World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hatnavason rájössz majd hogy a rugó abszolute nem ellenfél, és a warrior is csak 80DPS nél nagyobb kardal 😊 Casterek ellen ha nem full epic, nagyon gyorsan nagy sebzést okozz, ha nagyon táp cucca van húzd az idõt és égesd a manáját. Lehet 500 életed marad, de onnantól azt csinálsz vele amit akarsz. amig nincs nagyon erõs cuccod én is a Beast master talentet ajánlom.
Közelharcosok ellen, wingclip, futás lövés, ha lassitó hatást kapsz, FD+csapda.
Bloodpanther lvl 60 nyálelf hunter aki tegnap óta Marshal
Most íjat használok, mert jobban illik a Night elfhez. Gondolom semmiben nem rosszabb mint a puska. Az aimed shot valami eszméletlen sebzést visz be. Raktam pár pontot a távolsági cuccokra, így elég sok crit-et lövök és a lassító nyilam stunnol soxor. De már a pet ágra rakok pontokat, így még jobb lesz. Szeretek erre a fórumra járni komolyan :-))
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A Marksmanship talentag egy skillje. Lenyege h 4 mp-re ki tudod voni az ellent a forgalombol (nem tud mit csinalni, amennyiben nem eri ot tamadas). Emellett az autoshot sebzesenek a felet sebzi. Amit meg fontos tudni, es PvP szempontbol lenyeges, hogy ezt a lovest akkor is lehet hasznalni, ha az ellen akar 7 yard-nal kozelebb van hozzad. Szoval ha hirtelen vlamelyik kozelharcos meglep, pl rugo radmegy vagy warrior radcharge-ol. akkor nyerhetsz vele 4 mp-nyi elonyt.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
gyakorlatilag akkor áll meg, ha letelik a BW vagy megdöglik a pet.
ami ugye elég necces szitu, mert egy kb. 4000 hp-s pet-et nem lehet úgy leölni, hogy nem tudod távoltartani magadtól és a hunter folyamatosan lövöldözi a seggedet.
szóval én annyit tudok róla, hogy ha cooldown-on van az ice block-om, meg a cold snap is, akkor default-ban vesztettem, mert a pet önmagában felzabál, akár úgy is, hogy a hunter nem csinál semmit, csak mozizik a háttérben, meg popcorn-t majszolgat és kólát szürcsöl hozzá 😊
ha meg nincs cooldown-on az ice block, akkor meg abba menekülök, ahonnan végig nézhetem, hogy a hunti elcaplat 300000 km-re, hogy onnan lövöldözzön majd jól seggbe...szóval BM-es hunter mindenképp gáz, fõleg cloth-os karakterre... de a markmanship/survival-ost még jobban utálom...
Na, Feign Death-nek 2 fontos tulajdonsaga van.
1.: Aggrot csokkent, ez ugye csak PvE-ben hasznos.
2.: Altala kikerulsz combat-bol, es igy tudsz barmikor egy FD-t kovetoen lerakni csapdat (mivel csapdat csak akkor tudsz tenni, ha nem vagy combat-ban). Es nagyon nagy szazalekban FD-t kovetoen te fagyaszto csapdat fogsz lerakni PvP-ben, amivel X masodpercre jegtobbe zarod az ellent, kivonva ot a forgalombol x mp-ig.
Pull-ra a legjobb, stb stb. Egyszóval: a hunter nagyon jó, élvezetes, nehéz játszani, hatalmas DPS, és minden instába KELL, csak lehet h. sok van belõle. Mint rugóból.
Scatter shot és vörös pet (Bestial Wrath) Marksman és Beastmaster talentégak skilljei. Nézegesd meg.
Akkor azt hiszem jöhet az újabb egyértelmûen sületlenség:-)
Wildor. Mi az a vörös pet és a scatter shot? 28-on még csirke vagyok, de szeretnék kakas lenni :-)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Csak ugye nem akartam a 60-ra felszenvedett warrioromat parlagon hagyni, igy mindezidaig nem lett semmi a hunter projektbol.
De mivel a raid-ek kivetelevel unom a 60as warrimat, ezert most belevagtam.
Szoval vehetjuk ugy, h en is elinditottam egy Botond-fele titkos projektet, es Botondhoz hiven ez a kari is torpe... <#vigyor3>#vigyor3>
Legalabb is MCben jopar Boss-nal kimodottan hunterekre is szukseg van. Legalabb is a mi taktikainkban. Persze biztos megoldhatoak hunter nelkul is a dolgok, de minek szenvedjen az ember feleslegesen!?
A zart terrol es a kozel jonnek akor halal PvP-ben dologrol meg csak annyit mondanek, h ezzel is, mint a tobbi kaszttal is, meg kell tanulni jatszani.
olyan dps-t tolnak ki magukból, hogy én csak szeretnék olyat.
s emellé még van aggrótörlõ skill-jük is (vajon miért a mage-eknek miért nincs ^^), amivel naná, hogy a legtöbb wipe-ot simán túlélik...
szal hunter = imba.
s sajna van is elég képessége, amivel távol tud tartania magától (vörös pet, pet bénítás, scatter shot, wing clip, fagyasztó csapda, stb.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
PVE-ben is mindig viszünk 4-5 druidát, akiknek egyik leghasznosabb képessége, hogy tudnak csatában res-elni. nem egyszer vettük már jó hasznát annak, hogy ha felkaptak 1-1 warrior-t vagy healer-t, ha gond volt. emellett még tudnak altatni is, ami ZG-ben és razor-nál is jól jöhet, ha necces helyzet alakúl ki.
továbbá, amit mi mage-ek imádunk az a druida moonking aura-ja, ami ony buffal valami brutál. (+13% spell crit ez a kettõ buff) ragna-nal olyan dps-t tudnak ezzel kitolni a mage-ek, meg a wlock-ok magukból, hogy öröm nézni, minden 2. frostbolt-om crit-el, s azért az jó dolog 😊 szal' mi szeretjük a balance-os druidát is.
szerintem jól eltalált kaszt...
Szóval a hunter jó, de a gyógyítás hiánya, meg hogy nem viszik instákba hááát....
pve-re is jó kaszt, mert jó healer, van battle res-e, ami sok csatában nagyon fontos tud lenni, meg tanknak sem utolsó.
nálunk pl. van egy druida, akit mc-ben szoktunk hagyni tankolni, kiválóan betankol minden trash mob-ot, s igencsak ki kell adni a csövön minden firepower-t, ha le akarjuk rángatni róla 😊)
This is da' Mézpusztító powah' 😄
majd délután linkelek róla screenshot-ot is 😄
PvPre teljesen alkalmatlan, még ferallal is, PvEbe jó, ha nem találnak papot.
60ig amúgy fõleg feralt érdemes nyomni, azzal jobban lehet szinteket lépni. Instázáshoz meg a resto a jó, 60 as szinten úgyis áttalentelsz majd, az inervate miatt.
Indíts inkább Palát, vagy sámánt. Merazjó.
Lasd: #63591
hogy a faxba van ennyi idõd?
gyakorlatilag összesen eddig 49000 reput szedtem össze, amit ha átszámolok, akkor az már böven több mint 1% a horda oldali leadandóból 😄

Valaki mondana néhány szót a druidáról? Jó pvp, pve kari? Azt hallottam a feral/resto talent ág a legjobb, végül is a druid fõ erõssége az állati formák. De most ne küldjetek más leíró oldalakra pls. Én tõletek szeretném hallani, mire képes egy druida :-))
Köszönöm!
De hogy Stormwindtõl északra, ill. Burning Steppes-tõl jobbra mi lesz, arról fingom sincs. Tippek, ötletek, linkek? 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Lehet Orgi helyett UC lenne az új fõváros.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hiv térkép.
Quel'thalas nem sülyedt el, megvan az még. :-)
Meg hát gondolom nem egy nagy ördöngõsség megoldani egy QT<->Ratcet hajóutat, hogy eljuthassanak a Barrensbe. :-)
Szerintem az olyan instak amik a regi foldreszeken maradnak elerhetoek lesznek mindenkinek, de az uj "kontinens", a repulo mount meg ilyesmik mar csak a kiegben. Bar ki tudja hogy fogjak megvalositani.
Hol északra? Víz alatt?:-D Meg lvl10es bloodelfek majd átvágnak EPn+WPn,ha 11-20as zónába akarnak menni küldizni?:-D Kétlem.