek a cooldown-jai 😄

najah😊 itt van mondjuk van tobb lehetoseg😊 1, iceblock(blink,nova cd varas😊 persze meg igyis szopi lesz mert lesz par sec amig cdn lesz blink) 2,icebarrier/manashield+poly(de ugye itt beszophatsz egy pummelt) 3,coldsnap+nova 4, pom+poly

amint latjuk csupa cooldownos lehetoseg😊 ergo ha mage cdn van akkro szopicsocsinyali van😉