World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki is szedi.

Hunter témához szeretnék annyit hozzászólni hogy PVP ben a legfontosabb dolgoh, hogy tisztában legyél azzal, melyik kaszt ellen hogyan harcolj, mindenkit máshogy tudsz legyõzni, viszont a tapasztalataim alapján megnyugtatlak, bármelyik kasztot meg tudod verni hasonló felszerelés esetén. Az egyetlen ami nehézséget okoz nekem legalábbis a jól felszerelt feral druid, fearezd el, és hagyd ott a fenébe 😊 hacsak nincs rá 10 perced hogy megöld, már ha sikerül..
Hatnavason rájössz majd hogy a rugó abszolute nem ellenfél, és a warrior is csak 80DPS nél nagyobb kardal 😊 Casterek ellen ha nem full epic, nagyon gyorsan nagy sebzést okozz, ha nagyon táp cucca van húzd az idõt és égesd a manáját. Lehet 500 életed marad, de onnantól azt csinálsz vele amit akarsz. amig nincs nagyon erõs cuccod én is a Beast master talentet ajánlom.
Közelharcosok ellen, wingclip, futás lövés, ha lassitó hatást kapsz, FD+csapda.

Bloodpanther lvl 60 nyálelf hunter aki tegnap óta Marshal
Botond
Elsõ aki 32éves lett wowozás közben?:-D
te vagy az elso😄D

direkt van elirva a warriorod elott levo resz?😊

Tudok angolul, csak nem ismerem még annyira a dolgokat. Amúgy nagyon jó fejek vagytok hogy így segítetek. 32 éves létemre olyan szinten vagyok wow függõ hogy az már betegség :-)
Most íjat használok, mert jobban illik a Night elfhez. Gondolom semmiben nem rosszabb mint a puska. Az aimed shot valami eszméletlen sebzést visz be. Raktam pár pontot a távolsági cuccokra, így elég sok crit-et lövök és a lassító nyilam stunnol soxor. De már a pet ágra rakok pontokat, így még jobb lesz. Szeretek erre a fórumra járni komolyan :-))
MrStokes
A Bestial Wrath kiszedi az allatkat a rajta mar meglevo movement imparing effect-bol? Vagy csak immunissa teszi ot a skill aktivalasat kovetoen?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Davidus
és 2 BW között mit csinálsz scatter shot meg normális sebzés nélkül?😛

V9ykn8_TZL0

MrStokes
Scatter Shot

A Marksmanship talentag egy skillje. Lenyege h 4 mp-re ki tudod voni az ellent a forgalombol (nem tud mit csinalni, amennyiben nem eri ot tamadas). Emellett az autoshot sebzesenek a felet sebzi. Amit meg fontos tudni, es PvP szempontbol lenyeges, hogy ezt a lovest akkor is lehet hasznalni, ha az ellen akar 7 yard-nal kozelebb van hozzad. Szoval ha hirtelen vlamelyik kozelharcos meglep, pl rugo radmegy vagy warrior radcharge-ol. akkor nyerhetsz vele 4 mp-nyi elonyt.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

bestial mastery vagy milyen ágon van egy 31 pontos talentje - bestial wrath vagy mi - a huntiknak, amit ha elnyom a pet-jére, akkor az átvált vörösre, megnõ a sebzése és immunissá válik mindenféle lassító és legyökerezõ effektre.
gyakorlatilag akkor áll meg, ha letelik a BW vagy megdöglik a pet.
ami ugye elég necces szitu, mert egy kb. 4000 hp-s pet-et nem lehet úgy leölni, hogy nem tudod távoltartani magadtól és a hunter folyamatosan lövöldözi a seggedet.

szóval én annyit tudok róla, hogy ha cooldown-on van az ice block-om, meg a cold snap is, akkor default-ban vesztettem, mert a pet önmagában felzabál, akár úgy is, hogy a hunter nem csinál semmit, csak mozizik a háttérben, meg popcorn-t majszolgat és kólát szürcsöl hozzá 😊

ha meg nincs cooldown-on az ice block, akkor meg abba menekülök, ahonnan végig nézhetem, hogy a hunti elcaplat 300000 km-re, hogy onnan lövöldözzön majd jól seggbe...szóval BM-es hunter mindenképp gáz, fõleg cloth-os karakterre... de a markmanship/survival-ost még jobban utálom...

MrStokes
Na akkor vissza a kalyhahoz. Jol gondolom, h az angol nem az erosseged? 😊

Na, Feign Death-nek 2 fontos tulajdonsaga van.
1.: Aggrot csokkent, ez ugye csak PvE-ben hasznos.
2.: Altala kikerulsz combat-bol, es igy tudsz barmikor egy FD-t kovetoen lerakni csapdat (mivel csapdat csak akkor tudsz tenni, ha nem vagy combat-ban). Es nagyon nagy szazalekban FD-t kovetoen te fagyaszto csapdat fogsz lerakni PvP-ben, amivel X masodpercre jegtobbe zarod az ellent, kivonva ot a forgalombol x mp-ig.

capaszabi
ha 20k lesz akkor is megveszi mindenki...

Aki nem visz huntert instába - nem normális. Közel s távol a legjobb DPS kaszt. 55ös vagyok vele és gyakorlatilag az összes instába élen voltam, (egyszer ZF-be a mage azt állította az õ meter-e szerint õ a jobb 😄, pedig mindig nullázom).

Pull-ra a legjobb, stb stb. Egyszóval: a hunter nagyon jó, élvezetes, nehéz játszani, hatalmas DPS, és minden instába KELL, csak lehet h. sok van belõle. Mint rugóból.

Scatter shot és vörös pet (Bestial Wrath) Marksman és Beastmaster talentégak skilljei. Nézegesd meg.
Az a szerencsém, hogy van egy magasabb szintû druidám és egy mage-m és tudtam lét küldeni a hunternek, így 1-2 cuccot kivéve mindenem kék. De ez nem sokat számít ha nem tudom kijátszani a kasztot. A feign death-el az a baj, hogy pvp-ben ritkán nyelik be. Amikor a druiddal voltam AB-ben, egy hunter ezt csinálta, de az egérmutató megmutatta hogy támadható. Innentõl nem volt esélye.
Igen, meg kell tanulnom játszani még vele. Pont ezért kérdezek néha egyértelmûen sületlenségeket :-)) Ezért elnézéseteket kérem, de hol kérdezzem meg ha nem itt, a profi WoW közösségtõl igaz?
Akkor azt hiszem jöhet az újabb egyértelmûen sületlenség:-)
Wildor. Mi az a vörös pet és a scatter shot? 28-on még csirke vagyok, de szeretnék kakas lenni :-)
QuippeR
nekem nem hunter a main karim, de a varázsszó a freezing trap. ha készülsz pvp-re, akkor mindig rakj le, ha meglepnek, akkor feign death és utána freezing trap. egyébként pedig pvp-ben a petes build a legdurvább, a többivel nem lehet olyan jól ölni. és ne várj csodát zöld cuccokban. akikrõl itt a topikban a többség beszél, azok lila szettekben mászkálnak. úgy meg annyira már nem nehéz nagy sebzést osztani.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MrStokes
Lehet h imba, de en pont most inditottam 1 huntert. Mar nem ez az elso WoW-os palyafutasom alatt, valahogy mindig is vonzot ez a kaszt. Ha jol szamolom akkor kb ez lehet a 3. vagy 4. hunterem...

Csak ugye nem akartam a 60-ra felszenvedett warrioromat parlagon hagyni, igy mindezidaig nem lett semmi a hunter projektbol.

De mivel a raid-ek kivetelevel unom a 60as warrimat, ezert most belevagtam.
Szoval vehetjuk ugy, h en is elinditottam egy Botond-fele titkos projektet, es Botondhoz hiven ez a kari is torpe... <#vigyor3>

Hát ezt te jobban tudod, én kezdõ hunter vagyok. Abban bízom, hogy 40-nél a mail cuccok dobnak rajta, mert egyszerûen egy rugóval vagy warriorral nem tudok mit kezdeni. Szerinted? Hogyan kéne harcolni közelharci kari ellen? 5-6 szinttel nagyobb mobot jó eséllyel verek (a 6 már húzós azért), és tegnap elõtt 27-es voltam, rámjött két 26-os és egy 27-es és levertem õket. A petem meghalt, de nyertem. Persze ezek mobok voltak, pvp-ben még gyakorolnom kell. De a közelharci kari az gáz. Ötletem sincs hogy gyõzhetnék. Petet ráküldöm, lassítom és lövöm amíg lehet, utána ugrálok és ütöm meg a pet is, de ez nem elég egy warrior armorjához meg health-jéhez. Szóval Hunter mesterek, valami 5let? Mivel guild master vagyok a Sacra Pannoniában, szeretném jól nyomni a hunterrel, és ehhez szeretnék tanácsokat, és a segítségeteket kérni. Köszönöm.
MrStokes
Szerintem meg magas szintu instace-okban (HLI) pont hogy kellenek a hunterek. Ugy, mint az osszes tobbi kaszt is.
Legalabb is MCben jopar Boss-nal kimodottan hunterekre is szukseg van. Legalabb is a mi taktikainkban. Persze biztos megoldhatoak hunter nelkul is a dolgok, de minek szenvedjen az ember feleslegesen!?

A zart terrol es a kozel jonnek akor halal PvP-ben dologrol meg csak annyit mondanek, h ezzel is, mint a tobbi kaszttal is, meg kell tanulni jatszani.

az a gond, hogy ranged dps-ben, most a hunter a bestof.
olyan dps-t tolnak ki magukból, hogy én csak szeretnék olyat.
s emellé még van aggrótörlõ skill-jük is (vajon miért a mage-eknek miért nincs ^^), amivel naná, hogy a legtöbb wipe-ot simán túlélik...

szal hunter = imba.

a jó hunti nem hagyja, hogy közel kerülj hozzá, akár van pet, akár nincs.
s sajna van is elég képessége, amivel távol tud tartania magától (vörös pet, pet bénítás, scatter shot, wing clip, fagyasztó csapda, stb.)

QuippeR
az nem igaz, hogy nem viszik, csak egyszerûen sok hunter van, és ezért nehezebb bekerülni a csapatba. ráadásul sok helyen nem használnak mást csak warrior pullt, így aztán a hunterre mint "még egy dmg dealer kaszt" néznek, ami szerintem hiba.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

hát nemtom', lehet igazad van, de nekem - nem druidaként - tök mások a tapasztalataim.
PVE-ben is mindig viszünk 4-5 druidát, akiknek egyik leghasznosabb képessége, hogy tudnak csatában res-elni. nem egyszer vettük már jó hasznát annak, hogy ha felkaptak 1-1 warrior-t vagy healer-t, ha gond volt. emellett még tudnak altatni is, ami ZG-ben és razor-nál is jól jöhet, ha necces helyzet alakúl ki.

továbbá, amit mi mage-ek imádunk az a druida moonking aura-ja, ami ony buffal valami brutál. (+13% spell crit ez a kettõ buff) ragna-nal olyan dps-t tudnak ezzel kitolni a mage-ek, meg a wlock-ok magukból, hogy öröm nézni, minden 2. frostbolt-om crit-el, s azért az jó dolog 😊 szal' mi szeretjük a balance-os druidát is.

szerintem jól eltalált kaszt...

Van egy lvl28-as hunterem is. Na az nagyon sirály, de ahogy hallom, instákba nem viszik, szûk helyeken nem jó, és ha közel mennek hozzá pvp-ben akkor vége. Mert ugye a pet pve-ben feltartja a mobokat, de az élõ játékos a hunterre megy és leszarja a petet. De a hunterrel élvezetes a játék. A palát próbáltam, nekem unalmas. Bivalyerõs, de egysíkú. Sámán....FOR THE ALLIANCE :-))
Szóval a hunter jó, de a gyógyítás hiánya, meg hogy nem viszik instákba hááát....
a feral druida az egyik legdurvább pvp kaszt, nagyot sebez stealth-bõl (engem klottgatyásként szedett már szét 1 sec alatt feral druida úgy AB-n, hogy köpni nyelni nem tudtam), heal-ezi magát, iszonyat nehéz kinyúvasztani...
pve-re is jó kaszt, mert jó healer, van battle res-e, ami sok csatában nagyon fontos tud lenni, meg tanknak sem utolsó.

nálunk pl. van egy druida, akit mc-ben szoktunk hagyni tankolni, kiválóan betankol minden trash mob-ot, s igencsak ki kell adni a csövön minden firepower-t, ha le akarjuk rángatni róla 😊)
This is da' Mézpusztító powah' 😄

majd délután linkelek róla screenshot-ot is 😄

Azé' csak felgyúrtad 60-ra azt a szart. Én élvezem a Feral formot. Jobban tetszik, mintha rugóval szórakoznék.
Kriger
A druida úgy szar ahogy van. Szerintem.
PvPre teljesen alkalmatlan, még ferallal is, PvEbe jó, ha nem találnak papot.
60ig amúgy fõleg feralt érdemes nyomni, azzal jobban lehet szinteket lépni. Instázáshoz meg a resto a jó, 60 as szinten úgyis áttalentelsz majd, az inervate miatt.

Indíts inkább Palát, vagy sámánt. Merazjó.

MrStokes
Kerdezd Gothic-ot, epp most akarja elcserelni a druidajat 😄
Lasd: #63591

te egy állat vagy 😛
hogy a faxba van ennyi idõd?
na, ez is megvan, most jöhet a rank11 😄
gyakorlatilag összesen eddig 49000 reput szedtem össze, amit ha átszámolok, akkor az már böven több mint 1% a horda oldali leadandóból 😄

Sziasztok.
Valaki mondana néhány szót a druidáról? Jó pvp, pve kari? Azt hallottam a feral/resto talent ág a legjobb, végül is a druid fõ erõssége az állati formák. De most ne küldjetek más leíró oldalakra pls. Én tõletek szeretném hallani, mire képes egy druida :-))
Köszönöm!
lol? az visz a régi Stormwindbe?
Botond
Magában SWben is van lezárt instance kapu.
Tök fura, hogy nálunk csak Hijal van, ami úgymond tiltott/kidolgozatlan terület, míg a királyság tele van lezárt/kidolgozatlan részekkel. Ezek közül pár helyrõl tudni vélik, hogy insta lesz, stb. Pl. SFK-tól délre a Graymane wall.
De hogy Stormwindtõl északra, ill. Burning Steppes-tõl jobbra mi lesz, arról fingom sincs. Tippek, ötletek, linkek? 😊
Hmuda
Ez már csak beidegzõdés. Régen Orgi volt az AH és a raid-blessek miatt és két fajnak is ez a kezdõterülete. Ha úgy lesz megoldva a dolog az elfekkel, hogy csak UC érintésével lehet majd eljutni máshova akkor féligmeddig az is kétfajos város lesz. Bár UC-ben nincsenek meg azok a nagy terek amik jók lennének nagyobb tömegek befogadására, ami orgiban abszolút megvan és TB-ban is, de az csak FP-vel és teleporttal érhetõ el gyorsan, nincs pl zepje, ezért nem is lesz belõle igazi központ. Marad vagy Orgi vagy UC. UC túl nyomott hangulatú és nem túl tágas. Marad Orgi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

antgecc
Nem sokkal kell többet szaladnod mint Orgriban. Ha ismered a helyet, akkor nincs probléma. Egyébként minden ott van középen. Az hogy pár méterrel hosszabb a bevezetõ út... hát istenem... de mennyivel rövidebb az instákba??? 1000x... lehet mérlegelni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Logikusan ha végiggondolod már most UC kéne hogy legyen. A fõbb HLI-k mind eastern kingdoms-on vannak. Szal nem vágom miért nem HS-ezik mindnki UC-be.... DM miatt? Vagy mert jön majd AQ? Akkor meg miért nem TB? Na mind1...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

UC sose lesz uj fovaros, tulsagosan sokat kell kovalyogni a bejarattol amig elersz barmelyik fontos helyre, boltba, bankba stb. UC-t elcsesztek, de alaposan
antgecc
Sztem pont ezért lehet pl repülõ mountot csak outlands-en használni. ha nem veszed meg a kiegészítõt, akkor nem jutsz be az új helyekre, ezért nem is lesz repülõ mountod, nem lehetsz új fajjal, stb... Viszont ha megveszed, akkor meg de. 😊

Hmuda
Huh, nem kis tumultus lenne. 😄

Lehet Orgi helyett UC lenne az új fõváros.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Botond
Akkor már zeppelin UChez.
Botond
Azért pár MMO-hoz kiadtak már kiegészítõt,szal sokat nem kell találgatni. :-) Új kontinens lesz ahova beportolsz ott hentelsz esik az ilyen narancssárga meg olyan piros item, és pityukát a lila cuccban félütéssel benyomod,és pityuka is király akar lenni õ is vesz kieget,mert unja már,hogy lepattan az átportoló portálról meg hogy nem rollolhat bloodelfet. És lõn boldogság vala.
Hmuda
Hasonlítsd össze a te térképedet a hivatalossal.

Hiv térkép.

Quel'thalas nem sülyedt el, megvan az még. :-)

Meg hát gondolom nem egy nagy ördöngõsség megoldani egy QT<->Ratcet hajóutat, hogy eljuthassanak a Barrensbe. :-)

En igen. Mivel az egesz Burning Crusade errol szol.

Szerintem az olyan instak amik a regi foldreszeken maradnak elerhetoek lesznek mindenkinek, de az uj "kontinens", a repulo mount meg ilyesmik mar csak a kiegben. Bar ki tudja hogy fogjak megvalositani.

Az Outlandes témát azt vágom, de az új fajok nem ott lesznek, ahogy olvastam.
Botond
fékelsz-e? :-o

Hol északra? Víz alatt?:-D Meg lvl10es bloodelfek majd átvágnak EPn+WPn,ha 11-20as zónába akarnak menni küldizni?:-D Kétlem.
egy total masik dimenzioban/sikon van Outland. BLoodelfek kezdo helye az meg eastern plaguelandstol eszakra lesz ahol most az ut elvan torlaszolva kidolt fakkal.

ezt így 100%-ra ki mered jelenteni? 😛
Gondolom totál új hely mert dark portalon megy oda az út.
<#idiota><#hehe>