World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálj ki egy 60as huntert.
Tényleg senki nem mondta hogy tudok játszani meg hogy ér valamit a szavam. DE. Imho a priest és a shaman a legkönyebb kaszt. Ennyi.
Igen a talentezésen múlik de egy holy priest nyilván nem fog 1v1-be pvpzni mert õ is vágja hogy nem arra való.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ebbõl csak vita lesz 😊
és Flaaaaaaaaammmmmmmmmeeeeeee 😊
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Hát... mitmondhatnék... vicces nap ez a mai 😄DDD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ja és tegyünk már különbséget pap és pap közt, mert itt egyáltalán nem mind1 milyen a talentezésed.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Uramisten, pedig lassan egy éve jáccok a gaméval, de ha most nem nézem meg...<#wilting>#wilting>
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Viszont alph4 törttel jáccik, majdnem biztosra mondom. Szerintem.
És mér ne rakná fel a mana shieldet? Így a manája fogyott és nem egybõl a hp-ja. Az eredmény ugyan az: megdöglik, de legalább próbálkozik és küzd. Neked még azt se kell, csak autóshotolni, meg arcane shot gombot nyomogatni.
Blood mondj vmi okosat, hogy palák ellen mit tegyek? <#help>#help><#vigyor5>#vigyor5>
Angolt mennyire vágod?
Azért fejlõdtél a szaladással, mert új területeket fedeztél fel.
Menj vissza oda ahol kezdted (vagy csinálj egy új karaktert) és beszélj azokkal az NPC-kel, akinek sárga felkiáltó jel van a fejük fölött. Ez azt jelenti, hoyg egy küldetést ad neked. Csináld meg, amire kér. ha kész menj vissza hozzá, vagy ahhoz, akihez a questben küld, hogy menj, ha kész vagy. Minden quest leadásért és mob (legyen szörny vagy mittoménmi) megöléséért kapsz xp-t. ha eléred a köv szinthez szükséges xp mennyiséget, akkor szintet lépsz.
Minden páros szinten tudsz új varázslatot, vagy képességet tanulni a class traineredtõl. Ezek a falvakban városokban találhatók. Pl ha warrior vagy, akkor a warrior trainerrel beszélj.
Uff...
Ha a mage elõbb castolja a fireball-t pl. akkor cseszhetem az FD-t. Gondolom, tapasztalatom nincs.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Na szóval, az elején milyen dolgokat kell csinálni, hogy mondjuk nõljön a Level szintem? Mert eddig csak ugy sikerült az egyik karaktenek növelni hogy futottam vagy 1 óráig 😄
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Hunterként fölöttébb imádom amikor felrakják a mana shieldet. Rettentõen röhögök mert 1 auto meg gyorsan rá 1 multishot, és eltûnt a 600dmges manashield, és -1200 mana. Ice Barrierrel is hasonló a helyzet, 60on 2 lövéssel leszeded. Nekem 2.7es puskám van az annyira nem durva casttime ellen, viszont az 1.2-es petem.. Nyammnyamm 😄 Rengetegszer van hogy mage-el összefutok, ha õ nyit, mindig birkázni akar. A pet meg az authoshot kb addig elhúzza míg leviszem 50%-ra, onnantól meg el van döntve. Még melee-vel is megverem 😊
Hunter meg Nova, ha trinketezik akkor cone of cold és addig a fenekébe maradsz amíg nincs megint Nova. Onnnantól frostbolt és cone of cold, ha mind2 crit, akkor cseresznyéd van, és mindenki heppi.
Tomegben kivalloan lehetne hasznalni. <#vigyor3>#vigyor3> Na most akkor melyik mage is tamadot meg az elobb? <#guluszem1>#guluszem1>
Erdekelne errol mas hunterek velemenye is. Mit gondol a tobbi hunter? Kinek melyik kaszt a mumusa?
Lehet fel kene venni az adott kasztot, mint racial enemy? Jah h ez nem D&D? <#vigyor>#vigyor>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Miért szakad meg? Mert a game azt hiszi meghaltál. Szeméccség lenne hullákat lövöldözni. Nos ezért!!! 😄
Minden hunter FD-vel menjen el kezdõhelyre (én GS-be szoktam nagy unalmamban), FD-zek, és írom hogy "res plz". 10 percenként van ember aki meg is próbálja, (lowlvl), hát akkor szanaszét röhögöm az agyam 😄D
Kosz.
Én a 2.50-2.90 sebességû fegyókat preferálom, aimed és multishot, és azok crit-jei miatt. lvl46 körül már 1200as critet lehet nyomni clothosokba.
FD-vel kapcsolatan még annyit tudj, hogy ha pl lõ egy mage, épp castol rád, te FD-zel, neki megszakítja a spellt, és mint target is eltûnsz neki. Csak akkor támadhat újra hogyha megint kattingat rád, és ezzel casterek ellen rettentõ értékes másodperceket nyerhetsz.
Shai.
Igen, szeretek ide járni, mert láthatod, hogy segítõkészek az emberek és nem hajtanak el akkor sem, ha számukra teljesen evidens dolgot kérdezek. Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Legalább is remélem :-)) Március 19-én ha jól tévedek lesz a Millenáris parkban egy WoW találkozó. Ott szívesen látnám a segítõkész arcokat egy kis tequila party-ra :-)